Pika B O O
New member
קצתתעסוקה לא תזיק...../images/Emo182.gif
בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? לא יודעת... הומואים? בעד... הם נחמדים... תוכנית ההתנתקות? לא יודעת.. סקס בגיל צעיר?נגד... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אמממ יכול להיות... בגדו באמון שלך? כן... לא מזמן.. רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אמממ לא נראה לי... כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 ו-11 חודשים... חודש הבא יומולדת
בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? ---- חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא יודעת... לא טסתי אף פעם... אבל אמממ פריז ? בנים או בנות? עדיף בתור מה? נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? לא יודעת... ערסים או חנונים? חנונים!!!!1 ברווווווור!!!! מופת רולז!!! חמוץ או מתוק? חמוץ מתוק
חנוכה או פורים? חנוכה.. אש או מים? אש זה יפה... אבל מים זה כייף! אז שניהם!!! ישראל או חו"ל? אממממ חו''ל?... אסוציאציות: ציצים-חזייה דתיים- פינגווינים בית ספר- אוח לא להזכיר לי!! ישראבלוג- יפיתוש!!! ערפאת- ---- טלויזיה- בנות גילמור!!!! פלוריסיינטה!!! אהבה- ---- מוות- ---- איידס- מחלה מתנחלים- ---- ורוד- ספר מתמטיקה
חול- קיץ... פיכסה!... השלמות: אני הוא/היא... - מור אני אוהב/ת... - סלט ירקות! אני שונא/ת.. – צביעות! הלוואי ש... – ---- חבל ש... – ---- אני צריכ/ה... - ---- מי/מה האחרון: סרט שראית? גותיקה
שיר ששמעת? time to burn / the rasmus
פעם שבכית?---- פעם שצחקת? חחחח במסנג'ר עם יפית!!! חחחחחחח קרועה!!!!! דיסק שקנית? ---- מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ----
בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? לא יודעת... הומואים? בעד... הם נחמדים... תוכנית ההתנתקות? לא יודעת.. סקס בגיל צעיר?נגד... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אמממ יכול להיות... בגדו באמון שלך? כן... לא מזמן.. רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אמממ לא נראה לי... כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 ו-11 חודשים... חודש הבא יומולדת