שאלון

Pika B O O

New member
קצתתעסוקה לא תזיק...../images/Emo182.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? לא יודעת... הומואים? בעד... הם נחמדים... תוכנית ההתנתקות? לא יודעת.. סקס בגיל צעיר?נגד... האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? אמממ יכול להיות... בגדו באמון שלך? כן... לא מזמן.. רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אמממ לא נראה לי... כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 ו-11 חודשים... חודש הבא יומולדת :) בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? ---- חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 0 מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא יודעת... לא טסתי אף פעם... אבל אמממ פריז ? בנים או בנות? עדיף בתור מה? נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? לא יודעת... ערסים או חנונים? חנונים!!!!1 ברווווווור!!!! מופת רולז!!! חמוץ או מתוק? חמוץ מתוק
חנוכה או פורים? חנוכה.. אש או מים? אש זה יפה... אבל מים זה כייף! אז שניהם!!! ישראל או חו"ל? אממממ חו''ל?... אסוציאציות: ציצים-חזייה דתיים- פינגווינים בית ספר- אוח לא להזכיר לי!! ישראבלוג- יפיתוש!!! ערפאת- ---- טלויזיה- בנות גילמור!!!! פלוריסיינטה!!! אהבה- ---- מוות- ---- איידס- מחלה מתנחלים- ---- ורוד- ספר מתמטיקה
חול- קיץ... פיכסה!... השלמות: אני הוא/היא... - מור אני אוהב/ת... - סלט ירקות! אני שונא/ת.. – צביעות! הלוואי ש... – ---- חבל ש... – ---- אני צריכ/ה... - ---- מי/מה האחרון: סרט שראית? גותיקה
שיר ששמעת? time to burn / the rasmus
פעם שבכית?---- פעם שצחקת? חחחח במסנג'ר עם יפית!!! חחחחחחח קרועה!!!!! דיסק שקנית? ---- מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ----

Stinki Winki

New member
../images/Emo44.gifמאוד משעמם לי../images/Emo3.gif

בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה? לויודעת
הומואים?
תוכנית ההתנתקות? תלוי בתוצאות שיהיו לה... סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא לצערי שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? לא בגדו באמון שלך? יכול להיות... לוזוכרת רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא ממש כמה...: שנים את/ה חי/ה? חחח איזה שאלה... 14 בתים עברת? 2 פעמים נשבר לך הלב? 0 פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 1 חברים/ות היו לך? 0
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? ראו שאלה למעלה מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז
בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? נשיקה
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר שולטטטטטט|גריפהוק!| ערסים או חנונים? חנונים
הגיקיזם שולט!! חמוץ או מתוק? מתוק... אלא אם כן זו סוכריה חמוצה
חנוכה או פורים? חנוכה... מתעבת פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אבל תלוי איפה אסוציאציות: ציצים- חזייה דתיים- נחמדים בית ספר- איכסה ישראבלוג- לא קראתי בו כלום עדיין ערפאת- סוהא סוהא אלמנהההה סוהא סוהא אלמנהההההההה
טלויזיה- משחק מכור אהבה- יושבת מאחורי
אני מבינה את עצמי. מוות- מפחיד איידס- קופים
נו, המחלה באה במקור מהקוף!! מתנחלים- נודניקים... ואם יש פה כאלה אז סליחה, אני מתכוונת לאלה שמתראיינים בחדשות ורוד- פקאצה
חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - נעה אני אוהב/ת... - שוקולד אוירירי אני שונא/ת.. – חרגולים הלוואי ש... – שהוא יאהב אותי
חבל ש... – **** איתי בכיתה אני צריכ/ה... - ללמוד יותר ולעשות שיעורים בבית
מי/מה האחרון: סרט שראית? ה"פ 3... חרא של סרט שיר ששמעת? jojo... למרות שלא רציתי! זה היה ברדיו!! פעם שבכית? לפני שבוע ומשהו פעם שצחקת? לפני עשר דקות דיסק שקנית? הו מזמן... לא זוכרת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? נעה קובית, באוף

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifאמרנו דברים דומים!

תגובה לתשובות שלך: האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה אני? עז?
שכבת עם בן/ת מינך? לא ואיך את חושבת ש-5 בנות הגיעו לעולם? ציצים- חזייה חחחחחחחחחחח גם אני אמרתי את זה! ערפאת- סוהא סוהא אלמנהההה סוהא סוהא אלמנהההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^^

DaRk ShinES

New member
../images/Emo113.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? לא לידי אורגיה? בכיף מכפת לי מה אנשים עושים בחייהם הפרטיים הומואים? כן תוכנית ההתנתקות?כן סקס בגיל צעיר? איך שבא לך האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך?לא הגשת מבחן ריק? כן
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?ממש לא בגדת באמון של מישהו? אני מניחה שכן בגדו באמון שלך? כן
רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?כן
כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16 וחצי בערך בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב?3 פעמים שברת לאחרים את הלב? לא ידוע לי פעמים התאהבת? 2 חברים/ות היו לך?3 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?חודשיים פלוס מינוס מה עדיף: ניו יורק או פריז?הייתי רק בפריז אז פריז
בנים או בנות? בעיקרון שנות שולטות
אבל בנים
נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות?שר הטבעות :| ערסים או חנונים? אנשים נורמליים[?] חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ישראל או חו"ל?חול אסוציאציות: ציצים- לואיסנה לופליטו. דתיים- ילדים מהבית ספר הדתי ליד הבית שלי
. כל היום הם מקללים"אמא שלך הומואית"... בית ספר- נכשל במתמטיקה:|||| ישראבלוג- ? ערפאת- מת טלויזיה- לא ממש רואה אז לא עולה לי כלום אהבה- שטות אחת גדולה
מוות- זקנה איידס- מוות מתנחלים- מטומטמים
ורוד- happpppppppy חול- טוהר השלמות: אני הוא/היא... - מה? אני אוהב/ת... - ספגטי
אני שונא/ת.. – בלע
הלוואי ש... – חבל ש... – אני צריכ/ה... - לישון מי/מה האחרון: סרט שראית? הנשכחים שיר ששמעת? ידיד שלי מנגן בגיטרה. איזה שווה זה פעם שבכית? לפני שבוע בערך פעם שצחקת? לפני רגע באדיר מילר דיסק שקנית? לא קונה דיסקים ממש. האחרוןblackfield מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? פייי זה היה ממש לפני הרבה זמן. שנה אם לא יותר.

chompi2

New member
התגעגעתי לשאלונים><

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? בעד
הומואים? בעד אני לא הומופובית תוכנית ההתנתקות? נה סקס בגיל צעיר? נופ האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? נופ התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? יאפ שכבת עם בן/ת מינך? נופ שכבת עם בן/ת המין ההפוך? נופ הגשת מבחן ריק? חס וחסה נתפסת בגין עבירה פלילית? נופ התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? נופ בגדת באמון של מישהו? נופיי חס וחסהה בגדו באמון שלך? נה? רצית/ניסית להתאבד? נהה...אני לא בעד זה עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אפקורס כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 ו9 ימים בתים עברת? 0 :( פעמים נשבר לך הלב? =( פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 :( פעמים התאהבת? מי סופר חברים/ות היו לך? 1 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? יום חחחח מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריזז בנים או בנות? boys who like girls who like boys נשיקה או חיבוק? חביקוי הארי פוטר או שר הטבעות? אף אחדד יאכי ערסים או חנונים? חנוניםם[: חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה חנוכה חג יפה כל כך אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- חזיהה וסיליקונים דתיים- נקמת המתפללים בית ספר- שריפה ישראבלוג- טימטום ערפאת- יאכ טלויזיה- מחשב? אהבה- בנים מוות- חולנים איידס- מחלות:[ מתנחלים- ? ורוד- פרחות, פרחים חול- הא? השלמות: אני הוא/היא... - ליאור? אני אוהב/ת... - כובעים:[ אני שונא/ת.. – הרבהה הלוואי ש... – ששששש חבל ש... – ששששששששששש אני צריכ/ה... - לשירותים מי/מה האחרון: סרט שראית? איך להיפטר מבחור ב10 ימים רק את הסוף של זה שיר ששמעת? angie פעם שבכית? בלילה פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? לפני חודשיים מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? ?

chompi2

New member
זה מפגר

אבל גם אני התמכרתי לצערי אני זווכרת למה פתחתי הכל בגללך גיליתי את בלוגך והיה מותר להגיב רקק מי שרשום אז כבר פתחתי

Juliet Anna

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif../images/Emo29.gif

יכלתי להגיד לי והייתי משנה ><
ככה אני ממכרת אנשים לישרא, ככה. XDD

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifיאי!

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? אין לי בעיה שאחרים יעשו אבל לא הייתי עושה בעצמי. הומואים? בעד. תוכנית ההתנתקות? בעד. סקס בגיל צעיר? תלוי באיזה גיל.
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כע. שכבת עם בן/ת מינך? לא. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא. הגשת מבחן ריק? לא. נתפסת בגין עבירה פלילית? אף פעם. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? אף פעם
בגדת באמון של מישהו? אממממ אני משערת שהיה מקרה אבל אני לא זוכרת. בגדו באמון שלך? נמנמ, כן. רצית/ניסית להתאבד? לא. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14 במרץ. בתים עברת? אהההה 3. פעמים נשבר לך הלב? אתם צוחקים עלי? מלא! פעמים שברת לאחרים את הלב? לא יודעת. פעמים התאהבת? הרבה. חברים/ות היו לך? בני זוג? 2. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 3 שנים, אבל זה לא חוכמה מכיתה א' עד ל-ג'... מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? לא יודעת, שני המינים שווים אבל בנות שולטות ובנים טיפשים. נשיקה או חיבוק? נשיקה. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. ערסים או חנונים? חנונים. חמוץ או מתוק? מתתוק. חנוכה או פורים? פורים. אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? ישראל. אסוציאציות: ציצים- חזייה? דתיים- אה... לא יודעת. בית ספר- יאמי!!!
ישראבלוג- פאקצות, כל פאקצה פותחת שם בלוג! ~ביניהן אני~ ערפאת- מת אבל על רטט? טלויזיה- יאמי! אהבה- החיים שלי. מוות- סוף. איידס- סקס ללא הגנה - טיפשים... מתנחלים- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ורוד- שולט! חול- ים! השלמות: אני הוא/היא... - נועה? אני אוהב/ת... - את שמיים. (והמבין יבין.) אני שונא/ת.. – ילדים שמחזיקים מעצמם המון. הלוואי ש... – כל המשאלות שלי יתגשמו. חבל ש... – כואב לי הלב? אני צריכ/ה... - לדבר עם אנשים יותר. מי/מה האחרון: סרט שראית? "רוקי הורר פיקצ'ר שאו" - לא נהנתי אבל הוא מצחיק מרוב טמטום. שיר ששמעת? משהו מהדיסק של משינה, אולי: "אין מקום אחר" פעם שבכית? הבוקר
פעם שצחקת? לפני 10 דקות, כשראיתי את שכחו אותי בבית 4. דיסק שקנית? וואי... לפני שנים! מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? הילד שאני אוהבת, אמרתי לו לפני שבועיים.

Koobit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo29.gifהווווו! תיקון טעות!

מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? הילד שאני אוהבת, אמרתי לו לפני שבועיים. ***מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? נעה סטינקע ווינקע. שכחתי שזה המישהו האחרון שאמרתי לו...
אחרי נעה הילד הזה שמצויין למעלה.

Blue Pencil

New member
תשוווווווווובות

הנה: בעד/נגד: סמים?נגד סיגריות?נגד אורגיה?לא אכפת לי ממש.. הומואים?נחמד תוכנית ההתנתקות?בעד סקס בגיל צעיר?אם בא להם האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?כן,חברות,אמא וזה.. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?כן אבל בלי הלשון..
שכבת עם בן/ת מינך?לא. שכבת עם בן/ת המין ההפוך?לא. הגשת מבחן ריק?לא. נתפסת בגין עבירה פלילית?לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?לא. בגדת באמון של מישהו?אולי. בגדו באמון שלך?כן רצית/ניסית להתאבד?לאאאאאאאאא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?כן,הרבה דברים.. כמה...: שנים את/ה חי/ה?13 ו9-10 חודשים [ראיתי במחשב של הרופא גיל:12 ו9 חודשים אבל עבר זמן מאז] בתים עברת?שנקין,חיפה,חיפה,שהם-4 פעמים נשבר לך הלב?+5- נראה לי.. פעמים שברת לאחרים את הלב? אני זוכרת שהיה אחד שאהב אותי וחשב שאני אוהבת אותו אבל אהבתי מישו אחר ואותו אחד אהב אותי גם אח"כ אז נראה לי ששברתי לו את הלב פעמיים אבל לאחרים אני לא יודעת. פעמים התאהבת?אוווו חברים היו לך?2-3 אם אני לא טועה זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך?קצר. מה עדיף: ניו יורק או פריז?לא הייתי בפריז ואני אוהבת את ניו יורק אז ניו יורק. בנים או בנות?בנות
נשיקה או חיבוק?חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר!!!!!!!!!! ערסים או חנונים?ערסים חמוץ או מתוק?לפעמים ככה לפעמים ככה חנוכה או פורים?גם וגם =) אש או מים?אש ישראל או חו"ל?עולם אסוציאציות: ציצים-עיגול דתיים-מיכל [מיכל זה לא אישי פשוט זה הדבר הראשון שעלה לי כרגע] בית ספר-שיעורים ישראבלוג-אתר שפעם היה לי בו בלוג. ערפאת-יאסר [?] טלויזיה-וידאו אהבה-
[לב] מוות-דם איידס-סמים מתנחלים-עיר ורוד-אדום חול-ים. השלמות: אני הוא/היא... -דנה? אני אוהב/ת... -שוקולד אני שונא/ת.. –בננה הלוואי ש... –אם אני אגיד זה לא יתגשם.. חבל ש... –אני לא מבינה את שפת החיות אני צריכ/ה... -גוזייה לבנה חדשה. מי/מה האחרון: סרט שראית?יומני הנסיכה 2 [כרגע חזרתי ממנו] שיר ששמעת?אחד השירים של אבריל,לוזוכרת איזה. פעם שבכית?היום בסרט כמעט בכיתי ו...לוזוכרת. פעם שצחקת?היום בסרט דיסק שקנית?אבריל מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"?בן דוד שלי שהוא בן 3 שבוע שעבר.

למעלה