שאלון

Apikachu L

New member
המכשפות?

להקה נחמדה. יש לי שיר אחד שלהן. ערפד. וגם היחדי ששמעתי. אתן כולכן די דומות.

נמ

אני לא חושבת שאת באמת יכולה לקבוע שכולנו דומות לפי השאלון הזה

../images/Emo15.gifאני../images/Emo70.gif

אני לא בטוחה שאני יענה על הכל על מה שיתחשק לי.... בעד/נגד: סמים?
סיגריות?
אורגיה?
הומואים?
תוכנית ההתנתקות? |לא בטוחה| סקס בגיל צעיר?
האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?
שכבת עם בן/ת מינך?
שכבת עם בן/ת המין ההפוך?
הגשת מבחן ריק?
נתפסת בגין עבירה פלילית?
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך?
בגדת באמון של מישהו?
בגדו באמון שלך?
רצית/ניסית להתאבד?
רציתי אבל זה היה כי כעסתי לא משו רציני... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?
יש הרבה... כמה...: שנים את/ה חי/ה? עוד שבוע 13 בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? 1 אם בכלל... פעמים שברת לאחרים את הלב? 0 פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? כמה חודשים לא זוכרת בדיוק... מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק רולז
בנים או בנות? בנות
כי זה מין שולט
במיוחד שהוא כולל אותי...
נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר איס דה בסט
ערסים או חנונים? חנונים
כל דבר יותר טוב מערסים... חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? חנוכה .. לא יודעת אולי פורים... לא יודעת.. אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- חולי מין דתיים- דוסים בית ספר- שעמום ישראבלוג- לא יודעת ערפאת- איש מסריח
טלויזיה- מה שמציל את השעמום אהבה- חלום מוות- שיבוא כבר איידס- כאב מתנחלים- טמטום ורוד- פאקצ'ה חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - אף פעם אבל הלוואי אני אוהב/ת... - הרבה דברים אני שונא/ת.. – את עצמי הלוואי ש... – יקרה לי משו משמח + בחיים
חבל ש... – אני מתעצבנת בקלות יתר אני צריכ/ה... - עזרה
מי/מה האחרון: סרט שראית? יורוטריפ
בבית... שיר ששמעת? נראה לי ש- WE ARE מספיידרמן.. פעם שבכית? היום בבוקר פעם שצחקת? היום בהסעה דיסק שקנית? האחרון היה של בלק אייד פיס והוא דיסק מעפן מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי...

Apikachu L

New member
איך את יועת שערפת מסריח?

מצד שני, עכשיו הוא גופה, וגופו תמיד מסריחות.

../images/Emo15.gifלמה תמיד שאני אומרת מסריח

חושבים שאני מתכוונת לריח מסריח... יש הרבה אנשים עם א-ש-י-ו-ת מסריח... הבנת יש לו אשיות מסריח כמו לרבים שאני מכירה... |אל תקראי את זה בצעקות אלא כהסברה...|

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifכבר פעם שלישית שאני עושה אות

ו בעד/נגד: סמים? קלים סיגריות? לא אכפת לי אורגיה? לא ממש הומואים? כן תוכנית ההתנתקות? כן סקס בגיל צעיר? כן אם צעיר זה לא 8 האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא בדיוק אבל הגענו למצבים אינטמיים שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? למזלי לא תפסו אותי... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? נראה לי שכן... בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? ... יש באמת צורך לענות? כן פעמיים לניסיון... עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 ושלושה ימים בתים עברת? 3 פעמים נשבר לך הלב? המון פעמים שברת לאחרים את הלב? אני מקווה שלא עשיתי את זה בחיים פעמים התאהבת? 3-4 חברים/ות היו לך? לא רציניים היו מספיק זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חודש. הלו אני בת 15 כולה. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? לא יודעת נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? איכס ערסים או חנונים? חנונים עדיף... חמוץ או מתוק? חמוץ חנוכה או פורים? חנוכה - יותר חופש אש או מים? מים ישראל או חו"ל? חו"ל אסוציאציות: ציצים- בוסקילות דתיים- סבא בית ספר- רע ישראבלוג- שי\בר ערפאת- מת טלויזיה- שיעמום אהבה- אכזבה מוות- שיבוא איידס- שלא יבוא מתנחלים- ...דפוקים ורוד- טוב?.. חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - גת אני אוהב/ת... - מישהו אני שונא/ת.. – מישהו הלוואי ש... – הכל יגמר חבל ש... – לא נגמר אני צריכ/ה... - לגמור [לא נשמע טוב] את החיים מי/מה האחרון: סרט שראית? ג'אקאס שיר ששמעת? אנטייטלד פעם שבכית? כמה ימים פעם שצחקת? כמה שנים דיסק שקנית? סימפל פלאן החדש מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? עידו...

Apikachu L

New member
ידעת שאחרי המוות לא תתקיימי?

ז"א - את לא תהיי קיימת. לא תהיי מודעת. תהיי כלום. תחשבי על זה. ולא תרצי למות.

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gif...

זה לא כל כך קל. לא כמו שאת אומרת. ומה אם זה יקרה...?

Apikachu L

New member
זה מה שיקרה.

בני אנוש הם בני חלוף. הם לא חיים לנצח. למרות שבתאוריה יש חומר שיכול לסדר את העניין, יקח להם קצת הרבה זמן לסדר את זה. הם נולדים, ומתים, ולא מתקיימים יותר. רק הצל שלהם נישאר ביקום, ותאמיני לי, שלרוב לאף אחד לא אכפת ממנו.

xxgatxx

New member
../images/Emo142.gifושוב את חושבת שזה קל

אם תנסי לשכנע אותי לא תצליחי. אני מנסה לטפל בזה... בינתיים זה לא ממש עוזר. אני לא יודעת מה לומר. אמרו לי פעם אמרו לי מיליון ועכשיו אני אגיד - אמרו לי שלא לדבר על הרגשות שלי. לא הרעים לפחות. אז אני לא אדבר על זה בפורום שלא ימחקו לי את ההודעות או שאני "אפתח שערורייה". מצטערת. ולפעמים...כבר נמאס לך להרגיש שלאף אחד לא ממש אכפת. ולפעמים כבר כואב יותר מידי. יש סיבה לכל דבר...

Apikachu L

New member
.........

בעד/נגד: (X-נגד, V-בעד) סמים? X סיגריות?X אורגיה? V הומואים? V תוכנית ההתנתקות? אין דעה סקס בגיל צעיר? שיעשו מה שרוצים האם אי פעם..:(V-כן, X -לא) התנשקת עם בן/ת מינך? צרפתית? אז X התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? הממ...חצי פעם. אכלתפם פעם חילזון חי? שכבת עם בן/ת מינך? X שכבת עם בן/ת המין ההפוך? X הגשת מבחן ריק? X נתפסת בגין עבירה פלילית? X התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? X בגדת באמון של מישהו? אולי. בגדו באמון שלך? V רצית/ניסית להתאבד? V עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? V כמה...: שנים את/ה חי/ה? 16. בחיים הנוכחיים בתים עברת? 4 או 5 פעמים נשבר לך הלב? לב זה שריר. נישבר לי הלב כאשר ניתחתי אותו במכבי כי הוא היה קפוא. וזה היה לב של חזיר. פעמים שברת לאחרים את הלב? 1. הלב במכבי. פעמים התאהבת? אין לי מושג. חברים/ות היו לך? אני לא יודעת אם הם היו חברים שלי. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לא בדקתי. מה עדיף: ניו יורק או פריז? לא הייתי באף אחת מהן. בנים או בנות? שנהם גרועים. אבל לדעתי עדיף להיות בן. נשיקה או חיבוק? תלוי. הארי פוטר או שר הטבעות? שנהם. ערסים או חנונים? חנונים. חמוץ או מתוק? חמוצמתוק חנוכה או פורים? פורים. אבל חנוכה יותר קרוב. אש או מים? תלוי. ישראל או חו"ל? בכל מקום אותה החרא. ובכל זאת, חו"ל. אסוציאציות: ציצים- ציצים. דתיים- חילונים בית ספר- גטו ישראבלוג- חרא עיצוב ערפאת- מת טלויזיה- סלואומושן אהבה- תיואמנרה מוות- סקס איידס- סמים מתנחלים- מאגניב. חרמון. ורוד- פאקצה חול- דיונות השלמות: אני הוא/היא...אני היא הדבר שאתם לא רוצים לדעת מהו. ערפל. אני אוהב/ת... מאסז'ים. הדדי. אני שונא/ת.. אני לא מסוגלת לשנוא. הלוואי ש... הייתי במקום שממנו באתי חבל ש... אני פה אני צריכ/ה... לשרותים מי/מה האחרון: סרט שראית? מאטריקס רבלושנז. הייתי בהופעת בכורה. או שמה זה שרק 2? לא זוכרת במדוייק. זה ברס בקולנוע, נכון? כי אם לא, אז לא ממש אני זוכרת. שיר ששמעת? שמעתי את ערפד של המכפות, ואת MY BLODDY VALENTIN. יכול להיות שעוד דברים. הייתי בטיול שנתי ושמעתי הרבה. פעם שבכית? מזמן. פעם שצחקת? היום. כשחזרתי מהכושר קרבי. דיסק שקנית? לא קניתי דיסקים מעולם. אבל צרבתי כמה לפני הטיול. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? הכלבה שלי?

Apikachu L

New member
הכלבה שלי.

אבל התנשקתי. בערך. זה היה פוי. וגם הבנאדם היה פוי.

למעלה