שאלון

d0Liz

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח XD

אהההההה ערפאת שפתיים חושניות.... חחחחחחחח קרעת אותי!!!
אינסה =
אע?

HeR MaJeStY

New member
בא לי../images/Emo3.gif../images/Emo187.gif../images/Emo182.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נגד הומואים? לא אכפת לי תוכנית ההתנתקות? לא אכפת לי סקס בגיל צעיר? לא אכפת לי האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא
התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? נמ, נראה לי שכן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? לא עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? הוווו כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12 שנים ואיזה 6 חודשים? לא יודעת בדיוק בתים עברת? 6
פעמים נשבר לך הלב? עוד אף פעם
פעמים שברת לאחרים את הלב? אף פעם פעמים התאהבת? עוד לא נראה לי שזה קרה חברים/ות היו לך? 4-5 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 0 [
] מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? שניהם? [
] נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים שליטה
חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? שניהם אש או מים? מים. ישראל או חו"ל? ישראל אסוציאציות: ציצים- גדולים דתיים- כיפה בית ספר- בניין ישראבלוג- לאדעת ערפאת- מת טלויזיה- בובספוג אהבה- לב מוות- מה? איידס- איכסה מתנחלים- נמ ורוד- חצאית חול- לבן השלמות: אני הוא/היא... - יובל אני אוהב/ת... - את החתולים שלי אני שונא/ת.. – עכבישים, פטריות ובצל הלוואי ש... – אני אוכל לפגוש את החברה הכי טובה שלי חבל ש... – אנילא יכולה אני צריכ/ה... - להסתפר מי/מה האחרון: סרט שראית? stepford wives שיר ששמעת? supernatural פעם שבכית? לא זוכרת
פעם שצחקת? אתמול דיסק שקנית? now 17 מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אני לא חושבת שאמרתי את זה לאחרונה מי שקראה שתגיד

Fruit Smash

New member
קראתי ../images/Emo9.gif

לא הבנתי משו..
אמרת שהיו לך 4-5 חברים, אבל שהקשר הרי ארוך שהיה לך הוא-0
אולי זו רק אני, אבל משו פה לא מסתדר לי..

d0Liz

New member
**דמיינו כותרת מדהימה ../images/Emo6.gif**

סמים? נגד, לעלעלע!!! סיגריות? נגד. לע! אורגיה? נגד לוידעת... כע, נגד
הומואים? בעד (שיעשו מה שבא להם!) תוכנית ההתנתקות? לורוצה לענות, טודע :-* סקס בגיל צעיר? חחח נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? בלחי? יאפ, כל בוקר התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כע
שכבת עם בן/ת מינך? לעעע!!! שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לעעע!!! הגשת מבחן ריק? לעעע!!! נתפסת בגין עבירה פלילית? לעעע!!! התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? כע
בגדת באמון של מישהו? חס וכרפס! בגדו באמון שלך? המונים רצית/ניסית להתאבד? לע עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? המונים כמה...: שנים את/ה חי/ה? 12 וחצי בתים עברת? 1, 2 (דירה שכורה בלונדון), 3. 3 בסה"כ
פעמים נשבר לך הלב? המונים פעמים שברת לאחרים את הלב? לא ספרתי
פעמים התאהבת? המוניייים חברים/ות היו לך? לוידעת. הרבה. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 6 חודשים משו כזה מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז!!! נראלי. הייתי בפריז ולא בניו יורק בנים או בנות? שניהם
נשיקה או חיבוק? שניהם
הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר, לא ראיתי שר הטבעות ערסים או חנונים? נורמאלים חמוץ או מתוק? שניהם
חנוכה או פורים? פורים, חנוכה בגלל הסופגניות והדמי-כיס
אש או מים? מים ישראל או חו"ל? י-ש-ר-א-ל!!! אסוציאציות: ציצים- אין לי
דתיים- חילוניים בית ספר- חרא ישראבלוג- זוערית ערפאת- מוות טלויזיה- מחשב אהבה- ****** (מישהו אהוב
) מוות- ערפאת
איידס- פחד מתנחלים- לא עונה. ורוד- פקאצות (לא שאני שונאת ורוד, חס וכרפס!) חול- ים (מקורי, כע) השלמות: אני הוא/היא... - ??? אני אוהב/ת... - חבל שאי אפשר לפרסם מיליפ של שירים...
אני שונא/ת.. – את **** ***** שאוהבת לגנוב אקסים חתיכים
הלוואי ש... – יהיה לי כלב חבל ש... – אין לי כלב
אני צריכ/ה... - מסטיק, ואסור לי כי שמו לי ריבועים בשיניים
מי/מה האחרון: סרט שראית? הטוב, הרע והמכוער שיר ששמעת? רק רק ביננו - מאיה בוסקילה פעם שבכית? כש**** ***** גנבה לי ת'אקס
פעם שצחקת? אההה המונים לוזוכרת... דיסק שקנית? רוני סופרסטאר ומשו של אמ-טי-וי מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? איתמר. נסע למודיעין ונזכר בי
בטח אפ'חד לא קרא

Apikachu L

New member
*תוספת שאלות*

בעד/נגד: לסביות: מאזוכיזם: סאדו-מאזו: שתיית דם: פקצות: בני גורן וחבריו: האים אי פעם: לבשת ורוד על ורוד על ורוד? הכית את עצמך? הלכת לכושר קרבי? עשית מסאז' וקיבלת מחמאה על כך? כתבת בלוג? כמה פעמים: הצטערת על אי היותך בן המין השני? עשית עברה פלילית ולא נתפסת? לא עשית רגליים ולא קיבלת יסורי מצפון? עשית רגליים וקיבלת יסורי מצפון? חיטטת באף בפומבי? הפלצת בציבור? זה או זה: דיג'ימון או פוקימון? להיות פדלאה או להיות בכושר? טלוווזיה או מחשב? פורום דוליז או פורום אחר? פקצה או פריקית? ניטים או סרט ורוד? שינאה או אהבה? אסוסציאציות: צבעי מים: צבעי שמן: דוליז: ערפד: שחור: פיפי: ספרקטופוטומטר: בני גורן: טבלת היסודות: מספר אבוגדרו: ד.נ.א: פצצת נייטרון:

sweatkeren

New member
עונה גם על זה ( כע משעמם לי)

בעד/נגד: לסביות:
מאזוכיזם:אין לי מוסג מזה
סאדו-מאזו:מזה :p שתיית דם:איכס
פקצות:
בני גורן וחבריו:
האים אי פעם: לבשת ורוד על ורוד על ורוד?לא כמו אני ניראת לכם שיואו? פאקצה
הכית את עצמך? כעע דפקתי את הראש בשולחן הלכת לכושר קרבי? לא הלכתי לכושר בחיים עשית מסאז' וקיבלת מחמאה על כך? לא כתבת בלוג? כעע פתחתי 5 בלוגים ואף אחד מהם לא ניראה לי פתוח כרגע ( זה מזכיר לי שאני צכה לפתוח עוד אחד) כמה פעמים: הצטערת על אי היותך בן המין השני? כעע עשית עברה פלילית ולא נתפסת? כעע לא עשית רגליים ולא קיבלת יסורי מצפון?כעע עשית רגליים וקיבלת יסורי מצפון?כעע אחריי שעו"ה חיטטת באף בפומבי?לע
הפלצת בציבור?
זה או זה: דיג'ימון או פוקימון?פוקימון להיות פדלאה או להיות בכושר? אני פדלאה אבל אני מעדיפה להיות בכושר טלוווזיה או מחשב? מחשב רולז פורום דוליז או פורום אחר? דוליז
פקצה או פריקית? פריקית ניטים או סרט ורוד? בערור שניטים שינאה או אהבה? אהבה
אסוסציאציות: צבעי מים: פיקסו צבעי שמן:שמן זית דוליז: לוטם ערפד: שדים שחור: פריק פיפי: קקי ספרקטופוטומטר: מילה מאוד מוזרה בני גורן: מוות |מוות| טבלת היסודות: אטומים מספר אבוגדרו: קישקוש ד.נ.א: דם פצצת נייטרון: רעל חצי מהדבים לא ידועים לי ( אז מה אם אני עילגת)

Spayki

New member
אני שוב עונה..../images/Emo9.gif משעמם לי!!!

בעד/נגד: לסביות:
(אבל אני לא...
) מאזוכיזם: לא מפריע לי..... סאדו-מאזו:
שתיית דם: מההההההה??????????????????????........... פקצות:
שימותו. פרחות.
בני גורן וחבריו:
הורס חיים של תלמידי כיתות ז' קטנים ותמימים! האם אי פעם: לבשת ורוד על ורוד על ורוד?לאאאאאאא הכית את עצמך? לא..
הלכת לכושר קרבי? לא..............
עשית מסאז' וקיבלת מחמאה על כך? לא שזכור לי...
כתבת בלוג? כן כמה פעמים: הצטערת על אי היותך בן המין השני? הרבה פעמים... עשית עברה פלילית ולא נתפסת? לא שאני זוכרת
לא עשית רגליים ולא קיבלת יסורי מצפון? מה?.... עשית רגליים וקיבלת יסורי מצפון? כנ"ל חיטטת באף בפומבי? חחח שאלות מפגרות הפלצת בציבור? כנ"ל
זה או זה: דיג'ימון או פוקימון? כלום
להיות פדלאה או להיות בכושר? תלוי במצב רוח
טלוווזיה או מחשב? מחשב! פורום דוליז או פורום אחר?דווווליזזזזזז!!!!!!!
פקצה או פריקית? פריקית!! פריקים לשלטון!!!
(אוי כמה שאני אוהבת פריקים..) ניטים או סרט ורוד? ניטים..
שינאה או אהבה? אהבה
אסוסציאציות: צבעי מים: ילדים בגן
צבעי שמן: נינה..... חח המורה שלי לאומנות דוליז: הפורום!
ערפד: באטמן (הוא מאגניב
אבל ספיידרמן יותר! כX*ל! דה!) שחור: פריקים(?) פיפי: קקי
ספרקטופוטומטר:
בני גורן:
טבלת היסודות: טכנודע
מספר אבוגדרו:
ד.נ.א: מלאך שחוררררר
פצצת נייטרון:
זהו.
משעמם לי. ואני חולה.

Spayki

New member
שיו../images/Emo12.gif

אני מכורה.. עשיתי יותר מידיי פעמים את הסמיילים-
><
- פעמיים
- פעמיים
- 6 פעמים
- 4 כולל כותרת
- פעמיים
- 4 פעמים
- פעם אחת! *גאה*
-פעם אחת *שוב גאה!*
-פעמיים
-פעמיים
-פעמיים
-פעם אחת שמתם לב שלא השתמשתי בהודעה הזאת בכלל בסמיילים?? *ממש ממש גאה! נו רק בחלקים שזה דורש....... *ררר מתאפקת לא לשים סמיילי מוציא לשון... ><)

Spayki

New member
אני ממש מפגרת.

(קודם סליחה על ההצפה.
) 29 סמיילים בהודעה אחת!!!!!!!!! מה עובר עליי???.. זה נורא!><

../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gifאני../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif../images/Emo186.gif

בעד/נגד:
לסביות: בעד...
מאזוכיזם:נגד... נראה לי חולני...
סאדו-מאזו:חצי-נגד.. אם אתה נהנה והבנזוג גם.. אז למה לא? אני אישית לא בעד שירביצו לי... שתיית דם:בעד!! עושה את זה כל בוקר!!
פקצות:בעד.. תנו לפקאצות לחיות!
בני גורן וחבריו:נגד אחד ענק
אבל הוא בכלא, והבן שלו עשה 3 יחידות רק.. או שזה שמועות חח
האים אי פעם:
לבשת ורוד על ורוד על ורוד?רציתי, בכיתה ג', החוויה נמנעה ע"י אימי הרגישה לאופנה..
הכית את עצמך?יאפ... חרטתי.. עדין יש צלקת..
הלכת לכושר קרבי?לאא...! אני בטטה...
עשית מסאז' וקיבלת מחמאה על כך? יאפ.. אני אוהפת לעשות מסאג'ים...
כתבת בלוג?כן. פןסט אחד של 5 שורות, נכנעתי למטח העגבניות והפסקתי.. זה היה בכיתה ט, בתחילת תחילת השנה...
כמה פעמים:
הצטערת על אי היותך בן המין השני? אף פעם לא באמתתת רציתי להיות בן... אבל ידידים שלי לימדו אותי לירוק, וגם חוקים בכדורגל...
עשית עברה פלילית ולא נתפסת? בערך 10 פעמים, פילחתי מסטיקים מהמכולת...
לא עשית רגליים ולא קיבלת יסורי מצפון?
לא ממש הבנתי את השאלה, אבל לפעמים אני מצטערת שלא עשיתי רגליים... לזה התכוונת? עשית רגליים וקיבלת יסורי מצפון? אפ-פעם!! לעשות רגליים זה כיף! (ואני התנגדתי למזוכיזם...)
חיטטת באף בפומבי?אממ... בטוח עשיתי את זה פעם.. לפעמים יש גוש מציק.. חיחי
הפלצת בציבור? בערך 3-4 פעמים בחיי, ואפ-פעם לא הריחו..חח
זה או זה:
דיג'ימון או פוקימון?פוקימון! תמיד ללכת על המקור!
להיות פדלאה או להיות בכושר?כושר!!
טלוווזיה או מחשב? פורום דוליז או פורום אחר?דוליז.. התמכרות...
פקצה או פריקית?אממ.. לא יותר מדי מזה ולא יותר מדי מזה..
ניטים או סרט ורוד?תלוי לאן הולכים...
שינאה או אהבה?אהבהההה!!
אסוסציאציות:
צבעי מים:אחקטן צבעי שמן:שיעור אומנות דוליז:פורום.. ערפד:דם שחור:פריקים פיפי:אין לי ספרקטופוטומטר: הלוואי והייתי יודעת מה זה בני גורן:הלוואי ולא הייתי יודעת מה זה (ובכוונה לא אמרתי "מי") טבלת היסודות: אחחח כימיה...
מה?! אני אוהבת... מספר אבוגדרו:
ד.נ.א:מגניב....?! פצצת נייטרון:חחח בום!

אווופסי...

טלוויזיה או מחשב? מחשב! לא משנה באיזה שעה-תמיד תמצא משו מעניין! למרות שראני פריקית TV.. אל תראו אותי ככה...

Dirtbag

New member
אנוכי. ../images/Emo62.gif

בעד/נגד: סמים? נגד. סיגריות? דיי נגד. אורגיה? חחח לא יודעת. תשאלו אותי עוד עשרים שנה
. הומואים? בעד. תוכנית ההתנתקות? לאדעת. סקס בגיל צעיר? נגד. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא. התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא. שכבת עם בן/ת מינך? לא. שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא.. *וואו, חיי האהבה שלי מסעירים כמו... משהו לא מסעיר
* הגשת מבחן ריק? לא. נתפסת בגין עבירה פלילית? לא. התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא. בגדת באמון של מישהו? נראה לי שכן. בגדו באמון שלך? כן. רצית/ניסית להתאבד? רציתי. לעיתים ממש ממש רחוקות. ופעם. עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 בתים עברת? 1 פעמים נשבר לך הלב? 0. פעמים שברת לאחרים את הלב? לויודעת. פעמים התאהבת? 1. חברים/ות היו לך? 1, שמעון אחד
זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? יום. מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק. בנים או בנות? שניהם. נשיקה או חיבוק? חיבוק. הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. ערסים או חנונים? חנונים
, למרות שאני נגד סטיגמות. חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים. אש או מים? שניהם. ישראל או חו"ל? חו"ל. אסוציאציות: ציצים- בדיחה שלי ושל ליאור
. דתיים- משהו שאחי סיפר לי היום. בית ספר- שיעורי בית ישראבלוג- בלוג של ידיד שלי. ערפאת- ערפאת
. טלויזיה- מחשב. אהבה- לויודעת. מוות- גולגולות. איידס- קרדית האבק
. מתנחלים- מחילות :|. ורוד- משקפיים. חול- חוף הים. השלמות: אני הוא/היא... - האדם בעל הכי פחות טאקט עלי אדמות. אני אוהב/ת... - כמעט הכל. אני שונא/ת.. – כנ"ל. הלוואי ש... – לא הייתי צריכה להשתין יותר בחיים ><. חבל ש... – לא קניתי שרשרת עם גרזן. וואו, איזו שטחית אני
. אני צריכ/ה... - להשתין כבר ><! מי/מה האחרון: סרט שראית? בריג'יט ג'ונס- עובדות החיים. שיר ששמעת? I will survive- Cake. ועכשיו את Nobody's Home של אבריל. נו, רדיו. פעם שבכית? לפני כמה ימים. לא זוכרת למה
. פעם שצחקת? לפני כה דקות. דיסק שקנית? של הסימס, נראה לי. מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לחברה שהביאה לי כוס מים חמים אתמול בערב, שהעצמות שלי קפאו.

האהאהאאאאאא!!!!!11111../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif

{זה השאלון שאני שמתי. אז אני פשוט אעתיק את התשובות משם, או משו.} אני כזאתי פקאצה.
זה נורא מצחיק שערסים עוצרים אותך ברחוב ודורשים ממך לזהות שירים בגרוזנית. כן. המ. בעד/נגד: סמים? נגד.
אבל כשזה עוזר לאנשים להיות מוכשרים אז זה נחמד. [
]הו. תחבטו בי.
סיגריות?
אורגיה? O________O הומואים? איזו שאלה טיפשית.
תוכנית ההתנתקות? פוליטיקה. *בורחת* סקס בגיל צעיר? אני לא, אבל אם יש כאלה שלא אכפת להם, אז בכיף. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כה
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא
שכבת עם בן/ת מינך? בטח! כל יום!
שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כנ"ל
הגשת מבחן ריק? *סופרת* המנמ.. 3 פעמים. לא כולל ריקים-למחצה.
נתפסת בגין עבירה פלילית? הברזה נחשב? התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא, אבל אני והחברה הכי טובה שלי התאהבנו באותו האחד.
בגדת באמון של מישהו? אני מאד מקווה שלא. בגדו באמון שלך? כה. רצית/ניסית להתאבד? שניהם.
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? אני אומרת שטויות כל הזמן. כמה...: שנים את/ה חי/ה? 14, בעוד 5 ימים
בתים עברת? שלושה. פעמים נשבר לך הלב? פעמיים. :\ פעמים שברת לאחרים את הלב? פעמיים. [שתיים זה תמיד ביחד?] פעמים התאהבת? פעמיים. [דז'ה וו]
חברים/ות היו לך? אףאחד. |מוחה דמעה| זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? המהנמ. מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז.
בנים או בנות? |חסרת דעה| נשיקה או חיבוק? חיבוק. :] הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר. לפחות אותו אפשר לקרוא עד הסוף. ערסים או חנונים? חנונים. פיכס ערסים. |חנונית גאה| חמוץ או מתוק? מתווווק |שוקולד| חנוכה או פורים? נמנמ. פורים. אש או מים? אש.
ישראל או חו"ל? חו"ל. נראהלי. אסוציאציות: ציצים- רוקי. אממ, חזיות תחרה כאלה.
דתיים- פאות. בית ספר- הממ.. אפור ישראבלוג- מוו. :]
ערפאת- חומוס
טלויזיה- חשמל סטטי אהבה- וניל מוות- כביש ריק איידס- חיידק מוזר כזה, וירוק, עם עיניים גדולות. מתנחלים- נחלים. *מתה*
ורוד- פקאצות חול- חופים. השלמות: אני לא אעשה את זה. עכשיו כולם יכתבו משהו שנון ומחוכם ואז אני אראה טיפשה. אני פשוט לא אעשה את זה מלכתחילה. לא.
אני הוא/היא... -
אני אוהב/ת... -
אני שונא/ת.. –
הלוואי ש... –
חבל ש... –
אני צריכ/ה... -
מי/מה האחרון: סרט שראית? the Wall שיר ששמעת? the Rain song \ Led Zeppelin פעם שבכית? ביום רביעי פעם שצחקת? היום בערב דיסק שקנית? צפוף באוזן\כוורת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? מעין, חברה שלי.
- המנמנמ. [כן.
]

Elanor Rigby

New member
גם אני..../images/Emo96.gif

בעד/נגד: סמים?קלים- בעד קשים- נגד סיגריות?בעד אורגיה?בעד הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות?בעד סקס בגיל צעיר?נגד האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך?כן התנשקת עם בן/ת המין ההפוך?כן שכבת עם בן/ת מינך?כן שכבת עם בן/ת המין ההפוך?כן הגשת מבחן ריק?לא זוכרת נתפסת בגין עבירה פלילית?לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו?לא זכור לי בגדו באמון שלך?לא זכור לי רצית/ניסית להתאבד?כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו?כן כמה...: שנים את/ה חי/ה?19 בתים עברת?3 פעמים נשבר לך הלב?הרבה פעמים שברת לאחרים את הלב?כנ"ל פעמים התאהבת?הרבה חברים/ות היו לך? לא סופרת.. זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 4 חודשים מה עדיף: ניו יורק או פריז?ניו יורק בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק?חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות?לא אוהבת את שניהם ערסים או חנונים?חנונים חמוץ או מתוק?מתוק חנוכה או פורים?חנוכה אש או מים?אש ישראל או חו"ל?ישראל אסוציאציות: ציצים-הגדלת חזה דתיים- בגדים צנועים בית ספר- חוויה ישראבלוג-אנשים משועממים ערפאת- מוות טלויזיה- שיעמום אהבה- זה כואב מוות- סוף איידס-מוות מתנחלים-הזויים ורוד-פקצות חול- ים השלמות: אני הוא/היא... מוריה? - אני אוהב/ת... את אופיר.. - אני שונא/ת..קור – הלוואי ש...הייתי מאושרת – חבל ש...לא התגייסתי לצבא – אני צריכ/ה... רישיון - מי/מה האחרון: סרט שראית?סרט אימה שאני לא זוכרת את שמו שיר ששמעת?מוניקה סקס- יחסים פתוחים פעם שבכית?אתמול פעם שצחקת?אתמול דיסק שקנית?דרים ת'יאטר מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אופיר

../images/Emo3.gif../images/Emo19.gifאני

בעד/נגד: סמים? נגד, למרות שלא יזיק לנסות פעם אחת
סיגריות? נגד
אורגיה? אולי... הומואים? הומואים חמודים
(חוץ מרפאל שהוא נשנש!
) תוכנית ההתנתקות? בעד
סקס בגיל צעיר? תלוי... אבל לא ממש האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? אני לא יודעת אם מה שעשיתי נחשב, אבל לא נראה לי...
שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? ברור
נתפסת בגין עבירה פלילית? לא שזכור לי... התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? משהו כזה...
בגדת באמון של מישהו? אממ... אני חושבת שכן
בגדו באמון שלך? יאפ רצית/ניסית להתאבד? חס וחסה
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? חחח, עוד מעט 15 בתים עברת? אף בית, וטוב שכך
פעמים נשבר לך הלב? פעמיים...
פעמים שברת לאחרים את הלב? פעם אחת פעמים התאהבת? נראה לי שפעמיים חברים/ות היו לך? 2 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? חצי שנה מה עדיף: ניו יורק או פריז? פריז בנים או בנות? בנים נשיקה או חיבוק? תלוי ממי
הארי פוטר או שר הטבעות? ברור ששר הטבעות
ערסים או חנונים? חנונים, תמיד
חמוץ או מתוק? חמוץ מתוק
חנוכה או פורים? פורים וחנוכה? אש או מים? מים ישראל או חו"ל? אין לי מושג... אסוציאציות: ציצים- אלכס
דתיים- תלתלים בית ספר- סיוט
ישראבלוג- יעל ערפאת- מת? טלויזיה- חלום אמריקאי אהבה- זה רק מזכיר לי שאין לי אחת
מוות- שני הסבים שלי איידס- פחד מתנחלים- אבנים ושקד
ורוד- פקאצה! חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - אריה, אם הבנתי נכון את השאלה... אני אוהב/ת... - שוקולד ובנים אני שונא/ת.. – את רוני ואנה הלוואי ש... – אני יעוף ושיהיה לי חבר חבל ש... – אני לא יכולה לעוף ושאין לי חבר אני צריכ/ה... - לקנות אולסטאר חדשים (הישנים קטנים עלי) מי/מה האחרון: סרט שראית? מה עובר על גילברט שיר ששמעת? משהו של בלינק (שקד השמיעה לי) פעם שבכית? אתמול נתקעתי בדלת פעם שצחקת? אממ.. היום. כל היום. דיסק שקנית? אח שלי קנה לי ביטלס(
) במתנה, זה נחשב? מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? נראה לי שלוטם או יעל...

אני נשמעת כמו פקאצה...

עם כל האייקונים האלה... אבל אני לא, באמת שלא! פשוט, אחרי המסנג'ר והאייסיקיו התגעגעתי לאייקונים של תפוז

../images/Emo15.gif

בעד/נגד: סמים? יותר נגד מאשר בעד. אבל זה די באמצע. סיגריות? בעיקרון נגד, אבל לעשן אותן אין לי בעיה
אני בהפסקה של כבר שבוע. טפו טפו טפו :] אורגיה? נגד הומואים? בעד :) תוכנית ההתנתקות? שונאת פוליטיקה סקס בגיל צעיר? תעשו מה שבא לכם. אני אהיה בתולה עד גיל 16 לפחות. האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? כמעט התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? כן שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? כן נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? נדלקתי בגדת באמון של מישהו? לא חושבת בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? כן עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 15 בתים עברת? 3 נראה לי פעמים נשבר לך הלב? 2, אני חושבת פעמים שברת לאחרים את הלב? 3, אולי 4 אפילו
פעמים התאהבת? אף פעם. רק הידלקויות חברים/ות היו לך? 1 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? 9 ימים :\ מה עדיף: ניו יורק או פריז? נ"י בנים או בנות? בנות נשיקה או חיבוק? חיבוק הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים :\ חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? אש ואח"כ מים (מחוכם :p) ישראל או חו"ל? לאורך שנים-ישראל. לחודש ככה-חו"ל אסוציאציות: ציצים- בנות דתיים- דוד שלי בית ספר- חברים ישראבלוג- בית שני ערפאת- אינתיפאדה טלויזיה- סלון אהבה- שנאה מוות- התאבדות איידס- מחלת מין מתנחלים- אינתיפאדה? ורוד- מתוק מדי חול- ים השלמות: אני הוא/היא... - ה אני אוהב/ת... - הא אני שונא/ת.. – האא הלוואי ש... – האאא חבל ש... – האאאא אני צריכ/ה... - האאאאא [
] מי/מה האחרון: סרט שראית? קוראים לי סם. הוט שיר ששמעת? אביב גפן - פלוגת הצער פעם שבכית? אתמול פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? צורבת מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? היום, אירו. מי שקראה שתיידע אותי, תודה

../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif../images/Emo87.gif

בעד/נגד: סמים? נגד סיגריות? נגד אורגיה? נגד הומואים? בעד תוכנית ההתנתקות? לוידעת סקס בגיל צעיר? לוידעת האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לא התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? לא שכבת עם בן/ת המין ההפוך? לא הגשת מבחן ריק? לא, חס וחסה! נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא, זה לא יקרה כי החברים של החברות שלי דפוקים. בגדת באמון של מישהו? לוידעת בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? רציתי עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? לא כמה...: שנים את/ה חי/ה? 11 בתים עברת? 7 פעמים נשבר לך הלב? הרבההההה פעמים שברת לאחרים את הלב? לוידעת, הם לא אמרו לי כלום. פעמים התאהבת? 4 בערך... חברים/ות היו לך? 0000 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לוידעת מה עדיף: ניו יורק או פריז? ניו יורק בנים או בנות? שניהם. נשיקה או חיבוק? נשיקה הארי פוטר או שר הטבעות? הארי פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? שניהם לא משו אש או מים? שניהם. ישראל או חו"ל? ישראל, כי אין כמו הארץ! אסוציאציות: ציצים- אישה דתיים- דנ"ד!!! בית ספר- בעעעעעעעעעעעעעלעעעכס ישראבלוג- ערפאת- "מוות לערבים" טלויזיה- שלושת המוסקטרים!!!! אהבה- רגש מוות- סוף. איידס- איייייה מתנחלים- ארבה ורוד- פאקצה חול- הרים, נוף. השלמות: אני הוא/היא... - הילדה שלא יודעת מה לרשום פה. אני אוהב/ת... - לטייל, לאהוב, חיות. אני שונא/ת.. – את רוב הבנים מהכיתה שלי הלוואי ש... – החלום שלי תגשם!! חבל ש... – אני ביישנית. אני צריכ/ה... - ל...? מי/מה האחרון: סרט שראית? כוכב המטמון. שיר ששמעת? LO SIENTO מחברים לנצח. פעם שבכית? לא זוכרת בדיוק. פעם שצחקת? היום. דיסק שקנית? לא זוכרת.... מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? לפני הרבה הרבה שנים.

../images/Emo87.gifתיקון טעות חמורה../images/Emo87.gif

עכשיו ברגע זה ממש אמרו לי שאוהבים אותי!!!!!!!!!!

BiDriL

New member
כי אין מה לעשות../images/Emo184.gif

בעד/נגד: סמים? איכסההההההההההההההה
יאקקקקקקקקקקק
פיכסססססססססססס
סיגריות? איכסההההההההההההההה
יאקקקקקקקקקקק
פיכסססססססססססס
אורגיה? מה זה
הומואים? לא מתנגדת. תוכנית ההתנתקות? מזמן נמעס לי להעלות דעות פוליטיות
סקס בגיל צעיר? חס וחלילה האם אי פעם..: התנשקת עם בן/ת מינך? לחיים
התנשקת עם בן/ת המין ההפוך? לא שכבת עם בן/ת מינך? חס וחלילה
שכבת עם בן/ת המין ההפוך? כנ"ל הגשת מבחן ריק? לא נתפסת בגין עבירה פלילית? לא התאהבת בחבר/ה של החבר/ה הכי טוב/ה שלך? לא בגדת באמון של מישהו? כן בגדו באמון שלך? כן רצית/ניסית להתאבד? חס וחלילה
עשית משהו שאת/ה עדיין מצטער/ת עליו? כן כמה...: שנים את/ה חי/ה? 13 שנים חודשיים ו22 ימים(נכון לזמן כתיבת ההודעה) בתים עברת? 3(חייה בבית השלישי) פעמים נשבר לך הלב? לא ספרתי,אבל לא בגלל בנים
פעמים שברת לאחרים את הלב? אני מניחה שכן
פעמים התאהבת? 0 חברים/ות היו לך? 0 זמן ארך הקשר הכי ארוך שלך? לא היה. מה עדיף: ניו יורק או פריז? תנו לי קודם להיות בניו-יורק. בנים או בנות? תלוי. נשיקה או חיבוק? חיבוק
הארי פוטר או שר הטבעות? האיר פוטר ערסים או חנונים? חנונים חמוץ או מתוק? מתוק חנוכה או פורים? פורים אש או מים? מים ישראל או חו"ל? אין כמו המולדת(ישראל) אסוציאציות: ציצים- חרמנים דתיים- מאה שערים בית ספר- דפנה יעקובוביץ(מורה מאמי) ישראבלוג- חברתי מאיה ערפאת- זבל טלויזיה- פלוריסיינטה אהבה- בנים מוות- הקץ איידס- רוע מתנחלים- חדשות ורוד- פרחי אפרסק חול- יםםםםםםםםםםםםם השלמות: אני הוא/היא... - היא אני אוהב/ת... - את האביב אני שונא/ת.. – הקיץ הדביק(מלבד יום ההולדת) הלוואי ש... – שלום חבל ש... – מלחמה אני צריכ/ה... - שלום מי/מה האחרון: סרט שראית? מת לצחוק שלוש-זה משעמם שיר ששמעת? נובאדיז הום של אבריל
פעם שבכית? שבת פעם שצחקת? היום דיסק שקנית? באוקטובר,סימס מישהו/י שאמרת לו/ה "אני אוהב/ת אותך"? אתמול

למעלה