ITS ORI BITCH
New member
שאלון:
כי כבר שנים שלא היה אחד כזה וגם כי החורף דופק לי את כל התוכניות
שם: גיל: סגנון מוזיקה מועדף: זמרת מועדפת: זמר מועדף: להקה מועדפת: מתנגן ברקע: כוכב נולד כן או לא? חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? איך הציונים? והמורים? אוהב ללמוד? משקיע בלבוש? בגדים רחבים או צמודים? בעד נודיסטים? מסתכל על הלבוש של אחרים? אוהב שופינג? דעתך על ערסים בשתי מילים: שעורי ספורט זה: איך שרירי הבטן שלך? ושרירי השכל? אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? למה אתה עונה על השאלון הזה? 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני: 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: אלבום שלא ציפית שיכשל: אלבום שלא ציפית שיצליח: אלבום שהתחרטת שקנית: אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: המעריצים של בריטני הם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: 5 דברים ששנואים עליך: דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: מקום שהייתם רוצים לטייל בו: מקום שהייתם רוצים לגור בו: ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: הסטייה שלי: תחביב: המוטו שלי: כדאי שתדעו עלי: הפחד שלי: פלא עולם 8 בשבילי: סגנון מוזיקה אהוב: ההמצאה הכי גאונית: המקום הטוב בישראל: הופעה אהובה שהייתם בה: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: הפורום הדפוק בתפוז: פעם אחרונה שהייתם במסיבה: פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: סרט אחרון שגרם לכם לבכות: סרט אחרון שגרם לכם לפחד: סרט אחרון שראיתם: סרט אחרון שגררו אותך אליו: הופעה אחרונה שהייתם בה: האם אי פעם... עברת על החוק? פתחו לך תיק במשטרה? רקדת עד אור הבוקר? עבדת? פגשת סלבריטי? נכשלת במבחן? נתפסת מעתיק במבחן? לא קיבלת תעודה? היית מצטיין? הברזת? היית בים בלילה? שחית בעירום? נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? צבעת את השיער? התחפשת בפורים? הקאת בבית ספר? רכבת על סוס? נפלת מאופניים? גילחת את הראש? רימית? הימרת? נתקעת בחוץ בגשם? נשארת לישון בחוץ? זרקו אותך? זרקת? נפנפו אותך? נפנפת? סיננת? סיננו אותך? עבדת על אנשים בצ'אט? היית כל היום על המחשב? עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? בכית בציבור? שכחת את התיק של בצפר בבית? ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? ניסית סייבר סקס? לא התקלחת למעלה מ3 ימים? POM או GM: ביט ביט או לונדון? בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? אלי או פאריס? ג'יימי לין או בריאן? בריטני או כריסטינה? מייקל ג'קסון או מדונה? אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? DAWD או Onyx? עדשות או משקפיים? נעליים או כפכפים? מכנסיים גבוהים או נמוכים? בריכה או ים? MTV או VH1? ספר או סרט? ירושלים או ת"א? בוקר או לילה? חורף או קיץ? איך היה? מילים אחרונות:
כי כבר שנים שלא היה אחד כזה וגם כי החורף דופק לי את כל התוכניות