שאלון:

ITS ORI BITCH

New member
שאלון:

כי כבר שנים שלא היה אחד כזה וגם כי החורף דופק לי את כל התוכניות :p שם: גיל: סגנון מוזיקה מועדף: זמרת מועדפת: זמר מועדף: להקה מועדפת: מתנגן ברקע: כוכב נולד כן או לא? חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? איך הציונים? והמורים? אוהב ללמוד? משקיע בלבוש? בגדים רחבים או צמודים? בעד נודיסטים? מסתכל על הלבוש של אחרים? אוהב שופינג? דעתך על ערסים בשתי מילים: שעורי ספורט זה: איך שרירי הבטן שלך? ושרירי השכל? אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? למה אתה עונה על השאלון הזה? 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני: 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: אלבום שלא ציפית שיכשל: אלבום שלא ציפית שיצליח: אלבום שהתחרטת שקנית: אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: המעריצים של בריטני הם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: 5 דברים ששנואים עליך: דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: מקום שהייתם רוצים לטייל בו: מקום שהייתם רוצים לגור בו: ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: הסטייה שלי: תחביב: המוטו שלי: כדאי שתדעו עלי: הפחד שלי: פלא עולם 8 בשבילי: סגנון מוזיקה אהוב: ההמצאה הכי גאונית: המקום הטוב בישראל: הופעה אהובה שהייתם בה: מקצוע שנוא: מקצוע אהוב: אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: הפורום הדפוק בתפוז: פעם אחרונה שהייתם במסיבה: פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: סרט אחרון שגרם לכם לבכות: סרט אחרון שגרם לכם לפחד: סרט אחרון שראיתם: סרט אחרון שגררו אותך אליו: הופעה אחרונה שהייתם בה: האם אי פעם... עברת על החוק? פתחו לך תיק במשטרה? רקדת עד אור הבוקר? עבדת? פגשת סלבריטי? נכשלת במבחן? נתפסת מעתיק במבחן? לא קיבלת תעודה? היית מצטיין? הברזת? היית בים בלילה? שחית בעירום? נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? צבעת את השיער? התחפשת בפורים? הקאת בבית ספר? רכבת על סוס? נפלת מאופניים? גילחת את הראש? רימית? הימרת? נתקעת בחוץ בגשם? נשארת לישון בחוץ? זרקו אותך? זרקת? נפנפו אותך? נפנפת? סיננת? סיננו אותך? עבדת על אנשים בצ'אט? היית כל היום על המחשב? עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? בכית בציבור? שכחת את התיק של בצפר בבית? ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? ניסית סייבר סקס? לא התקלחת למעלה מ3 ימים? POM או GM: ביט ביט או לונדון? בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? אלי או פאריס? ג'יימי לין או בריאן? בריטני או כריסטינה? מייקל ג'קסון או מדונה? אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? DAWD או Onyx? עדשות או משקפיים? נעליים או כפכפים? מכנסיים גבוהים או נמוכים? בריכה או ים? MTV או VH1? ספר או סרט? ירושלים או ת"א? בוקר או לילה? חורף או קיץ? איך היה? מילים אחרונות:

ITS ORI BITCH

New member
איזה אנשים רעים אתם!../images/Emo7.gif

כולכם- זכרו את זה! נפגעתי
חוץ מזה שהוא לא כזה ארוך יש הרבה יותר ממנו
- אגב לא אני כתבתי אותו.

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifמתאים לי

שם: סהר גיל: 17 סגנון מוזיקה מועדף: פופ זמרת מועדפת: דנה אינטרנשיונל זמר מועדף: אין להקה מועדפת: ט.א.ט.ו. הכי בעולם מתנגן ברקע: כלום... כוכב נולד כן או לא? לא! ! ! חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי, נוטה למזניח איך הציונים? חחח סבבה והמורים? רובם מקסימים. אוהב ללמוד? תלוי מה. משקיע בלבוש? משתדל. אבל לא יותר מדי. בגדים רחבים או צמודים? גם וגם. בעד נודיסטים? שיבושם להם... מסתכל על הלבוש של אחרים? לא בדרך כלל אוהב שופינג? כן! דעתך על ערסים בשתי מילים: מת עליהם שעורי ספורט זה: בזבוז זמן מוחלט איך שרירי הבטן שלך? נמצאים איפשהו שם ושרירי השכל? חזקים ומעוצבים אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חיים, אתה יודע... למה אתה עונה על השאלון הזה? משעמם לי 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: חח לא יודע לא שמעתי את הדיסק 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני: אותו דבר... 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני:... אלבום שלא ציפית שיכשל:... אלבום שלא ציפית שיצליח:... אלבום שהתחרטת שקנית: ray of light של מדונה XD אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: טאטו אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: לא ניכנס לזה... הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: העניינים עם המשמורת על הילדים המעריצים של בריטני הם: מגניבים :) 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: בגדים, מוזיקה ואוכל 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: שומדבר 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: מוזיקה מעפנה, מזג אוויר מתחרבש, שנת אחרונה בבית ספר. 5 דברים ששנואים עליך: קיץ, אנשים טיפשים, חלזונות בלי שריון (בעעעעע), גזענות והומופוביה. דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: באנג'י מקום שהייתם רוצים לטייל בו: רוסיה, אוסטרליה, קנדה מקום שהייתם רוצים לגור בו: ארה"ב - ניו יורק/ לוס אנג'לס. ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: אף. אולי בקרוב הסטייה שלי: מחוכים תחביב: ציור, מוזיקה המוטו שלי: עשה מה שטוב לך כל עוד זה לא פוגע באחרים. כדאי שתדעו עלי: אני תותח הפחד שלי: אלוהים פלא עולם 8 בשבילי: אני סגנון מוזיקה אהוב: פופ, נו יא מעפנים, שאלתם כבר ההמצאה הכי גאונית: שוקולד המקום הטוב בישראל: החדר שלי הופעה אהובה שהייתם בה: בוני אם :) מקצוע שנוא: היסטוריה, מתמטיקה מקצוע אהוב: אמנות אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: עוזי חיטמן האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: הרשימה שלי ארוכה מדי הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: כנ"ל מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: טאטו משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: ספרייט הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: לישון, דה הפורום הדפוק בתפוז: המ... לא כדאי שאגיד פעם אחרונה שהייתם במסיבה: מזמאאאאאאאאאאאאאאאן פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: לא מזמן חחח סרט אחרון שגרם לכם לצחוק:גיחוך גם נחשב? אז היפה והחיה סרט אחרון שגרם לכם לבכות: אין סרט אחרון שגרם לכם לפחד: אין סרט אחרון שראיתם: היפה והחיה XD סרט אחרון שגררו אותך אליו: הממ... לא זכור לי הופעה אחרונה שהייתם בה: בוני אם XD האם אי פעם... עברת על החוק? לא חושב פתחו לך תיק במשטרה? לא רקדת עד אור הבוקר? יכול להיות עבדת? חח כן לצערי פגשת סלבריטי? המון. מייקל לואיס אפילו נגע בי נכשלת במבחן? חח כן נתפסת מעתיק במבחן? לא לא קיבלת תעודה? חח גם כן היית מצטיין? אולי, לא זוכר הברזת? כן היית בים בלילה? לא שחית בעירום? לא נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? כןכןכן צבעת את השיער? חח כן התחפשת בפורים? כן הקאת בבית ספר? כן רכבת על סוס? כן נפלת מאופניים? כן גילחת את הראש? לא ממש קרחת רימית? כן הימרת?לא נתקעת בחוץ בגשם? חח לא נשארת לישון בחוץ? לא זרקו אותך? לא זרקת? לא נפנפו אותך? לא נפנפת? לא סיננת? כן חח סיננו אותך? לא חושב עבדת על אנשים בצ'אט? חח לא היית כל היום על המחשב? כן עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? לא בכית בציבור? לא שכחת את התיק של בצפר בבית? כן חח ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? ממש לא ניסית סייבר סקס? לא לא התקלחת למעלה מ3 ימים? איכס לא POM או GM: GM ביט ביט או לונדון? מה מה או מה? בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? עם פאריס אלי או פאריס? מי או פאריס? אז פאריס, שיהיה לא יודע מי אלהג'יימי לין או בריאן? בריטני או כריסטינה? גם וגם מייקל ג'קסון או מדונה? גם וגם חח אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? בריטני סטייל כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? לא מכיר את שניהם DAWD או Onyx?כנ"ל עדשות או משקפיים? משקפיים נעליים או כפכפים? נעליים מכנסיים גבוהים או נמוכים?גבוהים בריכה או ים? לא זה ולא זה MTV או VH1? VH1 ספר או סרט? סרט ירושלים או ת"א? ירושלים בוקר או לילה? לילה חורף או קיץ? חורף איך היה? סבבה מילים אחרונות: קרפיון, טישיו, עגבת ובהצלחה

In Rehab

New member
מעניין מה יקרה כשאבא שלך יקרא את זה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

shir spears

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחח בטח זה מה שהוא עושה בעבודה שלו נכנס לפורום מעריצי בריטני ספירס

ITS ORI BITCH

New member
עונה :)

שם: אורי גיל: בקרוב 16 סגנון מוזיקה מועדף: רוק, האוס וטראנס. זמרת מועדפת: רוני סופרסטאר וגם מאיה בוסיקלה ונינטטטטטט שולטת!!111 XDDD זמר מועדף: אביב גפן להקה מועדפת: RHCP מתנגן ברקע: Good Charlote - Lifestyles of the Rich and Famous כוכב נולד כן או לא? לא... זה מעפן ברמות חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? חרששששששששששששן איך הציונים? גרועים :| והמורים? טובים אוהב ללמוד? אני חיי רק בשביל זה משקיע בלבוש? יום כן יום לא... בגדים רחבים או צמודים? באמצע בעד נודיסטים? אממ בטח! מסתכל על הלבוש של אחרים? רק אם הוא זועק במיוחד חחחח אוהב שופינג? בסדר דעתך על ערסים בשתי מילים: טוב אחי שעורי ספורט זה: חראא איך שרירי הבטן שלך? קיימים :p ושרירי השכל? לא קיימים :p אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? מממ יש את השביתה וזה... למה אתה עונה על השאלון הזה? כי ממש אבל ממש משעמם לי! 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: GM, POM, HOTE,HAI ו-BTI. 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני: DLMBTLTK, Anticipating ואיי לוב רוקנרול. 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: סינדרלה, בום בום וטאץ' אוף מיי הנאד. אלבום שלא ציפית שיכשל: בלאקאאוט (אם זה נחשב לכישלון 0.0) וB2B של כריס. אלבום שלא ציפית שיצליח: TBDT של אבריל אלבום שהתחרטת שקנית: החדש של מירי מסיקה אין לי מושג מה חשבו שקנו לי את החרא הזה
אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: בריט בריט ואולי רד הוט צ'ילי פפרס, אבל בדוגרי מי קונה דיסקים XD אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: פאריס הילטון אם היא נחשבת ל'אומן' XD הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: הגירושים, איבוד המשמורת והכניסה לגמילה.
המעריצים של בריטני הם: הכי מיוחדים! כפרעלינו :] 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אייפוד, מאוורר חשמלי וחבר כדיי שאני לא יהיה לבד. 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: גלח על הראש, רץ ברחוב עם תחתונים וקונה את הדיסק של קווין
5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: סקיני ג'ינס, פונינט, אימו, אוחצ'ות וכל הזבל הזה של מייספייס ופייס בוק. 5 דברים ששנואים עליך: אנשים מתנשאים, צבועים, ביקורתיים, פלצני ואת טוקיו הוטל/MCR והעובדה שזה מאגניב לשמוע אותם . דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: צניחה חופשית וללכת לאילת עם חברים. מקום שהייתם רוצים לטייל בו: אמריקה הדרומית מקום שהייתם רוצים לגור בו: ישראל ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: לא קיים הסטייה שלי: כתפיים וידיים של בנות ^____^ אל תשאלו למה. תחביב: כדורגל המוטו שלי: מי שלא מסתכן לא מרוויח! כדאי שתדעו עלי: השם שלי זה אורי כמו או=כל הפחד שלי: שבסוף אני ייצא איזה נהג משאית זבל פלא עולם 8 בשבילי: טובבבבב סגנון מוזיקה אהוב: יש כבר שאלה כזאת...
ההמצאה הכי גאונית: השמפו המקום הטוב בישראל: החרמון ואילת. הופעה אהובה שהייתם בה: בלאק איידז פיז ופיפטי. מקצוע שנוא: מתמטיקה (יימח שמו של בני גלר או איך שלא קוראים לו) מקצוע אהוב: ספרות אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: קורט קוביין ופרדי מרקורי. האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: אדריאנה לימה הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: ליאונרדו דיקפריו מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: בריטני ספירס ומייקל ג'קסון יהיה מגניב להיתקל בו. משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: קולה הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: עם חברים הפורום הדפוק בתפוז: יש מלא אבל ניתן את התואר לפאקצות
פעם אחרונה שהייתם במסיבה: שישי שעבר פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: לפני איזה חודשים סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: חרמן על הזמן סרט אחרון שגרם לכם לבכות: לא זוכר
סרט אחרון שגרם לכם לפחד: המסור 3 סרט אחרון שראיתם: גם לא זוכר
סרט אחרון שגררו אותך אליו: הארי פוטר 5
הופעה אחרונה שהייתם בה: נראלי של אינפקטד מאשרום. האם אי פעם... עברת על החוק? כן פתחו לך תיק במשטרה? לא רקדת עד אור הבוקר? אפשר להגיד בערך S: עבדת? כן פגשת סלבריטי? קובי פרץ נחשב סלב? נכשלת במבחן? כן נתפסת מעתיק במבחן? לא לא קיבלת תעודה? שנה שעברה אבל בגלל העיצומים היית מצטיין? לא הברזת? כן היית בים בלילה? כן שחית בעירום? לא נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? כן צבעת את השיער? לא התחפשת בפורים? בטח הקאת בבית ספר? EWWWWW אני רק מדמיין לעצמי את ההרגשה. רכבת על סוס? לא נפלת מאופניים? כן גילחת את הראש? לא רימית? במה? הימרת? לא נתקעת בחוץ בגשם? אכן אירוע מצער נשארת לישון בחוץ? גם אירוע מצער זרקו אותך? כן זרקת? לא נפנפו אותך?עכשיו שחושבים על זה... יש מצב
נפנפת?לא סיננת? כן סיננו אותך? לא יודע... מקווה שלא עבדת על אנשים בצ'אט? כל החיים שלי אני עושה רק את זה :D היית כל היום על המחשב? לא עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? מה אני חיי בסרט אמריקאי? בכית בציבור? לא שכחת את התיק של בצפר בבית? אוי ואבוי ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? חחחחחחחחח כן ניסית סייבר סקס? חטטנים!
לא התקלחת למעלה מ3 ימים? לא POM או GM: פיס אוף מי ביט ביט או לונדון? שניהם מכוערים בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? עם פאריס אלי או פאריס? אלי ג'יימי לין או בריאן? גיימי בריטני או כריסטינה? בריטני מייקל ג'קסון או מדונה? מדונה אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? גניפר הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? ברור שסטייל בריטני! כאוטיק או זוג טרי (עם ג'סיקה או ניק)? כאוטיק DAWD או Onyx? דאווד עדשות או משקפיים? איך שבא נעליים או כפכפים? נעליים מכנסיים גבוהים או נמוכים? נמוכים בריכה או ים? בריכה MTV או VH1? אם.טי.וי ספר או סרט? סרט ירושלים או ת"א? ת"א בוקר או לילה? לילה חורף או קיץ? קיץץץץץץץץץץ איך היה? מה כבר נגמר? אבל עדיין משעמם לי
מילים אחרונות: ביי גבר ;]

למעלה