עונה../images/Emo13.gif
שם:ניקול גיל:14 סגנון מוזיקה מועדף:פופ,היפ-הופ,אלקטרו,האוס
זמרת מועדפת:בריטניייייייייי!
זמר מועדף:ג'סטין להקה מועדפת:חחח שאלה טובה..לעדעת מתנגן ברקע: Britney Spears-Gimme More כוכב נולד כן או לא?כן ולע חרשן, משקיען, נורמלי או מזניחה? בכיוון של משקיענית-נורמלי כזה איך הציונים?אחלה,וואי שנה שלא למדתי בגלל השביתה..
והמורים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש כמה שהם דפוקים לאללה,אבל בכללי סבבה אוהב ללמוד?תלוי מה
משקיע בלבוש?כןןןןןןןןןןן!תמיד! בגדים רחבים או צמודים?צמודים שליטה! בעד נודיסטים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נייטרלית
מסתכל על הלבוש של אחרים?תמיד

אוהב שופינג?מי לא? דעתך על ערסים בשתי מילים:וואלק מעפנים

שעורי ספורט זה:אחללה של דבר! איך שרירי הבטן שלך?מע? ושרירי השכל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?חחחחחח הכל טוב אחי מה איתך? למה אתה עונה על השאלון הזה?כי אני אוהבת שאלונים

5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט:אווו ! Radar,Ohh Ohh Baby,Toy Soldier,Break The Ice 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני:*בודקת* - Don't Let Me Be The Last To Know -I Love Rock And Roll -Boys היו שירים פי 1000 יותר טובים שהיו ראויים לצאת כסינגלים מאשר הם
3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: ייש מללא! אבל נראה: -Cinderella -The Hook-Up -Don't Go Knockin On My Door -Can't Make you love me -Shadow -Let Me Be אלבום שלא ציפית שיכשל:שום אלבום לא נכשל
אבל את האמת שציפיתי שבלאקאאוט ייכנס למקום ה1,אבל זה בלי קידום אז לא נורא

ומקום 2 זה גם סבבה אלבום שלא ציפית שיצליח:חחחח שאלה טובה..כולם מעולים!איך אפשר שהם לא יצליחו? אלבום שהתחרטת שקנית:אין כזה! אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות:ברריטני! אומן שלא היה צריך להוציא אלבום:פאריס?
הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך:אואה..הקרחת,הגמילה,הריב עם אמא שלה,ובכלל כל הסבל התקשורתי שהיא עוברת כל יום.. המעריצים של בריטני הם:אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה,ומעריכים אותה כבן-אדם 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אמפי,מראה,ואיזה חבר חעחע

3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל:אוכלת עקרבים!ג'וקים!תולעים!נחשים!עכבישים! מחזיקה טרנטולה!טוב בואו לא ניסחףD: 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: 1. השנה הגרועה ביותר של בריטניO= 2.שנת היציאה של Blackout 3.השביתה הארוכה חחח 4.המוות של אנה ניקול סמיתO= 5.פאריס,לינדזי,וניקול בכלאO= 5 דברים ששנואים עליך: 1. שקרנים 2. פוזאיסטים 3. שיעמום 4. אנשים שמתעללים בחיות 5.שיורדים על חולשות\חסרונות של אחרים דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: סנפלינג!באנג'י! מקום שהייתם רוצים לטייל בו: לוס-אנג'ללללללס!!מילאנו!!הוואי!!לונדון!!לאס וגאס!! מקום שהייתם רוצים לגור בו:לוס-אנג'לס
ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור:חס וחסה שום ניתוח
הסטייה שלי: חחחחחחחחחחחחחח להגיד דברים מטומטמיים! סוששי!
גלידה! אימואים יפים!בנים עם עיניים בהירות..
תחביב: לעשות ספורט,שופינג,לצאת עם חברים,לבלות,לקרוא,להאזין למוזיקה,להצטלם.. המוטו שלי:חייה כל יום כאילו הוא יומך האחרון! כדאי שתדעו עלי: שאנייי חולה על בריטני ועל המוזיקה שלה

,שאני משוגעת,בעלת מצבי-רוח,מצחיקה,מוזרה הפחד שלי:עקרבים ]; יאק..וכל מיני חיות מזיקות פלא עולם 8 בשבילי:שו?
סגנון מוזיקה אהוב:פופ והיפ הופ ההמצאה הכי גאונית:חחחחחחח המחשב כמובן! המקום הטוב בישראל:ת"א! הופעה אהובה שהייתם בה:פסטיגל ושיר נולד

מקצוע שנוא:לשון ומורשת עם המורה הכי מעפנה עלי אדמות..אה וגם אסטרונומיה עם מורה עוד יותר מעפנה
מקצוע אהוב:אנגלית,ספורט,כימיה משום מה.. אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה:אין כזה=P האישה הכי יפה בתעשיית הבידור:בר רפאלי נחשבת? הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור:עדוווווווווווווו ברטל!אדם מ"בובות" דיייייייייי איזה מושלם
מפורסם שהייתם רוצים לפגוש:בריטני! משקה שאתם מזמינים באופן קבוע:חחחח תלוי..ענבים בדרך-כלל,לפעמים תפוזים,לפעמים מילקשייק הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב:לצאת\לקרוא\להאזין למוזיקה הפורום הדפוק בתפוז:חחח פקאצות?!
פעם אחרונה שהייתם במסיבה:תחילת שנה..חחח ומחר גם

פעם אחרונה שהייתם בקולנוע:לפני שבועעים ככה.. סרט אחרון שגרם לכם לצחוק:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מת לצעוקק איזה סרט פיפי! סרט אחרון שגרם לכם לבכות:סנופי בוא הביתה (טוב נשבעת לכם שנזלו לי דמעות..היה שם קטע עצוב
) סרט אחרון שגרם לכם לפחד:מגרש השדים..
איזה סרט סרט אחרון שראיתם:מגרש השדים סרט אחרון שגררו אותך אליו:חחחח לעדעת הופעה אחרונה שהייתם בה:מאיפה לי
האם אי פעם... עברת על החוק?לא שידוע לי.. פתחו לך תיק במשטרה?לאאא רקדת עד אור הבוקר?לע עבדת?לע פגשת סלבריטי?כע נכשלת במבחן?כע נתפסת מעתיק במבחן?חחחחח לע לא קיבלת תעודה?כע היית מצטיין?כע הברזת?כע היית בים בלילה?כע שחית בעירום?לא:| נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך?יאפ חחח צבעת את השיער?לא בדיוק..גוונים התחפשת בפורים?להההההה..מה נראה לכם?! הקאת בבית ספר?לא שאני זוכרת חחח רכבת על סוס?כע נפלת מאופניים?כע חחחחחחחחחחחחח גילחת את הראש?לא
רימית?חחח יאפ הימרת?לאא נתקעת בחוץ בגשם?חחח כה נשארת לישון בחוץ?כה זרקו אותך?לע זרקת?כע נפנפו אותך?מה ז"א? נפנפת?.. סיננת?כע סיננו אותך?נראלי חח עבדת על אנשים בצ'אט?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןןןןן זה הדבר הכי כיפי בעולםD: היית כל היום על המחשב?חחח נראלי עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו?כהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכית בציבור?נראלי שכחת את התיק של בצפר בבית?לע ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות?חחחחחחחחחחחח עלקק צרחתי איכ מגיע לנו מה שולחים את טיפקס המעפנים האלה?! ניסית סייבר סקס?טו יאונג בייבי

לא התקלחת למעלה מ3 ימים?חחחחחח לא התקלחתי 3 ימים בדיוק בגלל טיול שנתי..אבל תרגעו השתמשתי במגבונים POM או GM: פיסס אופ מי
ביט ביט או לונדון?מעעע? ביט ביט זה הכלב לא? בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים?חחחחחחחחחחחחחחח עם פאריס אלי או פאריס?פאריס ג'יימי לין או בריאן?ג'יימי בריטני או כריסטינה?ברור שבריט מייקל ג'קסון או מדונה?מדונה אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה?בריטני סטייל!!!!!!!!!1 כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)?כאוטיק DAWD או Onyx? דרימ וויז אה דרים
עדשות או משקפיים?עדשות נעליים או כפכפים?נעליים מכנסיים גבוהים או נמוכים?נמוכים
בריכה או ים?יםםםםםם MTV או VH1? אמ טי וי ספר או סרט?ממ גם וגם ירושלים או ת"א?ת"א בוקר או לילה?גם וגם חורף או קיץ?קיץץץץץץ! איך היה?סבבה לגמריי מילים אחרונות:בלאקאאוט שולטט!!