שאלון:

מריה111

New member
עונהה

שם:מריה גיל:14 סגנון מוזיקה מועדף:מממ רוק ופופ זמרת מועדפת:בריטני זמר מועדף:אין לי אני אוהבת יותר מידי להקה מועדפת:פאראמור וניקלבק מתנגן ברקע:כלום כוכב נולד כן או לא?כן חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח?משקיען איך הציונים?סבבה כזה והמורים?אפשר לא לענות על השאלה הזאת? אוהב ללמוד?ממ קצת חחח משקיע בלבוש?הרוב כן אבל לפעמים ממש לא בגדים רחבים או צמודים?באמצע בעד נודיסטים?חחחחחח לא יודעת:\ מסתכל על הלבוש של אחרים?כןןןןןן אוהב שופינג?כן דעתך על ערסים בשתי מילים:איכסה אנושית שעורי ספורט זה:מכונת מוות איך שרירי הבטן שלך?על הפנים חחח ושרירי השכל?יותר טובים אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?הכל טוב האמת למה אתה עונה על השאלון הזה?ככי משעמם לי 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט:גימי מור,פיס אוף מי, ברייק דה אייס,ואי שולד אי בי סאד,פריקשואו 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני:אי לאב רוק אנד רול נוט אה גירל וזהו 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני:מממ לא יודעת:\ כל אלבום בריטני היה צריך לצאת כסינגלים אלבום שלא ציפית שיכשל:בלאקאאוט? אלבום שלא ציפית שיצליח:לא יודעת אלבום שהתחרטת שקנית:אין כזה אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות:בריטני חח אומן שלא היה צריך להוציא אלבום:פריס אבל היא לא אומן אז אין לי הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך:הגמילה המעריצים של בריטני הם:מיוחדים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מטוס טייס ומים 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל:מממ לא יודעת:\ 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007:דיכאון,בריטני וטוקיו הוטלXDD 5 דברים ששנואים עליך: ערסים פקאצות סקיני טוניקות וכל שלל הדברים האלה חחחחחח דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: עגיל באף שאני הולכת לעשות בחודש הקרוב חחח מקום שהייתם רוצים לטייל בו: ארצות הברית מקום שהייתם רוצים לגור בו:ארצות הברית ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור:שאיבת שומן XDDD הסטייה שלי:לא דעת תחביב:ציור המוטו שלי:תוותר לאחרים כדי למנוע נתק כדאי שתדעו עלי:ממ אין לי חחח הפחד שלי:שכל החברים שלי ישנאו אותי פלא עולם 8 בשבילי:אין כזה חח סגנון מוזיקה אהוב:היה כבר את השאלה הזאת ההמצאה הכי גאונית:מחשב נייד חח המקום הטוב בישראל:הבית שלי חח הופעה אהובה שהייתם בה:מממ 1000 שנה לא הייתי בהופעה מקצוע שנוא:מתמתיקה מקצוע אהוב:היסטוריה אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה:מממ...לא יודעת האישה הכי יפה בתעשיית הבידור:בריטני חחחח הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור:דאגי פוינטרררר3> מפורסם שהייתם רוצים לפגוש:דאגיי משקה שאתם מזמינים באופן קבוע:מים עם לימון הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב:מממ לישון?חחחח הפורום הדפוק בתפוז:פורום פאקצות(יש כזה) פעם אחרונה שהייתם במסיבה:לפני איזה חודש XD פעם אחרונה שהייתם בקולנוע:בחופש הגדול ח סרט אחרון שגרם לכם לצחוק:ילדות רעות חחחחח סרט אחרון שגרם לכם לבכות:לא בוכה מסרטים בדרך כלל סרט אחרון שגרם לכם לפחד:לא ראיתי סרטים מפחידים גם בזמן האחרון סרט אחרון שראיתם:הגבר המושלם חחח סרט אחרון שגררו אותך אליו:הארי פוטר האחרון הופעה אחרונה שהייתם בה:לא זוכרת XDD האם אי פעם... עברת על החוק?כן עברתי באדוםXDD פתחו לך תיק במשטרה?לא רקדת עד אור הבוקר?לא עבדת?לא פגשת סלבריטי?כן נכשלת במבחן?כן נתפסת מעתיק במבחן?לא לא קיבלת תעודה?כן היית מצטיין?כן הברזת?ממ בשיעור חופשי XDD היית בים בלילה?לא שחית בעירום?לא נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך?לא צבעת את השיער?כן אבל ירד אחרי חודש חחח התחפשת בפורים?כן הקאת בבית ספר?לא רכבת על סוס?כן נפלת מאופניים?כן גילחת את הראש?לא רימית?כן הימרת?לא נתקעת בחוץ בגשם?כן נשארת לישון בחוץ?לא זרקו אותך?לא זרקת?לא נפנפו אותך?לא נפנפת?כן סיננת?כן סיננו אותך?אולי לא שידוע לי:\ עבדת על אנשים בצ'אט?כן XDDDD היית כל היום על המחשב?כן עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו?לא בכית בציבור?כן כל הזמן חח שכחת את התיק של בצפר בבית?כשה הייתי בגן טרום חובה ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות?XDDכןןן סייבר סקס?הא? לא התקלחת למעלה מ3 ימים?לא POM או GM:גימי מורר ביט ביט או לונדון?ביט ביט בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים?פאריס אלי או פאריס?אלי ג'יימי לין או בריאן?בריאן בריטני או כריסטינה?בריטני מייקל ג'קסון או מדונה?מדונה אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה?בריטני סטייל כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)?כאוטיק DAWD או Onyx?לא דעת:\ עדשות או משקפיים?משקפיים נעליים או כפכפים?נעיים מכנסיים גבוהים או נמוכים?נמוכים בריכה או ים?בריכה MTV או VH1?אמטיוי ספר או סרט?שתיהם ירושלים או ת"א?ת''א בוקר או לילה?לילה חורף או קיץ?חורף איך היה?נייס מילים אחרונות:ביי?

עונההה

שם: קארין גיל: 13 סגנון מוזיקה מועדף: פופ והיפ הופ זמרת מועדפת: בריטני זמר מועדף: ג'סטין טימברלייק להקה מועדפת: בלק אייד פיס ובקסטריט בויס מתנגן ברקע: GM כוכב נולד כן או לא? לאא חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמלי איך הציונים? טובים... והמורים? לא טובים.. חחח אוהב ללמוד? לאא משקיע בלבוש? כןןן בגדים רחבים או צמודים? צמודים בעד נודיסטים? אף פעם לא חשבתי על זה אז אין לי מושג... מסתכל על הלבוש של אחרים? כן אוהב שופינג? מאדדדדדדד דעתך על ערסים בשתי מילים: גועל נפש שעורי ספורט זה: ביזבוז זמן.. איך שרירי הבטן שלך? חבל על הזמן... חחח ושרירי השכל? עובדים מצוייןן אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל מצויין... למה אתה עונה על השאלון הזה? שיעמום... זאת הסיבה 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: , גימי מור, פיס אוף מי, ברייק דה אייס, רדר, טוי סולדר 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני: Anticipating, DLMBTLTK 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: I RUN AWAY ו... אמממ לא יודעת אלבום שלא ציפית שיכשל: אין כזה אלבום שלא ציפית שיצליח: אין כזה אלבום שהתחרטת שקנית: אין כזה אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: בריטני וג'סטין אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: רוני סופרסטאר... בזבוז הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: קווין... המעריצים של בריטני הם: מטורפים חחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב פלאפון ואוכל 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: לא יודעת... 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: שנה דיי משוגעת... באופן אישי.. 5 דברים ששנואים עליך: ערסים... פרחות.. קרוקס... שקרנים... ו... שום ... חחח אני שונאת זה גורם לי לבחילה דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: לא יודעת... מקום שהייתם רוצים לטייל בו: ארצות הברית... ברזיל... צרפת.... ועוד הרבה מקום שהייתם רוצים לגור בו: ארצות הברית ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: אני לא רוצה וגם אני בחיים לא ירצה... הסטייה שלי: ... תחביב: לרקוד המוטו שלי: אין כזה דבר לא רוצה... יש כזה דבר לא יכול כדאי שתדעו עלי: שאני במצב רוח ממש טוב עכשיוו חחח
הפחד שלי: גבהים פלא עולם 8 בשבילי: .... סגנון מוזיקה אהוב: פופ והיפ הופ... יש כבר תשאלה הזאתי ההמצאה הכי גאונית: פלאפון המקום הטוב בישראל: שדה התעופה... חו"ללללל חחח הופעה אהובה שהייתם בה: לא זוכרת... מקצוע שנוא: מתמטיקה מקצוע אהוב: היסטוריה... שיהיה אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: הוא לא אגדה אבל גדלתי על השירים שלו... עוזי חיטמן האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: בריטני הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: ג'סטין מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: ג'סטין ובריטני.... אני לא יכולה לבחור ביניהם משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: נסטי אפרסק הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: לישון הפורום הדפוק בתפוז: לא מכירה... פעם אחרונה שהייתם במסיבה: לפני שבוע וחצי פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: הרבה זמן... בשביל זה יש די וי די.. חחח סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: מת לצעוק 4 סרט אחרון שגרם לכם לבכות: ראיתי היומן לפני כמה זמן... סרט אחרון שגרם לכם לפחד: לא זוכרת... הצלצול 2 נראלי.. סרט אחרון שראיתם: היומן... סרט אחרון שגררו אותך אליו: אין כזה... אי אפשר לגרור אותי... הופעה אחרונה שהייתם בה: הייתה בהופעה של החוג שלי.. ריקודים האם אי פעם... עברת על החוק? לא פתחו לך תיק במשטרה? לא רקדת עד אור הבוקר? כמעט עבדת? לא פגשת סלבריטי? כן נכשלת במבחן? כן נתפסת מעתיק במבחן? לא לא קיבלת תעודה? כן היית מצטיין? כן הברזת? כן היית בים בלילה? לא שחית בעירום? לאאאא נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? הרבההה פעמיםם צבעת את השיער? לא התחפשת בפורים? כן הקאת בבית ספר? לא רכבת על סוס? לא נפלת מאופניים? כן גילחת את הראש? לא רימית? כן הימרת? לא נתקעת בחוץ בגשם? כן נשארת לישון בחוץ? לא זרקו אותך?לא זרקת? לא נפנפו אותך?לא נפנפת? אפשר להגיד.. סיננת? אמממ כן סיננו אותך? לא עבדת על אנשים בצ'אט? לא היית כל היום על המחשב? כן עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? לא בכית בציבור? כן שכחת את התיק של בצפר בבית? לא ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? כןןן ניסית סייבר סקס? ......? לא התקלחת למעלה מ3 ימים? לא POM או GM: גימי מור ביט ביט או לונדון? לונדון בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? פאריס אלי או פאריס? אלי ג'יימי לין או בריאן? ג'יימי לין בריטני או כריסטינה? בריטני מייקל ג'קסון או מדונה? מייקל ג'קסון אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ג'ניפר אניסטון הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? בריטני סטייל כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? כאוטיק DAWD או Onyx? אוניקס עדשות או משקפיים? עדשות נעליים או כפכפים? כפכפים מכנסיים גבוהים או נמוכים? נמוכים בריכה או ים? ים MTV או VH1? אמ טי וי ספר או סרט? סרט ירושלים או ת"א? ת"א בוקר או לילה? לילה חורף או קיץ? קיץ איך היה? סבבה... ארוך... לפחות העברתי את הזמן מילים אחרונות: בייייי

ליאל44

New member
עונה

שם: ליאל גיל: 14 סגנון מוזיקה מועדף: פופ זמרת מועדפת: בריטני פאריס הילטון לינדזי לוהן. זמר מועדף: ג'סטין טימברלייק {כן הוא וונאבי והוא פתאטי ברמות גבוהות אבל מה לעשות יש לו אחלה מוזיקה.} להקה מועדפת: אין לא שומע להקות. מתנגן ברקע: ''סרט הודי'' של דנה אינטרנשיונל כוכב נולד כן או לא? ברור סדרה שליטעע. חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? לפעמיים ככה ולפעמיים ככה איך הציונים? סבבה והמורים? בעעעעעע מעצבנים. אוהב ללמוד? לאא בעע משקיע בלבוש? כן לא יותר מדי אבל כן בגדים רחבים או צמודים? רחבים בעד נודיסטים? וואט? מסתכל על הלבוש של אחרים? יס אוהב שופינג? לא דעתך על ערסים בשתי מילים: מעצבנים וחשים ת'צמם שעורי ספורט זה: בעע שונא ספורט איך שרירי הבטן שלך? בסדר ושרירי השכל? סבבה אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? חוזר ללימודים המנהל הפתאט שלי החליט להחזיר אותנו ללימודים טוב הוא לא שובת אז משעממם לו שהביה''ס ריק. למה אתה עונה על השאלון הזה? כי זה שאלון כיפי 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: גימי מור, פיס אוף מי, ברייק דה אייס, רדר, טוי סולדר 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני:Anticipating, DLMBTLTK 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני:RUN AWAY אלבום שלא ציפית שיכשל: אין כזה אלבום שלא ציפית שיצליח: אין כזה אלבום שהתחרטת שקנית: אין כזה אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: בריטני פאריס ולינדזי וג'סטין אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: כריסטינה עגולרה בוא נגיד ככה שבשביל צרחות אני יוכל לשמוע את אח שלי בוכה וצורח שמציקים לוו אני לא צריך לשמוע את הוונאבי הזאת צורחת הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: קרחת הגמילה והתחתונים ואיבוד המשמורת וההופעה בטקס פרסי האמטוי 2007 המעריצים של בריטני הם: מקסימים כפרעלינווו 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את המשפחה שלי חברים שלי פלאפון ומחשב. 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: קופץ מהגג סתאם צוחק.. קונה את האלבום של כריסטינה עגולרה 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: הקרחת של בריט-בריט המוות של אנה ניקול סמית הגמילה של אל-אל {כינוי ללינדז'ושש!} והכלא של פאריס הפ33ה 5 דברים ששנואים עליך: המורה שלי המוזיקה של כריסטינה עגולרה והמורה שלי מהלימודיה הפתאטית.. דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: להתחצף למורה שלי לשבור למישי שאני שונא ורבתי איתה לאחרונה במסרים תוף על הראש לשבור לעוד מישו שנוא עליי תוף על הראש ולקוות שזמרת שאני שונא תאבד את הקול המזעזע שלה.. מקום שהייתם רוצים לטייל בו: לוס אנג'לס נו-יורק קליפורניה מקום שהייתם רוצים לגור בו: כנ''ל ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: בפנים הסטייה שלי: לכסוס ציפורנים תחביב: להיכנס לאתרים שאני מאוד אוהב לשמוע מוזיקת בריטני וזהו. המוטו שלי: ''לעשות מה שאתה אוהב בלי לחשוב מה אחרים יגידו'' כדאי שתדעו עלי: אני בן 14 אוהב להיכנס לאתרי ריכלות אוהב לקרוא ספרים אוהב לשמוע מוזיקת בריטני שונא ביה''ס וזהו. הפחד שלי: ליפול מבניין פלא עולם 8 בשבילי: מגדל אייפל סגנון מוזיקה אהוב: פופ ההמצאה הכי גאונית: פלאפון {?} המקום הטוב בישראל: תל-אביב מעלה אדומים וירושלים. הופעה אהובה שהייתם בה: אם פסטיגל נחשב הופעה אז כן כשהייתי בן 7 ההורים שלי לקחו אותי לפסטיגל מקצוע שנוא: הכולל מקצוע אהוב: יש כזה {?} אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: אפשר לא אומן אנה ניקול סמית' היא בחורה טראשית הייתה אבל בכז''ה חבל שהיא מתה האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: פאריס בריטני ולינדזי הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: דיווד בקאהם אורנלדו בלום וג'וני דפ ג'ארד לטו וזאק אפרון. מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: הפורום הדפוק בתפוז: פעם אחרונה שהייתם במסיבה: פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: סרט אחרון שגרם לכם לבכות: סרט אחרון שגרם לכם לפחד: סרט אחרון שראיתם: סרט אחרון שגררו אותך אליו: הופעה אחרונה שהייתם בה: האם אי פעם... עברת על החוק? פתחו לך תיק במשטרה? רקדת עד אור הבוקר? עבדת? פגשת סלבריטי? נכשלת במבחן? נתפסת מעתיק במבחן? לא קיבלת תעודה? היית מצטיין? הברזת? היית בים בלילה? שחית בעירום? נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? צבעת את השיער? התחפשת בפורים? הקאת בבית ספר? רכבת על סוס? נפלת מאופניים? גילחת את הראש? רימית? הימרת? נתקעת בחוץ בגשם? נשארת לישון בחוץ? זרקו אותך? זרקת? נפנפו אותך? נפנפת? סיננת? סיננו אותך? עבדת על אנשים בצ'אט? היית כל היום על המחשב? עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? בכית בציבור? שכחת את התיק של בצפר בבית? ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? ניסית סייבר סקס? לא התקלחת למעלה מ3 ימים? POM או GM: ביט ביט או לונדון? בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? אלי או פאריס? ג'יימי לין או בריאן? בריטני או כריסטינה? מייקל ג'קסון או מדונה? אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? DAWD או Onyx? עדשות או משקפיים? נעליים או כפכפים? מכנסיים גבוהים או נמוכים? בריכה או ים? MTV או VH1? ספר או סרט? ירושלים או ת"א? בוקר או לילה? חורף או קיץ? איך היה? מילים אחרונות:

ליאל44

New member
מצטער

זה בטעות נשלח לי מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: בריטני ספירס פאריס הילטון ולינדזי לוהאן וניקול ריצ'י ואם אפשר אז גם את הילד של ניקול ואת הילדים של בריט שון וג'יידו {כפרעליהםם מאוהבב!} משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: קולה {מאוהבב!} הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: בכוס קולה. הפורום הדפוק בתפוז: בקסטר בויז {במחילה מכל מי שאוהב את בקסטר אני פשוט מתעב את הלהקה הזאת.} פעם אחרונה שהייתם במסיבה: לפני המון זמן פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: לפני המון זמן סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: ''היפה והחיה'' xo פור ג'ד סייק מה זאת הבדיחה הזאת? אני אוהב את יב''ז אבל ההצגה הזאת אחת הפתאטיות והמגוחכות שבהצגות לחנוכה סרט אחרון שגרם לכם לבכות: אין כזה. סרט אחרון שגרם לכם לפחד: חח מת לצעוק סרט אחרון שראיתם: לא זוכר.. סרט אחרון שגררו אותך אליו: אין כזה. הופעה אחרונה שהייתם בה: לפני מלא זמן. האם אי פעם... עברת על החוק? לא פתחו לך תיק במשטרה? כנ''ל רקדת עד אור הבוקר? הייתי ער עד אור הבוקר בלילה לבן של הנוער העובד והלומד עבדת? כן לצערי זאת הייתה העבודה הכי מעצבנת שהייתה לי אי פעם פגשת סלבריטי? לא ואני מקווה לפגוש נכשלת במבחן? חח כן נתפסת מעתיק במבחן? לא לא קיבלת תעודה? קיבלתי היית מצטיין? נראהלי.. הברזת? לא היית בים בלילה? כן שחית בעירום? לא נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? כן צבעת את השיער? לא התחפשת בפורים? כן הקאת בבית ספר? לא רכבת על סוס? כן נפלת מאופניים? כנ''ל גילחת את הראש? לא רימית? לא הימרת? כנ''ל נתקעת בחוץ בגשם? יותר נכון הלכתי בגשם וזה קרה לא מזמן והכל בגלל המורה הבת-זונה שלי מהלימודיה שלומית נשארת לישון בחוץ? כן בלילה הלבן בנוע''ל זרקו אותך? לא שזכור לי זרקת? לא שזכור לי חח נפנפו אותך? כנ''ל נפנפת? כנ''ל סיננת? כנ''ל סיננו אותך? כנ''ל עבדת על אנשים בצ'אט? כן היית כל היום על המחשב? כן עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? לא בכית בציבור? לא שזכור לי.. שכחת את התיק של בצפר בבית? כן אבל חזרתי לקחת אותו ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? ניסית סייבר סקס? לא לא התקלחת למעלה מ3 ימים? כן בלילה הלבן בנוע''ל POM או GM: ביט ביט או לונדון? לונדון כזה מותק בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? פאריס אלי או פאריס? פאריס ג'יימי לין או בריאן? בריאן בריטני או כריסטינה? חח אתם שואלים ברצינות? ברור שבריטני מייקל ג'קסון או מדונה? שתיהם אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? ג'ינפר אניסטון לא סובל את הכלבה המשוגעת אנג'לינה הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? הופעה בריטני סטייל כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? כאוטיק למרות שלראות את קווין המכוער הזה מול הפרצוף שלי על מסך פלזמה זה לא דבר נעים.. DAWD או Onyx? עדשות או משקפיים? משקפיים נעליים או כפכפים? כפכפים מכנסיים גבוהים או נמוכים? נמוכים בריכה או ים? בריכה MTV או VH1? שתיהם ספר או סרט? שתיהם ירושלים או ת"א? כנ''ל בוקר או לילה? כנ''ל חח חורף או קיץ? קיץ איך היה? סבבה מילים אחרונות:-

Aviv Finkel

New member
חח לא יודעת למה אבל

תמיד ההודעות שלך מצחיקות אותי תיקח את זה כמחמאה חח

ליאל44

New member
חח

סבבה מחמאה זה טוב חשבתי באת ללכלכך עליי חח את אחלה בחורה דווקא. לא כמו ילדים פה שאני לא רוצה להזכיר את שמם.

theone24

New member
מצטער אורי אחי....

אבל השאלון הזה נוראאאאאא ארוך, וחופר ברמות....מוותר הפעם. סורי

xtina 4 ever

New member
בדיוק בזמן!../images/Emo13.gif ../images/Emo210.gif

ממש משעמם לי. |: שם: ויקי גיל: 15 וחצי סגנון מוזיקה מועדף: פופ זמרת מועדפת: כריסטינה, דההה זמר מועדף: אין להקה מועדפת: אוונסנס וארצ' אנמי מתנגן ברקע: כלום כוכב נולד כן או לא? לא חרשן, משקיען, נורמלי או מזניח? נורמאלית איך הציונים? בסדר והמורים? בסדר אוהב ללמוד? לא משקיע בלבוש? כן בגדים רחבים או צמודים? תלוי בעד נודיסטים? שיהיה להם בכיף מסתכל על הלבוש של אחרים? כן אוהב שופינג? כן דעתך על ערסים בשתי מילים: חיות אדם =P שעורי ספורט זה: מיותר איך שרירי הבטן שלך? אין לי ושרירי השכל? רפויים XD אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון? הכל כרגיל למה אתה עונה על השאלון הזה? כי משעמם לי תחת 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט: POM, BTI, OOB, PL, ראדאר 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני: בויז 3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: אייר ראן אווי, סינדלרה, לוננלי, BOM, TOMH אלבום שלא ציפית שיכשל: האחרון של פינק וזה של ניקול משהו אלבום שלא ציפית שיצליח: לוז של נלי פורטדו אלבום שהתחרטת שקנית: אוספי להיטים למיניהם אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות: כריסטינה אומן שלא היה צריך להוציא אלבום: יש הרבה מדיי. :) הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך: הקרחת ומוסד הגמילה המעריצים של בריטני הם: רובם סבבה, אבל הגיע הזמן שיפתחו את העיניים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: מחשב, חברה ואוכל 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל: עובדת ומרוויחה אותם בכבוד. 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: אני לא יכולה לכתוב מה מאפיין אותה, אבל בשבילי היא שנה נהדרת שבה השתנו הרבה דברים. לטובה, ולרעה. 5 דברים ששנואים עליך: פרחות (!!!!), ללמוד, דתיים, צעקות ואי צדק. דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: בנג'י, צניחה חופשית.. מקום שהייתם רוצים לטייל בו: ניו יורק ולונדון! מקום שהייתם רוצים לגור בו: ניו יורק ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור: אף P: ואולי שפתיים, משו כמו בריטני.. הסטייה שלי: מה זה עניינכם? חח תחביב: לטייל, לרקוד, לישון המוטו שלי: חיה כל שניה כאילו היא האחרונה שלך. אני צריכה גם להתחיל ליישם אותו..חח וכמובן- "אם תרצו, אין זו אגדה!" :) כדאי שתדעו עלי: הפחד שלי: חרקים ומוות פלא עולם 8 בשבילי: הפלא החדש שלי חחחחח סגנון מוזיקה אהוב: פופ ההמצאה הכי גאונית: מחשב, מכונית ופלא המקום הטוב בישראל: אריאל! XD הופעה אהובה שהייתם בה: מרוסיה באהבה. XD מקצוע שנוא: היסטוריה ופיזיקה מקצוע אהוב: ספרות, סוציואולוגיה ותקשורת אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה: וואלה לא יודעת האישה הכי יפה בתעשיית הבידור: ג'סיקה אלבה,סקרלט ג'והנסון, אנג'לינה ג'ולי, ניקול קידמן וכריסטינה אגילרה. הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור: האלה מהBSB חחח מפורסם שהייתם רוצים לפגוש: כריסטינה! משקה שאתם מזמינים באופן קבוע: קולה הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב: בשינה חחח הפורום הדפוק בתפוז: לא יודעת חח פעם אחרונה שהייתם במסיבה: לפני שבוע פעם אחרונה שהייתם בקולנוע: מזמןןןןן סרט אחרון שגרם לכם לצחוק: יומני האומנת סרט אחרון שגרם לכם לבכות: לא זוכרת סרט אחרון שגרם לכם לפחד: כנ"ל סרט אחרון שראיתם: יומני האומנת סרט אחרון שגררו אותך אליו: יומני האומנת הופעה אחרונה שהייתם בה: האם אי פעם... עברת על החוק? כן פתחו לך תיק במשטרה? לא רקדת עד אור הבוקר? כן עבדת? גם עכשיו פגשת סלבריטי? כן, ישראלים.. נכשלת במבחן? כן נתפסת מעתיק במבחן? כן לא קיבלת תעודה? לא היית מצטיין? כן הברזת? כן היית בים בלילה? כן שחית בעירום? לא נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך? כן צבעת את השיער? כן התחפשת בפורים? כן הקאת בבית ספר? לא רכבת על סוס? כן נפלת מאופניים? כן גילחת את הראש? לא רימית? כן הימרת? כן נתקעת בחוץ בגשם? כן נשארת לישון בחוץ? היה מקרה כזה =P זרקו אותך? לא זרקת? כן נפנפו אותך? לא נראה לי חחח נפנפת? כן סיננת? כן סיננו אותך? לא שזכור לי עבדת על אנשים בצ'אט? כן היית כל היום על המחשב? כן עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו? לא בכית בציבור? כן שכחת את התיק של בצפר בבית? לא ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות? לא 0ס ניסית סייבר סקס? לא לא התקלחת למעלה מ3 ימים? איכ, לא >< POM או GM: פיס אוף מי ביט ביט או לונדון? ביט ביט בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים? עם פאריס אלי או פאריס? אלי ג'יימי לין או בריאן? בריאן בריטני או כריסטינה? כריסטינה! :) מייקל ג'קסון או מדונה? מדונה אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון? אנג'לינה הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה? תלוי כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)? קאוטיק DAWD או Onyx? חלום בתוך חלום עדשות או משקפיים? עדשות נעליים או כפכפים? נעליים מכנסיים גבוהים או נמוכים? נמוכים בריכה או ים? ים MTV או VH1? אמטיוי ספר או סרט? ספר ירושלים או ת"א? ת"א בוקר או לילה? לילה חורף או קיץ? קיץ. איך היה? נחמד.. מילים אחרונות: שישי מהנה לכולם! :)

עונה../images/Emo13.gif

שם:ניקול גיל:14 סגנון מוזיקה מועדף:פופ,היפ-הופ,אלקטרו,האוס
זמרת מועדפת:בריטניייייייייי!
זמר מועדף:ג'סטין להקה מועדפת:חחח שאלה טובה..לעדעת מתנגן ברקע: Britney Spears-Gimme More כוכב נולד כן או לא?כן ולע חרשן, משקיען, נורמלי או מזניחה? בכיוון של משקיענית-נורמלי כזה איך הציונים?אחלה,וואי שנה שלא למדתי בגלל השביתה..
והמורים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש כמה שהם דפוקים לאללה,אבל בכללי סבבה אוהב ללמוד?תלוי מה
משקיע בלבוש?כןןןןןןןןןןן!תמיד! בגדים רחבים או צמודים?צמודים שליטה! בעד נודיסטים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני נייטרלית
מסתכל על הלבוש של אחרים?תמיד:) אוהב שופינג?מי לא? דעתך על ערסים בשתי מילים:וואלק מעפנים:p שעורי ספורט זה:אחללה של דבר! איך שרירי הבטן שלך?מע? ושרירי השכל?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אז.. מה קורה איתך בזמן האחרון?חחחחחח הכל טוב אחי מה איתך? למה אתה עונה על השאלון הזה?כי אני אוהבת שאלונים:p 5 שירים שלדעתך צריכים לצאת כסינגלים מבלאקאאוט:אווו ! Radar,Ohh Ohh Baby,Toy Soldier,Break The Ice 3 שירים שלא היו צריכים לצאת כסינגלים – מכל האלבומים של בריטני:*בודקת* - Don't Let Me Be The Last To Know -I Love Rock And Roll -Boys היו שירים פי 1000 יותר טובים שהיו ראויים לצאת כסינגלים מאשר הם
3 שירים שהיו צריכים לצאת כסינגלים ולא יצאו – מכל האלבומים של בריטני: ייש מללא! אבל נראה: -Cinderella -The Hook-Up -Don't Go Knockin On My Door -Can't Make you love me -Shadow -Let Me Be אלבום שלא ציפית שיכשל:שום אלבום לא נכשל
אבל את האמת שציפיתי שבלאקאאוט ייכנס למקום ה1,אבל זה בלי קידום אז לא נורא:) ומקום 2 זה גם סבבה אלבום שלא ציפית שיצליח:חחחח שאלה טובה..כולם מעולים!איך אפשר שהם לא יצליחו? אלבום שהתחרטת שקנית:אין כזה! אומן שהיית קונה את האלבום שלו בעיניים עצומות:ברריטני! אומן שלא היה צריך להוציא אלבום:פאריס?
הדבר הכי מטריד שקרה לבריטני לדעתך:אואה..הקרחת,הגמילה,הריב עם אמא שלה,ובכלל כל הסבל התקשורתי שהיא עוברת כל יום.. המעריצים של בריטני הם:אנשים שאוהבים את המוזיקה שלה,ומעריכים אותה כבן-אדם 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: אמפי,מראה,ואיזה חבר חעחע:p 3 דברים שהיית עושה בשביל 10,000 שקל:אוכלת עקרבים!ג'וקים!תולעים!נחשים!עכבישים! מחזיקה טרנטולה!טוב בואו לא ניסחףD: 5 דברים שמאפיינים את שנת 2007: 1. השנה הגרועה ביותר של בריטניO= 2.שנת היציאה של Blackout 3.השביתה הארוכה חחח 4.המוות של אנה ניקול סמיתO= 5.פאריס,לינדזי,וניקול בכלאO= 5 דברים ששנואים עליך: 1. שקרנים 2. פוזאיסטים 3. שיעמום 4. אנשים שמתעללים בחיות 5.שיורדים על חולשות\חסרונות של אחרים דבר שתמיד רציתם לעשות אבל לא היה לכם אומץ/הזדמנות: סנפלינג!באנג'י! מקום שהייתם רוצים לטייל בו: לוס-אנג'ללללללס!!מילאנו!!הוואי!!לונדון!!לאס וגאס!! מקום שהייתם רוצים לגור בו:לוס-אנג'לס
ניתוח פלסטי שהייתם רוצים לעבור:חס וחסה שום ניתוח
הסטייה שלי: חחחחחחחחחחחחחח להגיד דברים מטומטמיים! סוששי!
גלידה! אימואים יפים!בנים עם עיניים בהירות..
תחביב: לעשות ספורט,שופינג,לצאת עם חברים,לבלות,לקרוא,להאזין למוזיקה,להצטלם.. המוטו שלי:חייה כל יום כאילו הוא יומך האחרון! כדאי שתדעו עלי: שאנייי חולה על בריטני ועל המוזיקה שלה:),שאני משוגעת,בעלת מצבי-רוח,מצחיקה,מוזרה הפחד שלי:עקרבים ]; יאק..וכל מיני חיות מזיקות פלא עולם 8 בשבילי:שו?
סגנון מוזיקה אהוב:פופ והיפ הופ ההמצאה הכי גאונית:חחחחחחח המחשב כמובן! המקום הטוב בישראל:ת"א! הופעה אהובה שהייתם בה:פסטיגל ושיר נולד:) מקצוע שנוא:לשון ומורשת עם המורה הכי מעפנה עלי אדמות..אה וגם אסטרונומיה עם מורה עוד יותר מעפנה
מקצוע אהוב:אנגלית,ספורט,כימיה משום מה.. אומן שהלך לעולמו ובשבילכם הוא אגדה:אין כזה=P האישה הכי יפה בתעשיית הבידור:בר רפאלי נחשבת? הגבר הכי יפה בתעשיית הבידור:עדוווווווווווווו ברטל!אדם מ"בובות" דיייייייייי איזה מושלם
מפורסם שהייתם רוצים לפגוש:בריטני! משקה שאתם מזמינים באופן קבוע:חחחח תלוי..ענבים בדרך-כלל,לפעמים תפוזים,לפעמים מילקשייק הדרך הטובה ביותר לסיים את הערב:לצאת\לקרוא\להאזין למוזיקה הפורום הדפוק בתפוז:חחח פקאצות?!
פעם אחרונה שהייתם במסיבה:תחילת שנה..חחח ומחר גם :) פעם אחרונה שהייתם בקולנוע:לפני שבועעים ככה.. סרט אחרון שגרם לכם לצחוק:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מת לצעוקק איזה סרט פיפי! סרט אחרון שגרם לכם לבכות:סנופי בוא הביתה (טוב נשבעת לכם שנזלו לי דמעות..היה שם קטע עצוב
) סרט אחרון שגרם לכם לפחד:מגרש השדים..
איזה סרט סרט אחרון שראיתם:מגרש השדים סרט אחרון שגררו אותך אליו:חחחח לעדעת הופעה אחרונה שהייתם בה:מאיפה לי
האם אי פעם... עברת על החוק?לא שידוע לי.. פתחו לך תיק במשטרה?לאאא רקדת עד אור הבוקר?לע עבדת?לע פגשת סלבריטי?כע נכשלת במבחן?כע נתפסת מעתיק במבחן?חחחחח לע לא קיבלת תעודה?כע היית מצטיין?כע הברזת?כע היית בים בלילה?כע שחית בעירום?לא:| נשארת בבית ביום לימודים כי סתם היה בא לך?יאפ חחח צבעת את השיער?לא בדיוק..גוונים התחפשת בפורים?להההההה..מה נראה לכם?! הקאת בבית ספר?לא שאני זוכרת חחח רכבת על סוס?כע נפלת מאופניים?כע חחחחחחחחחחחחח גילחת את הראש?לא
רימית?חחח יאפ הימרת?לאא נתקעת בחוץ בגשם?חחח כה נשארת לישון בחוץ?כה זרקו אותך?לע זרקת?כע נפנפו אותך?מה ז"א? נפנפת?.. סיננת?כע סיננו אותך?נראלי חח עבדת על אנשים בצ'אט?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כןןןןןןןןןן זה הדבר הכי כיפי בעולםD: היית כל היום על המחשב?חחח נראלי עשית מסיבה בבית בלי שההורים ידעו?כהה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח בכית בציבור?נראלי שכחת את התיק של בצפר בבית?לע ראית את האירוויזיון וצרחת על הטלוויזיה כי לא נתנו לישראל מספיק נקודות?חחחחחחחחחחחח עלקק צרחתי איכ מגיע לנו מה שולחים את טיפקס המעפנים האלה?! ניסית סייבר סקס?טו יאונג בייבי:p לא התקלחת למעלה מ3 ימים?חחחחחח לא התקלחתי 3 ימים בדיוק בגלל טיול שנתי..אבל תרגעו השתמשתי במגבונים POM או GM: פיסס אופ מי
ביט ביט או לונדון?מעעע? ביט ביט זה הכלב לא? בריטני מסתובבת עם פאריס או בריטני מסתובבת בלי תחתונים?חחחחחחחחחחחחחחח עם פאריס אלי או פאריס?פאריס ג'יימי לין או בריאן?ג'יימי בריטני או כריסטינה?ברור שבריט מייקל ג'קסון או מדונה?מדונה אנג'לינה ג'ולי או ג'ניפר אניסטון?ג'ניפר הופעה בריטני סטייל או הופעה שקטה?בריטני סטייל!!!!!!!!!1 כאוטיק או זוג טרי(עם ג'סיקה וניק)?כאוטיק DAWD או Onyx? דרימ וויז אה דרים
עדשות או משקפיים?עדשות נעליים או כפכפים?נעליים מכנסיים גבוהים או נמוכים?נמוכים
בריכה או ים?יםםםםםם MTV או VH1? אמ טי וי ספר או סרט?ממ גם וגם ירושלים או ת"א?ת"א בוקר או לילה?גם וגם חורף או קיץ?קיץץץץץץ! איך היה?סבבה לגמריי מילים אחרונות:בלאקאאוט שולטט!!

למעלה