שאלון.

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני מתה מעייפות

שעת התחלה: 3:49 שיר שמתנגן ברקע: אייל גולן - דמעות
ספר קצת על עצמך: אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש: כואב לי מה עשית היום? הא!! הייתי אצל אלינה מה תעשה מחר? הא!! אהיה במכללה חשק ל...: המבורגר. אררר... מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה ובבלוגים. אם מחשיבים גם את זה שאני סמויה אז במה לא. תדעו שכל הודעה שאתם כותבים עוברת דרכי
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עדיין לומדת. אבל אני רוצה כבר בעל ו3 ילדים חמודים מה אתה הכי אוהב לאכול? מישהו מאוד מסוים מה אתה הכי שונא לאכול? מלפפון, אבל בכל זאת אני אוכלת את זה כל ערב בכוח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?נסעתי ל100מם שלי 6 שעות (3 שעות לכל כיוון ברכבת) כדי לעשות לו הפתעה ליום ההולדת, כשההכרות שלי איתו הייתה רק וירטואלית. לפני זה עשיתי תחקיר מודיעיני מקיף על הכתובת והתחבורה. הוא כמובן שמח
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הקלטתי עם אלינה קולות
מה הצבע האהוב עלייך? לבן מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה וכימיה מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה אחלה דווקא עיר/ים אהובות: טבריה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לקחו אותי למסעדה ולסרט והביאו לי ספר ושרשרת!!!
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, בת"א, באשדוד... איך אתה הכי אוהב לבלות? בחדר מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, אבל מי שם על זה מה היה המבחן האחרון? הבגרות בלשון כמה קיבלת בו? אנערף יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? לא ממש ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? בוודאי היית פעם אצל פסיכולוג? מה ואצל פסיכיאטר? מה, לא חשבת פעם על התאבדות? מי שיגיד שלא משקר אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול. היום הייתי שוב קרובה לבכות מרוב עצבים אבל אני גיבורה ולא בכיתי!! מדוע? מה אכפת לכם לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? דויד ברוזה - סיגליות למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה. להגנתי אגיד שקניתי כמה דיסקים של אמנים שאני באמת מעריכה (עופרה חזה, יהודה פוליקר..). מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המדפסת ולחבק? יובל ולנשק? יובל!! ולספר לו משהו מהלב? אבל אין לי שום דבר על הלב יש לך חברה? חבר, דה
ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את יובללל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ^ נעבור לסימונים האלו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? בן שם מיוחד לבן? תומר, דניאל שם מיוחד לבת? סיוון מאכל אהוב: המבורגר? :$ מאכל שנוא: מלפפון (לא היה את זה כבר?) דבר אחרון שאכלת: בורקס תפו"א בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? כ"כ הרבה חברות... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה צבעונית עם פסים
אתה לומד ביום שישי? לא בביה"ס, באונ' מה הספר האחרון שקראת? "לא בלי בתי" / בטי מחמודי אהבת? מאוד
מה הסרט האחרון שראית? "הסרט של מנוחה" אהבת? כן, צמרר אותי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בן על מה דיברת איתו? על זה שהוא נהיה דומה לשי וזה לא מתאים
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? יובל על מי אתה יודע הכי הרבה? ^ מה הדבר האחרון שקנית? שוקולדים כמה הוא עלה? 40 :$ ממי הsms האחרון שקיבלת?
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אבא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אני" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? פיייייייי.. לפני שנה בערך, אם לא יותר. באמת צריך לקבוע תור מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנתיים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? לחבר איך קוראים לאמא שלך? מה אכפת לכם יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? הכי הכי הכי שבעולם
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יותר מ20, לא שאני זוכרת את השמות שלהם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? זה בטח אמור להיות אבא. וכנראה ש7 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ילד אחד בן 5-6 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הגוף ובפנימיות? את זה שאני מקנאה בכל דבר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא לא מצחיק (
) איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אנג'לינה ג'ולי
למה? כי היא כזאת יפה שזה פשע לאנושות כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "ילדים" מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? סיוון כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא שזכור לי הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה רופאה!!!!!!!!!11111 מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל השנה-שנתיים האחרונות
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לגמרי" מה עושה לך טוב? אנשים טובים מה מעצבן אותך? אנשים מעצבנים, כשמעירים אותי משינה, כשנשברת לי ציפורן, כשאני עובדת קשה לחינם, כשכואבות לי הרגליים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפריט הכי יקר שנמצא בבעלותי, כן? לא כולל מכשירי חשמל שיש לי בחדר (בבעלות ההורים, דה!), אני חושבת שהגיטרה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? לחם קל, וזה במקפיא. מה היית לוקח לאי בודד? כבר אמרנו שאת יובל המלצה לסרט: "החיים יפים"
. סרט נורא קשה לצפייה אבל תוכנית טלוויזיה? סאות' פארק מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את חשובה לי" / "בשבילך הכל" / "אוהב אותך נסיכה שלי"
!!!!!! איך את/ה מתגבר על באסה? טלוויזיה עושה את העבודה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בפולין, פריז, ניו יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להדחף בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: כלב
כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אכן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? זה פחות "אהבה", אלא בעקרון רק משיכה לפי המראה החיצוני. אבל נוטה להאמין בחיבורים כאלו מהי אהבה בשבילך? תלוי איזו אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כשאני רוצה אז כן, אבל עם האנשים המסויימים לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? נחשו מה את/ה אוהב/ת לעשות? תהיו פחות ספציפיים מקומות בילוי מועדפים: חדר, ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? הכי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית.. מכה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? ברוב הפעמים לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן, אבל היי, אני בגמילה. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לגמרי", "לאללה" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? מאוד לבוש: מכנס קצר וגופיה איפור: אין מאכל אהוב: דיי נו, פעם שלישית כבר שתייה אהובה: מים להקה אהובה: ABBA, כוורת סרט אהוב: ... גלידה: אוי, קלטו, זה הלהיט הבא: גלידת שוקולד לבן עם תותים
!!! זה כ"כ טעים אלוהים עיר בעולם: טבריה! ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אענה לשיחות אחרי דיליי רציני שיר ברקע: אתם לא רוצים לדעת שעת סיום: 4:22

noyy

New member
../images/Emo28.gifחבל על הזמן

יש גם המשך לספר הזה, "למען אהבת ילדי". גם זה טוב, אבל קצת פחות

noyy

New member
../images/Emo28.gifבטי מחמודי

אמריקאית אחת שנחטפה לאירן עם הבת שלה

Aline In Chains

New member
אייל גולן? אייל גולן?!?!

אני עושה פרינט סקרין. אל תגידי אח"כ שאני שמעתי אותו בכיתה ג'. XD

noyy

New member
../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחחחחח

אבל דמעות זה שיר כ"כ יפה
את אהבת בכלל את זה: "חזרי אלי כמו השמש והרוח חזרי אלי כמו הדבש אל התפוח" וזו באמת נפילה לדעתי

הלו הלו, אייל גולן הוא מלך

טוב, נסיך (המלך הוא זוהר ארגוב) ודמעות זה אחד השירים הישראליים היותר טובים בכל הזמנים!

sky darkens

New member
לא מאמין שאני עושה את זה מחדש. ../images/Emo7.gif

טוב, נו. בשביל אורי ונוי.
שעת התחלה: 05:06 שיר שמתנגן ברקע: Evanescence - Weight Of The World ספר קצת על עצמך: קוראים לי הדר, בן 16 וחצי, ואני עוד 5 ימים טס לארה"ב.
מחשבה שעוברת בראש: צריך להוריד שירים של Sonata Arctica. מה עשית היום? ישנתי אצל חבר, ואז הלכתי לפגישה של המשלחת, ואז הלכתי עם חברים לבאולינג ולארומה, כי הסושי היה סגור.
מה תעשה מחר? יש לידידה שלי איזה הופעה. היא רוקדת או משהו כזה. חשק ל...: בירה. מה המידה שלך בנעליים? 45. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, וברג'ינה ספקטור. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? פפ, זה 31. אין לי מושג. מה אתה הכי אוהב לאכול? סושי ובשר. מה אתה הכי שונא לאכול? כבד. |מקיא| מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מטורף? אין לי שמץ. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יותר מדי. מה הצבע האהוב עלייך? כחול, נראה לי. מה הצבע השנוא עלייך? כתום וחום. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית והיסטוריה. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הייתה דווקא שנה לא רעה.
עיר/ים אהובות: ת"א בשביל קניות, אילת בשביל חופשה, ופה, רעות כמקום מגורים.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אהובה? נימ. איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה עם חברים.
איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים.. ים, סרט, הכל. העיקר שזה יהיה עם החברים.
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 2, אבל אני נדפק בגלל זה. היה לי משהו כמו 45 איחורים.
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30, אבל יש שעת אפס שזה 7:45. ( 4 מתוך 6 ימים בשבוע ) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון. כמה קיבלת בו? עוד לא יודע. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? כן. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כל הזמן. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לצערי. מתי פעם אחרונה שבכית? לא מזמן, כנראה. מדוע? פח, טוב שלא נסחפתם. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבועיים בערך, במסיבה. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Nevermore - This Godless למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה וגם מוריד. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אביב. ולחבק? ג'ואל. ולנשק? נימ. ולספר לו משהו מהלב? לא עולה עכשיו מישהו. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן.
את מי היית לוקח לאי בודד? אמא. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נימ. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אףאחד. שם מיוחד לבן? איגור. שם מיוחד לבת? סבטלנה. דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ בארומה.
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא רוצה לחדש. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש גיוון. אולי את החולצת פסים כחולה-שחורה של ריפקארל. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת?|סדגש אמ, במרחק נגיעה.| אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? מכוניות. אהבת? כן. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמיר. על מה דיברת איתו? "לילה טוב." על זה.
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא וג'ואל. על מי אתה יודע הכי הרבה? על יותר מדי אנשים, יותר מדי פרטים. מה הדבר האחרון שקנית? אוכל בארומה, וחגורה בבילהבונג. כמה הוא עלה? לא זוכר, והחגורה 80. ממי הsms האחרון שקיבלת? צריך לבדוק. ג'ואל. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ג'ואל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? Wishing, אני זוכר מפעם שעברה שעשיתי את השאלון. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שום דבר, אני די שבע. >< יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רעננה, אבל בטח עשיתי עוד משהו לפני. למה הלכת לשם? ההופעה של אוונסנס. איך קוראים לאמא שלך? סיגלית. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הרבה. אין לי כח לספור. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מצד אבא? 4. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? רום.

sky darkens

New member
חלק ב'. ~סעמק נדפק לי הדגש בחלק א'.~

בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כל מקום שיש בו שומן.
ובפנימיות? אמ. הייתי רוצה להפסיק לסבך דברים. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אמ, שום דבר שעולה לי לראש. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') שונא אימה ומד"ב. כל השאר זה בסדר גמור. ותוסיפו אנימציה.
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודע. למה? שמיליקיהו. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שלוש. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שמוליק הרפז. כמה קומות יש לך בבית? 3. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הייתי בהפגנה. מתי זה היה? ל-א ה-י-י-ת-י ב-ה-פ-ג-נ-ה.
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודע, נו.
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? טוב. מה עושה לך טוב? הרבה דברים.
מה מעצבן אותך? הרבה דברים.
מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף ומסטיק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מוזיקלי. מה הפריט הכי יקר שיש לך? פלאפון.
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב. נו, עזבו אותי. מה היית לוקח לאי בודד? אמאאא. המלצה לסרט: האע. יותר מדי. אולי. אין לי כח לחשוב, לא משנה. תוכנית טלוויזיה? פפ, מסודרים? כבר אין תוכניות איכותיות בימים האלה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודע, שום דבר לא עולה לי לראש. אבל אמרו כמה.
איך את/ה מתגבר על באסה? סופר עד 10. סתם, בד"כ חברים עוזרים בזה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אמ.אין לי כח לחשוב יותר מדי. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? פסח. (?) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, לפעמים. חיית מחמד: הרבה. כמה אחים יש לך? 3. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אולי כהתחלה, אבל לא יותר מזה. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. בכתה ד'. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן. מהי אהבה בשבילך? אוח נו. אהבה זה. זה הרבה דברים. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש הרבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? ביד. נו, זה לא נגמר החרא הזה. מקומות בילוי מועדפים: ים בית וסרט.
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרן, לצערי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: טוב. האם את/ה מאמינ/ה בה´? זה כולה מילה. החיים טובים לדעתך? כן, רוב הזמן. לבוש: תחתונים. איפור: לא מתאפר. שתייה אהובה: נסטיאפרסק, מוקה וקולה. להקה אהובה: יש כל מיני, אני מניח שאוונסנס. סרט אהוב: יותר מדי. גלידה: Monkey Chunky. ~מקווה שרשמתי נכון.~ עיר בעולם: פפ, אין לי כח. ארץ: ישראל. גם אוסטרליה. :) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אני אמשיך לראות קופה אמריקה, ואז אלך למיטה ואלך לישון. שיר ברקע: אמ. וויט אוף דה וורלד. זה על ריפיט, כי זה השיר היחיד במחשב של אחי הקטן שהוא לא סטייל רוני-סופרסטאר. |מקיאבטירוף| שעת סיום: 05:25

רויטל1991

New member
../images/Emo4.gifהממ משעמם לי(מקווה ששרשרת נכון...:S)

שעת התחלה:14:15 שיר מתנגן ברקע:Nirvana smells like Teen Spiritלצערי אני לא יכולה בלי מוזיקה:/ ספר קצת על עצמך:רויטל שליטה!! מחשבה שעוברת בראש:כמה אכלתי היום:/ מה עשית היום?קמתי אכלתי דיברתי עם אנשים מה תעשה מחר?אעזור למאמ מקווה חשק ל...:לראות אנשים שלא ראיתי פולל זמן!:/ מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אני דיי חדשה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?הממ בטלוויזיה המצאת השנה או משהו..חח מה אתה הכי אוהב לאכול?ספגטי עם שמנת מה אתה הכי שונא לאכול?לא חסר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אני מטורף!? טחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא חסר מה הצבע האהוב עלייך?וורוד כמובן.. מה הצבע השנוא עלייך?הממ שחור מה המקצוע האהוב עלייך?מת' בעיקר גיאו אחרי זה טריגו.. ופיזיקס מה המקצוע השנוא עלייך?איכסטוריה ודברים שצריך לכתוב הרבה:/ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמדה מוזרה עיר/ים אהובות:ירושלים ות"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ציור מבתדודה שלי:)) איפה חגגת יומולדת אחרון? מסעדה:/ איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברות מצחיקות .. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופש 3 במסגרת בי"ס:/ חצות ככה.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן:/ מה היה המבחן האחרון?בגרות בלשון כמה קיבלת בו?לא יודעת עוד מקווה טוב:)) יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור אני ילדה חברותית:S ומחוץ לשכבה?אהא ומבית ספר אחר?אהא ומהעיר אחרת?אהא אתה נוהג לדבר עם חפצים?למחברת מחשבות היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא ברוך ה' אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית?אני רגישה שלשום מדוע?כי מישהו פגע בי לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא לא מריחה את זה!:S מתי פעם אחרונה שהשתכרת?פטל נחשב? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?הממ mcr השולטים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי כי... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?להרביץ אני?! חיחי ולחבק?כל חברה שהיא:)) ולנשק?:X אולי מיטל אבל לא בפה:S ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה?לא נראה לי:S ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?הממ אי אפשר את כולם?! את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?לא משנה מי !D: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?הממ ליאור אחד0O שם מיוחד לבן?הממ .... שם מיוחד לבת?אביגייל שם שולט מאכל אהוב:אמרתי מאכל שנוא:אמרתי דבר אחרון שאכלת:בורקסים מייד אין הומ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לאלא חידשתי קשרD: . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חרשתי על חצאית אחת אני חושבת:S אתה לומד ביום שישי?יאפ מחשבים מי שלומד מה הספר האחרון שקראת?מחר כפול תשע אהבת?נחמד מה הסרט האחרון שראית?שרק 3 אהבת?נחמד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?ליאור הזה0O כולם ישנים! היה לילה ארוך אתמול על מה דיברת איתו?עבודה אחת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחותי על מי אתה יודע הכי הרבה?על הרבה מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס חזרה הביתה כמה הוא עלה?5.20 שקלים ממי הsms האחרון שקיבלת?הדס מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?הדס מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מחקתי לא מזמן "איזה נתי?" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא רעבה ברוך ה' יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?דוד שלי רופא שינייםXD מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן:( מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?קניון דהה איך קוראים לאמא שלך?:S יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתא של מאמ אתה אוהב ילדים קטנים?מאוד! כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 ובע"ה עוד מעט 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?37 אני חושבת:S איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?מיטל בעיקר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?נחמד לי בגילי:)) מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל! בעיקר שיהיה לי תלתלים:/ ובפנימיות?הממ שאני אהיה פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חברות שלי מושלמות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה בעיקר אבל הכל הולך עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?הממ אחותי למה?כולם אוהבים אותה משומה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אנדרלמוסיה מוזר לא יודעתלמה:S מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?בניה כמה קומות יש לך בבית?4 הלכת פעם להפגנה?לא לצערי הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:או מורה לגאומטריה וטריגו או מדענית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?שידעתי שמישהו אוהב אותי ושהתקבלתי לאנשהו:)) באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"הממ" מה עושה לך טוב?חברות מצחיקות ושירים מה מעצבן אותך?שמשקרים לי מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור! מה הפריט הכי יקר שיש לך?המחשב שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?נקניקיות בעע בעע מה היית לוקח לאי בודד?הממ ספינה ומפה המלצה לסרט:אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה? הרבה נמלטים אבודים חברים ועודד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"למה את דווקא יפה.." איך את/ה מתגבר על באסה?שירים איפה היית רוצה לבקר בעולם?הממ איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף הלוואי שהיה שלג בארץ איזה חג אהוב עליך?סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן אבל שהם יודעים שזה בצחוק חיית מחמד:הלוואי כמה אחים יש לך?שניים ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? הממ הכל עוד יכול להיות:)) מהי אהבה בשבילך?לחשוב על מישהו בלי הפסקה ושזה יהיה הדדי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?אני רגישה מידיי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?:S מה את/ה אוהב/ת לעשות?הליכה או סתם להיות בקרב חברות מקומות בילוי מועדפים:הממ את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא לפעמים זה מטרף כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אני חושבת את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא אני אוהב אותו איך שהואD: את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:יצאתי מדעתי אשוב כשהיא תחזור האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?לפעמים:)) לבוש:עכשיו? אתם לא רוצים לדעת איפור:לא אבל אם כבר אז עדין מאכל אהוב:אמרתי שתייה אהובה:מים ,פטל להקה אהובה:הרבהה! סרט אהוב:הממ היומן גלידה:עוגיום עם ציפוי טעים כזה כמו של מגנום עיר בעולם:פריז ארץ:צרפת אבל ישראל יותר שווה.. מה תעשה כשתסיים את השאלון?הממ נראה:/ שיר ברקע:לוסי בשמיים של ביטלס שעת סיום:15:04

למעלה