שאלון.

ארוך... -P

שעת התחלה: 16:47 שיר שמתנגן ברקע: ברי סחרוף - "ככה זה" ספר קצת על עצמך: מה יש לספר?
מחשבה שעוברת בראש: השאלון הזה...
מה עשית היום? עבדתי מה תעשה מחר? אעבוד
חשק ל...: לישון... מה המידה שלך בנעליים? ממ 45-46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו, שאלה טובה... האמת שאני לא יודע. מה אתה הכי אוהב לאכול? אממ פיצה (טובה) נראה לי. מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי יותר מדי דברים מטורפים
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אממ יש כמה, לא דברים שבא לי לפרט עליהם
מה הצבע האהוב עלייך? צהוב וכחול
מה הצבע השנוא עלייך? אדום! מה המקצוע האהוב עלייך? אממ מתמטיקה, צרפתית מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות נראה לי... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? די מוצלחת. עיר/ים אהובות: ת"א
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואו לא זוכר... איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי
אני לא אוהב במיוחד לארגן מסיבות יומולדת, האמת איך אתה הכי אוהב לבלות? בים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 כשיש עבודה, 1-2 כשאין מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא
מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון כמה קיבלת בו? לא יודע...
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לאנשים אחרים ולעצמי
היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ממש... אם כן - סיפרת למישהו? ^ מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר... לא בזמן האחרון. מדוע? ^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממש השתכרתי - אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של בוב דילן... לא ממש זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בד"כ אני אוהב שירים בודדים ולא דיסק שלם... כשיש אמן שאני אוהב הרבה שירים שלו ומעריך אותו - אני קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכר
ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא
את מי היית לוקח לאי בודד?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
(נראה לי שהבנתם את הפואנטה) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ברני הגבר! שם מיוחד לבן? אה? אממ... ארנב? שם מיוחד לבת? אזמרלדה? מאכל אהוב: לא היה את זה כבר? מאכל שנוא: ^ דבר אחרון שאכלת: צ'יפס לא טעים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ... אין מישהו שממש ניתקתי איתו קשר... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש לי כמה חולצות אהובות אתה לומד ביום שישי? כן... מה הספר האחרון שקראת? "היער" של הרלן קובן אהבת? בניגוד לרוב הספרים שלו - דווקא כן
מה הסרט האחרון שראית? הסודות אהבת? כן, מצוין מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ברני הגבר! על מה דיברת איתו? על א' מבית הנשיא
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אימא? על מי אתה יודע הכי הרבה? אימא?
מה הדבר האחרון שקנית? סולרו
כמה הוא עלה? 12 שקל, הגנבים האלה במימדיון... ממי הsms האחרון שקיבלת?
(אני די צנוע!) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הזדמנות" (איזה פרסומת...) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד! יש לך עדשות/ משקפיים? נופ עשית ישור שיניים? נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אצל רופא שיניים מזמן... אצל שיננית לפני חצי שעה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני 10 ימים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ עברתי בר"ג בדרך לעזריאלי
חוץ מזה - ירושלים למה הלכת לשם? ^ איך קוראים לאמא שלך? אסנת יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? בעקבות הקייטנה - לא
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שתיהן סבבה... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? דווקא 16 זה אחלה גיל. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ יש כל מיני, כללית אני די בסדר ובפנימיות? לא יודע, שופט אנשים די מהר... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא משקפופר
מה אני יודע... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פעולה! הכי טוב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם לוני הרציקוביץ' למה? כדי למכור את מכבי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? רוצה 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אממ חצילים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? למדן (ילד מהקייטנה
) כמה קומות יש לך בבית? בבניין 8, בדירה 1
הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? אממ כל מיני... האחרונה הייתה הזאת של הזדהות עם שדרות
מתי זה היה? לפני יומיים משהו כזה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי שמץ, האמת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע
אני מקווה שהוא עוד לא הגיע... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "וואלה" ו"סבבה"? מה עושה לך טוב? כל מיני
מה מעצבן אותך? ילדים קטנים שלא מקשיבים לי
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להיות בלתי נראה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממממ מחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יוגורט מה היית לוקח לאי בודד?
המלצה לסרט: שודדי הקאריביים 3, אחלה סרט
תוכנית טלוויזיה? הכרישים, זה סוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אממ... לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל אני בכל מקרה לא אכתוב את זה כאן
במה יש לי להשוויץ... איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה להתעסק בדברים אחרים איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה
עוד לא הייתי... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פיוז קצר איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולן אחלה! איזה חג אהוב עליך? ממ חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אפשר לומר
חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אין מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם היא רק וירטואלית - לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אממ... לא יודע מהי אהבה בשבילך? שאלה פילוסופית. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ... אני מקווה? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמ... לא יודע, די לחפור. דברים טובים! מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל מיני
מקומות בילוי מועדפים: בית, ים, קולנוע, בריכה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן במה שחשוב לי... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? אפשר לומר מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא היה את זה כבר? XD האם את/ה מאמינ/ה בה´? בד"כ לא... החיים טובים לדעתך? סה"כ כן
לבוש: עכשיו או כלליות? עכשיו סתם בוקסר וחולצה, בכלליות ג'ינס וטי-שרט רגיל... איפור: לא
מאכל אהוב: די נו, פעם שלישית? שתייה אהובה: מיץ חמוציות
לה

אני אוהב אותך בית"ר!

שעת התחלה: 18:17 שיר שמתנגן ברקע: דנה אינטרנשיונל - לאב בוי ספר קצת על עצמך: שבי, 16.5, ירושלים מחשבה שעוברת בראש: אומר צרפת אבל הוא די מרוקו מה עשית היום? עבדתי
מה תעשה מחר? אשן
חשק ל...: המבורגר וצ'יפס
מה המידה שלך בנעליים? 44 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מצעדים וביקורות מוזיקה בעיקר, למרות שהמנהלת ה^#^%$ חסמה אותי עכשיו
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ח"כ ב"ה מה אתה הכי אוהב לאכול? המבורגר וצ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? אם אני שונא, אני לא אוכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך? צהוב ושחור
מה הצבע השנוא עלייך? אדום מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה
, מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? אנגלית, ספורט
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? סבבה עיר/ים אהובות: ירושלים
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא יודע איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים לא זוכר איפה איך אתה הכי אוהב לבלות? לא משנה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12 ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?
מה היה המבחן האחרון? בגרות בהיסטוריה כמה קיבלת בו? ... יש לך חברים מחוץ לכיתה? מן הסתם
ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא מה אני גיי? היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר. כנראה מזמן מדוע? לא זוכר! לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? חס וחלילה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ל"ג בעומר. אני תמים אני חח
איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אייל גולן - לוחמת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מישהו שראיתי בעבודה היום ולחבק? אהובתי
ולנשק? כנ"ל ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? לא, אהבה נכזבת
ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? אהובתי... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אהובתי... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אני עונה על השאלון המפגר אז אני לא עונה במסנג'ר שם מיוחד לבן? מיוחד? שבי
שם מיוחד לבת? אליה מאכל אהוב: לא היה את זה כבר? מאכל שנוא: "" דבר אחרון שאכלת: שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודע . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? שקול לדעתי אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? אני אוהב אותך בית"ר אהבת? כן, אני עוד קורא מה הסרט האחרון שראית? לא זוכר חח אהבת? לא זוכר! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? משהו על העבודה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אהובתי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע מה הדבר האחרון שקנית? לא יודע כמה הוא עלה? לא יודע ממי הsms האחרון שקיבלת? לא יודע נראה לכם שארוץ לבדוק? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לבן דודה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? עכשיו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א, פעמיים בשבוע האחרון
למה הלכת לשם? כל מיני איך קוראים לאמא שלך? ציונה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבא ז"ל מצד האבא (שבתאי) אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודע פעם ספרתי זה הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? "" איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש כמה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21 ככה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הכל ובפנימיות? לא יודע איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודע איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ ממד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?
למה?
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 או 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לוחמת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דני כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רה"מ בעזרת השם
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא זוכר באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? גיי
מה עושה לך טוב? לשמוע שרית חדד
מה מעצבן אותך? רוק
מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודע. חפרתם מה הפריט הכי יקר שיש לך? הממ מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקו מה היית לוקח לאי בודד? שוקו המלצה לסרט: לא יודע תוכנית טלוויזיה? כוכב נולד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא יודע איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגבר, עובר לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם? סטמפורד ברידג'
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודע איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ, יש חופש חח איזה חג אהוב עליך? שבועות... קרוב לסוף האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: בגלל אורי כן
חיית מחמד: איכסס כמה אחים יש לך? 3 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מהי אהבה בשבילך? דיי חופרים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אני מדלג עד שתהיה שאלה נורמלית מה את/ה אוהב/ת לעשות?
מקומות בילוי מועדפים:
את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:
האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן! החיים טובים לדעתך? לא לבוש: :| איפור: ? מאכל אהוב: אמרתי שתייה אהובה: אמרתי להקה אהובה: אתניקס סרט אהוב: דיייייייייייייייייייייי גלידה: וניל פצפוצים עיר בעולם: ירושלים ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? לאדע רק לסיים שיר ברקע: שרית חדד - תצאי מהכלים שעת סיום: 18:32

your godess

New member
עונה

שעת התחלה: 19:55 שיר שמתנגן ברקע: הסודות-דנה עדיני ספר קצת על עצמך: גבוהה(מידיי),עיניים ירוקות,מצחיקה,דאגנית.... מחשבה שעוברת בראש: "למה היא ממשיכה לדבר?" מה עשית היום? עבדתי והתבטלתי כל היום. מה תעשה מחר? יעבוד. ויתבטל כל היום. חשק ל...: שתיה... מה המידה שלך בנעליים? 41-42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? שביעיסטים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית חולים,עובדת כרופאה. מה אתה הכי אוהב לאכול? הממ....לא יודעת.. מה אתה הכי שונא לאכול? סלט! איכססססס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי הרבה דברים מטורפים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הו הו....יש הרבההה. מה הצבע האהוב עלייך? כחול שחור ולבן. מה הצבע השנוא עלייך? אדום.. מה המקצוע האהוב עלייך? ביוטכנןלוגיה
מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה,היסטוריה,לשון(תודה לאל שזה נגמר) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אממ כיתה י' הייתה השנה הכי כייפית שהייתה לי...פגשתי מלא אנשים חדשים,ובעיקר צחקתי...בעיקר. אוקיי רק. עיר/ים אהובות:תל אביב-ניו יורק(עזבו שלא הייתי שם..) מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מנורת לבה. איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית שלי.. איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבה,ריקודים,צחוקים...כאלה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בתקופה שבה אני צריכה לקום כל כך מוקדם-בסביבות עשר. ובאוגוסט אני מניחה שאני יילך לישון בבוקר חחח. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בשמונה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לשמחתי. מה היה המבחן האחרון? תנ"ך. ובגרות הייתה בלשון. כמה קיבלת בו? לא יודעת המורה שלי לא טרחה לבדוק אותו... יש לך חברים מחוץ לכיתה? כןןןן ומחוץ לשכבה?קצת.. ומבית ספר אחר? כיןן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם עטים. היית פעם אצל פסיכולוג? הייתי רוצה האמת.. ואצל פסיכיאטר? נופ. חשבת פעם על התאבדות? יאפ. אם כן - סיפרת למישהו? סיפרתי למישהו אחרי שזה היה... מתי פעם אחרונה שבכית? אממ.. לא מזמן...מסרט.. מדוע? מסרט אומרים לך. לקחת סמים מתישהו? כן. אתה מעשן? כבר לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי רציני אף פעם.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יקר. הו,כמה שזה יקר. וזה גם לא שימושי. אני רוצה לשמוע שירים במחשב! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? דפנה ולחבק? ענבל ולנשק? לא יודעת.. ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת יש לך חברה? חבר? לא...(למה אתם מזכירים לי?) ראית בחנוכה את הפסטיגל? ממש לא. שונאת פסטיגלים.. את מי היית לוקח לאי בודד? דני..חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? ענבל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ליטל שם מיוחד לבן? מבחינתי- שי. שם מיוחד לבת? אנהבל. מאכל אהוב: אממ...מקדונלדס מאכל שנוא: סלט דבר אחרון שאכלת: בייגלה עם גבינה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מרב

your godess

New member
המשך

. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת בחופש הגדול מה הספר האחרון שקראת? "רודף העפיפונים". אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? מדגסקר? שרק 2? אהבת? כן,אני מניחה. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? דני על מה דיברת איתו? כל הקייטנה,על מה עבר עליו היום... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דני..או אמא שלי? על מי אתה יודע הכי הרבה? דני. מה הדבר האחרון שקנית? תיק. כמה הוא עלה? 39 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? "זה באמת לא מצחיק. תני לנו להסביר" מדפנה ענבל ודורין. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דפנה(שהייתה ליד ענבל ודורין) מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"אוריאנה" חחח.... מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בא לי לשתות.. מיץ תפוזים מתרכיז דיאט-הכי טעים! יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים אמן עדשות. עשית ישור שיניים? נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזמן... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא.. למה הלכת לשם? אני עובדת שם. איך קוראים לאמא שלך? איזבל יש לך שם שני? מהו? אין לי. אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם סבתא שלי.(ז"ל) אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחד כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? יש לי רק אחד...=\ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות רזה.. ובפנימיות? לשמור הבטחות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין לי חבר הכי טוב... יש לי כמה.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה\קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם דורין. או יובל. למה? בא לי... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מפתח. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דורין. כמה קומות יש לך בבית? פלג כתב את השאלון הזה...? הלכת פעם להפגנה? הייתי שם במקרה..בהפגנת סטודנטים בירושלים. הפגנה נגד (או בעד) מה? אממ זה היה הפגנה של סטונדטים נגד החוקים החדשים או משהו כזה אני לא בטוחה... מתי זה היה? מזמן...במרץ נראהלי... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רופאה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבבה,סתם,טוב... מה עושה לך טוב? דברים יפים.. מה מעצבן אותך? לא להעליב- אבל הדתיים האלה שלא שמים דאורדורנט...כאילו..מה הקטע?? מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס שלי-מסטיקים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר... מה הפריט הכי יקר שיש לך? בגדים או חפצים? כי ברור שזה יהיה מחשב או טלווזיה או דברים כאלה... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? רטבים מוזרים שאף אחד לא משתמש בהם.. מה היית לוקח לאי בודד? את ישראל....? המלצה לסרט: כנפיים שבורות-מומלץ מאוווד. תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי- הו הו איזו סדרה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני יפה? שהיו רוצים להתחלף איתי בגובה? איך את/ה מתגבר על באסה? מחבקת את הכלב שלי חזק חזק חזק. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב או פריז. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה,ולדחוף בתור איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףף איזה חג אהוב עליך? פורים מאז ומתמיד האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא סתם ככה אבל אם יש משהו מצחיק באותו בן אדם,אז כן. אבל לא מול הפרצוף שלו. חיית מחמד: כלב,שתי נחשים,עכבר,דגים,ובקרוב ארנב. כמה אחים יש לך? שתי אחים ואחות. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? זה לא יכול להמשך הרבה זמן בלי להפגש.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אני מאמינה בסוג של משיכה חזקה שדומה לאהבה(והיא ממבט ראשון). מהי אהבה בשבילך? תחושת הקלילות הזאת,ההרגשה שהלב שלך הולך לרחף כל רגע. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אני חושבת שאני חזקה בכללי אבל יש דברים שיכולים לשבור אותי. ממש אבל.. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות אנשים נהנים ומחייכים,לשחק עם הילדים בקייטנה שאני עובדת בה..פשוט תענוג. מה את/ה אוהב/ת לעשות? איזה שאלה ספציפית. מקומות בילוי מועדפים: קניון
,בתים של חברים... את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מי עוד בבית ומה האווירה.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית לצערי. (אני צריכה לעבוד על זה..=\ ) אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא,אני יקבל אותך כמו שאתה. אפילו אם אתה מכוער P: את/ה בחור/ה קנאי/ת? אממ...לא כל כך,לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אמן ייפול עלייך פסנתר" וכאלה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. אבל קשה לי להסביר.. החיים טובים לדעתך? אממ. יש רגעים.. לבוש: ג'ינס וחולצה מגניבה.. איפור: קל,ומחמיא. לא טונות של דברים זוהרים שבכלל לא מחמיאים.. מאכל אהוב: מקדונלדס(פעם שביעית) שתייה אהובה: תות בננה. להקה אהובה: ניקלבק. סרט אהוב: כנפיים שבורות.. גלידה: וניל עם עוגיות. עיר בעולם: ניו יורק,פריז.. ארץ: ארה"ב ללא ספק. מה תעשה כשתסיים את השאלון? ילך לראות טלווזיה.. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 20:40 נראה לי שאני מתחילה להיות חולה....

sky darkens

New member
לא מאמין. זה לא שלח. ../images/Emo7.gif

תפוזבל. אין לי כח לעשות מהתחלה.

assafein

New member
אני זבל אם משהו קרא את זה../images/Emo3.gif

שעת התחלה: 21:38 שיר שמתנגן ברקע: אנה-משינה ספר קצת על עצמך: ילד.. משועמם בעיקר.. ביישן עם זרים.. משוגע עם חברים... מחשבה שעוברת בראש: השיר שאני שומע... מה עשית היום? לקחתי תבן דוד לסרט.. וחזרתי הביתה.. מה תעשה מחר? בבית בעיקר... חשק ל...: למים
מה המידה שלך בנעליים? 47.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? האטריק, כדורסל, מנג'ר, מאמנים כושר אישיים, כדורגל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בטח מאמן איזה קבוצת נערים/נוער.. מה אתה הכי אוהב לאכול? כל סוג בשר כשר... מה אתה הכי שונא לאכול? דברים עיסתיים חוץ מדייסה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בגיל 3.. הלכתי לאיבוד ברכבת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אוי.. היו הרבה מאוד... יותר ממה שאתם חושבים.. הרבה יותר
מה הצבע האהוב עלייך? צהוב-כחול
מה הצבע השנוא עלייך? אדום
מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט ואנטומיה... מה המקצוע השנוא עלייך? בלי ספקות... לשון! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נחמדה ושכונתית.. עיר/ים אהובות: לא אוהב ערים.. כנראה בגלל שאני גר באותו ישוב מאז שנולדתי... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כדורגל/כדורסל... איפה חגגת יומולדת אחרון? פפגאיו... עם חברים... איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית או עם קבוצה קטנה של חברים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ממוצע של 11... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 1 בספטמבר... יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן.. מה היה המבחן האחרון? הבגרות בלשון... כמה קיבלת בו? לא יודע עדיין... יש לך חברים מחוץ לכיתה? בעיקר מחוץ לכתה... ומחוץ לשכבה? הרבה מאוד... ומבית ספר אחר? הגיוני שכן
ומהעיר אחרת? אני בתנועת נוער.. מכיר הרבה אנשים מכל הארץ
אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא... היית פעם אצל פסיכולוג? עדיין לא.. עניין של זמן
ואצל פסיכיאטר? כנ"ל.. חשבת פעם על התאבדות? נראה לי שכן... אם כן - סיפרת למישהו? לא... מתי פעם אחרונה שבכית? באזכרה של סבא שלי... מדוע? ...... לקחת סמים מתישהו? לא... אתה מעשן? בעע... זה עושה לי בחילות
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו שאורי(זונע) שלח לי... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? גם וגם... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכר... ולחבק? לא זוכר... ולנשק? לא זוכר... ולספר לו משהו מהלב? לא זוכר.. יש לך חברה? לא(זוכר?) ראית בחנוכה את הפסטיגל? אילולה הבני דודים לא הייתי יודע שזה עדיין קיים
את מי היית לוקח לאי בודד? את אחי... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא בא לי... בא לי להיות לבד עכשיו
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא... שם מיוחד לבן? אסף
שם מיוחד לבת? משה
מאכל אהוב: לא שאלו את זה קודם? מאכל שנוא: כנ"ל? דבר אחרון שאכלת: סנדביץ' טונה... בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין משהו מיוחד... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא שם לב
אתה לומד ביום שישי? כן.. מה הספר האחרון שקראת? סינבד המלח.. לבוקרפורט... אהבת? נחמד... מה הסרט האחרון שראית? ארבעת המופלאים, עליתו של הגולש הכסוף(הלכתי עם הבן דוד
) אהבת? הוא אהב.. אני קצת פחות... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא... על מה דיברת איתו? איך היה בירושלים... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כנראה שאמא
על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע... מה הדבר האחרון שקנית? סנדביץ' טונה... כמה הוא עלה? לא זוכר... ממי הsms האחרון שקיבלת? אמא... מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא... מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בוקר.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סטייק אנטריקוט.. יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. עשית ישור שיניים? לא.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה שבוע/שבועיים... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? היום.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושליים.. למה הלכת לשם? סרט עם בן דוד... איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אשר
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא... אתה אוהב ילדים קטנים? אם הם אוהבים ספורט כל שהוא אז הם סבבה מבחינתי.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3.. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הבת דודה הקטנה.. היא תהיה כדורסלנית
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 8-9 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? תחת.. ובפנימיות? לא רוצה.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודע... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואנימציה(שרק למיניהם ומשפחת סופר על
) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לברון גיימס... למה? מי לא היה רוצה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? קאוואבאנגה!!! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? משה.. כמה קומות יש לך בבית? 1 בודדה.. הלכת פעם להפגנה? לא... הפגנה נגד (או בעד) מה?---- מתי זה היה? ---- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהו בספורט.. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא יהיה בעוד כחצי שנה... חזרה לכדורסל אחרי שנתיים של פציעות
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "או משהו כזה" מה עושה לך טוב? להתפרע ולהשתולל(בלי לגרום נזקים...) מה מעצבן אותך? הגובה שלי... מה תמיד צריך להיות בכיס? כובע קסמים
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כשרון בכדורסל
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אני מניח שהפלטינה שהייתה לי ברגל
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ירקות ושוקולד... מה היית לוקח לאי בודד? מטוס פרטי ואספקה של דלק לכל הטיסות
המלצה לסרט: שרק למיניהם ומשפחת סופר-על
תוכנית טלוויזיה? שאלתיאל קוואק
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אתה תנודה מהמשפחה!!!" תגובתה של סבתא שלי על הזקן והשיער שגידלתי
איך את/ה מתגבר על באסה? משחק במחשב... איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב והודו... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להצביע לכוכב נולד לפחות 5 פעמים או לא להצביע בכלל... איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? חנוכה... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: זאת המומחיות שלי... ואחרי זה לחטוף מכות
חיית מחמד: כלבה... כמה אחים יש לך? אח ואחות.. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? למה לא... הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן... נפגשת איתו/ איתה? כן... מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? למה לא... מהי אהבה בשבילך? להיות עם אדם שאתה נהנה איתו... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן... מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעמוד על צוק ולשאוף אוויר צח וזך
מה את/ה אוהב/ת לעשות?להנות מהחיים... מקומות בילוי מועדפים: במגרש... את/ה אוהב/ת להיות בבית? בהחלט
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן... את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? איפשהו באמצע... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אה? את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "אם אתה מבין למה אני מתכוון", "קלוט" ולצחוק הרבה בעיקר... האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן, אבל הוא מאכזב אותי כל פעם מחדש... החיים טובים לדעתך? בהחלט.. לבוש: מן הסתם.. אני לא לבד בבית
איפור: לא
מאכל אהוב: שאלתם כבר פעמיים.. שתייה אהובה: כנ"ל.. להקה אהובה: יש הרבה.... סרט אהוב: שרק למניהם ומשפחת סופר-על... גלידה: מתקבל בקלות.. עיר בעולם: פורטסמות ולונדון... ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? מחשב... שיר ברקע: שיר שלי- מופע הארנבות של דק' קספר.. שעת סיום: 22:14

וואי בדיוק היום ראיתי פרק ../images/Emo6.gif

איזה הומו חפי ואיזה נאצי דולף והחברים הברווזים האלה של דולף הם ממש נרקומנים. ושלא נדבר על לופו החתול . והכי הומואים זה השוטרים, שבמקום להזמין מז"פ, הם מסתובבים עם זכוכית מגדלת ומחפשים עקבות של חשודים
אהה ויש את רובי שגונב כל הזמן דברים נוצצים^^ טוב שקט חזקוש זה בכלל לא הפורום שלך ><"

למעלה