ארוך... -P
שעת התחלה: 16:47 שיר שמתנגן ברקע: ברי סחרוף - "ככה זה" ספר קצת על עצמך: מה יש לספר?
מחשבה שעוברת בראש: השאלון הזה...
מה עשית היום? עבדתי מה תעשה מחר? אעבוד
חשק ל...: לישון... מה המידה שלך בנעליים? ממ 45-46 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואו, שאלה טובה... האמת שאני לא יודע. מה אתה הכי אוהב לאכול? אממ פיצה (טובה) נראה לי. מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי יותר מדי דברים מטורפים
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אממ יש כמה, לא דברים שבא לי לפרט עליהם
מה הצבע האהוב עלייך? צהוב וכחול
מה הצבע השנוא עלייך? אדום! מה המקצוע האהוב עלייך? אממ מתמטיקה, צרפתית מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות נראה לי... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? די מוצלחת. עיר/ים אהובות: ת"א
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? וואו לא זוכר... איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי
אני לא אוהב במיוחד לארגן מסיבות יומולדת, האמת איך אתה הכי אוהב לבלות? בים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11-12 כשיש עבודה, 1-2 כשאין מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא
מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון כמה קיבלת בו? לא יודע...
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לאנשים אחרים ולעצמי
היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא ממש... אם כן - סיפרת למישהו? ^ מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר... לא בזמן האחרון. מדוע? ^ לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ממש השתכרתי - אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של בוב דילן... לא ממש זוכר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי בד"כ אני אוהב שירים בודדים ולא דיסק שלם... כשיש אמן שאני אוהב הרבה שירים שלו ומעריך אותו - אני קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכר
ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב?
יש לך חברה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא
את מי היית לוקח לאי בודד?
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
(נראה לי שהבנתם את הפואנטה) אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ברני הגבר! שם מיוחד לבן? אה? אממ... ארנב? שם מיוחד לבת? אזמרלדה? מאכל אהוב: לא היה את זה כבר? מאכל שנוא: ^ דבר אחרון שאכלת: צ'יפס לא טעים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אממ... אין מישהו שממש ניתקתי איתו קשר... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש לי כמה חולצות אהובות אתה לומד ביום שישי? כן... מה הספר האחרון שקראת? "היער" של הרלן קובן אהבת? בניגוד לרוב הספרים שלו - דווקא כן
מה הסרט האחרון שראית? הסודות אהבת? כן, מצוין מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ברני הגבר! על מה דיברת איתו? על א' מבית הנשיא
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אימא? על מי אתה יודע הכי הרבה? אימא?
מה הדבר האחרון שקנית? סולרו
כמה הוא עלה? 12 שקל, הגנבים האלה במימדיון... ממי הsms האחרון שקיבלת?
(אני די צנוע!) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הזדמנות" (איזה פרסומת...) מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד! יש לך עדשות/ משקפיים? נופ עשית ישור שיניים? נופ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אצל רופא שיניים מזמן... אצל שיננית לפני חצי שעה בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני 10 ימים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אממ עברתי בר"ג בדרך לעזריאלי
חוץ מזה - ירושלים למה הלכת לשם? ^ איך קוראים לאמא שלך? אסנת יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? בעקבות הקייטנה - לא
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שתיהן סבבה... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? דווקא 16 זה אחלה גיל. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ יש כל מיני, כללית אני די בסדר ובפנימיות? לא יודע, שופט אנשים די מהר... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא משקפופר
מה אני יודע... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פעולה! הכי טוב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם לוני הרציקוביץ' למה? כדי למכור את מכבי
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? רוצה 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אממ חצילים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? למדן (ילד מהקייטנה
) כמה קומות יש לך בבית? בבניין 8, בדירה 1
הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? אממ כל מיני... האחרונה הייתה הזאת של הזדהות עם שדרות
מתי זה היה? לפני יומיים משהו כזה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי שמץ, האמת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע
אני מקווה שהוא עוד לא הגיע... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "וואלה" ו"סבבה"? מה עושה לך טוב? כל מיני
מה מעצבן אותך? ילדים קטנים שלא מקשיבים לי
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להיות בלתי נראה
מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממממ מחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? יוגורט מה היית לוקח לאי בודד?
המלצה לסרט: שודדי הקאריביים 3, אחלה סרט
תוכנית טלוויזיה? הכרישים, זה סוס. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אממ... לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל אני בכל מקרה לא אכתוב את זה כאן
במה יש לי להשוויץ... איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה להתעסק בדברים אחרים איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה
עוד לא הייתי... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? פיוז קצר איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולן אחלה! איזה חג אהוב עליך? ממ חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אפשר לומר
חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אין מאמינ/ה באהבה וירטואלית? אם היא רק וירטואלית - לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אממ... לא יודע מהי אהבה בשבילך? שאלה פילוסופית. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ... אני מקווה? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמ... לא יודע, די לחפור. דברים טובים! מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל מיני
מקומות בילוי מועדפים: בית, ים, קולנוע, בריכה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשן במה שחשוב לי... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? אפשר לומר מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא היה את זה כבר? XD האם את/ה מאמינ/ה בה´? בד"כ לא... החיים טובים לדעתך? סה"כ כן
לבוש: עכשיו או כלליות? עכשיו סתם בוקסר וחולצה, בכלליות ג'ינס וטי-שרט רגיל... איפור: לא
מאכל אהוב: די נו, פעם שלישית? שתייה אהובה: מיץ חמוציות
לה
שעת התחלה: 16:47 שיר שמתנגן ברקע: ברי סחרוף - "ככה זה" ספר קצת על עצמך: מה יש לספר?