שאלון.

Are You In

New member
שאלון.

מצטערת, אני בעבודה ואני גוססת למוות. שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Are You In

New member
...

שעת התחלה:10:44 שיר שמתנגן ברקע:כלום. אני בעבודה. ספר קצת על עצמך:bad ass motherfucker מחשבה שעוברת בראש:בא לי למות מה עשית היום?כלום מה תעשה מחר?כלום חשק ל...:ללכת מפה מה המידה שלך בנעליים?37 וחצי באיזה פורום אפשר למצוא אותך?שישיסטים, מטאל, מטאליקה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?במיטה מה אתה הכי אוהב לאכול?any kind of food מה אתה הכי שונא לאכול?דגים נראה לי... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אם היה לי כוח לכתוב... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?מתמטיקה( 3 יח') מה המקצוע השנוא עלייך?לשון..זה כזה חופר! איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?הזויה עיר/ים אהובות:ת"א מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון?עם החברים סתם בת"א איך אתה הכי אוהב לבלות?הופעות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא חס וחלילה מה היה המבחן האחרון?הבגרות בלשון כמה קיבלת בו?לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה?חחח כן ומחוץ לשכבה?כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים?כשמשעמם היית פעם אצל פסיכולוג?כה ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?אממ.. אם כן - סיפרת למישהו?נופ מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו?כה אתה מעשן?כה מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני יומיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אני לא מורידה שירים, אני מורידה אלבומים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני מרוששת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חברה שלי ולחבק?לא זוכרת ולנשק?מישהו ולספר לו משהו מהלב?חברה נראה לי יש לך חברה?חבר, לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? פסטיגל זה גיי את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת:עוגה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?ג'ינס אתה לומד ביום שישי?כה לצערי מה הספר האחרון שקראת?לא זוכרת איך קראו לו אהבת?כה מה הסרט האחרון שראית?המסור אהבת?כה, פעם שמינית שאני רואה אותו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?עם המזכירה על מה דיברת איתו?מים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה?אמא נראה לי מה הדבר האחרון שקנית?קפה כמה הוא עלה?לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת?חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חברה אחרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?בהצלחה מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום בא לי להקיא יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שבוע משהו כזה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?הרצליה יש מצב למה הלכת לשם?לא זוכרת איך קוראים לאמא שלך?לא חושפים את אמא
יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?כבר שאלתם איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?תתינוק בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל ובפנימיות?אני צריכה להתחיל לשנוא אנשים פחות... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שחצנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם החתול שלי למה?כי אני חייבת להשלים שעות שינה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?סמבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?קני כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?כה הפגנה נגד (או בעד) מה?לא יודעת הלכתי בשביל ההופעות מתי זה היה?השנה מתישהו מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אין לי מושג עדיין מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כנראה שהוא עוד לא הגיע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"לגמרי" מה עושה לך טוב?מוזיקה טובה, לישון, חברים מה מעצבן אותך?אנשים טיפשים מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לכתוב מה הפריט הכי יקר שיש לך?לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קטשופ מה היית לוקח לאי בודד?אייפוד המלצה לסרט:המסור תוכנית טלוויזיה?כלום מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?הרבה דברים חמודים
איך את/ה מתגבר על באסה?אני לא מתגברת, זה עובר באיזשהו שלב איפה היית רוצה לבקר בעולם?נראה לי שכבר הייתי בכל המקומות שרציתי(וזה לא הרבה) מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מאוד חיית מחמד:כלב וחתול כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?לא במתוכנן אבל כן.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?אני עייפה מדי כדי לענות על זה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש אבל ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?כבר עניתי על זה מה את/ה אוהב/ת לעשות?גם על זה מקומות בילוי מועדפים:בארים אפלים את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא יותר מדי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית בטירוף אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?תלוי במה את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:גם את זה כבר שאלו.. האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?לרוב לא לבוש:ג'ינס וחולצה איפור:ללא מאכל אהוב:הכל שתייה אהובה:דיאט קולה להקה אהובה:הרבה מאוד סרט אהוב:כנ"ל גלידה:לימון עיר בעולם:מנהטן
ארץ:ניו יורק מה תעשה כשתסיים את השאלון?אחפש תעסוקה שיר ברקע:כלום שעת סיום:11:14

Are You In

New member
בדיוק!

חח אבל תאמת שאין לי מושג. אני סתם יושבת פה כל היום ללא מעש.

NoFaRi1

New member
את בטוחה ש15 זה מינימום?O:

חברים שלי כל החיים עבדו על 18 ותמיד בכו ותכלס זה היה נראה לי נורא לא מספיק לא יודעת עכשיו העלו להם ל20 אז זה בסדר P:

תמיר1991

New member
זה רע מאוד בארה"ב. פה בישראל רמת החיים יותר

נמוכה, ושכר המינימום יותר נמוך. די בצדק, הייתי אומר...

למעלה