משעמיייייים לי ../images/Emo163.gif
שעת התחלה: 23:53 שיר שמתנגן ברקע: Umbrella אלה אלה אלהההה
ספר קצת על עצמך: מלכה מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי מה עשית היום? המון. בעיקר הלכתי מכות עם הרבההההההה בנות
מה תעשה מחר? ים חשק ל...: לאדעתת מה המידה שלך בנעליים? חה באיזה פורום אפשר למצוא אותך? גרין גיי, פירסינג וקעקועים ואופנה אלטרנטיבית כשממש משעמם איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? ברודווי מה אתה הכי אוהב לאכול? עלי גפן ממולאים באורז, סושי מה אתה הכי שונא לאכול? בשר, חביתות/ביצים למיניהן, אממ... מה עוד?! לאדעת אני די בררנית אבל כרגע לא עולה לי בראש. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמרתי את האמת למישהו :] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לרוץ ברחובות ת"א ולצעוק/לשיר, לרוץ בשוהם ולצעוק 'שירי מימון היא המלכה שלי!!!!!1' [אחח יומ"צ שנה שעברה
] מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז/ורוד מה הצבע השנוא עלייך? חום פיכס מה המקצוע האהוב עלייך? היסטורי, ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מת' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הכי טובה אי פעם עיר/ים אהובות: ת"אוש, חיפה, חניתה למרות שזה קיבוץ :] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אייפות, מצלמה איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? להסתובב, לקרוא, לדבר עם אנשים סתם ככה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון? 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:25 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? עאלק מה היה המבחן האחרון? בגרות בטכנולוגיה כמה קיבלת בו? לאדעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כאילו דהה? ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? חח ברור! ומהעיר אחרת? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כה חשבת פעם על התאבדות? חח אם כן - סיפרת למישהו? חה מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? הטביעו אותי ודפקו לי מרפקים/בעיטת במקומות סוטים לקחת סמים מתישהו? ח לא אתה מעשן? HELL NO מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא באמת השתכרתי, רק התמסטלתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Cupid's Chokehold למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ככה? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? כ"כ הרבה ולחבק? אמ אותו (!!!!!!!!!!) ושיחבק חזרה דאמט ולנשק? כנל ולספר לו משהו מהלב? דנע.. או קוקי יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא :| את מי היית לוקח לאי בודד? אותו :] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתת 'אותו' חה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? קרמל הבת הכוסית, וקוקי אהובתי שם מיוחד לבן? יששכר שם מיוחד לבת? ורוניקה מאכל אהוב: סושי מאכל שנוא: לא הייתה שאלה כזאת כבר?? וואסאבי נגיד ש דבר אחרון שאכלת: עלי גפן ממולאים באורז ושנדויץ בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? :] איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? קוראת את הארי פוטר והנסיך חצוי הדם אהבת? כן, פעם רביעית בחודשים האחרונים מה הסרט האחרון שראית? החופשה של מיסטר פין ^_^ אהבת? כה אני מתה עליו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מאמי על מה דיברת איתו? נסיעות למיניהן מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני מניחה.. שסחוגי או דנע או לאדעת על מי אתה יודע הכי הרבה? סחוגי :]]]] וניקי!! כמובן מה הדבר האחרון שקנית? אמממממממממממממממממ מצרכים לעווווגה כנראה כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? שניה *מתלהבת מהפלא החדש* אה שיפשיף מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לעצמי *חסרת חיים* מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בהצלחה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום, אני מפוצצת יש לך עדשות/ משקפיים? כה עשית ישור שיניים? בעבר מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע שעבר, האורטודנט הכריז בפעם ה100 שהשיניים שלי מושלמות ושסיימתי את הטיפול מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ב"ש למה הלכת לשם? שופינג בטח איך קוראים לאמא שלך? סמדר יש לך שם שני? מהו? ממ.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? אני הוספתי לעצמי שם שני. על שם סבתא שלי. אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לאכפת לי כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שירוש בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16, אבל עוד 12 ימים זה גם ככה יקרה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גוף :] ובפנימיות? להיות פחות מעצבנת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ילדותיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? חברה של ג'יימס

למה? כי ג'יימס? דהה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אין לי מושג מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פות מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יסמין כמה קומות יש לך בבית? 2 בערך הלכת פעם להפגנה? חח כן פעם התחלתי אחת עם 2 אנשים XD הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד אולמרט ופשעי מלחמה וכו' מתי זה היה? חודשיים בערך מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שחקנית תיאטרון/שפית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? :] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? 'מזדיין' בקישור לכל מיני מילים מה עושה לך טוב? להרגיש חלק מקבוצה מסויימת מה מעצבן אותך? פוציות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון דהההה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להתחבר עם כולם מה הפריט הכי יקר שיש לך? אייפותתתתתת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב סויה מה היית לוקח לאי בודד? אותו

המלצה לסרט: חופשתו של מיסטר בין/שר המלחמה/מטריקס/שר הטבעות תוכנית טלוויזיה? הפנטגון, CSI NY/MIAMI מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? את אחד האנשים המדהימים שפגשתי איך את/ה מתגבר על באסה? ישנה, מדברת עם אנשים שאכפת להם (AKA מרחמת על עצמי עם ניקס) איפה היית רוצה לבקר בעולם? קניה, אנגליה, צרפת, היים קאריביים, יפן, תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? בהמיות, הידחפות, חוסר נימוס וסבלנות :/ איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף ולפעמים קיץ איזה חג אהוב עליך? חנוקקה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מה פתאום!!!
רק כשמגיע להם חיית מחמד: נחש [הייתי מתה], ויש לי כלבה

כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? חחחחחח ממש לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לצערי נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אממ... מהי אהבה בשבילך? לאדעת להסביר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מתי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לצחוק, להיות בסביבת אנשים שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות? ביד!!!!1 סתם לא. להסתובב, לקרוא, לשמוע מוזיקה, לצחוק מקומות בילוי מועדפים: ת"א למיניהם את/ה אוהב/ת להיות בבית? כה, ככה ככה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כה מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לאדעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן

לבוש: מגבת? איפור: אין מאכל אהוב: סושי, פעם שלישית בשאלון הזה שתייה אהובה: אייס קפה, מיצים למיניהם, מים להקה אהובה: גרין גיי סתם לרשמיות סרט אהוב: שר המלחמה, מטריקס I, המסור I, שר הטבעות כל הטרילוגיה, הארי פוטר, חופשתו של מיסטר פין גלידה: לאדעת עיר בעולם: אירקליון ארץ: כריתים מה תעשה כשתסיים את השאלון? לאדעת שיר ברקע: Cupid's Chokehold-Gym Class Heroes שעת סיום: 00:27 עם מלא הפסקות באמצע.