רק הגעתי, וכבר מבול שאלונים...?
יאללה, בכיף
מה עוד יש לי לעשות באחת בלילה? שעת התחלה: 00:45 (עוד לא אחת...
) שיר שמתנגן ברקע: שיר שאני לא מזהה בגלגל"צ ספר קצת על עצמך: לא טובה בזה. מחשבה שעוברת בראש: שאני לא טובה בלספר על עצמי. מה עשית היום? רבוטה. מה תעשה מחר? רבוטה. חשק ל...: ים. ואהבה. מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אי אפשר. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארץ, זה בטוח. מה אתה הכי אוהב לאכול? sweets מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל תיאלנדי מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי כאלה דברים מטורפים. גם לא רגשית. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ויתרתי על משהו שהיה מאד חשוב לי. משהו, לא מישהו. מה הצבע האהוב עלייך? כחול, בורדו, לבן. מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה (כן.) מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? התחילה מדהים, המשיכה לא רע, ונגמרה... שנוי במחלוקת. עיר/ים אהובות: ת"א, הרצליה, לונדון. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כלב. איזה ילדותי זה נשמע... איפה חגגת יומולדת אחרון? בת"א. איך אתה הכי אוהב לבלות? חשובים לי האנשים. כל עוד יש אווירה טובה עם אנשים כיפים, אז השאר לא מאד משנה לי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש? 1-2 בלילה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין בצפררררררר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? לשון, כמו לכולם. כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן, ברור. ומחוץ לשכבה? כן, ברור. ומבית ספר אחר? כן, נו. ומהעיר אחרת? כן. אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם עצמי ועם הכלב שלי. אבל אנחנו לא חפצים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? לא באופן מעשי. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? היום. מדוע? כמובן שזה מורכב מדי. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? השבוע. =| איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למאיה יש אקדח - כנסיית השכל. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני מורידה המון וקונה המון. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה טובה שלי. ולחבק? זה ישמע כל כך מגעיל אם אומר שאני לא זוכרת, למרות שזה המצב. ולנשק? מזמן. יותר מדי זמן. ולספר לו משהו מהלב? כל רגע. יש לך חברה? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? מה? לא. בחיים שלי לא ראיתי אף פסטיגל. את מי היית לוקח לאי בודד? לא רוצה לענות על זה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את התינוק בבטן של גיסתי. חח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם אף אחד. שם מיוחד לבן? יהלי, נמרוד, אורי (עם שורוק). טוב, זה לא ממש מיוחד, אבל אני אוהבת אותם מאד. שם מיוחד לבת? ליה, רותם, שירלי. דבר אחרון שאכלת: מלפפון. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש כ"כ הרבה. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? יש לי מלא גופיות סבא לבנות שאני לובשת המון. אתה לומד ביום שישי? לא. מה הספר האחרון שקראת? "חיי פיי". אהבת? אני עוד בקריאה. בנתיים הוא מוזר. מה הסרט האחרון שראית? איזהשהוא סרט אידיוטי היום בבוקר, ביס 1. אהבת? לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ידיד. על מה דיברת איתו? על כלום. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא. על מי אתה יודע הכי הרבה? על אמא. מה הדבר האחרון שקנית? כובע

כמה הוא עלה? עשרים שקלים. ממי הsms האחרון שקיבלת? אחותי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנ"ל. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "יאפ". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי. יש לי בחילה נוראית. יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים שאני לא משתמשת. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? כמה חודשים. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? כי אני שם המון. איך קוראים לאמא שלך? למה זה חשוב..? חח יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? "ילדים קטנים זה כמו פלוצים. אתה אוהב רק את שלך." כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שניים. זהו. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שבעה. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת, הם כמו אחים, אי אפשר לבחור. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? היה את זה בשאלון הקודם. ובפנימיות?וגם את זה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? קנאי בטירוף. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') שיהיו טובים. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? צריכה לחשוב על זה ברצינות. למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מצד אחד, אני רוצה ארבעה. מצד שני, אין לי כוח. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? גלידה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רון. ?! כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? הלכתי להמון עצרות (עצרת ברבים?) של רבין, וגם לזו למען החזרת החטופים. מתי זה היה? לא מזמן. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רפואה. אין מצב שאני עומדת בזה, אבל מילא. אני יכולה להגיד. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת, כמובן. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אני משתדלת לגוון את אוצר המילים שלי
מה עושה לך טוב? מצד אחד שקט, מצד שני רעש. לא באמצע. מה מעצבן אותך?רעשים קטנים וחופרים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיק מנטה. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לדעת לשיר. או עקשנות. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מצלמה. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מלפפונים. מה היית לוקח לאי בודד? עט, דף ובחור מסוים. המלצה לסרט: the corpse bride תוכנית טלוויזיה? האנטומיה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את מצחיקה אותי." זה לא הכי יפה מבחינת תוכן וזה לא הכי רומנטי, אבל הדרך שבה זה נאמר ומי שאמר את זה והסיבה שהוא אמר את זה, הקסימה אותי. וגם "את מאד מיוחדת", ממישהו שלא חשבתי שמעריך אותי בכלל. איך את/ה מתגבר על באסה? מציירת. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, אוסטרליה וצרפת. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת, יש אווירה כזאת, שתמיד מקטרים - אבל תמיד מחייכים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף. איזה חג אהוב עליך? חנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים. חיית מחמד: חתול וכלב. אחד ואחד. כמה אחים יש לך? 4. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? "קליק", כן , אבל אהבה , לא. וקליק יכול להוביל לאהבה כמובן. מהי אהבה בשבילך? בן הזוג גורם לי להיות שלמה עם עצמי גם בלי קשר אליו. זה מורכב. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת עדיין. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים, איזו מין שאלה? מקומות בילוי מועדפים: ים, קולנוע, בית. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא. בכלל לא, יותר מדי לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "לא יודעת". חחח האם את/ה מאמינ/ה בה´? מורכב לי מדי. החיים טובים לדעתך? מוערכים. לבוש: בוקסר וגופייה. איפור: אין, הרגע הורדתי את השחור. להקה אהובה: קווין, ביטלס. גלידה: ונילה. עיר בעולם: לונדון. ארץ: ישראל. קליפורניה. בריטניה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון, די, אני עייפה מהרבוטה. שיר ברקע: משו של אריק ברמן בגלגלצ שעת סיום: 01:14 29 דקות.

ביי ביי.