שאלון.

assafein

New member
לאאאא.. זה קיים הרבה לפני ערוץ הילדים../images/Emo3.gif

ערוץ 1

assafein

New member
I know../images/Emo8.gif

אם אתה רוצה לכתוב את זה בעוד כמה פורומים אז תגיב לי בכדורסל, מנג'ר, כדורגל ומאמני כושר אישיים

Under the GUN

New member
שאלון

שעת התחלה: 23:32 שיר שמתנגן ברקע: Dread And The Fugitive Mind/Megadeth
ספר קצת על עצמך: לא צריך מחשבה שעוברת בראש: בא לי מנגו מה עשית היום? למדתי מתמטיקה מה תעשה מחר? אקנה אייפוד
חשק ל...: מנגו מה המידה שלך בנעליים?47 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אמינם איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בכלא בטח
מה אתה הכי אוהב לאכול? ג'אנק פוד מה אתה הכי שונא לאכול? דגים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לפרוץ לבצפר לשבור שם כיור בכיתה ו' מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לעשות גרפיטי בעזריאלי ולהיתפס מה הצבע האהוב עלייך? כחול כהה ושחור מה הצבע השנוא עלייך? !ר!ד מה המקצוע האהוב עלייך? תקשורת מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? לישון הרבה בדשא עיר/ים אהובות: LA מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה
איפה חגגת יומולדת אחרון? תאמת שלא עשיתי כלום איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברים לשתות ולעשן נרגילה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש? ב7 בבוקר.. בבצפר סביבות 1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע ל8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מתכונת במתמטיקה כמה קיבלת בו? עדיין לא יודע יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
ומהעיר אחרת?
אתה נוהג לדבר עם חפצים? מאז שהסוני שלי התחצף אלי אני ברוגז עם כל החפצים.. אז לא היית פעם אצל פסיכולוג?
ואצל פסיכיאטר?
חשבת פעם על התאבדות?
אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה שנים טובות מדוע? לא זוכר לקחת סמים מתישהו?
אתה מעשן? נרגילה כן, סיגריות רק כשמשחקים סיגריה זונה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אני לא מוריד שירים (רק אלבומים, וזה היה Black Rain של אוזי אוסבורן) למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חבר שלי, כשהוא סיבך את הנסיעה לאילת ולחבק? ידידה שלי, כי היא פתרה את הנסיעה לאילת ולנשק? לא עניינכם
ולספר לו משהו מהלב? ידידה שלי, זאתי שפתרה את אילת יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ידידה שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חבר שלי ו2 ידידות שלי שם מיוחד לבן? תום שם מיוחד לבת? מיכל מאכל אהוב: המבורגר של אמא מאכל שנוא: דגים דבר אחרון שאכלת: מלון בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? עכשיו קניתי חולצה חדשה של מיידן שהיא רוב הזמן עלי אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? טרילוגיית חומריו האפלים אהבת? מאוד! מומלץ! מה הסרט האחרון שראית? בקולנוע ספיידרמן 3, חרא סרט.. בטלויזיה ראיתי אתמול את מלך האריות 3 עם ידידה שלי ונרדמנו... אהבת? שניהם היו חביבים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? מה הם צריכים מחר לעשות (9 בבוקר לקנות אייפוד, 2 בצהריים להביא לי אותו הביתה) מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ידידה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? אותה ידידה מה הדבר האחרון שקנית? 2 פאצ'ים וקומיקס של ספיידרמן כמה הוא עלה? 2 הפאצ'ים ביחד 12, הקומיקס 25 ממי הsms האחרון שקיבלת? ידידה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה ידידה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אז", אבל כי זה נעול.. בSMS רגיל זה "יאפ" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מנגו!!!! כמה פעמים אפשר להגיד?! יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים כן, אבל אני לא מרכיב אותם עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודשיים ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני 3 חודשים, בטיול שנתי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? חדרה למה הלכת לשם? ללמוד מתמטיקה ולקנות אייפוד (אבל היה סגור) איך קוראים לאמא שלך? רויטל
יש לך שם שני? מהו? אברהם אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הוהו... משהו כמו 15-20.. אין לי כוח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שוב?! אולי מצד אבא... זה יש לי משהו כמו 10 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בתדודה שלי שעכשיו עולה לכיתה ב'... איזה ילדה חמודה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הכל ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא פוזר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה... חולה על זה! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? דייב מוסטיין... רק כדי לדעת לנגן כמוהו
למה? הסברתי הרגע
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? FUCK מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מור כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? - מתי זה היה? - מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני יהיה עשיר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודע באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? הומו לצורותיו (הומו, הומואי, הומואית, גיי) מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגן יותר טוב בגיטרה מה הפריט הכי יקר שיש לך? היה לי אייפוד, ומחר יהיה לי שוב... בנתיים זה המחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מעדן מילקי "מוקוצ'ינו"... באמת צריך לזרוק את זה... מה היית לוקח לאי בודד? אייפוד המלצה לסרט: שתיקת הכבשים תוכנית טלוויזיה? סאות'פארק
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? הרבה אנשים אומרים לי שאפשר לסמוך עלי בכל מצב איך את/ה מתגבר על באסה? שומע מוזיקה בפול ווליום איפה היית רוצה לבקר בעולם? LA מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לדחוף בתור בלונה פארק איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? החופש הגדול האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? לחשוב שהאופי של שני אנשים מתאים אחד לשני את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה מה את/ה אוהב/ת לעשות? ביד
הרבה דברים... לנגן, סקייטבורד, חברים, מחשב, סוני וכו' מקומות בילוי מועדפים: איזה גן שעשועים מול חבר שלי שאנחנו תמיד נפגשים בו את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי כמה זה חשוב לי וכמה חשוב לשני אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? די... מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הומו לצורותיו האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? נחמדים ביותר לבוש: מה שנוח, ואם זה גם יפה אז סבבה איפור: לא מאכל אהוב: המבורגר שתייה אהובה: קולה, אבל אני בגמילה להקה אהובה: מטאליקה ומגהדת' סרט אהוב: שתיקת הכבשים גלידה: לימון וודקה עיר בעולם: LA ארץ: אמריקה מה תעשה כשתסיים את השאלון? יאכל מנגו שיר ברקע: One/Metallica שעת סיום: 23:23

למעלה