שאלון

cohen shir

New member
../images/Emo199.gifצ'אלון של מצ'ועממים../images/Emo199.gif

האם אי פעם
בכית על בת?
כן. בכית על בן?
כן. ראית את מגדל אייפל?
תמונות?! עישנת?
לא. שתית אלכוהול?
כן. פגשת סלבריטי?
כן מלאנטלאפים וכל בוקר אני פוגשת מחדש... נענע בננה יש לי שכן סלבריטי! חחחחח יש לי גם מלא קרובי משפחה עזבו... שיקרת?
כן. נעצרת?
לא. הופעת בציבור בפיג'מה?
כן. רכבת על פיל?
לא. בכית בסרט?
כן. חשבת שאתה הולך למות?
כן. נכשלת במקצוע?
רק באחד?! הורידו אותך כיתה?
לא. הקפיצו אותך כיתה?
לא. רצית להיות המין השני?
אכן, אבל כבר עבר לי.... נראלי. נשבר לך הלב?
כן. שברת לבבות?
כן. נישקת בנות?
חחחחח כן. השם שלך הופיע בעיתון?
כן. נרדמת בשיעור?
כן. התחרטת על דברים שעשית?
כן אבל לעיתים ממש רחוקות... בדר"כ לא.
דברים מועדפים
צבע
ירוק, צהוב וכתום. יום בשבוע
משתנה משבוע לשבוע.
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך
אני, מעיין ותום בשלישיה לוהטת. ראה אותך בוכה
תום. הלכת איתו לסרט
תום. צעק עלייך
שחף'לה אבל זה היה בצחוק... חחח אמר לך שאתה חשוב לו
תום. ראית איתו טלויזיה
אבא.
הבן אדם..
הכי חשוב לך
המשפחה שלי והשכב"ג שלי. יפה בעינייך
יש מלא... שאתה הכי שונא
נשמר בסוד כמוס לפרה ולסוס אם אתם פרה או סוס שלחו מסר ואני אספר לכם. שאתה הכי אוהב
המשפחה שלי והשכב"ג שלי.
ב-24 שעות האחרונות..
הייתה לך שיחה רצינית?
כן עם תומתום. חיבקת מישהו?
כן מלאנטלפים. בכית?
כן, בטקס ביום צופה, מרוב התרגשות וגם כי כאבו לי התפרים בגב. צחקת?
ברור, כל הזמן. גרמת למישהו לצחוק?
חחחח כן לשחף המכוער הזה! ולאורי ואלית בשיעור מתמטיקה... והיו עוד רבים וטובים. דיברת עם מישהו שאתה אוהב?
כן. התגעגעת למישהו?
כן לתום. רבת עם מישהו?
כן עם תום אבל אז השלמנו. יש לך חבר?
לא ולא מדברים על זה

ענבל317

New member
מממממשששעעעממממםםםםם ללללליייייי!!

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן ראית את מגדל אייפל? בהחלט עישנת? לא, אין סיכוי שתית אלכוהול? בבר מצווה של אח שלי? פגשת סלבריטי? כה שיקרת? סביר להניח נעצרת? לא! הופעת בציבור בפיג'מה? חח יום פיג'מות ביסודי רכבת על פיל? חח כמעט בכית בסרט? כה חשבת שאתה הולך למות? מממ נכשלת במקצוע? לא מדברים על זה היום, זה נושא רגיש. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? חחחח ברור רצית להיות המין השני? ממ..לא נראלי נשבר לך הלב?- שברת לבבות? מקווה שלא חח נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? אמממ לא השם שלי ספציפית אבל השכבה שלי במעריב לנוער:] נרדמת בשיעור? חחח פעם אחת התחרטת על דברים שעשית? כה דברים מועדפים: צבע: כחול יום בשבוע: שבת חחחח אבל חוץ ממנו רביעי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: חוצממני? בתדודה שלי:] ראה אותך בוכה: הילה ועלווה הלכת איתו לסרט: עם יעליייייייייי!! צעק עלייך: ממ לא זוכרת חח אמר לך שאתה חשוב לו: דוד ראית איתו טלויזיה: אח שלי הבן אדם.. הכי חשוב לך: אין אחד...יש כמה ממש חשובים. יפה בעינייך: ספיר שאתה הכי שונא: חחחחחחחחח פסנתר. שאתה הכי אוהב: כמו התשובה הראשונה...אין אחד...יש כמה ממש אהובים. ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? יאפ, אחת מהטובות ממש. חיבקת מישהו? בטח!! בכית? כה קצת צחקת? המון:] גרמת למישהו לצחוק? מקווה שכן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אכן כן:] התגעגעת למישהו? תמיד רבת עם מישהו? לא שאני זוכרת יש לך חבר? לא.

cohenet91

New member
נו מה זה, תענו פה! ../images/Emo2.gif

האם אי פעם:
בכית על בת? צ'מעו, לא נראה לי!
בכית על בן? כן, אבל לא בגלל שהוא שבר לי את הלב או משהו... ראית את מגדל אייפל? כן :) עישנת? לא! שתית אלכוהול? כן, אבל לא ברמה של להשתכר. פגשת סלבריטי? ואפילו כמה. שיקרת? דעע
נעצרת? לא. הופעת בציבור בפיג'מה? ציבור-ציבור..לא. רכבת על פיל? על גמל, וזה פי אלף יותר מאגניב! בכית בסרט? כן. חשבת שאתה הולך למות? לא. נכשלת במקצוע? שלושה, ושלושתם השנה.. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. רצית להיות המין השני? לא באמת
נשבר לך הלב? כן. שברת לבבות? אולי. נישקת בנות? כן. השם שלך הופיע בעיתון? כן. נרדמת בשיעור? כמעט. התחרטת על דברים שעשית? ברור.
דברים מועדפים:
צבע: כחול
יום בשבוע: הממ.. שני, רביעי, שישי..
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני? D: ראה אותך בוכה: וואו.. אממ, רותם ורוית? הלכת איתו לסרט: וואו, זה היה לפני המון זמן. צעק עלייך: הממ.. אמר לך שאתה חשוב לו: במילים האלה? אני חושבת שארז. ראית איתו טלויזיה: כל החבר'ה
(שיר של מוניקה)
הבן אדם..
הכי חשוב לך: יש המון. יפה בעינייך: אדי ודר? :) שאתה הכי שונא: הממ.. שאתה הכי אוהב: ראה "הכי חשוב לך".
ב-24 שעות האחרונות..
הייתה לך שיחה רצינית? לא ממש. חיבקת מישהו? אוף קורס. בכית? אוף קורס נוט. צחקת? אהא. גרמת למישהו לצחוק? אהא. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אהא. התגעגעת למישהו? קצת. רבת עם מישהו? אם אפשר לקרוא לזה ריב.
ו...שאלה לא קשורה!
יש לך חבר? כן

cohenet91

New member
כי זה תגובה לשרשור הראשי

בפעם ההיא שהייתי אצלך עם רוית.

למעלה