שאלון

YogevLevi

New member
די הרבה מעשנים.......

זה לא משהו נדיר....>_<" פשוט אנשים מתביישים לומר....יצא תדמית רעה למי שמעשן אז..... אני אישית פשוט נגעל מזה.....הריח גורם לי להקיא =S

נכון יצא תדמית למי שמעשן

אבל אני לא מעשנת קבועה בכלל ניסתי פעמיים-שלוש וזהו אני לא נוגעת יותר בזה וזה גם ידפוק לי את כל הספורט שאני עושה אז אני נמנעת מזה! והאמת לי די קשה לנשום ליד סגריות אז זה עוד סיבה למה אני לא אמשיך.

yo yoel

New member
לא פשע, אותי מגעיל זה הכל

יש הרבה אנשים שזה מגעיל אותם והרבה שאוהבים לעשן... איש בדעותיו יחיה... סתם מעניין אותי את מעשנת קבוע?

yaeltyl

New member
עונההה

זה או זה או..מת' או משו.. האם אי פעם: בכית על בת?כה בכית על בן?כה ראית את מגדל אייפל?לא במציאות עישנת?לא שתית אלכוהול?כה פגשת סלבריטי?לא זוכרת שיקרת?כה נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?בטעות>< רק עם חולצת פיג'מה אבל סווטשרט כזה בערך.. רכבת על פיל?לא בכית בסרט?כה חשבת שאתה הולך למות?כה נכשלת במקצוע?כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא נשבר לך הלב?כה שברת לבבות?לאדעת נישקת בנות?לא השם שלך הופיע בעיתון?כה נרדמת בשיעור?לא באמת התחרטת על דברים שעשית?כה דברים מועדפים: צבע:כחוללל יום בשבוע:שלישי נראהלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אפחד.. הייתי לבד הלכת איתו לסרט:אממ..נראהלי ספ'תא! צעק עלייך:לא זוכרת.. אמר לך שאתה חשוב לו:לאדעת ראית איתו טלויזיה:אממ.. לאזוכרת.. בטח אמאבא הבן אדם.. הכי חשוב לך:לא לפה.. יפה בעינייך:אחד מהשכבהה.. שאתה הכי שונא:מישו אחד.. שאתה הכי אוהב:מישי.. ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?לא נראהלי חיבקת מישהו?כה בכית?כה?לאזוכרת.. לא נראהלי צחקת?כה גרמת למישהו לצחוק?לאדעת דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כה התגעגעת למישהו?כההה רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?לא

chen galili1

New member
אני...../images/Emo3.gif

האם אי פעם: בכית על בת?כן על חברות בכית על בן?ברור..חח ראית את מגדל אייפל?בתמונות עישנת?בחיים לא!! שתית אלכוהול?קצת פגשת סלבריטי?כן הרבה פעמים שיקרת?אמ..לצערי אבל זה רק למתרות טובות נעצרת?לא.. הופעת בציבור בפיג'מה?לא.. רכבת על פיל?לא..אולי בחלום בכית בסרט?אמ..ירדה לי דימעה חשבת שאתה הולך למות?אמ..כן נכשלת במקצוע?כן..אנגלית שרי המפגרת הזאת!! הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא בחיים לא טוב לי עם איך שאני נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?כן לצערי נישקת בנות?לא השם שלך הופיע בעיתון?אמ..לא נרדמת בשיעור?לא התחרטת על דברים שעשית? כן הרבה פעמים וזה לא טוב דברים מועדפים: צבע:אדום יום בשבוע:שלישי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני? ראה אותך בוכה: חברות שלי הלכת איתו לסרט:חברותש שלי צעק עלייך:אמא אמר לך שאתה חשוב לו:אמ..לא זוכרת ראית איתו טלויזיה:אמא הבן אדם.. הכי חשוב לך:אמא/חברות יפה בעינייך: שאתה הכי שונא: שאתה הכי אוהב: ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?לא חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?לא=\ התגעגעת למישהו?כן רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?לא=\\

נוי514

New member
../images/Emo181.gif

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן פגשת סלבריטי? ברבור. שיקרת? חח שוב, ברבור. נעצרת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? הממ כן
רכבת על פיל? הממ לא בכית בסרט? חח מעטים הסרטים שבכיתי בגללם. חשבת שאתה הולך למות? המממ לא, לא ממש. נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן! נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? המממ חחח אולי
נישקת בנות? עדיין לא השם שלך הופיע בעיתון? כן נרדמת בשיעור? כן
התחרטת על דברים שעשית? המון. דברים מועדפים: צבע: הממ.. אדום. יום בשבוע: שלישי. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: הילה ראה אותך בוכה: לא זוכרת.. הלכת איתו לסרט: דיה צעק עלייך: דיה -,-' אמר לך שאת חשובה לו: רוני. ראית איתו טלויזיה: אלה מירית והילה (השמות האלו באמת משנים משהו?!
) הבן אדם.. הכי חשוב לך: זה יהיה קיצ'י להגיד אמא? יפה בעינייך: המממ.. עופר שכטר
שאתה הכי שונא: אסתי בראון
שאתה הכי אוהב: ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? הממ לא. חיבקת מישהו? כן. בכית? לא צחקת? ועוד איך
גרמת למישהו לצחוק? הממ כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? כן רבת עם מישהו? חחח לא... יש לך חבר? לא.

ליזיגי

New member
לפני שאני עפפההה לישון =]]

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? לא נראה לי (חחח ואני לא לסבית ! פשוט בנות זה עם חרא ואני כל הזמן רבה איתן.. ועם בנים פשוט לאאא חח ) ראית את מגדל אייפל? כן
עישנת? לא
שתית אלכוהול? כן פגשת סלבריטי? ממממ כן הרבה דווקא =]] חח שיקרת? כן נעצרת? לא~! חח
הופעת בציבור בפיג'מה? כן חחח רכבת על פיל? לא בכית בסרט? כן כל הזמן.. אפילו בצעצוע של סיפור חח חשבת שאתה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן- מתמטיקההה !! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן ידוע זכיתי בזה באוסקר בכיתה ח'.. חחחחחחחחחח נישקת בנות? כן אבל לא צרפתית בעע השם שלך הופיע בעיתון? כן ! של שוהם אבל חח נרדמת בשיעור? לא התחרטת על דברים שעשית? כן כל הזמן ... דברים מועדפים: צבע: ירוק /תכלת יום בשבוע: יום ראשון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ! ראה אותך בוכה: גיא הלכת איתו לסרט: יהלי צעק עלייך: וואו לא זוכרת אמר לך שאתה חשוב לו: את זה אני באמת לא זוכרת... לאף אחד אני כנראה לא חשובה בזמן האחרון
חח איזו דרמטיות ראית איתו טלויזיה: אחותי נראה לי הבן אדם.. הכי חשוב לך: המשפחה שלי יפה בעינייך: ענבר- יפיפה ! שאתה הכי שונא: אני לא שונאת אף אחד שאתה הכי אוהב: אותי ! חחחח ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? לא רבת עם מישהו? קצת כן יש לך חבר? לא

שRונה

New member
יופידוו

האם אי פעם: בכית על בת?כן בכית על בן?כן ראית את מגדל אייפל? לא עישנת?לא שתית אלכוהול? מ... תלוי פגשת סלבריטי? כעע שיקרת?כן נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? אמ.. כן חח רכבת על פיל?כן בכית בסרט?כן.. חחחח חשבת שאתה הולך למות? אמ.. ישמצב נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? כן נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?כן נישקת בנות?חחח השם שלך הופיע בעיתון? נרדמת בשיעור?לא התחרטת על דברים שעשית?כן דברים מועדפים: צבע:מ.. אין לי מושג... יום בשבוע:שבת... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אתליה ראה אותך בוכה: אתליה הלכת איתו לסרט:לירונע שירז וחן:) צעק עלייך:לינוי..חחח אמר לך שאתה חשוב לו: אמ.. לאדעת.. בטח אמא ראית איתו טלויזיה: אלומי ולירונע הבן אדם.. הכי חשוב לך: אמ.. לאדעת.. המשפחה המצומצמת וחבריםם יפה בעינייך:מ... שאלה טובה שאתה הכי שונא: לא שונאת אנשים.. למה לשנוא? שאתה הכי אוהב: אמ.. שוב.. משפחה וחברים ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו?כע בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?אמ.. נראלי דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כע התגעגעת למישהו?כע רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?לא

"הלילות מלאים משקאות חריפים"

האם אי פעם: בכית על בת?כן בכית על בן?לא ראית את מגדל אייפל?בתמונות עישנת?לא שתית אלכוהול?כן פגשת סלבריטי?כן שיקרת?כן נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?אין לי פיג'מה רכבת על פיל?לא בכית בסרט?לא חשבת שאתה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?איי דונט נו נישקת בנות?כן השם שלך הופיע בעיתון?לא נרדמת בשיעור?כן התחרטת על דברים שעשית?כן דברים מועדפים: צבע:אדוםםםםםםםםם יום בשבוע:שבת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:אממ לא זוכר הלכת איתו לסרט:מזמן לא הלכתי לסרט צעק עלייך:אמא אמר לך שאתה חשוב לו:הרבה ראית איתו טלויזיה:אף אחד הבן אדם.. הכי חשוב לך:הרבהההההההההההה יפה בעינייך:אממממ איי דונט נו שאתה הכי שונא:הרבה שאתה הכי אוהב:הרבה ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?כן חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?לא

עונית! עונית!

האם אי פעם: בכית על בת? נייט! בכית על בן? נייט! ראית את מגדל אייפל? דא!דאדאדדאאדא! (איזה כיף לי!) עישנת? לא.. שתית אלכוהול? כן..אבל לא רציני.. פגשת סלבריטי? כן.. שיקרת? כן..מי לא?.. נעצרת? לא.. הופעת בציבור בפיג'מה? כן...פעם היה לנו ימים מפגרים כאלה ביסודי שהיינו צריכים לבוא עם פיג'מות.. רכבת על פיל? נייט!! בכית בסרט? כן..מי לא?... חשבת שאתה הולך למות? ניייט רציני.. נכשלת במקצוע? כן!אוף!כן! אריאלה שונאת אותך! הורידו אותך כיתה? נייייייייייייייייייייייייייייייייייייט! הקפיצו אותך כיתה? ניייייייייייייייייייייייייייייייייט! רצית להיות המין השני? כן! כןכןכן! כן! כן! כככככןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן! נשבר לך הלב? לא..אם הוא היה נשבר לא הייתי חיה
שברת לבבות? כן..היה לי פעם פסל של לבבות...נשבר.. נישקת בנות? כן..את אמא שלי כשהייתי בת 3.. השם שלך הופיע בעיתון? אממ..כן.. נרדמת בשיעור? כן! כל הזמן!... התחרטת על דברים שעשית? כן! כל הזמן! דברים מועדפים: צבע: ירוק/כחול/טורקיז!!!/שחור כתום!!!!
יום בשבוע: שישי! כי זה אומר שעוד מעט יום שבת! וגם יש פעולה! האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: אני.. הלכת איתו לסרט: ננהה..?...הדר/רז/נועה/מאי/סתיו/זיו...וכו'... צעק עלייך: נמנמ... אריאלה! אמר לך שאתה חשוב לו: הדר..כרגע(אהאמאהמא) ראית איתו טלויזיה: מיי מאמא... הבן אדם.. הכי חשוב לך: נמ...? יפה בעינייך: שאתה הכי שונא: רותם פלד?...כן..רותם פלד.. שאתה הכי אוהב: ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כן..בנושא המדורה וזה..כן.. חיבקת מישהו? אממ..כן.. בכית? נייט צחקת? דא.. גרמת למישהו לצחוק? דא... דיברת עם מישהו שאתה אוהב? נממ..כן.. התגעגעת למישהו? כן.. רבת עם מישהו? כן.. יש לך חבר? נייט..

גלובדיה

New member
אניי=]

האם אי פעם: בכית על בת? נהה בכית על בן? יאפ ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? לא שתית אלכוהול? כן פגשת סלבריטי? כן שיקרת? כן=\ נעצרת? לאא הופעת בציבור בפיג'מה? אולי שהייתי קטנה... רכבת על פיל? לא הלוואיי בכית בסרט? לא חשבת שאתה הולך למות? כןןןןןןןןןןןןןןןן נכשלת במקצוע? חחח כן הורידו אותך כיתה? עדיין לא הקפיצו אותך כיתה? לאא רצית להיות המין השני? כן?! נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנות? לאא השם שלך הופיע בעיתון? כן חח נרדמת בשיעור? כן כן.. התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים: צבע: כחוללל יום בשבוע: שישיי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לאדעת.. נראלי חן ואתליה הלכת איתו לסרט: לא זוכרת צעק עלייך: אח שלי... שניסיתי להוריד למחשב שלו פרימיר כי אצלי זה לא נקלט חחח אמר לך שאתה חשוב לו: לא לפה ראית איתו טלויזיה: אח שלי... האלופה בVOD חיחיק הבן אדם.. הכי חשוב לך: אממממ יפה בעינייך: אשטון קוצ'ר מדהיםםםםם ועוד כמה.. אבל לא לפה=] שאתה הכי שונא: לא לפה... שאתה הכי אוהב: ננה בננהההה ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? ברוררר בלי הפסקההה גרמת למישהו לצחוק? חח כןןן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כןן רבת עם מישהו? לא יש לך חבר? לא

lolita205

New member
עונה נענה.

האם אי פעם:
בכית על בת? כן, על מישהי שהייתה נורא יקרה לי ורבתי איתה.
בכית על בן? לא.
ראית את מגדל אייפל? רק בתמונות ובמחזיקי מפתחות.
עישנת? כן אבל עכשיו כבר לא...
שתית אלכוהול? אכן כן.
פגשת סלבריטי? כן, כל מיני קטנים כאלה ולא חשובים...
שיקרת? מלא פעמים... הייתי שקרנית מצטיינת. {אני עדיין כמובן, אבל למדתי שזה לא יפה לשקר..}
נעצרת? אמ.. למזלי לא.
הופעת בציבור בפיג'מה? כן
אפילו כמה פעמים...
רכבת על פיל? לא. אבל אמא ואבא כן רכבו...
בכית בסרט? כן....
חשבת שאתה הולך למות? ת'אמת שכן...
נכשלת במקצוע? יותר מדי פעמים וביותר מדי מקצועות...... נכשלתי בספורט
הורידו אותך כיתה? בנס לא.
הקפיצו אותך כיתה? לא.
רצית להיות המין השני? לא.
נשבר לך הלב? לא ממש.
שברת לבבות? לא שידוע לי {למרות שיהיה נחמד לדעת אם כן..}
נישקת בנות? כן אבל נשיקה רגילה על השפתיים וזה היה מזמן ביסודי...
השם שלך הופיע בעיתון? נראה לי שכן..
נרדמת בשיעור? לא
אני אפעם לא מצליחה להבין את אלה שנרדמים בשיעור.. איך אפשר להירדם בכזה בלאגן?!
התחרטת על דברים שעשית? ושוב, יותר מדי פעמים..
דברים מועדפים:
צבע: לא סגורה על זה עוד... פעם צהוב היה צבע המזל שלי אבל מאז התבגרתי והבנתי שזה צבע מכוער..
יום בשבוע: שבת...
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני. ואם אני לא נחשבת אז בת דודה שלי הקטנה והמקסימה בת ה-4.
ראה אותך בוכה: אמא...
הלכת איתו לסרט: וואו, כמה זמן כבר לא הלכתי לקולנוע לראות סרט.. ת'אמת שאני לא זוכרת מי זה היה זה היה לפני יותר מדי זמן..
צעק עלייך: לא זוכרת... כבר הרבה זמן לא צעקו עליי
אמר לך שאתה חשוב לו: אמא ואבא אומרים לי כל הזמן... כפרות עליהם.
ראית איתו טלויזיה: עם אחותי הגדולה...
הבן אדם..
הכי חשוב לך: כל המשפחה שלי...
יפה בעינייך: בראד פיט שגם בגיל 40 ומשו באלי לאנוס אותו...
שאתה הכי שונא: מישהו מהכיתה שלי.. אני לא שונאת אותו פשוט לא אוהבת אותו.. אני שונאת להגיד שונאת על בנאדם. אבל הוא ממש ממש מעצבן ובאלי לרצוח אותו... אבל אני טיפוס לא נחמד אז אני לא אוהבת הרבה אנשים...
שאתה הכי אוהב: אמאבא וכל האחים שלי...
ב-24 שעות האחרונות..
הייתה לך שיחה רצינית? לא.
חיבקת מישהו? כן, את אמא ואבא כמו בכל יום
בכית? לא.
צחקת? כן, אבל צחוק קטן כזה בגלל משהו שטותי...
גרמת למישהו לצחוק? לא נראלי.
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן.
התגעגעת למישהו? כן.
רבת עם מישהו? לא.
יש לך חבר? לא
הייתי משקיעה בקישוטים מטורפים וכו' אבל אני צכה להתארגן לזוז לצופים אז בפעם אחרת נקשט...

ונטורי

New member
עונה לעצמי ../images/Emo177.gif../images/Emo169.gif

האם אי פעם: בכית על בת?כן בכית על בן?לא ראית את מגדל אייפל?כן בתמונות ט-חח.. עישנת?לא! שתית אלכוהול?כן. פגשת סלבריטי?אכן.. שיקרת?לא..[ונחשו רק מה אני עושה כרגע..] נעצרת?לא. הופעת בציבור בפיג'מה? כל הזמן. רכבת על פיל? בטח!
בכית בסרט? במלך האריות שמופסאה מת! חשבת שאתה הולך למות? ברור! הקורבן ה-9 נכשלת במקצוע?
נושא רגיש כרגע.. הורידו אותך כיתה?כנ"ל.. הקפיצו אותך כיתה?הלוואי! רצית להיות המין השני?לא. נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?אולי..לא יודע נישקת בנות?משום מה! השם שלך הופיע בעיתון?בהחלט! נרדמת בשיעור?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל הזמן אצל הרצל התחרטת על דברים שעשית?על דברים שלא עשיתי דברים מועדפים: צבע: כתום :) יום בשבוע: שלישישי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני! ראה אותך בוכה: מממממ..אמא? הלכת איתו לסרט: נופר ואני ראינו אצלי :] צעק עלייך: ממממ יניב אתמול אבל על כולם לא רק עליי אמר לך שאתה חשוב לו: בטטה ראית איתו טלויזיה: ההורים הבן אדם.. הכי חשוב לך: משפחה וחברים. יפה בעינייך: ג'ניפר אניסטון,מיכל ינאי,נינט ואמא שאתה הכי שונא: אני לא שונא. שאתה הכי אוהב:משפחה וחברים. ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כן.. חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?נראה לי דיברת עם מישהו שאתה אוהב?בטטה
התגעגעת למישהו?בטטה
רבת עם מישהו?כן יש לך חבר? חברה! בטטה!

YogevLevi

New member
סתם כי מצ'עמם

האם אי פעם: בכית על בת? לא בכית על בן? לא ראית את מגדל אייפל? כה עישנת? לא שתית אלכוהול? כה פגשת סלבריטי? לא שיקרת? כה נעצרת? לא הופעת בציבור בפיג'מה? יש מצב רכבת על פיל? לא בכית בסרט? לא חשבת שאתה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? מי לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? אולי.... נישקת בנות? כה השם שלך הופיע בעיתון? בטוח הופיע השם יוגב איפשהו נרדמת בשיעור? כה התחרטת על דברים שעשית? לא דברים מועדפים: צבע: שחור יום בשבוע: שבת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לא זוכר הלכת איתו לסרט: אחי צעק עלייך: בר אמר לך שאתה חשוב לו: לא וזכר ראית איתו טלויזיה: אמאבא הבן אדם.. הכי חשוב לך: סבתא יפה בעינייך: מישהי מיוחדת שאתה הכי שונא: ראש מועצת מצפה רמון שאתה הכי אוהב: סבתא ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? לא חיבקת מישהו? לא בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? לא התגעגעת למישהו? כן רבת עם מישהו? כן יש לך חברה? לא

למעלה