עונה
האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן [אני לא הומו, זה בגלל שסבא שלי נפטר] ראית את מגדל אייפל? בסרטים עישנת? חס וחסה! שתית אלכוהול? כן. לא השתכרתי! [שאני אומר "השתכרתי" התכוונתי לזה שלא עשיתי שטויות, פשוט הלכתי לישון.] פגשת סלבריטי?כע שיקרת?כע נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? בארור רכבת על פיל?סוטים! לא. בכית בסרט?כע חשבת שאתה הולך למות? סוג של, כן. נכשלת במקצוע?בכל מקצוע, לפחות פעם אחת הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? O0 לא נשבר לך הלב? טיפ טיפונת. שברת לבבות?לא כמו שאני יודע נישקת בנות?בערך, כע השם שלך הופיע בעיתון? פחחחחחחחחח הרבה פעמים [והוא גם יופיע! אני כ"ן!! D:] נרדמת בשיעור?פחחח רק בשיעורי אנגלית. התחרטת על דברים שעשית? כע דברים מועדפים: צבע:כחול צי יום בשבוע:לא משנה לי, העיקר שיהיה טוב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אמממ אח שלי ראה אותך בוכה: גם כן, אח שלי [אותו האחד] הלכת איתו לסרט:בנצי, רותם, יאעל, איתי ונועה [למה אני בטוח שאני שוכח מישהו?] צעק עלייך:אמא שלי [אבל זה מזמן...] אמר לך שאתה חשוב לו: עבור... [אני רציני.] ראית איתו טלויזיה:עם אחותי. הבן אדם.. הכי חשוב לך: יש יותר מדיי. צריך להרוג אותם -_-" יפה בעינייך:אני לא יודע איך קוראים לה... מה שאני יכול לומר זה שראיתי אותה באתרי אינטרנט מפוקפקים...XD שאתה הכי שונא:כמה מורות.... שאתה הכי אוהב: יש יותר מדיי ><" [וגם אותם צריך להרוג P:] ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כע [ואיפלו ענת (השמנה) סירבה לחבקני!] בכית?או הו, כמה פעמים שרציתי, אבל לא P: צחקת?כל הזמן גרמת למישהו לצחוק? אממ, לא יודע 0O דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור התגעגעת למישהו?לא רבת עם מישהו?נופ יש לך חבר?חברה אם כבר ולא, אין לי [זאת לא אשמתי שהבנות פשוט עטות עליי...]