שאלון

ונטורי

New member
שאלון../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif|חילזון| והפעם באמת..

האם אי פעם: בכית על בת? בכית על בן? ראית את מגדל אייפל? עישנת? שתית אלכוהול? פגשת סלבריטי? שיקרת? נעצרת? הופעת בציבור בפיג'מה? רכבת על פיל? בכית בסרט? חשבת שאתה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? נשבר לך הלב? שברת לבבות? נישקת בנות? השם שלך הופיע בעיתון? נרדמת בשיעור? התחרטת על דברים שעשית? דברים מועדפים: צבע: יום בשבוע: האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: הלכת איתו לסרט: צעק עלייך: אמר לך שאתה חשוב לו: ראית איתו טלויזיה: הבן אדם.. הכי חשוב לך: יפה בעינייך: שאתה הכי שונא: שאתה הכי אוהב: ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? חיבקת מישהו? בכית? צחקת? גרמת למישהו לצחוק? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? התגעגעת למישהו? רבת עם מישהו? יש לך חבר?

nofar2442

New member
אני ../images/Emo169.gif

האם אי פעם: בכית על בת?כן בכית על בן?כן ראית את מגדל אייפל?כן! אפילו הייתי בקומה 3! עישנת?חס וחלילההההה שתית אלכוהול?אכן פגשת סלבריטי?המוון שיקרת?לצערי נעצרת?בטח הופעת בציבור בפיג'מה?אכן רכבת על פיל?לא בכית בסרט?כמעט כל סרט חשבת שאתה הולך למות?ממ כן! נכשלת במקצוע?לצערי הורידו אותך כיתה?חס הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?קצת כן הרבה לא נשבר לך הלב?לא שברת לבבות?לא שידוע לי נישקת בנות?לא צרפתית השם שלך הופיע בעיתון?כן.. שסבא שלי נפתר עשו עליו כתבות.. נרדמת בשיעור? כמעט התחרטת על דברים שעשית?ממ בטוח כן אבל לא עולה לי דברים מועדפים: צבע:ירוק! יום בשבוע:שישי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:עומר ראה אותך בוכה: אמא הלכת איתו לסרט:ואי הרבה זמן.. ממ כמה בנות צעק עלייך:עומר! אמר לך שאתה חשוב לו: תום ועומר ראית איתו טלויזיה:משפוחה הבן אדם.. הכי חשוב לך:המון.. יפה בעינייך:גוף נשי וזוג מאוהבים שאתה הכי שונא:לא שונאת.. אבל הרבה אנשים אני לא אוהבת שאתה הכי אוהב:הרבה=) ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?אכן! חיבקת מישהו?בטחח בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?ברגע זה ממש! התגעגעת למישהו?בטטה שלי
רבת עם מישהו?ממ לא זכור לי יש לך חבר? כןןןןן בטטושקה שלי

נמ אני

האם אי פעם: בכית על בת?כה בכית על בן?כה ראית את מגדל אייפל?בתמונה עישנת?כה שתית אלכוהול?כה פגשת סלבריטי?כה שיקרת?כה נעצרת?בערך הופעת בציבור בפיג'מה?לא רכבת על פיל?לא בכית בסרט?לא חשבת שאתה הולך למות?בערך נכשלת במקצוע?כה הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?רק בטיולים!! נשבר לך הלב?כה שברת לבבות?לא יודעת נישקת בנות?לא השם שלך הופיע בעיתון?נראלי יש מצב נרדמת בשיעור?כה התחרטת על דברים שעשית?כה דברים מועדפים: צבע:ורוד שחור
יום בשבוע:נמ לא יודעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: לא זוכרת הרבה זמן לא בכיתי הלכת איתו לסרט:כנ"ל צעק עלייך:אבא בערך כזה
אמר לך שאתה חשוב לו:שמול3> ראית איתו טלויזיה:אמ לא זוכרת הבן אדם.. הכי חשוב לך:יש כמה :] יפה בעינייך:כנ"ל שאתה הכי שונא:אריאל!!!!!!!!!!!! שאתה הכי אוהב:יש כמה ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?בערך חיבקת מישהו?כה בכית?לא צחקת?כה גרמת למישהו לצחוק?כה דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כה התגעגעת למישהו?כה רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?לא

משעמםםםםםםם לי../images/Emo110.gif

האם אי פעם: בכית על בת?כן בכית על בן?כן ראית את מגדל אייפל?לא עישנת?לא שתית אלכוהול?כן פגשת סלבריטי?כן שיקרת?כן נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?כן רכבת על פיל?לא בכית בסרט?כן חשבת שאתה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא נשבר לך הלב?בערך שברת לבבות?לאנראלי נישקת בנות?לא השם שלך הופיע בעיתון?לא נרדמת בשיעור?כמעט התחרטת על דברים שעשית?כן דברים מועדפים: צבע:שחורכחולסגול יום בשבוע:לאיודעת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:ממ אלומה ושירלי ראה אותך בוכה: אמא? הלכת איתו לסרט:שירזיק חן ושרונה עכשיו:] צעק עלייך:בטח אמא חח אמר לך שאתה חשוב לו:לאזוכרת ראית איתו טלויזיה:אחותי וחברותיה מקודם חח הבן אדם.. הכי חשוב לך:נו באמת יפה בעינייך:מממממ שאתה הכי שונא:אנלא שונאת אנשים חח שאתה הכי אוהב:ממממ ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?אתמול בשבט חח חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?כן גרמת למישהו לצחוק?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?לא..מזה קשור ל24 שעות אחרונות?חח

MayLuvsDoug

New member
שאלון מסונן, מה קרה?!@# [או: למי יש כוח]

חהחה סיננתי את כל השאלון כמעט קורה, מה |: ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? וואלה לא. חיבקת מישהו? את כל היישוב בערך בשירוצור. בכית? כמעט, מתסכול מהעבודה בקולנוע ._. צחקת? חחח המון, עם זהרי המצחיקה הזאת גרמת למישהו לצחוק? חחחחחחחחחחח נו, זהרי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? זהרי!@# וגם כל האנשים מהיישוב התגעגעת למישהו? וואו עדידס. רבת עם מישהו? אמא יש לך חבר? דאמט.D: סתם אין. ביי פוצקי

אני :)

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? לאאאא שתית אלכוהול? כן .. פגשת סלבריטי? כן :) שיקרת? כן ...:( נעצרת? חח לא הופעת בציבור בפיג'מה? חחח כן רכבת על פיל? כן ! בכית בסרט? כןכןכן חשבת שאתה הולך למות? חח כמעט נכשלת במקצוע? כן :( הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? גם לא רצית להיות המין השני? אממ לא .. נשבר לך הלב? כן ... שברת לבבות? לא נראה לי נישקת בנות? לאא השם שלך הופיע בעיתון? לא נרדמת בשיעור? כן .. התחרטת על דברים שעשית? כןןןןןן דברים מועדפים: צבע: ירוק יום בשבוע: חמישי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אממ אני ראה אותך בוכה: אבא .. הלכת איתו לסרט: אחותי הגדולה :) צעק עלייך: חברה טובה ... אמר לך שאתה חשוב לו: אח שלי :) ראית איתו טלויזיה: אממ לבד ..? הבן אדם.. הכי חשוב לך: יש כלכך הרבה .. יפה בעינייך: עופר שכטר שאתה הכי שונא: אין :) שאתה הכי אוהב: המוןןןןן ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? אוהווו כןןןן חיבקת מישהו? כן בכית?המוןןןן צחקת?טיפה גרמת למישהו לצחוק? חח כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? לא .. רבת עם מישהו? כןן יש לך חבר?לא ..:(

gorck

New member
אני מאמין שהוא לשני המינים?! כי אני בן

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? מה הכוונה?! כאילו מה?! ראית את מגדל אייפל? כן עישנת? לא!!! שתית אלכוהול? כן... פגשת סלבריטי? ברור שיקרת? בטח נעצרת? שלא הופעת בציבור בפיג'מה? כן...ימי פיג'מה ביסודי... רכבת על פיל? לא בכית בסרט? לא חשבת שאתה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? אני מקווה שכן נישקת בנות? כן...אבל לא היה משהו.... השם שלך הופיע בעיתון? כן כן... נרדמת בשיעור? כן התחרטת על דברים שעשית? כן תסתכלו כמה שורות למעלה... דברים מועדפים: צבע: לבן-אדום-לבן יום בשבוע: שלישישישבת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הרשג"דית של שנה שעברה....זה היה שנה שעברה...קצת יותר משנה....שנה ושבועיים בערך... הלכת איתו לסרט: החברים צעק עלייך: לא צועקים עליי אמר לך שאתה חשוב לו: בטח טל (חברה הכי טובה מכיתה א'....) ראית איתו טלויזיה: לא יודע... הבן אדם.. הכי חשוב לך: יש הרבה....טל מנצחת... יפה בעינייך: צריך המון מחשבה לזה...אני אענה אח"כ... שאתה הכי שונא: NO COMMENT שאתה הכי אוהב: אוהב מאיזה בחינה?! כידידה או כאהבה רצינית?! ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן בכית? לא צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? יש מצב דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור! התגעגעת למישהו? כן רבת עם מישהו? כן יש לך חברה? לא...אבל אני מחפש אם מישהי רוצה....

ליזיגי

New member
לא בכית שנה ?!! איך ?!!

תגלה לי את הסוד כי אני מכל שטות בוכה מסרטים מצוירים אפילו אני בוכה ! אני כזאת בכיינית חחחח .... =]]

gorck

New member
לא יודע....

אני לא כזה שבוכה... פעם הייתי...חיסנתי את עצמי עם השנים... פעם אחרונה שבכיתי זה שעשיתי משהו שא י מתחרט עליו ובכיתי מהתרגשות רק פעם אחת בחיים...לא יודע אני כזה... החיים חישלו אותי....

srugit

New member
סתם כי בא לי לדבר... ../images/Emo9.gif

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן?כן ראית את מגדל אייפל? במציאות?! לא! עישנת?לא שתית אלכוהול? כן פגשת סלבריטי? כן שיקרת? כן נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? אמממ לא שזכור לי...
רכבת על פיל? כן! בתאילנד!!!
בכית בסרט? ברורררר חשבת שאתה הולך למות? כן נכשלת במקצוע?חחח רק באחד?! הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? ברור, כל פעם שיש לי פיפי בערך...
נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? כן נרדמת בשיעור? ממש חזק? נראה לי פעם אחת! התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים: צבע: כתום וגם ירוק יום בשבוע: שבת האיש האחרון ש... *זה הקטע הכי מפגר כי אפאחד גם ככה לא מכיר אותם!* ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: ליאור נראה לי הלכת איתו לסרט: וואי כמה שנים לא הלכתי לסרט... צעק עלייך: אבא
אמר לך שאתה חשוב לו: ליאור!
ראית איתו טלויזיה: איילת הבן אדם.. הכי חשוב לך: אמא ואבא יפה בעינייך: תום שאתה הכי שונא: אין מישהו ספציפי שאתה הכי אוהב: הורים!
ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן בכית? כמעט... צחקת? כן! מלא! גרמת למישהו לצחוק? כן, אני טובה בזה!
דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו? כן רבת עם מישהו? כן יש לך חבר? חחח "ב-24 שעות האחרונות יש לך חבר?!" ו- לא..

talbebchuk

New member
אעאעאע

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן ראית את מגדל אייפל? כן! עישנת? לאאאאא שתית אלכוהול? כן פגשת סלבריטי? ברוררר שיקרת? כן... :-! נעצרת? לא רציני.. הופעת בציבור בפיג'מה? ברורר.. מסיבת פיג'מות שליטע
רכבת על פיל? לא.. בכית בסרט? כן חשבת שאתה הולך למות? בערך... אבל לא באמת רציני... נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? רצו, אבל לא.. רצית להיות המין השני? כשצריך לעשות פיפי בטיולים, והבנות מחפשות שעות מקום, והבנים פשוט מסתובבים--> כן! נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? מקווה שלא.. נישקת בנות? לחי! השם שלך הופיע בעיתון? כןןן נרדמת בשיעור? כן התחרטת על דברים שעשית? ברור..אף אחד לא מושלם.. דברים מועדפים: צבע: סגול יום בשבוע: שישי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: כתם.? הכלב השמנמן שלי? ראה אותך בוכה: אבא ואמא.. הלכת איתו לסרט: דניאלי שלי :) צעק עלייך: ... אמר לך שאתה חשוב לו: ליאתי ראית איתו טלויזיה: משפוחה הבן אדם.. הכי חשוב לך: וואי יש כמה.. יפה בעינייך: שאתה הכי שונא: *** שאתה הכי אוהב: זה אותם אנשים שחשובים לי.. ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן! בכית? כן.. צחקת? כן :) גרמת למישהו לצחוק? כן LOL דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן! התגעגעת למישהו? כןןן רבת עם מישהו? כן.. חח וואי הכל כן.. יש לך חבר? לא.. :-!

hadarinke

New member
*כותרת שתמשוך אותכם להכינס ולקרוא*

האם אי פעם: בכית על בת?נייט בכית על בן?נייט ראית את מגדל אייפל?כן עישנת?ניסיתי פעם אחת וזהו שתית אלכוהול?כן פגשת סלבריטי?כן שיקרת?כן נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה?אכן..כל שנה לפני פורים רכבת על פיל?לא בכית בסרט?כן חשבת שאתה הולך למות?כן זה קורה הרבה נכשלת במקצוע?פעם אחת ויחידה הורידו אותך כיתה?לאאא הקפיצו אותך כיתה?משהו בסגנון...אבל רק במט' בכיתה ב' רצית להיות המין השני?כן נשבר לך הלב?לא שברת לבבות?אנערף נישקת בנות?בלחי...חח בצחוק השם שלך הופיע בעיתון?כן נרדמת בשיעור?לא התחרטת על דברים שעשית?כן דברים מועדפים: צבע:חום ואדום יום בשבוע:שבת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: לימור או ליתי או דניל או זיו הלכת איתו לסרט:חחח הלכנו אני , מאי, רז, נועה, דניאל, סתיו, וזיו צעק עלייך:אחותי אמר לך שאתה חשוב לו:אמא שלי ראית איתו טלויזיה:אנערף הבן אדם.. הכי חשוב לך:משפחתי יפה בעינייך:מה זה משנה? שאתה הכי שונא:ל___...חח סתם...לא יודעת שאתה הכי אוהב:^^ ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית?לא..אבל ב48 שעות האחרונות כן.. חיבקת מישהו?כן בכית?לא צחקת?לא גרמת למישהו לצחוק?כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב?כן התגעגעת למישהו?כן רבת עם מישהו?לא יש לך חבר?^^

amit641

New member
אני../images/Emo11.gif ../images/Emo129.gif

האם אי פעם:
בכית על בת? כן
בכית על בן? כן
ראית את מגדל אייפל? כה
עישנת? נופ
שתית אלכוהול? יאפ
פגשת סלבריטי? כן
שיקרת? כן
נעצרת? לא
הופעת בציבור בפיג'מה? כן
רכבת על פיל? לא
בכית בסרט? כן
חשבת שאתה הולך למות? כן
נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? לא
נשבר לך הלב? כן
שברת לבבות? לא יודעת...
נישקת בנות? כן אבל סתם נשיקה בפה לא צרפתית או משהו חח
השם שלך הופיע בעיתון? לא
נרדמת בשיעור? כן
התחרטת על דברים שעשית?כן
דברים מועדפים:
יום בשבוע: שבת
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני
הלכת איתו לסרט: רותם וקימי
צעק עלייך: סילביי חח
ראית איתו טלויזיה: אמא
הבן אדם..
יפה בעינייך: אלה
שאתה הכי שונא: יש כמה חח
ב-24 שעות האחרונות..
הייתה לך שיחה רצינית? לא
חיבקת מישהו? כן
בכית? לא
צחקת? כן
גרמת למישהו לצחוק? כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן
התגעגעת למישהו? כן
רבת עם מישהו? לא
יש לך חבר? לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

the useless

New member
עונה

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן [אני לא הומו, זה בגלל שסבא שלי נפטר] ראית את מגדל אייפל? בסרטים עישנת? חס וחסה! שתית אלכוהול? כן. לא השתכרתי! [שאני אומר "השתכרתי" התכוונתי לזה שלא עשיתי שטויות, פשוט הלכתי לישון.] פגשת סלבריטי?כע שיקרת?כע נעצרת?לא הופעת בציבור בפיג'מה? בארור רכבת על פיל?סוטים! לא. בכית בסרט?כע חשבת שאתה הולך למות? סוג של, כן. נכשלת במקצוע?בכל מקצוע, לפחות פעם אחת הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? O0 לא נשבר לך הלב? טיפ טיפונת. שברת לבבות?לא כמו שאני יודע נישקת בנות?בערך, כע השם שלך הופיע בעיתון? פחחחחחחחחח הרבה פעמים [והוא גם יופיע! אני כ"ן!! D:] נרדמת בשיעור?פחחח רק בשיעורי אנגלית. התחרטת על דברים שעשית? כע דברים מועדפים: צבע:כחול צי יום בשבוע:לא משנה לי, העיקר שיהיה טוב. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אמממ אח שלי ראה אותך בוכה: גם כן, אח שלי [אותו האחד] הלכת איתו לסרט:בנצי, רותם, יאעל, איתי ונועה [למה אני בטוח שאני שוכח מישהו?] צעק עלייך:אמא שלי [אבל זה מזמן...] אמר לך שאתה חשוב לו: עבור... [אני רציני.] ראית איתו טלויזיה:עם אחותי. הבן אדם.. הכי חשוב לך: יש יותר מדיי. צריך להרוג אותם -_-" יפה בעינייך:אני לא יודע איך קוראים לה... מה שאני יכול לומר זה שראיתי אותה באתרי אינטרנט מפוקפקים...XD שאתה הכי שונא:כמה מורות.... שאתה הכי אוהב: יש יותר מדיי ><" [וגם אותם צריך להרוג P:] ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? כע חיבקת מישהו? כע [ואיפלו ענת (השמנה) סירבה לחבקני!] בכית?או הו, כמה פעמים שרציתי, אבל לא P: צחקת?כל הזמן גרמת למישהו לצחוק? אממ, לא יודע 0O דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור התגעגעת למישהו?לא רבת עם מישהו?נופ יש לך חבר?חברה אם כבר ולא, אין לי [זאת לא אשמתי שהבנות פשוט עטות עליי...]

R o t e m G

New member
עונה

האם אי פעם: בכית על בת? כן בכית על בן? כן ראית את מגדל אייפל? לא במציאות עישנת? לא :-S שתית אלכוהול? טעמתי פגשת סלבריטי? כן שיקרת? כן נעצרת? לא ע"י המשטרה... הופעת בציבור בפיג'מה? מממ... לא נראה רכבת על פיל? לא בכית בסרט? כן חשבת שאתה הולך למות? לא נכשלת במקצוע? לא, קיבלתי 55... הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? לא נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא נרדמת בשיעור? כמעט התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים: צבע: כחול יום בשבוע: אין האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: מממ... לא זוכרת. אולי אמא. כן, אמא. הלכת איתו לסרט: ממ... בן, שקד, נועה, יעל ואיתי צעק עלייך: יעל, נראה לי. אמר לך שאתה חשוב לו: לא זוכרת ראית איתו טלויזיה: אח שלי ב-24 שעות האחרונות.. הייתה לך שיחה רצינית? קצת חיבקת מישהו? בטח בכית? כן צחקת? כן גרמת למישהו לצחוק? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ברור התגעגעת למישהו? לא רבת עם מישהו? לא יש לך חבר? מאוד קשור... לא ב-24 שעות האחרונות אין לי חבר.

s h a r o n 7

New member
../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo126.gif

האם אי פעם:
בכית על בת? כן
בכית על בן? כן
ראית את מגדל אייפל? כן
עישנת? כן
שתית אלכוהול? כן
פגשת סלבריטי? כן
שיקרת? כן
נעצרת? כמעט חחח
הופעת בציבור בפיג'מה? לא
רכבת על פיל? לא
בכית בסרט? כן
חשבת שאתה הולך למות? כן אבל בקטנה
נכשלת במקצוע? כן
הורידו אותך כיתה? לא
הקפיצו אותך כיתה? לא
רצית להיות המין השני? כן חח
נשבר לך הלב? כן
שברת לבבות? לא יודעת
נישקת בנות? לא
השם שלך הופיע בעיתון? לא
נרדמת בשיעור? כן
התחרטת על דברים שעשית? כן דברים מועדפים:
צבע: חום
יום בשבוע: שישי האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: שני
ראה אותך בוכה: הילה
הלכת איתו לסרט: חברות
צעק עלייך: שחף
אמר לך שאתה חשוב לו: שני
ראית איתו טלויזיה: שני חח הבן אדם...
הכי חשוב לך: משפחה וחברות
יפה בעינייך: שני
שאתה הכי שונא: הטלר? חחח
שאתה הכי אוהב: חברות ב- 24 שעות האחרונות...
הייתה לך שיחה רצינית? בקטנה כן
חיבקת מישהו? כן
בכית? לא
צחקת? כן חח תמיד
גרמת למישהו לצחוק? כן
דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן
התגעגעת למישהו? כן
רבת עם מישהו? בערך
יש לך חבר? לא

s h a r o n 7

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo126.gif