שאלון

ש ר ו נ ע

New member
ידעתי שאת אוהבתותי../images/Emo11.gif

נו מה,ותראי את החתימה שלי-יש שם סגידה לך

hadasusha

New member
עונה...

שם: הדס את מאמינה בכוח של שמות? כן קצת תאריך יום-הולדת: 9.12.89 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? אכן צבע אהוב: שחור\ כחול אהבה: אין (או שלא הבנתי את השאלה נכון?) אהבה בעבר: לא הייתה... התנשקת? אכן נמנמנמ מקום אהוב בארץ: גני תקווה מקום אהוב בעולם: כל מקום שהוא לא ישראל והוא לא מסריח.. בן אדם (זכר) אהוב: אין (אלא אם כן חבוציאל נחשב) בת אדם אהובה: נחצ'ה שלי
מישהו שאת חושבת עליו כרגע:על נחצ'ה משהו שאת חושבת עליו כרגע: נמנמ אוכל?! משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לטוס לאנשהוא, ואם לא אז לאכול. מה את רואה בצד ימין שלך? מרפסת...
איפה את נמצאת? בבית. מוסיקה אהובה: כל מיני שהם לא מזרחית. שיר שאת חושבת עליו: מרי לנצח
השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): i need a hero השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית):למעלה השיר שאת הכי אוהבת (עברית): הנסיך הקטן מפלוגה ב' משהו שאת הכי רוצה בעולם: לוידת... הרבה... מישהו שאת מתגעגעת אליו: סבתא שלי
מה את לובשת? חולצה של בליינד
וג'ינס
אה וכפכפים... מה את שונאת? את ***!!!!!!!!! מה בא לך לאכול? משהו טעים... ספגטי כזה טוב או משו בסגנון...
איפה בא לך להיות?בגני תקווה איך יקראו לבעלך? לא יודעת הפדיחה הכי גדולה שלך: לוזוכרת משהו שמעצבן אותך אצלך: האף
סיפור ילדים אהוב:נמנמנמ קשה.. לא יודעת. סיפור ילדים שנוא: כל הסיפורים שהבחורה גומרת עם נסיך
(נוט פייר) הדבר שהכי מצחיק אותך:החברות שלי ברגעי טימטום! הדבר שהכי מעציב אותך:לחשוב על אם משהו (חס וחלילה טפוטפוטפו) יקרה לסבתא שלי. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? בחופש נראה לי. מתי צחקת בפעם האחרונה? היום, ובצורה משוגעת! מתי קיללת בפעם האחרונה? גם היום אבל בצחוק. מה את הכי רוצה שיגידו לך? הדס, זכינו בלוטו! מה את שונאת שאומרים לך? הדס, אין כסף לזה וזה ובלע.... מה הכי מרגש אותך? לוידת מה הדבר האחרון שקנית? עוגת שוקולד כזו...מהמכונה בבי"ס. הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: אממ ישבתי באנדרטה עם חברה ופתאום היה קול מוזר שהגיע משומקום ואני וחברה שלי ברחנו. היו עוד דברים אבל אני לא זוכרת... מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק עם כוונה שווה המון! מה את הכי אוהבת בחדר שלך?את הטלי... מה את רוצה לעשות בחיים? לא יודעת מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל ופירה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? אני וחברות שלי ברגעי טימטום. (אכן תמונות קשות) למי את רוצה לכתוב מכתב? ל*** ומה תכתבי לו/לה? למה? למה? ולמה? אופ... מה את הכי שונאת שאת עושה? חוזרת על טעויות שלי כשאני יודעת בזמן המעשה שזוהי טעות. ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? מעניין למדי ומשעשע...

Little Chiwawa

New member
אני

שם: שיר את מאמינה בכוח של שמות?: ? תאריך יום-הולדת: 8.7.92 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא צבע אהוב: סגול ירוק חננה צהוב כתום ורוד אדום כמעט כולם אהבה: אין אהבה בעבר: הרבה התנשקת? בפה כן צרפתית לא ובלחי גם כן מקום אהוב בארץ: אהה...קיסריה אילת..הבית שלי..הבית של סבא סבתא בית של דודות שלי..עאהעאה הרבה מקום אהוב בעולם: לא יודעת לא הייתי בכ"כ הרבה מקומות אז אמ ספרד וטורקיה ואמ קפריסין בן אדם (זכר) אהוב: לאדעת בת אדם אהובה: חברות שלי אמא סבתא אחותי מישהו שאת חושבת עליו כרגע: תאמי(
) באמת! משהו שאת חושבת עליו כרגע: אוכל משהו שאת רוצה לעשות כרגע: עוד פעם בנג'י מה את רואה בצד ימין שלך? את הקלמר שלי והקלסר איפה את נמצאת? בחדר מחשב מוסיקה אהובה: כל מיני שירים למינהם שיר שאת חושבת עליו: what is it for me של ילדה משבדיה השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): לאדעת יש הרבה השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): אין..נראה לי השיר שאת הכי אוהבת (עברית): ממממ באה אליכם+לשם=מירי מסיקה משהו שאת הכי רוצה בעולם: שיהיה שלום מישהו שאת מתגעגעת אליו: מישהו(לא לכאן) מה את לובשת? מכנס ארוך וגופיה מה את שונאת? עגבניות. מה בא לך לאכול? אוכל משביע כזה ^^ איפה בא לך להיות? בתיאלנד
איך יקראו לבעלך? אנל'א יודעת הפדיחה הכי גדולה שלך: אמרתי משהו על ילד אחד והוא היה מאחוריי משהו שמעצבן אותך אצלך: אני מדברת הרבה(נמנמנמ) סיפור ילדים אהוב: אאהה יש יותר מידי סיפור ילדים שנוא: סתם דברים משעממים הדבר שהכי מצחיק אותך: לאדעת הדבר שהכי מעציב אותך: מוות..חוסר מזל..וכאלה מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? הו אמ אף פעם מתי צחקת בפעם האחרונה? היום בשיעור עם חברה מתי קיללת בפעם האחרונה? היום מה את הכי רוצה שיגידו לך? שאוהבים אותי(מישהו מסוים) מה את שונאת שאומרים לך? שגבהתי-כאילו אנשים אני יודעת. מה הכי מרגש אותך? ימי הולדת חח נו יש כל מינ מה הדבר האחרון שקנית? מכנסיים וחולצות וסוודרים מהנס ומהפקטורי הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: הו אמ..ממ לאדעת מה עדיף, חיבוק או נשיקה? תלוי עם מי מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המיטה מה את רוצה לעשות בחיים? עורכת דין/מעצבת אופנה למרות שאבא רוצה שאני גם אהיה טייסת מה הדבר האחרון שאכלת? אמינם נו העדשים משוקולד האלה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? המורה שלי(זכר) למי את רוצה לכתוב מכתב? לאפחד ומה תכתבי לו/לה? כלום מה את הכי שונאת שאת עושה? מממ...לאדעת ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? נחמד נחמד

shoohy

New member
../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

שם: שחר/שוחי/שוחע את מאמינה בכוח של שמות?אהא תאריך יום-הולדת: 25.9.1991 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? אהא צבע אהוב: שחור ותכלת אהבה: נעם אהבה בעבר: ג'ימי התנשקת?אהא מקום אהוב בארץ:הבית של סבתא מקום אהוב בעולם: ארה"ב בן אדם (זכר) אהוב: נעם בת אדם אהובה: סבתא שלי=[ מישהו שאת חושבת עליו כרגע: נעם משהו שאת חושבת עליו כרגע: i <3 noam משהו שאת רוצה לעשות כרגע: להיות עם נעם מה את רואה בצד ימין שלך?בנגי&גואל איפה את נמצאת? בחדר שלי מוסיקה אהובה:emo סקרימו וכאלה... שיר שאת חושבת עליו: אמממ....שיר של פיונרל בספק אם מישי מכירה.. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אין לי אחד ספציפי... השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית):לא יודעת?... השיר שאת הכי אוהבת (עברית): :S..אממממ לא ממש אוהבת עברית..אממ נראה לי "לו הייתי בוריס"...שיר חזק מה..:p משהו שאת הכי רוצה בעולם: נעם!!!! מישהו שאת מתגעגעת אליו: נעם! מה את לובשת?חולצה שחורה מכנס שחור.. מה את שונאת? לא יודע מה בא לך לאכול?תפוח... איפה בא לך להיות?עם נעם בארה"ב... איך יקראו לבעלך?נעם
הפדיחה הכי גדולה שלך:לא זוכר היו יותר מדי משהו שמעצבן אותך אצלך:הכול... סיפור ילדים אהוב:
סיפור ילדים שנוא:
הדבר שהכי מצחיק אותך:מישו מהצופיםXD הדבר שהכי מעציב אותך:לא חשוב....=[ מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה?אואואו לפני יום?.. מתי צחקת בפעם האחרונה?לפני כמה דקות... מתי קיללת בפעם האחרונה?מרד....עכשיו:p מה את הכי רוצה שיגידו לך?נעם: i <3 u מה את שונאת שאומרים לך?"פריקית" מה הכי מרגש אותך? המון דברים אני מאוד רגשנית... מה הדבר האחרון שקנית?ואואו לא זוכרת=[ הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים:המון דברים... מה עדיף, חיבוק או נשיקה?נשיקע
מה את הכי אוהבת בחדר שלך?את הפוסטרים המיטה ועוד מעט את הצבע שיהיה בו.... מה את רוצה לעשות בחיים? הרבה דברים.. מה הדבר האחרון שאכלת?תפוח מה הדבר הכי מטומטם לדעתך?אני... למי את רוצה לכתוב מכתב? נעם
ומה תכתבי לו/לה? i <3 u מה את הכי שונאת שאת עושה? הרבה דברים... ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה?נחמד אבל קצר...

shoohy

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif

הלוואי..... גאד לא;[ מישו שאני רוצה שיהיה חבר שלי?...:p

shronet

New member
הוגה בוגה../images/Emo35.gif

שם: שרון את מאמינה בכוח של שמות? אממ. לא ממש. כאילו. אולי. תאריך יום-הולדת: ז' תמוז, 7.8 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא. אבל 13 זה יפה
צבע אהוב: צהוב אהבה: - אהבה בעבר: - התנשקת? - מקום אהוב בארץ: שירת הים... בשבילי זה עדיין חלק מהארץ... מקום אהוב בעולם: אין על ישראל
בן אדם (זכר) אהוב: אממ... אבא?
בת אדם אהובה: ליבי מישהו שאת חושבת עליו כרגע: צביקה... עזבו>< משהו שאת חושבת עליו כרגע: אני בנאדם רע
משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לדבר עם... צביקה מה את רואה בצד ימין שלך? מצלמה איפה את נמצאת? ליד המחשב
מוסיקה אהובה: רוק שיר שאת חושבת עליו: שיר 2 בדיסק של גרין דיי שיש לו שם ארוך ומיגע, ובמקרה אני גם שומעת הרגע. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): SUPER GIRL. ישן... השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): ^ השיר שאת הכי אוהבת (עברית): וואו, קשה. אמממ... אני מניחה שמשהו של משינה או אתניקס... משהו שאת הכי רוצה בעולם: שלום כלל עולמי
מישהו שאת מתגעגעת אליו: צביקה
מה את לובשת? ברגע זה? פיג'מה. מה את שונאת? חוסר צדק מה בא לך לאכול? לאכול? בא לי להקיא.
איפה בא לך להיות? באלסקה. על הר גבוה וקריר. איך יקראו לבעלך? מה?! מה השם זה הדבר האחרון שאני חושבת עליו.
הפדיחה הכי גדולה שלך: יש מלא
נראה לי שהכי גדולה היתה אתמול... מאיר טפירו, שהוא שחקן כדורסל תותחי וחמוד שאני לא חושבת שמישהי כאן מכירה- גר בקרית אתא והוא בא לכאן (שם. קרית אתא, עיר מגורי) לפעמים בחגים ואני כבר הרבה מאוד זמן רוצה לראות אותו ולא יוצא לי
. אז אתמול בזמן הפעולה מלא חברות שלי אמרו שהוא היה פה בחג והוא התפלל איתן בביה"כ וזה ואני הייתי בשוק וצעקתי "טפירו?! טפירו?!" ואיכשהו בצירוף מקרים אמא שלו(שגם גרה בקריה) עברה בדיוק ברחוב ליד הבית ושמעה אותי והסתכלה וחיפשה מי קורא לה. ואני התפדחתי>< רציתי לקבור את עצמי. זה נשמע מפגר, אבל זה היה ממש מפדח. סוף מגילה
משהו שמעצבן אותך אצלך: חוסר יצר פדחנות. אל תנסו להבין. סיפור ילדים אהוב: פלוטו!! סיפור ילדים שנוא: סינדרלה הדבר שהכי מצחיק אותך: משחקי אליצור עם חברות שלי D-: הדבר שהכי מעציב אותך: חוסר צדק. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? - מתי צחקת בפעם האחרונה? לפני 5 דק' מתי קיללת בפעם האחרונה? דמאט זה נחשב? אז לפני 10 דק'. מה את הכי רוצה שיגידו לך? שאני בנאדם טוב. למרות שאני לא
מה את שונאת שאומרים לך? שאני יפה מה הכי מרגש אותך? ליבי... מה הדבר האחרון שקנית? גיטרההה!!! היייוווםםםם!!! הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: הזוי. מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק
מה את הכי אוהבת בחדר שלך? הדלת עם הפוסטרים מה את רוצה לעשות בחיים? לעסוק במוזיקה. אבל זה לא יקרה. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט בארוחת ערב מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? שיעורי ערבית
למי את רוצה לכתוב מכתב? ליבי. לא נמאס לי לדבר עליה?
ומה תכתבי לו/לה? שאני מתגעגעת ורוצה שתחזור
מה את הכי שונאת שאת עושה? יושבת שעות מול המחשב ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? חביב ביותר. זהו. מישהי קראה?

../images/Emo3.gif אני

שם: אינסע
את מאמינה בכוח של שמות? לא תאריך יום-הולדת: 7.10 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא ממש צבע אהוב: זה משתנה... תכלת ניראה לי
אהבה: לא אהבה בעבר: כן התנשקת? כן מקום אהוב בארץ: מממ.. בטח יש הרבה
מקום אהוב בעולם: צרפת
בן אדם (זכר) אהוב: אבא בת אדם אהובה: אמא וספתא מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אף אחד. משהו שאת חושבת עליו כרגע: שומדבר. משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לטייל, לישון במלון מגניב איפשהוא בארץ
מה את רואה בצד ימין שלך? דלת
איפה את נמצאת? בחדר שלי מן הסתם
מוסיקה אהובה: אני מעדיפה לא לעשות על זה
*אהם* שיר שאת חושבת עליו: משהו של גרין דיי זה בטוח. בגלל השאלה הקודמת
השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): יש המון
השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): לא אוהבת שירים רוסיים
השיר שאת הכי אוהבת (עברית): לא אוהבת שירים בעיברית
משהו שאת הכי רוצה בעולם: עושר מישהו שאת מתגעגעת אליו: לא יודעת.. מה את לובשת? סתם חולצת בצפר ומכנס ספורט
מה את שונאת? הכל מה בא לך לאכול? כלום, כואבות לי השניים בגלל הגשר ואין לי חשק לאכול בכלל
איפה בא לך להיות? צרפת
איך יקראו לבעלך?
הפדיחה הכי גדולה שלך: וול, אני זוכרת שלפני שבועיים וחצי היה יום שרק קמתי בבוקר וידעתי שזה יהיה יום גרוע. בסופו של דבר נספרו 12 פאדיחות באותו יום
משהו שמעצבן אותך אצלך: שאני ביישנית, לפעמים אני חשה, ושאני מכוערת. סיפור ילדים אהוב:
בטח מיצפטל
סיפור ילדים שנוא: טום סוייר >< הדבר שהכי מצחיק אותך: הכל
הדבר שהכי מעציב אותך: אנשים נזקקים וחסרי בית
מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לא ממש בגלל אהבה. מתי צחקת בפעם האחרונה? היום, כשצפיתי בפיקאפ
(המשחק הגרוע גורם לי לצחוק גם בקטעי התאבדות של האידיוט המכוער הזה.. מקס קוראים לו?) מתי קיללת בפעם האחרונה? בשאלה הקודמת
מה את הכי רוצה שיגידו לך? 'אני אוהבת אותך'?
מה את שונאת שאומרים לך? שאני קטנה
זה יכול להטריף אותי מעצבים. מה הכי מרגש אותך? אהבה
מה הדבר האחרון שקנית? מממ.. חולצות לחורף
(הכנות
) הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: היום
לא יודעת אם לספר.. וול- באתי מבית הספר, הייתי עייפה אז שכבתי על המיטה לישון. הטלויזיה הייתה דלוקה אז כיביתי אותה ונירדמתי. אח"כ התעוררתי שוב כי הטלויזיה הייתה דלוקה
.. אז כיביתי אותה, ושוב נרדמתי. ונחשו מה? התעוררתי עוד פעם כי הטלויזיה הייתה שוב דלוקה!!
אני רצינית לגמריי... אני בטוחה ב100% שכיביתי את הטלויזיה, והייתי לבד בבית! מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק
מה את הכי אוהבת בחדר שלך? מיטה..?
מה את רוצה לעשות בחיים? תסריטאית
מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריית שוקולד. מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? ..? למי את רוצה לכתוב מכתב?
ומה תכתבי לו/לה?
מה את הכי שונאת שאת עושה? מקנאת? מתלהבת מעצמי?
ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? .. אין לי רגשות כלפיו

:X../images/Emo96.gif

שם:תמי^^ את מאמינה בכוח של שמות?למה לא?^^'.אבל אני לא מאמינה חזקה ואני לא אשנה את השם שלי(אולי
). תאריך יום-הולדת: 4.12.90 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? אממ לא ממש
. אין לי כזהXD. אבל לפעמים כשצריך אני משתמשת ב-7. מספר מזל די נפוץ
צבע אהוב: יש הרבה, יותר מידיXD אהבה: מה איתה?-_-''' אהבה בעבר:מהזהזה?:( התנשקת?לא מקום אהוב בארץ: הבית שלי:p. וחופים יפים כאלה
. ונמל תל-אביב. מקום אהוב בעולם: אין מקום מיוחד בן אדם (זכר) אהוב: אבא שלי^^ בת אדם אהובה: אמא שלי, ושתי אחיותי^^ מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אחותי התאומה משהו שאת חושבת עליו כרגע: עבודה במדעים
משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לישון מה את רואה בצד ימין שלך?שקית של כיפלי,ריקי:( איפה את נמצאת? בסלון מוסיקה אהובה:רוק ישראלי שיר שאת חושבת עליו: יותר מידי
השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אין השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): כנ"ל השיר שאת הכי אוהבת (עברית): כנ"ל. אבל יש מלא שירים יפים
משהו שאת הכי רוצה בעולם: וואו, אממ לא יודעת.. בריאות לכל משפחתי ומכרי?
. אממ, לא עולה לי משהו עכשיו מישהו שאת מתגעגעת אליו: אין..(?)(אני אפילו לא מצליחה לענות על שאלות שמדברות עלי, אני צריכה לישון:X) מה את לובשת?חולצת בי"ס ומכנס טרנינג מה את שונאת? אממ, אכזריות, אדישות, צביעות, חוסר התחשבות. מה בא לך לאכול?מיץ ענביםXDD איפה בא לך להיות?נוח לי איפה שאני עכשיוXD איך יקראו לבעלך? כל דבר חוץ מדקל תמיר ועמית(דקל ותמר? תמיר ותמי/תמר? עמי ותמי?!!!:|). לעומת זה, אמנון דווקא יכול להיות מגניב(אמנון ותמר). הבעיה היא שיקראו לו אמנון. ואז אני אגיד "אמנוני". ואני לא אומרת דברים מביכים כאלה. :| הפדיחה הכי גדולה שלך:לא זכור לי משהו כרגע משהו שמעצבן אותך אצלך:אממ יש הרבהXD. בעיקר חוסר מוטיבציה. אני פשוט לא עושה דבריםXD
סיפור ילדים אהוב:שלגיה סיפור ילדים שנוא:זה עם הברור-אישה הדבר שהכי מצחיק אותך:לא יודעת. אני כל יום צוחקת וכל פעם מדברים אחרים. אבל יש לנו תמונה של המשפחה שצילם צלם ממש רע, וכולם יצאו ממש נורא, זה כזה מצחיקXDD. אני יצאתי שם מפלפלת בעיניXD הדבר שהכי מעציב אותך:אממ, נכון לשנה הזאתי "יוסי וג'אגר" מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה?
מתי צחקת בפעם האחרונה?אממ, כשאבא שלי היה בבית(עכשיו אין אף אחד בבית
) מתי קיללת בפעם האחרונה?אממ, לא זוכרת מתי בדיוק. מה את הכי רוצה שיגידו לך?לא יודעת
.:((((((( מה את שונאת שאומרים לך?את נראת כמו ליצ'י:mad:. מה הכי מרגש אותך? אהבה טהורה בין שני אנשים*-* מה הדבר האחרון שקנית?חומרים לעבודה במדעים0-0 הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים:אממ, אני ממש סנילית בקטעים האלה, אבל הדבר הכי מוזר שקרה לי בשבוע הזה הוא שגילית שעוזרת בגן של אמא שלי, שבמשך שלוש שנים בערך כולם קראו לה אורה, לא קוראים לה אורה בכלל:0. קוראים לה סווטלנה. מה?! מה אתם עוד מסתירים ממני?:| מה עדיף, חיבוק או נשיקה?חיבוק של אהבה ונשיקה של התאהבות מה את הכי אוהבת בחדר שלך?את המיטה שלי:p מה את רוצה לעשות בחיים? משהו משמעותי כיף עם משכורת קבועה ואומנותי גם^^ מה הדבר האחרון שאכלת? שקית של כיפלי
מה הדבר הכי מטומטם לדעתך?לשחק איקס מיקס דיריקס, ואז שזה התור שלך ואתה יכול לנצח לשם את האיקס במשבצת לא קשורה למי את רוצה לכתוב מכתב? לא יודעתXD ומה תכתבי לו/לה?
מה את הכי שונאת שאת עושה? כמו מה שאני הכי שונאת אצלי. שאני לא עושה
ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? הוא היה ממש חמוד^^.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבו ../images/Emo2.gif

שם:לאה
את מאמינה בכוח של שמות?לא.וכוח של שמות ושאר המיסטיקה זה פסיכולוגי. תאריך יום-הולדת:28.8.91
את מאמינה בכוח של מספרי מזל?לא.וכוח של שמות ושאר המיסטיקה זה פסיכולוגי. צבע אהוב:טורקיז-תכלת מגניב של חדרי
תשאלו את שירש ^-^ אהבה:אין
אהבה בעבר:לא היה
אני נראה לי היחידה בפורום שממש לא רוצה אהבה
התנשקת?לא תודה. מקום אהוב בארץ:אילת והחרמון
מקום אהוב בעולם:ניו-יורק אעאעאעאעאעאעאע
בן אדם (זכר) אהוב:הראל סקעת נחשב?מממ
בת אדם אהובה:הומ.לכו תשאלו מישהי אחרת
ג'ני נגיד מישהו שאת חושבת עליו כרגע:ג'ני
משהו שאת חושבת עליו כרגע:השיר של הילארי
*מתה* משהו שאת רוצה לעשות כרגע:לא ענינכן
מה את רואה בצד ימין שלך?חלון
איפה את נמצאת?חדר מחשב
מוסיקה אהובה:פאנק-פופ משו.למרות שאני אוהבת כל מיני שירים בכל מיני סגנונות. שיר שאת חושבת עליו:I Am השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית):הומ זה קשה. Fly של הילארי [אני תקועה עליה כרגע] זה בטח ישתנה עוד חודש. השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית):כנ"ל השיר שאת הכי אוהבת (עברית):באה אליכם
משהו שאת הכי רוצה בעולם:וואלה שאין לי מושג
מישהו שאת מתגעגעת אליו:תנו לי לחשוב על זה. מה את לובשת?חןצת בצפר בכחול כהה,ג'ינס ארוך רגיל וכפכפים D: מה את שונאת?לפרט?
מה בא לך לאכול?גלידה
איפה בא לך להיות?אצל קים.נמ. איך יקראו לבעלך?הו.
הפדיחה הכי גדולה שלך:עדיף שאני לא אתחיל P: משהו שמעצבן אותך אצלך:לא עינינכן
סיפור ילדים אהוב:רק אני חושבת שסיפורי ילדים זה שטויות? ;; סיפור ילדים שנוא:הכל.
הדבר שהכי מצחיק אותך:לעבוד על מישהו הדבר שהכי מעציב אותך:המלחמה מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה?אף פעם
מתי צחקת בפעם האחרונה?בצפר
מתי קיללת בפעם האחרונה?שהלכתי הביתה. מה את הכי רוצה שיגידו לך?נעזוב את זה. מה את שונאת שאומרים לך?שאני פוטוגנית.אני לא
מה הכי מרגש אותך?נעזוב גם את זה
מה הדבר האחרון שקנית?מילקשייק של מקדונלדס ^0^ הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים:תנו לי לחשוב על זה קצת.
מה עדיף, חיבוק או נשיקה?
מה את הכי אוהבת בחדר שלך?המיטה &__& מה את רוצה לעשות בחיים?לויודעת מה הדבר האחרון שאכלת?סנדוויץ' עם ריבה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך?הרבה ^^ למי את רוצה לכתוב מכתב?אפחד ומה תכתבי לו/לה?סתכלו למעלה
מה את הכי שונאת שאת עושה?
ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה?חודרני =.=;

Painted Fairy

New member
בא לי. ../images/Emo3.gif [תקראו אבל!1]

שם: גילי את מאמינה בכוח של שמות? המ.. יש מצב
תאריך יום-הולדת: 29.3 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא ממש. :/ צבע אהוב: טורקיז? אהבה: אין משהו רציני כרגע אהבה בעבר: ס'
התנשקת? נופ מקום אהוב בארץ: שאלה קשה מקום אהוב בעולם: כרגע-ניו יורק בן אדם (זכר) אהוב: אין לי מושג. בת אדם אהובה: אמא, אי גאס מישהו שאת חושבת עליו כרגע: גיא משהו שאת חושבת עליו כרגע: חתיך
משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לנשק אותו
מה את רואה בצד ימין שלך? מדפסת איפה את נמצאת? בחדר מוסיקה אהובה: לא ניתנת להגדרה שיר שאת חושבת עליו: Impossible השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אעע. יש מלא ;< גיד ש- If I ain't got you השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): השיר שאת הכי אוהבת (עברית): לא יודעת. שיעמום איתי, מה זה :| משהו שאת הכי רוצה בעולם: אותו מישהו שאת מתגעגעת אליו: הוהוהו. אל אחד אחר שטס לי עכשיו לשלושה שבועות לארה"ב ;[[ מה את לובשת? בגדים. מה את שונאת? את הקנאה מה בא לך לאכול? את הפסטה שתקועה לי בצלחת מול הפרצוף עכשיו. איפה בא לך להיות? פריייייייז ^__^ איך יקראו לבעלך? ס** או ג** XDD הפדיחה הכי גדולה שלך: אוח, למה להזכיר לי בכלל? משהו שמעצבן אותך אצלך: שאני לא אמיצה מספיק ;/ סיפור ילדים אהוב: סיפור ילדים שנוא: הדבר שהכי מצחיק אותך: כמה אנשים ספציפים P: הדבר שהכי מעציב אותך: סיפורים עצובים של אחרים מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? בחופש הגדול האחרון או קצת לפניו. מתי צחקת בפעם האחרונה? היום
מתי קיללת בפעם האחרונה? היום
מה את הכי רוצה שיגידו לך? אני אענה על זה כ"מה שאני הכי אוהבת שאומרים לי"- שאני מצחיקה או יפה
מה את שונאת שאומרים לך? שאני נזק :< נו מה, אני יודעת את זה בעצמי!1 מה הכי מרגש אותך? רומנטיקה מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד במכונה בביצפר P: הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: וואי, יש מלא, מה :/ מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק טובטוב ששווה לאלף מילים. או נשיקה טובהטובה עם אהוב
מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את השידה של הבשמים והשטויות עם המראה
מה את רוצה לעשות בחיים? להיות מעצבת פנים, כנראה בחו"ל. מה הדבר האחרון שאכלת? פסטההה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? למי את רוצה לכתוב מכתב? לג** ומה תכתבי לו/לה? שהוא הבן אדם הכי יפה שראיתי :| ושאני רוצה להכיר אותו :| [שטחיות רולז?
] מה את הכי שונאת שאת עושה? שאני מוותרת לעצמי בגלל פחד ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? שהוא מעביר את הזמן בכיף.
קראת? נו, שלחי איזה אייקון נחמד כדי לשמח אותי

Dirtbag

New member
*תקועה כמו החיים*. ../images/Emo62.gif

שם: קרן. את מאמינה בכוח של שמות? לא. תאריך יום-הולדת: 18/7 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? ממ לא. צבע אהוב: כחול ואדום על כל גווניהם :] אהבה: אין. אהבה בעבר: גם אין. התנשקת? כן. מקום אהוב בארץ: ת"א מקום אהוב בעולם: לונדון בן אדם (זכר) אהוב: אבא בת אדם אהובה: אמא
מישהו שאת חושבת עליו כרגע: התוכי יוסי. משהו שאת חושבת עליו כרגע: צופים משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לקפוץ ולרקוד. מה את רואה בצד ימין שלך?דלת וילקוט. איפה את נמצאת? בחדר שלי. מוסיקה אהובה: סתם כלמיני. שיר שאת חושבת עליו: אהבה קטנה של שירי מיימון
. נדבקתי. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): הוו יש המון. כרגע אני מכורה לParadise city של guns n roses השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): יש יותר מדי. >< השיר שאת הכי אוהבת (עברית): כנ"ל, אבל כרגע אני מכורה למי צריכה יותר של יוני בלוך :]. משהו שאת הכי רוצה בעולם: אהבה. *כמה רגיש מצידי.* מישהו שאת מתגעגעת אליו: סבא. מה את לובשת? ג'ינס וגופיה. מה את שונאת? הרבה דברים. מה בא לך לאכול? כלום. איפה בא לך להיות?באנגליה. איך יקראו לבעלך? נחיה ונראה. הפדיחה הכי גדולה שלך: ממ לא יודעת. משהו שמעצבן אותך אצלך: המצבי רוח המשונים והמשתנים שלי. סיפור ילדים אהוב: שיפור על פיל, סוס, נסיכה, כלב, חתול, בלהלהלהלהלה. סיפור ילדים שנוא:פינוקיו. לא יודעת למה. הדבר שהכי מצחיק אותך: אירוניה. הדבר שהכי מעציב אותך: כשאחרים עצובים. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? בגלל אהבה? לא יודעת. מתי צחקת בפעם האחרונה? לפני כמה דקות. מתי קיללת בפעם האחרונה? טחח מתישהו בביתספר. מה את הכי רוצה שיגידו לך? "אני אוהב אותך" מה את שונאת שאומרים לך? "את מכוערת ואני שונא אותך" מה הכי מרגש אותך? לאיודעת. מה הדבר האחרון שקנית? מתנות לחברות. הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: כל החיים שלי מוזרים. מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המחשב. מה את רוצה לעשות בחיים? להנות. מה הדבר האחרון שאכלת? סנדוויץ' עם פסטרמה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? אני :) למי את רוצה לכתוב מכתב? לכולם ומה תכתבי לו/לה? לא יודעת, זה תלוי למי מבינהם אני כותבת. הרי זה הרבה אנשים. מה את הכי שונאת שאת עושה? אומרת משהו מפגר. ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? מגניב.

Mini Doll

New member
=]

שם: דור את מאמינה בכוח של שמות? לא תאריך יום-הולדת: 12.11 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? ככה ככה צבע אהוב: יש כמה: וורוד, תכלת, כתום וירוק תפוח אהבה: אין אהבה בעבר: חסוי עקב זה שנוגה ואנה בפורום פחח התנשקת?לא מקום אהוב בארץ: אין לי מושג... מקום אהוב בעולם: הולנד
בן אדם (זכר) אהוב: מהמשפחה...אבא אחים שלי..וילד חדש מהבית ספר-חסוי.. בת אדם אהובה: חברות שלי-אנה כמובן...ומהמשפחה ...אמא..סבתא..בלעבלע מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אנה- כי אני בפורום.. משהו שאת חושבת עליו כרגע: דוליז..אחת שעשיתי.. משהו שאת רוצה לעשות כרגע: ללכת לקאנטרי מה את רואה בצד ימין שלך? את השולחן שלי ומה שעליו איפה את נמצאת? בחדר שלי..בבית שלי.. מוסיקה אהובה: בריטני, הילארי דאף...ועוד... שיר שאת חושבת עליו: עכשיו? שום שיר... השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): do thomthing השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): ^^^^ השיר שאת הכי אוהבת (עברית): אין ממש... מעבר לקשת(?!) משהו שאת הכי רוצה בעולם: שתיהיה לי כבר בת מצווה מישהו שאת מתגעגעת אליו: סבתא שלי, בן דוד שלי, חים שלי..(סיפור ארוךךך) מה את לובשת?גופייה ומכנס שלוש רבע מה את שונאת? שקרים..בלע מה בא לך לאכול? שום דבר.. איפה בא לך להיות?פה...בחדר שלי=] איך יקראו לבעלך? כינוי? בטוח שלא בובי אם אתם מבינים מה הפירוש...אין לי מושג... הפדיחה הכי גדולה שלך:אאא.. שבשיעור אנגלית שלנו צריך לעמוד שהמורה באה וילד אחד אמר שהיא באה והיא לא באה אז חשבתי שהוא עובת על כולם אז אמרתי-תשבו היא לא באה וישבתי. ואז אמרתי עוד פעם- היא לא באה תשבו..והיא נכנסה בידיוק והיא התעצבנה.. משהו שמעצבן אותך אצלך: המון..אבל מה שאני חושבת עליו עכשיו- שבא לי לצייר דוליז כמוכן כי אני גרועה=/ סיפור ילדים אהוב: לא יודעת.. סיפור ילדים שנוא:הילד שרצה להיות נמר- שנואאאא הדבר שהכי מצחיק אותך: שאני עושה לבן דוד שלי קוקיות הדבר שהכי מעציב אותך:שמגיע יום השואה, יום הזיכרון. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה?אפעם מתי צחקת בפעם האחרונה?היום...שילד דפוק מהכיתה שלי שר לדוד משה היתה פרה מתי קיללת בפעם האחרונה? לא יודעת מה את הכי רוצה שיגידו לך?אאא לא יודעתתת=/ מה את שונאת שאומרים לך? לא יודעת אבל כשמשקרים לי.. מה הכי מרגש אותך?...""-לא יודעתתת" מה הדבר האחרון שקנית? בקבוק קינלי הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: שפגשתי את אלעד מה עדיף, חיבוק או נשיקה?גם וגם... אבל..תלוי מה ממי.. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המחשב כמובן!! מה את רוצה לעשות בחיים?להיות מעצבת של משהו.. ז"א ללמוד את זה.. מה הדבר האחרון שאכלת? סלט מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? אלעד למי את רוצה לכתוב מכתב? לבן דוד שלי.. ומה תכתבי לו/לה? שאני געגעת (הוא גר בקנדהההה=[) מה את הכי שונאת שאת עושה? ... ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה?חמוד ביותר=]

|מישה|XDDDD

"מה הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: פגשתי את אלעד><" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD נקרעתי

shooroo

New member
בא לי גם.P:

שם: שירע. את מאמינה בכוח של שמות? לא יודעת. לא נראה לי
תאריך יום-הולדת: 11.9, התאומים נפלו וזה><' את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא ממש. צבע אהוב: סגולכהה, תכלת, ירוקD: אהבה: כרגע? לא
אהבה בעבר: אני לא בטוחה. התנשקת? אהה>< מקום אהוב בארץ: תל אביב. מקום אהוב בעולם: לונדון
בן אדם (זכר) אהוב: אבא ואח
בת אדם אהובה: אמא
מישהו שאת חושבת עליו כרגע: חברה שלי שחזרה מחו"ל:] משהו שאת חושבת עליו כרגע: משעמם לי>< משהו שאת רוצה לעשות כרגע: משהו מעניין><' מה את רואה בצד ימין שלך?חלון. איפה את נמצאת? בבית?
מוסיקה אהובה: כל מה שיפה בעיניP: שיר שאת חושבת עליו: ג'ורג'יה- אפרת גוש. אני כל היום מזמזמת אותו. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): יש הרבה, מה;[ ממ לאיודעת. אני מאוד אוהבת את Just של רדיוהד. וגם את Where is my mind של הפיקסיז. וגם את Wonderwall של אואזיס. ובלעבלע יש עוד איזה מאה
השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): לאיודעת. אעע
השיר שאת הכי אוהבת (עברית): יש מלאמלאמלא. "מלאכים" בגרסא השקטה-מטרופולין, שעון חול- יוני בלוך, דיאטה- אפרת גוש, איתו לנצח- קרח 9.. ובלע יש מלא;[ אתם מסבכים אותי עם השאלות האלה. בלעבלע:| משהו שאת הכי רוצה בעולם: כישרון:| מישהו שאת מתגעגעת אליו: יארדינאד>: בוהו. מה את לובשת? חולצת בצפר וג'ינס. מה את שונאת? לגהק>< מה בא לך לאכול? צ'יפס:00 איפה בא לך להיות? לאיודעת. איך יקראו לבעלך? מושיקו. הפדיחה הכי גדולה שלך: היו לי מלא>< משהו שמעצבן אותך אצלך: אני עצלנית. ממש:| סיפור ילדים אהוב: הווו סיפורי ילדים
נמנמ. היפיפיה הנרדמת
סיפור ילדים שנוא: זהבה ושלושת הדובים. מה היא עושה><
הדבר שהכי מצחיק אותך: אנשים עקומים חהחהח
הדבר שהכי מעציב אותך: לא עולה לי שום דבר ספציפי כרגע, ולמען האמת אני לא ממש רוצה לחשוב על משהו שמעציב אותי>< אז, המ, נקסט:p מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לא זוכרת. מזמן. מתי צחקת בפעם האחרונה? היום:] מתי קיללת בפעם האחרונה? בטח היוםP: מה את הכי רוצה שיגידו לך? שששש. שיחבקו אותי. אז מה אם לא עניתי>.< מה את שונאת שאומרים לך? כל דבר בטון מזלזל. ארג. מה הכי מרגש אותך? הו המ לידות
מה הדבר האחרון שקנית? המ שלוקXD אתמול בבצפר
הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: לאזוכרת
מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק גדול כזה
ומוחץ
מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את הארון שמלא בסטיקריםD: ואת כל הבובות פרווה שלי
מה אני קשורה אליהן. שתקו. אוה והפוסטר ארתור על הדלת! חה זה שולט. מה את רוצה לעשות בחיים? באמת שאין לי מושג. מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות^^ מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? המורה שלי לערבית. למי את רוצה לכתוב מכתב? לשלמה ארצי
ומה תכתבי לו/לה? שהוא אמן מוכשר וסקסי להפליא. מה את הכי שונאת שאת עושה? לא נרדמת;[ משהו דפוק אצלי, בעכ. כל לילה אני שוכבת במיטה איזה שעתיים עד שאני נרדמת:| ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? הוא נחמד[:

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifמואה

שם: ליאור את מאמינה בכוח של שמות?ליאור תאריך יום-הולדת: 14/10 עוד ארבע ימים
את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא צבע אהוב: שחור ותכלת אהבה: אין. אהבה בעבר:אין
התנשקת?לא מקום אהוב בארץ:אילת? מקום אהוב בעולם: איטליה
בן אדם (זכר) אהוב: אח שלי, בן שנה מחר
בת אדם אהובה: אמא שלי
מישהו שאת חושבת עליו כרגע:מישהו משהו שאת חושבת עליו כרגע: משהו משהו שאת רוצה לעשות כרגע: אני רוצה ללכת לדסר את החדר שלי אבל הממ, אני לא רוצה מה את רואה בצד ימין שלך?כיסא איפה את נמצאת? מול המחשב מוסיקה אהובה:אבריל שיר שאת חושבת עליו: אני חושבת עליו כי אני שומעת אותו עשיו אז הוא " How Does It Feel" השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אין השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): אין השיר שאת הכי אוהבת (עברית): אין משהו שאת הכי רוצה בעולם: שלום עולמי?D: לא יודעת מישהו שאת מתגעגעת אליו: חברה טובה. מה את לובשת?חולצה שחורה עם כתוביות בלבן וכחול וג'ינס מתרחב. מה את שונאת? שומדבר מסויים. מה בא לך לאכול?כלום איפה בא לך להיות?באי בודד איך יקראו לבעלך?אני לא יודעת הפדיחה הכי גדולה שלך:הממ, אני לא ממש ילדה שהיו לה הרבה פאדיחות אם בכלל היו, אני לא זוכרת. משהו שמעצבן אותך אצלך:אני ילדה מאוד מעצבנת. סיפור ילדים אהוב:כיפה אדומה סיפור ילדים שנוא:סינדרלה הדבר שהכי מצחיק אותך:כשמצחיקים אותי הדבר שהכי מעציב אותך:לא יודעת כל מיני דברים מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה?לעולם לא מתי צחקת בפעם האחרונה?אתמול? מתי קיללת בפעם האחרונה?היום מה את הכי רוצה שיגידו לך?מזל טוב?יש לי יומולדת ביום שישי.האהא.
. מה את שונאת שאומרים לך?אני שונאת שאומרים לי מה לעשות בעיקר כשזה בטון מצווה. מה הכי מרגש אותך? כשהממ..משמחים אותי?וכשבאמת מנסים לעזור לי ו..לא יודעת מה הדבר האחרון שקנית?מסטיקים הובה בובה הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: מה עדיף, חיבוק או נשיקה?חיבוק מה את הכי אוהבת בחדר שלך?את המיטה מה את רוצה לעשות בחיים? רקדנית מה הדבר האחרון שאכלת?פסטה בולונז לצהריים ואני עדיין מלאה. מה הדבר הכי מטומטם לדעתך?>.> למי את רוצה לכתוב מכתב? חברה ומה תכתבי לו/לה? לא עניינכן
מה את הכי שונאת שאת עושה? לא יודעת. לפעמים אני יודעת שאני עושה משהו שהוא לא נכון, ופוגע באחרים ואני פשוט לא יכולה לשלוט בזה. ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה?נחמד:]

למעלה