שאלון

שאלון ../images/Emo3.gif ../images/Emo29.gif

מעניין מה אני עושה ערה ב2 בלילה
שם: את מאמינה בכוח של שמות? תאריך יום-הולדת: את מאמינה בכוח של מספרי מזל? צבע אהוב: אהבה: אהבה בעבר: התנשקת? מקום אהוב בארץ: מקום אהוב בעולם: בן אדם (זכר) אהוב: בת אדם אהובה: מישהו שאת חושבת עליו כרגע: משהו שאת חושבת עליו כרגע: משהו שאת רוצה לעשות כרגע: מה את רואה בצד ימין שלך? איפה את נמצאת? מוסיקה אהובה: שיר שאת חושבת עליו: השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): השיר שאת הכי אוהבת (עברית): משהו שאת הכי רוצה בעולם: מישהו שאת מתגעגעת אליו: מה את לובשת? מה את שונאת? מה בא לך לאכול? איפה בא לך להיות? איך יקראו לבעלך? הפדיחה הכי גדולה שלך: משהו שמעצבן אותך אצלך: סיפור ילדים אהוב: סיפור ילדים שנוא: הדבר שהכי מצחיק אותך: הדבר שהכי מעציב אותך: מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? מתי צחקת בפעם האחרונה? מתי קיללת בפעם האחרונה? מה את הכי רוצה שיגידו לך? מה את שונאת שאומרים לך? מה הכי מרגש אותך? מה הדבר האחרון שקנית? הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: מה עדיף, חיבוק או נשיקה? מה את הכי אוהבת בחדר שלך? מה את רוצה לעשות בחיים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? למי את רוצה לכתוב מכתב? ומה תכתבי לו/לה? מה את הכי שונאת שאת עושה? ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה?

../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסוף סוף שאלון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שם: ז'אנה את מאמינה בכוח של שמות? לא ממש תאריך יום-הולדת: 28.9.89 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא ממש צבע אהוב: תכלת-כחול אהבה:
אהבה בעבר: אין התנשקת? תלוי איך מקום אהוב בארץ: חדר שלי מקום אהוב בעולם: אנגליה בן אדם (זכר) אהוב: אין בת אדם אהובה: אמא ואחותי מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אמא משהו שאת חושבת עליו כרגע: מיטה שלי משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לחזור לישון מה את רואה בצד ימין שלך? מיטה 8-| איפה את נמצאת? בחדר שלי מוסיקה אהובה: רוק שיר שאת חושבת עליו: GOMENASAI הוא מתנגן לי עכשיו השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): MY LAST BREATH, של אוונסנס השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): אחד שאין לי מושג איך קוראים לו השיר שאת הכי אוהבת (עברית): תשמור על העולם ילד, בביצוע של מישה
משהו שאת הכי רוצה בעולם: להיות מאושר, בריאה ושיהיה לי הרבה הצלחה בחיים מישהו שאת מתגעגעת אליו: המשפחה באוקריינה מה את לובשת? פיג'מה מה את שונאת? מנגו!!! מה בא לך לאכול? פיצה איפה בא לך להיות? על המיטה, לישון איך יקראו לבעלך? לא יודעת
הפדיחה הכי גדולה שלך: כל החיים שלי משהו שמעצבן אותך אצלך: קטע של האף ששברתי סיפור ילדים אהוב: מוזיקיים מברימן- הגרסה הרוסית, ספר מדהים
סיפור ילדים שנוא: כיפה אדומה- חרשו עליו הדבר שהכי מצחיק אותך: כל דבר הדבר שהכי מעציב אותך: אנשים טיפשים מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? אף פעם מתי צחקת בפעם האחרונה? אתמול לפני שהלכתי לישון מתי קיללת בפעם האחרונה? כשהמחשב שלי נתקע אתמול מה את הכי רוצה שיגידו לך? מזל טוב1 סיימת את הלימודים -יש לך מיקצוע טוב, בעל אוהב ושלוש ילדים XD מה את שונאת שאומרים לך? אני אזכור לך את זה מה הכי מרגש אותך? כל מני ברים קטנים מה הדבר האחרון שקנית? פלאפון
הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: הפלא הישן נפל מהחלון קומה 4 ולא נשבר מה עדיף, חיבוק או נשיקה? תלויי ממי מה את הכי אוהבת בחדר שלך? הכל מה את רוצה לעשות בחיים? להיות מעצבת פנים מה הדבר האחרון שאכלת? מילקי מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? אנשים מטומטמים
למי את רוצה לכתוב מכתב? לסנטה ומה תכתבי לו/לה? שיביא לי הרבה מתנות
מה את הכי שונאת שאת עושה? שיעורי בית ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? חמוד!!! נ.ב. תפוזונע מחק לי את התובות אז עניתי שוב

sweet doli

New member
ז'אנה ?!

את זוכרת את פורום דוליז בדראק אזז אני אחות של בן !! ^^ [הוא מסה גרוע בדוליז ..]

בוהו../images/Emo11.gif

שם: רקיע את מאמינה בכוח של שמות? לא תאריך יום-הולדת: 23.1.90 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא צבע אהוב: אדום אהבה:
אהבה בעבר: אין התנשקת? עם מי?>< מקום אהוב בארץ: ממ..הבית שלי?>< מקום אהוב בעולם: סיקס פלייגס ניו ג'רסי
בן אדם (זכר) אהוב: אח שלי
בת אדם אהובה: אוה? מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אף אחד, האמת. משהו שאת חושבת עליו כרגע: לשלוח אימייל למחנך ולמורה למתמטיקה, צריכה המלצות>< משהו שאת רוצה לעשות כרגע: כלום מה את רואה בצד ימין שלך? ערמה של חוברות Vogue ו Teen Elle. איפה את נמצאת? בחדר מחשב שלי. מוסיקה אהובה: הפתיחה של מלך האריות
שיר שאת חושבת עליו: אף אחד. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): כנ"ל. השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): >< השיר שאת הכי אוהבת (עברית): >< משהו שאת הכי רוצה בעולם: לא משנה. מישהו שאת מתגעגעת אליו: אח שלי
מה את לובשת? חולצת בצפר אדומה מקושטת (נחשו מי עשה את זה><), ג'ינס שלושה רבעים "ראפרי"
של Ecko עם קשקושים, דווקא יפה ונעלי Phat Farm, משהו ראפרי
מה את שונאת?
מה בא לך לאכול? תפוח ירוק. איפה בא לך להיות? כאן? איך יקראו לבעלך?
הי! הפדיחה הכי גדולה שלך: יש הרבה.. לא זכורה לי אחת גדולה במיוחד.. משהו שמעצבן אותך אצלך: עצלנית ברמות. סיפור ילדים אהוב: סינדרלה
אגב, בעשירי לחודש - בדיוידי!! סיפור ילדים שנוא:
אני אוהבת סיפורי ילדים. הדבר שהכי מצחיק אותך: אח שלי
הדבר שהכי מעציב אותך: אני
מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? אף פעם, אם מדובר באהבה למישהו. מתי צחקת בפעם האחרונה? היום בבוקר. מתי קיללת בפעם האחרונה? מזמן
נגמלתי מקללות? מה את הכי רוצה שיגידו לך? >< מה את שונאת שאומרים לך? לכי לעבוד / תני לי את העכבר (של המחשב) ותעבדי כבר מה הכי מרגש אותך? אח שלי
מה הדבר האחרון שקנית? בטח חולצות בצפר, בחופש הגדול. הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים:
מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המיטה
ואת התמונה של הארי פוטר ואת הבובות הענקיות ואת קנדי
מה את רוצה לעשות בחיים? משהו מעניין. מה הדבר האחרון שאכלת? אצבע קינדר, בבוקר. היה מבחן, מה
מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? עוה? שאלה לא ברורה. למי את רוצה לכתוב מכתב? למחנך ולמורה למתמטיקה שלי, אני רק לא מצליחה להסתדר עם הסורק והאימייל ביחד. ומה תכתבי לו/לה? הי ****, אני צריכה המלצה כדי להרשם לאוניברסיטה, תוכלו לכתוב לי ולשלוח בהקדם האפשרי בבקשה? רק כמובן שיותר יפה. מה את הכי שונאת שאת עושה? מתעצלת
ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? נחמד, דחה לי קצת את שליחת המיילים><

tamaguchi girl

New member
[:

שם: רוית את מאמינה בכוח של שמות? כן תאריך יום-הולדת: 23.6.92 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? כן צבע אהוב: ורוד [
] אהבה: - אהבה בעבר: שמות לא ממש יעזרו לכן ~_~ התנשקת? צרפתית הכוונה? לא מקום אהוב בארץ: חולון D: מקום אהוב בעולם: ישראל
בן אדם (זכר) אהוב: אבא בת אדם אהובה: אמא מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אחותי משהו שאת חושבת עליו כרגע: אוכל. אני רעבה
משהו שאת רוצה לעשות כרגע: ללכת לישון מה את רואה בצד ימין שלך? טלפון D: איפה את נמצאת? בבית מוסיקה אהובה: אין אחת ספציפית שיר שאת חושבת עליו: צועקים על אהבה השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): babycakes השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): figureta (אני מקווה שככה רושמים
) השיר שאת הכי אוהבת (עברית): זה מתחלף, כרגע- צועקים על אהבה של סינגריה
משהו שאת הכי רוצה בעולם: כלב, כרגע. מישהו שאת מתגעגעת אליו: אחותי מה את לובשת? ג'ינס וחולצה קצרה מה את שונאת? המון דברים -.-" מה בא לך לאכול? פיצה ^^ איפה בא לך להיות? אףמקום איך יקראו לבעלך? לא יודעת *.* הפדיחה הכי גדולה שלך: היו כמה >.> משהו שמעצבן אותך אצלך: הכל ._. סיפור ילדים אהוב: הצב והארנב
סיפור ילדים שנוא: - הדבר שהכי מצחיק אותך: דגדוגים הדבר שהכי מעציב אותך: המון דברים מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? המממממ...לפני חודשיים בערך מתי צחקת בפעם האחרונה? היום מתי קיללת בפעם האחרונה? אתמול -.-" מה את הכי רוצה שיגידו לך? לאמגלה מה את שונאת שאומרים לך? "את שמנה" (באמת, תודה שגילתם לי. לא ידעתי את זה קודם ._.) מה הכי מרגש אותך? המון דברים מה הדבר האחרון שקנית? מחק לבי"ס
הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: לא יודעת
מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק. זה אמיתי יותר לדעתי מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את בובת פו הדוב שלי
מה את רוצה לעשות בחיים? משהו שאני אהנה לעשות מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט, בבי"ס מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? המון דברים למי את רוצה לכתוב מכתב? אף אחד ומה תכתבי לו/לה? - מה את הכי שונאת שאת עושה? המון >< ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? נחמד

ינקיפנק

New member
יאפ יאפ יאפ...מואה!

שם:לנה את מאמינה בכוח של שמות?: בטח...מי לא?!? תאריך יום-הולדת: 24.07.92 את מאמינה בכוח של מספרי מזל?: לאאא. צבע אהוב: אדום... אהבה: *מבט מבואס* לא.. אהבה בעבר: לא! התנשקת?: כן, עם כלבה שלי. מקום אהוב בארץ: המלונה של הכלבה שלי. מקום אהוב בעולם: אמממ..בלארוס! בן אדם (זכר) אהוב: סבא! בת אדם אהובה: להתחיל לפרט? מישהו שאת חושבת עליו כרגע: עוגה נחשבת? משהו שאת חושבת עליו כרגע: על למה עוגה לא נחשבת כמישהו. מה את רואה בצד ימין שלך? קיר...נכון מגניב? איפה את נמצאת?:בבית??! מוסיקה אהובה: מטאל.. שיר שאת חושבת עליו:אגם ה...ה..ברבובים..איך שלא יהיה. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): וייט אנד בלייד.. משהו שאת הכי רוצה בעולם: סימס חיי לילה.. מישהו שאת מתגעגעת אליו: בעיטות במעצבן אחד נחשב? מה בא לך לאכול? עוגה. מה הדבר הכי מטומטם לדעתך?: ג'ניה..ילד אחד. התיאשתי.

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהממ

שם:סשה
את מאמינה בכוח של שמות?יאפ תאריך יום-הולדת: 8.6 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? כן
צבע אהוב: ירוק אהבה: אין כרגע אהבה בעבר: הייתה בכיתות נמוכות יותר התנשקת? הממ לא בפה מקום אהוב בארץ: הים מקום אהוב בעולם: פינלנד
בן אדם (זכר) אהוב: אבא
חח והזכרים במשפחה ובגילי ידיד שלי בת אדם אהובה: אמא
וסבתא ודודה נו והכחברה הכי טובה שלי מישהו שאת חושבת עליו כרגע: על חברה שלי מהאימון שלא עונה לי לטלפון משהו שאת חושבת עליו כרגע: השיר שאני שומעת כרגע משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לגרד את האף
מה את רואה בצד ימין שלך?ארון כחול גדול איפה את נמצאת? בחדר שלי מוסיקה אהובה: גרין דיי אלאניס ועוד שיר שאת חושבת עליו: T.A.T.U אלל אבוט אס השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אמריקן אידאוט השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): הממ שיר ברוסית כול שהו השיר שאת הכי אוהבת (עברית): אין האמת משהו שאת הכי רוצה בעולם: כוחות על טבעיים
מישהו שאת מתגעגעת אליו: הממ חברה שלי שלא ראיתי שבוע מה את לובשת? מכנס כחול ספורטיבי גופיה תכלת וצמידים מה את שונאת? בצל מה בא לך לאכול? טוסט איפה בא לך להיות? באילת איך יקראו לבעלך? לא חשבתי על זה... הממ שמוליק? (אם אני אתחתן עם חתולי) הפדיחה הכי גדולה שלך: לא זכוןרה אחת מסויימת אבל היו והרבה משהו שמעצבן אותך אצלך: חוסר עמידה על משהו שאת רוצה (עקשנות) סיפור ילדים אהוב: דירה להשכיר סיפור ילדים שנוא: אין כזה הדבר שהכי מצחיק אותך: ידיד שלי הדבר שהכי מעציב אותך: מוות מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? הממ מזמן ממש הממ מזמן לא האהבתי מתי צחקת בפעם האחרונה? כול יום מתי קיללת בפעם האחרונה? היום ביום ספורט כשהבנים לקחו לבנות כול הזמן את הכדור קראתי להם זונה והרבה מה את הכי רוצה שיגידו לך? אני אוהב אותך
מה את שונאת שאומרים לך? כול דבר שפוגע בי מה הכי מרגש אותך? סרטים (הסוף שלהם) מה הדבר האחרון שקנית? גומיות לשער היום הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: סיפור ארוך בלע אבל בקצרה עבר לי הלילהתוך ספירה מאחד עד 10 בלי להרדם נראה לי מה עדיף, חיבוק או נשיקה? נשיקה מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המחשב מה את רוצה לעשות בחיים? אין לי מושג מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח אדמה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך?ילדים כולשהו למי את רוצה לכתוב מכתב? לטעלי ומה תכתבי לו/לה? שהיא לא שולחת לי מכתב מה את הכי שונאת שאת עושה? כוססת ציפרנים ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? נחמט

Daffynes

New member
הרבה זמן לא עניתי על כאלה......./images/Emo80.gif

שם: דפנה את מאמינה בכוח של שמות? איזה כח? תאריך יום-הולדת: 20.2 (רוצות גם שנה? זה מזמן.... 87) את מאמינה בכוח של מספרי מזל? איזה כח?? כח המוח?? צבע אהוב: כולם אהבה: מה איתה? אהבה בעבר: ומה איתה? התנשקת? כה מקום אהוב בארץ: כנרת מקום אהוב בעולם: כנרת בן אדם (זכר) אהוב: יובי. בת אדם אהובה: אמא? מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אמא... אתן שאלתן!!! משהו שאת חושבת עליו כרגע: החדר שאני אמורה לסדר ברגעים אלו ממש.... משהו שאת רוצה לעשות כרגע: למצוא תרוץ כדי לא לסדר את החדר.. מה את רואה בצד ימין שלך? את השולחן ואת הואזה עם הפרחים... איפה את נמצאת? למטה מוסיקה אהובה: אוווו... פינקפלויד, זפלין, אייר, אלאניס, משינה, החברים של נטאשה שיר שאת חושבת עליו: באד דיי השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): זה מתחלף כל הזמן... כרגע בוא נאמר freak של radiohead השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): כנ"ל השיר שאת הכי אוהבת (עברית): נמנמ "ילדתי" של משינה (כמובן, נכון להיום!!) משהו שאת הכי רוצה בעולם: "שלום כלל עולמי!" סתם נו.. חיים טובים מישהו שאת מתגעגעת אליו: אחי מה את לובשת? ג'ינס וגופייה לבנה עם
שכתוב עליה כפרה מה את שונאת? סוציומטים, אגואיסטים ושקרנים. מה בא לך לאכול? נגלידה מהמרכז... טעם קינדר בוואנו איפה בא לך להיות? בים (או בכנרת, יותר טוב) איך יקראו לבעלך? חבוב הפדיחה הכי גדולה שלך: כשהייתי ממש ממש ממש ממש ממש קטנה דיברתי עם מישהי וחשבתי שהיא בת דודה שלי... היא לא הייתה |-) משהו שמעצבן אותך אצלך: אני ביישנית סיפור ילדים אהוב: וואו אני בקושי זוכרת... הספור שאבא המציא וסיפר לי.. סיפור ילדים שנוא: אין הדבר שהכי מצחיק אותך: חברים שלי הדבר שהכי מעציב אותך: נו נו איזה קיצ'י.. כשקורה משהו רע לחבר\בן משפחה מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לפני שנה וחצי או שנתיים מתי צחקת בפעם האחרונה? לפני חמש דקות בערך מתי קיללת בפעם האחרונה? לוידת.. אה! כשנסעתי לבנק ומצאתי חנייה אבל היא הייתה פיצית ובקושי הצלחתי להכנס... [בסוף הצלחתי - נא ליהיות גאות בי!] מה את הכי רוצה שיגידו לך? "הייתה טעות, התקבלת לקורס פארא'" מה את שונאת שאומרים לך? למה החדר שלך מבולגן? מה הכי מרגש אותך? לא יודעת, אבל התרגשתי ביום שלישי כי עשינו לחברה שלי מסיבת הפתעה והיא ממש התרגשה.. מה הדבר האחרון שקנית? גבינה צהובה. הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: בא איש בשוק והתחיל לדבר איתי "איך גדלת, אני זוכר אותך כשהייתי כזאת קטנה.." הוא חשב שאני הבת של חבר שלו ואז החבר הזה בא ואמר לו שאני לא.. מה עדיף, חיבוק או נשיקה? תלוי ממי מה את הכי אוהבת בחדר שלך? שמיכת פוך! מה את רוצה לעשות בחיים? שאלה טובה.. להנות. מה הדבר האחרון שאכלת? עוף מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? שען חורף\קיץ למי את רוצה לכתוב מכתב? לאפחד ומה תכתבי לו/לה? כלום מה את הכי שונאת שאת עושה? מבזבזת זמן על שטויות... כמו עכשיו למשל... ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? אממ.. חביב.. שאלון... לוידתתתת|-)

mini cat

New member
../images/Emo54.gif להלהלהלהלהלהלה

לפחות יש לך שעה נוספת של שינה שם: ברכה את מאמינה בכוח של שמות? בערך אבל לא ממש. תאריך יום-הולדת: 18.1 (1990) את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא צבע אהוב: כחול אהבה: לא אהבה בעבר: אין התנשקת?לא מקום אהוב בארץ: אמ... אני אוההת הרבה מקומות... אולי נראה לי נחל הבשור, מקום יפה, וירושלים. מקום אהוב בעולם: ארץ ישראל, הבית שלי XD בן אדם (זכר) אהוב: אמ... בת אדם אהובה: אחותי. מישהו שאת חושבת עליו כרגע: עליך כמובן משהו שאת חושבת עליו כרגע: השאלון הזה... משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לאכול גלידה, אבל אסור מה את רואה בצד ימין שלך?שידה+מיטה+קופסא עם בגדים מעליה (ואני יכולה להמשיךך ולפרט) איפה את נמצאת? בחדר שלי. מוסיקה אהובה: רוק שיר שאת חושבת עליו: at i'm a kitty cat tatadumdumdumdumdudmudmdum (המבין יבן LOL) השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): village on the sand/blackmores night השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): לא אנגלית ולא עברית? אמ.. Tsuki no Curse יפנית ^__^ השיר שאת הכי אוהבת (עברית): פלוגת יסמין (נעמי שמר גם המילים והלחן מדהימים) משהו שאת הכי רוצה בעולם: עדשות... וואו אני כזאת נואשת... מישהו שאת מתגעגעת אליו: סבא שלי מה את לובשת?חולצה אפורה חמודה. חצאית ג'ינס אפורה וגרביים. מה את שונאת? שקרים מה בא לך לאכול? גלידה גלידה גלידה איפה בא לך להיות? בירושלים (אני הולכת לשם הערב...) איך יקראו לבעלך? אני לא מגדת עתידות. אבל אני יכולה להבטיח שלא מוחמד. הפדיחה הכי גדולה שלך: אני בכיתה.. הכל טוב. המורה מלמדת, הכיתה מקשיבה, גם אני... עד שאני נופלת. אני על הרצפה. כל העיניים עליי ואני- "אופס הכיסא התפרק" טוב... אין לי כל-כך הרבה פדיחות (נראה לי) משהו שמעצבן אותך אצלך: אני עצלנית. לא מכל בחינה ברגע שאני עושה משהו אני -עושה- אותו אך להתחיל מאוד קשה לי... סיפור ילדים אהוב: במבי סיפור ילדים שנוא:היפיפיה הנרדמת. אל תשאלו הדבר שהכי מצחיק אותך: כשהכלב נכנס לקריזה של 'רוצה ללכת לטיול' ומתחיל ללעוס ידיים של אחרים ולקפוץ עליהם כדי שיוציאו אותו. הדבר שהכי מעציב אותך:כשהכלב נכנס לקריזה של 'רוצה ללכת לטיול' ומתחיל ללעוס ידיים שלי ולקפוץ עלי כדי שיאני אוציא אותו. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? אהבה שלי O_O מתי צחקת בפעם האחרונה?באוטובוס הבייתה כשחברה שלי שרצתה לשבת עליי (כי האוטובוס היה מלא ישבה לי על הבקית. החלק המצחיק הוא שיש לי בשקית מסרגות. ארוכות וחדות XDD מתי קיללת בפעם האחרונה? קיללתי אוטובוס, זה נחשב? מה את הכי רוצה שיגידו לך? שאוהבים אותי. אבל מכל הלב. מה את שונאת שאומרים לך? שלי קל בעוד לאחרים קשה. גם אני צריכה להשקיע. מה הכי מרגש אותך? לראות אנשים שמחים ולעזור לאחרים. מה הדבר האחרון שקנית? חולצה יפפפפה הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: אממ חשבתי שהמטוס שאני בו באמת עומד להתרסק מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק. יותר אינטימי ופחות מגעיל. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את... המחשב שלי? מה את רוצה לעשות בחיים? לא יודעת. אני רק בת חמש עשרה!!! (עוד שלושה חודשים שש עשרה... אההה סוויט סיקסטין. מה הדבר האחרון שאכלת?אמ.. דנונה שוקולד צ'יפס עם קורנפלקס. (אני מוזרה) מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? שיחות תעלול. במיוחד כשאני הולכת ברחוב וחברות שלי צועקות "היי טלפון ציבורי! בוא נתקשר סתם למישהו!" למי את רוצה לכתוב מכתב? אבא של אמא. ומה תכתבי לו/לה? אני לא יודעת. זה למה שאני לא כותבת עדיין. מה את הכי שונאת שאת עושה? כשאני מתפרצת על אנשים, אני לא אוהבת את זה. ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? בסדר. קליל. חמוד.

PakoLina

New member
להלילה. ../images/Emo3.gif../images/Emo118.gif

שם: נעם ^^ את מאמינה בכוח של שמות? נגיד
תאריך יום-הולדת: 26.4 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? אממ.. בערך צבע אהוב: סגול כהה, כחול כהה, שחור. אהבה: מירוקו *___________* אהבה בעבר: מירוקו *___* התנשקת? אמ, לא ^^;; מקום אהוב בארץ: חרמון, ובית. אה, וגם חוות הסוסים בבן שמן ומגרש כדורסל וקן שהם ויהייי :) מקום אהוב בעולם: יפן
בן אדם (זכר) אהוב: אבא? S: בת אדם אהובה: אמא? S: מישהו שאת חושבת עליו כרגע: התוכית שלי ^^ היא כ"כ חמודהההה :) משהו שאת חושבת עליו כרגע: כאב בטן >> משהו שאת רוצה לעשות כרגע: דולי, ושזה ייצא לי יפה X: מה את רואה בצד ימין שלך? האא? איפה את נמצאת? בחדר שלי S: מוסיקה אהובה: אמ.. כלמני. שיר שאת חושבת עליו: נאמב *O* השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אממ.. כלמיני שירים של לינקין, גרין דיי ואבריל S: השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): הרבה O: השיר שאת הכי אוהבת (עברית): מול כל העולם *O* משהו שאת הכי רוצה בעולם: עוד תוכי *O* מישהו שאת מתגעגעת אליו: האנשים שנפטרו במשפחה שלי.. שתי סבתות וסבא ;; וגם לפאקו ;;;;;;;;;;;;; מה את לובשת?מכנסיים בתכלת וחולצת בצפר S: מה את שונאת? את סאנגו *סוקלת* מה בא לך לאכול? שומדבר >> איפה בא לך להיות? כאן :] איך יקראו לבעלך? מירוקו *_____* הפדיחה הכי גדולה שלך: לאזוכרת S: משהו שמעצבן אותך אצלך: כנ"ל >> סיפור ילדים אהוב: וור איז מיי מאת'ר? סיפור ילדים שנוא: הפילפילונים O: הדבר שהכי מצחיק אותך: לולי D: התוכית *O* הדבר שהכי מעציב אותך: ספרים וסרטים עצובים, לחשוב על התוכי הקודם שלי פאקו. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? בפרק שמירוקו הציע לסאנגו נישואין באינויאשה T____T מתי צחקת בפעם האחרונה? לפני כמה דקות . מתי קיללת בפעם האחרונה? לפני כמה דקות, שנכנתי לחדר והדלקתי את האור אז לולי חיפשה אותי שם כשלא הייתי והיא נבהלה והתעופפה וכמעט גרמה לי התקף לב >< מה את הכי רוצה שיגידו לך? לאדעת S: מה את שונאת שאומרים לך? "אמרתי לך!" מה הכי מרגש אותך? סרטים עצובים, ספרים עצובים מה הדבר האחרון שקנית? בגדים S: הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: חלום אחד, שחלמתי שאני בערך בת 5, הלכתי לחדראמבטיה והתחלתי לדפוק את הראש בדופן האמבטיה O: מה עדיף, חיבוק או נשיקה? תלוי ממי S: מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המחשב והמיטה מה את רוצה לעשות בחיים? משו שקשור ליפן ולאנימה ^^ מה הדבר האחרון שאכלת? ארטיק מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? פוקימון. למי את רוצה לכתוב מכתב? לחברה שלי הגר שכבר חודשים לא שמעתי ממנה ;; ומה תכתבי לו/לה? שאני מתגעגעת D: מה את הכי שונאת שאת עושה? קליקים בצוואר ^^;;; ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? בעעעע S:

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo2.gif

נולדנו באותו תאריך
איזה שנה את?

Mary00

New member
../images/Emo75.gifמיאו...

שם: מרי את מאמינה בכוח של שמות? נופ, לא ממש... תאריך יום-הולדת: 26.04.1990 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? יא, מאוד^^ צבע אהוב: שחור, אדום ולבן. אהבה: לא קיימת. אהבה בעבר: שנה שעברה, שכיום אותו אחד ידיד שלי^^ התנשקת? שפתיים? כן. צרפתית? לא. מקום אהוב בארץ: אין... מקום אהוב בעולם: ניו יורק ארה"ב, גם מיאמי^_______^ בן אדם (זכר) אהוב: אבא שלי! בת אדם אהובה: סבתא שלי וחברה הכי טובה שלי^_^ מישהו שאת חושבת עליו כרגע: על עצמי... משהו שאת חושבת עליו כרגע: ביצפר
משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לשתות... מה את רואה בצד ימין שלך? קיר ולוח מודעות! איפה את נמצאת? בחדר השני שלי
מוסיקה אהובה: רוק דיכאוני, רוק- פופ ובטירוף מוזר שלי- בקסריט בויז. שיר שאת חושבת עליו: Wind השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): The One של בקסטריט בויז. השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): Wind. השיר שאת הכי אוהבת (עברית): אין, לא קיים ולא יהיה קיים. משהו שאת הכי רוצה בעולם: את אנגליה^^ מישהו שאת מתגעגעת אליו: בן דוד שלי. מה את לובשת? מכנסי פיג'מה וחולצת בצפר. מה את שונאת? צביעות. מה בא לך לאכול? הרבה כלום. איפה בא לך להיות? אנגליה! איך יקראו לבעלך? גמאני הייתי רוצה לדעת... הפדיחה הכי גדולה שלך: מישהו שאהבתי בא אליי מאחורה ונפלתי עליו
משהו שמעצבן אותך אצלך: אני עקשנית... יותר מדיי! סיפור ילדים אהוב: פו הדוב. סיפור ילדים שנוא: אין^^ הדבר שהכי מצחיק אותך: האנשים. יש כאלה שהם ממש טיפשים... הדבר שהכי מעציב אותך: לחשוב שיום אחד כל מי שאני אוהבת ימות. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לפני חצי שנה. מתי צחקת בפעם האחרונה? לפני חצי שעה? מתי קיללת בפעם האחרונה? לפני דקה
מה את הכי רוצה שיגידו לך? "ואו! קיבלת תעודת הצטיינות!" מה את שונאת שאומרים לך? "את יודעת... לפעמים כשאני מסתכלת במראה אני מרגישה שמנה, אבל כשאני מסתכלת על אנשים אחרים אני פתאום מרגישה מזה כוסית!" מה הכי מרגש אותך? דמעות, בכל אופן וצורה. מה הדבר האחרון שקנית? ג'ינס... אם אני לא טועה. הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: גיליתי שאני יודעת לצייר... מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? אני אוהבת אותו בכללי^_^ מה את רוצה לעשות בחיים? ללמוד רפואה בחו"ל ולהצליח בגדול בתחום^^ מה הדבר האחרון שאכלת? תפוח או בננה.. פרי כלשהו. מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? העולם. למי את רוצה לכתוב מכתב? לאפאחד. ומה תכתבי לו/לה? אני לא אכתוב. מה את הכי שונאת שאת עושה? ישנה יותר מדיי. ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? הו, חביב ומקורי בהחלט^_^ קבלי ח"ח.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo163.gif אוו זה יום משעמם

שם: רונטולמניהלמסטם (כן תנסו לקרוא את המילה) את מאמינה בכוח של שמות? אמ... לא ממש האמת שאני לא כל כך יודעת מזה אומר...XD
תאריך יום-הולדת: 26.5.1995 (אוף כל שנה זה יוצא באיזשהוא חג באייר והשנה זה יצא יום ירושלים><) את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא ממש>< אבל לפעמים זה עובד צבע אהוב: אמ... לא ממש יודעת שחור/כחול/צהוב אהבה: לא ממש אהבה בעבר: לא ממש>< התנשקת? מקום אהוב בארץ:החדר שלי
טוב נוו סתם אמ.. טוב אמ.. לפני שנתיים ועוד כמה פעמים הייתי במקום כל כך פורח הגבעת המורה וזה היה מדהים אני מתה על המקום הזה!! אבל חוץ ממנו החדר שלי XD מקום אהוב בעולם: בן אדם (זכר) אהוב: אבא שלי
בת אדם אהובה: אמא שלי!! (אני טמבלית
) מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אמ.. האמת לא תאמינו אבל אני חושבת על איזה בגד יפה רוני דואני לבשה באדוע הזה
לא זוכרת איך קוראים לו.. משהו שאת חושבת עליו כרגע: אמ... לא רוצה להגיד *מתביישת* סתם אני חושבת על זה שאני חייבת לעבור מקום בביהס ועל זה שיש לי יום גרוע>< משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לישון ולהשתין XD מה את רואה בצד ימין שלך? שיעוי בית מוכנים שאני אקח את העיפרון ויעשה אותם>< איפה את נמצאת? בחדר שלי מול המחשב כותבת את ההודעה הזאת
מוסיקה אהובה: יש הרבה... שיר שאת חושבת עליו: קבל אין כמ השיר המדהים שלי!! (קבל משהו מצלצל מחכה שתקומי בואי ותרגישי.....) השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אמ......... או אין לי מושג איך קוראים לשיר אבל השיר של (הארץ) דנמרק בארווזיון!! שיר שולט
השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): אמ.. השיר הזה שייבתו אותו מהספה ושמו אותו כשיר לפסטיגל.. נוו היא לא עושה לי תה לא עושה לי תהה!! השיר הזה
השיר שאת הכי אוהבת (עברית): קבל!!!!!!! משהו שאת הכי רוצה בעולם: אמ... שמישהו יאהב אותי>< מישהו שאת מתגעגעת אליו: *לא אומרת* *מתביישת* מה את לובשת? עכשיו?? אם הכוונה לעכשיו אז אני הכל בורוד תחתונים גרביים מכנסיים שעון גומיה חולצה... מה את שונאת? תלוי... יש הרבה דברים שאני שונאת ולא כדי לעשות רשימה אבל הנה קצת מהדברים: הכיתה שלי המחשב והאיטרנט האיטים שלי את החורף את מיבחן של מחר את הלימודים בכלל את חברתי ה"טובה" ואמ... יש עוד מלא! מה בא לך לאכול? אמ... נישנושים!! נוו אתן מכירו תאת הדבר החדש הזה? שדומה לוואפל מרובע כזה טעים כזה עשוי מי תירס... איפה בא לך להיות? במיטה... איך יקראו לבעלך? יש עוד הרבה זמן להחליט>< XDD הפדיחה הכי גדולה שלך: אמ.. היו הרבה >< אמ.. אוו ילד מהכיתה שלי (הערור) בא לבית שלי כשישנתי והוא עדיין וזה קרה מלפני שנתיים הוא ממשיך לפרסם את זה בכיתה >< אבל היו יותר גדולות זה פשוט עלה לי לראש>< משהו שמעצבן אותך אצלך: אני שמנה ושעירה >< סיפור ילדים אהוב: בלהההה אין לי שמץ של מושג סיפור ילדים שנוא: אותו הדבר כמו "סיפור ילדים אהוב" הדבר שהכי מצחיק אותך: אוו כן!! אני יודעת שאני ראיתי (לאא למה זה לא "רואה") אינויאשה כל דבר מצחיק התחלתי לצחוק 10 דקות בלי הפסקה.. ושהיום הילד שיושב לידי נפל והתחלתי לצחוק כל הזמן שהם אכלו (איזה רבע שעה
) הדבר שהכי מעציב אותך: אוו גם זה יש הרבה.. דברים כמו מה שקרה אתמול למרות שזה לא באשמתי.. מורה שלי למוסיקה עשתה לכל השיכבה שלי שירה בציבור וכולם לא שמו עליה והיא כעסה והייתה נבוכה כזו ועצובה וכולם לא שמו עליה ודיברו וצחקו ו.. זו הייתה הרגשה שלא טוב בלב מוזר... אבל זה אפילו לא באשמתי מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? הוו את היום הזה אני לא אשכח... תחילת השנה... שילד שאני אוהבת והוא אוהב אותי הפסיק לאהוב אותי לא הציע לי חברו אפילו והלך להיות חבר של חברה שלי והביא לה פרחים באותו היום הדבר היחיד שרציתי זה ללכת הבייתה לשכב במיטה ולשכב... אבל הוא חזר לאהוב אותי עכשיו והפעם אני מתאכזרת עליו! שיילמד את הלקח מתי צחקת בפעם האחרונה? היום רבע שעה שלמה בביהס כשילד מהכיתה שלי נפל... מתי קיללת בפעם האחרונה?היום כשהמיפלצת בכיתה שלי נתן לי כאפה מה את הכי רוצה שיגידו לך? אמ.. XDD "אני אוהב אותך!" סתם לאא..
מה את שונאת שאומרים לך? אמ.. שמנה או שמתחילים לי לספר על כל בני הדודים של הבני דודים ועל כל המישפחה של הסבתא שלהם זה כל כך מעצבן!! מה הכי מרגש אותך? שאומרים לי "אני אוהב אותך" סתם לא! שהסידרה שאני הכי אוהבת נגמרת *בוכה* כמו נוקו נוקו דאש וTV אינויאשה יושי הנסיכה הקסומה סאקורה ו12 הממלכות מה הדבר האחרון שקנית?אמ.. מלפני הרבה זמן... שאני כבר לא זוכרת >< הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים:אין לי שמץ... מה עדיף, חיבוק או נשיקה? *מבוהלת* מאיפה לי לדעת אולי
חיבוק? מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את המחשב שלי (לא אני לא אוהבת אותו אבל היי כאילו מחשב לא את שלי אני פשוט אוהבת מחשבים ואני תקועה איתו לעוד 3 שנים אז מה לעעשות..) מה את רוצה לעשות בחיים? כשאני אהיה גדולה הכוונה?? זמרת... שיהיה לי אתר... וכשאני אהיה בת 30 אני ישוויץ בזה שאני עושה דוליז נפלאים! (אם אני ימשיך XD) מה הדבר האחרון שאכלת? עוף ותפוח אדמה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? תלוי באיזה אופן... למי את רוצה לכתוב מכתב? לראש הממשלה >< שאנחנו לא נלמד עד אבע ונחזור ליהות כמו פעם! ומה תכתבי לו/לה? שאני לא רוצה ללמוד יותר עד ארבע ולעשות הפגנה ולעזור אומץ ולהחתים את כל הילדים המורים וההורים בעולם כדי שהוא יקשיב לי! מה את הכי שונאת שאת עושה? לא הבנתי את שאלה ><
ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? שאמ... שהוא שאלון?

א ל א ו ר

New member
../images/Emo163.gif לעזאזל אם חברות!

חברה שלי כתבה את הקטע מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? הוו את היום הזה אני לא אשכח... תחילת השנה... שילד שאני אוהבת והוא אוהב אותי הפסיק לאהוב אותי לא הציע לי חברו אפילו והלך להיות חבר של חברה שלי והביא לה פרחים באותו היום הדבר היחיד שרציתי זה ללכת הבייתה לשכב במיטה ולשכב... אבל הוא חזר לאהוב אותי עכשיו והפעם אני מתאכזרת עליו! שיילמד את הלקח אני לא בכיתי אף פעם מאהבה! וככה טוב

זאת השורה שאומרים: "אני!"

שם: שיר את מאמינה בכוח של שמות? ממ.. לא. תאריך יום-הולדת: 9.1 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? נופ. צבע אהוב: אני אוהבת הכל. וגם לובשת כמעט הכל. אבל אני חושבת שהכי הכי - לבן. אהבה: *שורקת* אהבה בעבר: *נהנהנ* התנשקת? עם חתולקה שלי. מקום אהוב בארץ: העיר שבה אנוכי יושבת. מקום אהוב בעולם: צרפת
בן אדם (זכר) אהוב: אבי היקר. פעם היה סבי החורג, אך הוא מת. :| בת אדם אהובה: אמי וסבתי מצד אמי. וגם דודתי מצד אמי P: מישהו שאת חושבת עליו כרגע: חתולקה. משהו שאת חושבת עליו כרגע: מסטיק שבפה שלי. משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לרוץ עם העכבר על חוט של חתולקה (ועם חתולקה) ברחבי הבית, אבל אין לי כוח.. מה את רואה בצד ימין שלך? חתולקה על כסא לבן, ומאחוריה פסנתר וקיר. איפה את נמצאת? בפינת הפסנתר\מחשב מוסיקה אהובה: אין ^^; שיר שאת חושבת עליו: "אני באה אליכם" או איך שלא קוראים לו. השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): אמריקן פאי! השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): אין.. השיר שאת הכי אוהבת (עברית): ממ... בלדה לאור הירח נראה לי. אם קוראים לזה ככה.. שכחתי X: משהו שאת הכי רוצה בעולם: לרצות משהו.. מישהו שאת מתגעגעת אליו: אין. מה את לובשת? חולצה עם מחשוף וי ועם פסים כתומים בהירים וכהים, החולצה לבנה, ומכנסי הנס שחורים של שלושה רבעים, לא בגובה ים המלח. ושעון וורוד נצחי של בייבי ג'י. מה את שונאת? משתדלת שלא. מה בא לך לאכול? כלום. אני לא רעבה. איפה בא לך להיות? רחוק מאוד מפה. ולבד. איך יקראו לבעלך? לא יודעת אם יקראו לו בכלל. הפדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת כרגע... משהו שמעצבן אותך אצלך: מחסור בצורך לחברים? איך בכלל מנסחים דבר כזה? סיפור ילדים אהוב: לצייר בלבן. סיפור ילדים שנוא: ממ.. כיפה אדומה. מותי סבתא!! הדבר שהכי מצחיק אותך: חתולקה. הדבר שהכי מעציב אותך: לראות אנשים שוקעים בדיכי שלא קיים באמת. מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? אף פעם.. מתי צחקת בפעם האחרונה? ממ.. בבוקר. מתי קיללת בפעם האחרונה? אתמול. אבל כתבתי קללה לסמיילים הדפוקים באייסי. נחשב? מה את הכי רוצה שיגידו לך? שיש לי עיניים יפות P: מה את שונאת שאומרים לך? שאני אסתום. מה הכי מרגש אותך? לאדעת :0 מה הדבר האחרון שקנית? את הספר "אבן החן של בן המחצית"!!! הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: הרבה. בלע. לא זוכרת כרגע. מה עדיף, חיבוק או נשיקה? אף אחד מהם. לדעתי עדיפה ההרגשה של הביחד. אני פשוט נהנית לשבת ולשתוק עם אנשים. עזבו.. מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את הפייה שתלויה מהקורה שלי. מה את רוצה לעשות בחיים? להיות פסיכולוגית או ביולוגית. תלוי מה יעניין אותי יותר. מה הדבר האחרון שאכלת? מסטיק זה לא אוכל, ממ... עוגיה. מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? אנשים אנוכיים, ובלי טקט. שתדעו שזה אחד הדברים הכי מרגיזים שיש. למי את רוצה לכתוב מכתב? לחברה טובה מאוד שלי. ומה תכתבי לו/לה? אני לא אכתוב. אני לא רוצה להגיד את מה שאני נורא רוצה להגיד לה.. מה את הכי שונאת שאת עושה? משתפנת. ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? נחמד מאוד +

Stinki Winki

New member
נמנמ

שם: נעה את מאמינה בכוח של שמות? לא ממש תאריך יום-הולדת: 9/5 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא אבל הם סתם נחמדים צבע אהוב: אדום אהבה: אין אהבה בעבר: הייתהOo התנשקת? לא מקום אהוב בארץ: נהריה מקום אהוב בעולם: אמ יפן ולונדון בן אדם (זכר) אהוב: אפחד כרגע הם מעצבנים אותי בת אדם אהובה: חברה שלי מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אפחד משהו שאת חושבת עליו כרגע: השאלון משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לראות השמיניה>: מה את רואה בצד ימין שלך? בקבוק מים איפה את נמצאת? בחדר של אח שלי מוסיקה אהובה: פאוור מטאל שיר שאת חושבת עליו: wings of butterfly של HIM השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): Ain't your fairytale של סונטה השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): ממממ One day One dream מאינויאשה (יפנית) השיר שאת הכי אוהבת (עברית): אין כ"כ... הממ... חום יולי אוגוסט של סינרגיה משהו שאת הכי רוצה בעולם: אהבה>: מישהו שאת מתגעגעת אליו: נמ לומשנה מה את לובשת? טרנינג וחולצה מה את שונאת? את החולצה הזאת שאני לובשת מה בא לך לאכול? מסטיק איפה בא לך להיות? פה איך יקראו לבעלך? מאיפה לי? הפדיחה הכי גדולה שלך: לויודעת משהו שמעצבן אותך אצלך: ביישנות סיפור ילדים אהוב: כיפה אדומה ועליסה בארץ הפלאות סיפור ילדים שנוא: ממממ...... לויודעת הדבר שהכי מצחיק אותך: כשאנשים מדברים ב"ע" מודגשת מדי הדבר שהכי מעציב אותך: לויודעת מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לפני... הממ... אוף במרץ 2005 מתי צחקת בפעם האחרונה? לפני שעה מתי קיללת בפעם האחרונה? לוזוכרת מה את הכי רוצה שיגידו לך? לויודעת:S מה את שונאת שאומרים לך? "שמנה" אבל לא אומרים לי את זה הרבה (איכשהו...) מה הכי מרגש אותך? לויודעת מה הדבר האחרון שקנית? פסטהOo הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: לויודעת.... מה עדיף, חיבוק או נשיקה? נשיקה אבל תלוי במצב מה את הכי אוהבת בחדר שלך? מריונטה משעשעת שיש לי, ובובת נמר ענקית מה את רוצה לעשות בחיים? לטוס ליפן
מה הדבר האחרון שאכלת? פסטה מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? לויודעת למי את רוצה לכתוב מכתב? לאפחד ומה תכתבי לו/לה? -.- מה את הכי שונאת שאת עושה? נכשלת במבחנים@.@ ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? נחמד

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifהי גם לאמא שלי יש יומלדת ביום

הזה ף-0 זה יום הניצחון :X

my presious

New member
../images/Emo42.gifD: מי שתקרא תקבל פרס../images/Emo3.gif

שם: אורייןD: את מאמינה בכוח של שמות? שזה אומר...
תאריך יום-הולדת: בסילבסטרD: זתומרת 31.12 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא יודעת אבל יש לי בכל מקרה- 6! צבע אהוב: שחור וכתום ^^ אהבה: נמנמ. ילד. אהבה בעבר: האקסים שלי? X: התנשקת? לא. אני בת עוד מעט 15 ולא התנשקתי :| מקום אהוב בארץ: נמנמ הקיבוץ שליD: לאסתם. אני אוהבת את כלללללללל הארץ היפהפייה שלנוD: מקום אהוב בעולם: כל מיני. ג'מייקה, תאינלד, הודו, יוון וחופים מרהיבים שכאלוD: וכמובן- ניו יורק. אני טסה עוד חודשיים וחצי!!!!!!!!1111111111 [תנו לי להתלהב]. בן אדם (זכר) אהוב: אבא שלי, לייק דההה
וג'וני דפ. בת אדם אהובה: אמא ואחותD: מישהו שאת חושבת עליו כרגע: ילד. נמ. משהו שאת חושבת עליו כרגע: שיעורים בלשוןX: משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לישון ולא ללכת מחר לבצפר:| מה את רואה בצד ימין שלך? קופסת הטבעות שלי. איפה את נמצאת? בפינת המחשב שלנוXD מוסיקה אהובה: רוק. נמ. אבל אני לא רוקרית פריקית קשוחה ואפלה;[ שיר שאת חושבת עליו: "האור בחיי" כי אחותי הרגע אמרה שזה שיר שהומו שר לחבר שלוXD השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): נו, אין דבר כזה. יש הרבה:[ השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): לאדעת. השיר שאת הכי אוהבת (עברית): לאדעתתתתתתתת אבל אני אוהבת את עורי עור של אביבבבבבבבבב!!!!!!!!!11111111 משהו שאת הכי רוצה בעולם: אותו. ומלא מלא כסף. מישהו שאת מתגעגעת אליו: דודים שלי:[ מה את לובשת? חולצה של הנעורים שחורה ומכנס לבן יפה כזה. וגרביים. מה את שונאת? את הילדים החשים מהשכבה שלי:| מה בא לך לאכול? כל דבר שטעים. איפה בא לך להיות? בתאילנד על החוף שותה קוקטייל עם ג'וני דפXDDD *חלומות הזויים* איך יקראו לבעלך? נמ. ג'וני. סתם, די כבר עם זה. נווו, אני מניחה שאני אשאר רווקה זקנה עם מליון חתולים וזהXD הפדיחה הכי גדולה שלך: זה לא היכ פאדיחה כי זה קרא לי עם חברות אבל בכל זאת- באו אליי מלא חברות טובות ונקרענו מצחוק והשתנתי בתחתונים [הייתי עם חצאית] והייתה שלולית על הרצפה. באמת. וכולן כולל אותי פשוט נשפכנו מצחוקD: זה היה הזוי. משהו שמעצבן אותך אצלך: נמ. הכל? אולי החצ'קונים. סיפור ילדים אהוב: אווו כולם
סיפור ילדים שנוא: לאדעת. הדבר שהכי מצחיק אותך: הכלXD הדבר שהכי מעציב אותך: השואה וכאלה:[ מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לפני הרבה זמן. יותר מחצי שנה בטוח. מתי צחקת בפעם האחרונה? היוםXD הרבה, בשיעור תנ"ך נקרעתי מצחוקD: מתי קיללת בפעם האחרונה? היום בטוח מה את הכי רוצה שיגידו לך? שאני רזה. ויפה. וחברמנית. סתם. רק יגידו לי שאני רזה ואני אשמח. [למרות שאני יודעת שיגידו את זה בצחוק]. מה את שונאת שאומרים לך? שאני "ממורמרת" מה הכי מרגש אותך? דברים מרגשיםD: מרגש אותי שנייה לפני שאני עולה על הבמה לשחק, ואז כשאני עולה זה הרגע הכי כיף בחייםD: מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת.......... הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: קראתי מחשבות של אנשים
מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוקחיבוקחיבוקיייייייי
מה את הכי אוהבת בחדר שלך? את הפוסטרים של ג'וני ושל קורט קוביין *____* מה את רוצה לעשות בחיים? דרמה. משחק. תיאטרון. וואטאבר מה הדבר האחרון שאכלת? אלפחור [ממתק ארגנטינאי שאבא שלי הביא] מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? נמ. רן דנקר? למי את רוצה לכתוב מכתב? לאפחד. שונאת לכתובX: ומה תכתבי לו/לה? כלוםX: מה את הכי שונאת שאת עושה? אוכלת ואוכלת למרות שאני כביכול ב"דיאטה" ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? הוא ממש טוב
את כתבת?! ולסיום- הפרס למי שקראה את השאלון-
אוהבתותך
D:

א ל א ו ר

New member
../images/Emo163.gif אוו קראתי והזכרת לי...

-שיעורים בלשון- רק שחוץ מ2 עמודים בלשון יש לי 10 שאלות בתנ"כ :&#39
באסה....

למעלה