../images/Emo3.gif אני
שם: אינסע
את מאמינה בכוח של שמות? לא תאריך יום-הולדת: 7.10 את מאמינה בכוח של מספרי מזל? לא ממש צבע אהוב: זה משתנה... תכלת ניראה לי
אהבה: לא אהבה בעבר: כן התנשקת? כן מקום אהוב בארץ: מממ.. בטח יש הרבה
מקום אהוב בעולם: צרפת
בן אדם (זכר) אהוב: אבא בת אדם אהובה: אמא וספתא מישהו שאת חושבת עליו כרגע: אף אחד. משהו שאת חושבת עליו כרגע: שומדבר. משהו שאת רוצה לעשות כרגע: לטייל, לישון במלון מגניב איפשהוא בארץ
מה את רואה בצד ימין שלך? דלת
איפה את נמצאת? בחדר שלי מן הסתם
מוסיקה אהובה: אני מעדיפה לא לעשות על זה
*אהם* שיר שאת חושבת עליו: משהו של גרין דיי זה בטוח. בגלל השאלה הקודמת
השיר שאת הכי אוהבת (באנגלית): יש המון
השיר שאת הכי אוהבת (כל שפה-לא עברית): לא אוהבת שירים רוסיים
השיר שאת הכי אוהבת (עברית): לא אוהבת שירים בעיברית
משהו שאת הכי רוצה בעולם: עושר מישהו שאת מתגעגעת אליו: לא יודעת.. מה את לובשת? סתם חולצת בצפר ומכנס ספורט
מה את שונאת? הכל מה בא לך לאכול? כלום, כואבות לי השניים בגלל הגשר ואין לי חשק לאכול בכלל
איפה בא לך להיות? צרפת
איך יקראו לבעלך?
הפדיחה הכי גדולה שלך: וול, אני זוכרת שלפני שבועיים וחצי היה יום שרק קמתי בבוקר וידעתי שזה יהיה יום גרוע. בסופו של דבר נספרו 12 פאדיחות באותו יום
משהו שמעצבן אותך אצלך: שאני ביישנית, לפעמים אני חשה, ושאני מכוערת. סיפור ילדים אהוב:
בטח מיצפטל
סיפור ילדים שנוא: טום סוייר >< הדבר שהכי מצחיק אותך: הכל
הדבר שהכי מעציב אותך: אנשים נזקקים וחסרי בית
מתי בכית בפעם האחרונה בגלל אהבה? לא ממש בגלל אהבה. מתי צחקת בפעם האחרונה? היום, כשצפיתי בפיקאפ
(המשחק הגרוע גורם לי לצחוק גם בקטעי התאבדות של האידיוט המכוער הזה.. מקס קוראים לו?) מתי קיללת בפעם האחרונה? בשאלה הקודמת
מה את הכי רוצה שיגידו לך? 'אני אוהבת אותך'?
מה את שונאת שאומרים לך? שאני קטנה
זה יכול להטריף אותי מעצבים. מה הכי מרגש אותך? אהבה
מה הדבר האחרון שקנית? מממ.. חולצות לחורף
(הכנות
) הדבר הכי מוזר שקרה לך בחיים: היום
לא יודעת אם לספר.. וול- באתי מבית הספר, הייתי עייפה אז שכבתי על המיטה לישון. הטלויזיה הייתה דלוקה אז כיביתי אותה ונירדמתי. אח"כ התעוררתי שוב כי הטלויזיה הייתה דלוקה
.. אז כיביתי אותה, ושוב נרדמתי. ונחשו מה? התעוררתי עוד פעם כי הטלויזיה הייתה שוב דלוקה!!
אני רצינית לגמריי... אני בטוחה ב100% שכיביתי את הטלויזיה, והייתי לבד בבית! מה עדיף, חיבוק או נשיקה? חיבוק
מה את הכי אוהבת בחדר שלך? מיטה..?
מה את רוצה לעשות בחיים? תסריטאית
מה הדבר האחרון שאכלת? סוכריית שוקולד. מה הדבר הכי מטומטם לדעתך? ..? למי את רוצה לכתוב מכתב?
ומה תכתבי לו/לה?
מה את הכי שונאת שאת עושה? מקנאת? מתלהבת מעצמי?
ולסיום, מה את חושבת על השאלון הזה? .. אין לי רגשות כלפיו