שאלון!

שאלון!../images/Emo219.gif

*נלקח מפורום אמינם! = קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?

עונה../images/Emo219.gif

= קצת בכללי = שם : לוטן מידת נעליים : 8-9 צבע שיער : חום-ג'ינג'י אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : 15-14 שפות :אנגלית&עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?השומן = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים :כן את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים :אני בעד גזר דין מוות למי שצריך,אבל לא להרוג אנשים סתם כי "הם לא החזירו לי את ה50 ש"ח" עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : המון נשבר לך הלב : אף פעם שברת לבבות : אף פעם השם שלך הופיע בעיתון : פעם או פעמיים [ביבניתון P:] התחרטת על דברים שעשית :המון! = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אוכל ממתק : סוכריה על מקל סרט מצויר : "לילו וסטיץ'" קורנפלקס : קוקומן מסטיק : הובה בובה צבע : שחור ואדום יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : כל השאר חורף\קיץ : חואף בחדר : הכל = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אף אחד הלכת איתו לסרט : אבא צעק עליך : אמא שלח לך מכתב :עדי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?לא הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב :יש הרבה אוכל אהוב :סלט תוכנית אהובה :ווילד בויז ספורט אהוב :כדורסל תחביב :שינה,אכילה,מוזיקה,מחשב,טלוויזיה זמר / זמרת / להקה אהובים :MCR עיתון אהוב :יבניתון P: = וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:18 תפוח או בננה ?שום דבר כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ?ארוחת בוקר תיכון או אוניברסיטה ? שום דבר אתה משועמם/ת ?כן רעש אחרון ששמעת ? יובל המבולבל והקוף המפגר שלו >.> ריח האחרון שהרחת ?לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?אאל"ט נובמבר ריין-גאנס&רוזס
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?לא יודעת

I am IRiTooSH

New member
עונהD:

= קצת בכללי =
שם : עירית פירסינג : חור רגיל בכל אוזן. קעקועים : אין גובה : מטר חמישים ומשהו..כבר לא יודעת... מידת נעליים : נעה בין 35-42..XD צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אחד בת כמה את נראית : בן כמה. בן 11. משקפיים ? יש גשר ? פלטה עבר פלילי : אין שפות :ספרדית(שפת אם), עברית(שפת גןXD) ואנגלית וגרמנית נחשב? (מבינה קצת^^) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עינייםXD הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?את השאר?
= האם... =
את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל :כן |*= בעד \ נגד... =
מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד
= האם את\ה... =
אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא?
= כמה פעמים... =
היית מאוהבת : 3? נשבר לך הלב : 1? שברת לבבות : לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחתD: התחרטת על דברים שעשית : יותר מידי.
= דברים מועדפים =
מילה בת 4 אותיות : מחשב ממתק : שוקולד~!R^#@ סרט מצויר : אין אחדP: קורנפלקס : נסקוויק ופרוסטיסP: מסטיק : שונאתתתתתתת צבע : צהוב
יום בשבוע : אין היום הכי לא מועדף : יום חרא?D: תכשיט : נממ. שרשראות חברות וצמידי חברות, ושרשרת פרפר שקיבלתי מהמשפחהP: חורף\קיץ : חורף;%#^# בחדר : ת'חדרD:
= האיש האחרון ש... =
ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אלה הלכת איתו לסרט : שירה צעק עליך : אבא שלח לך מכתב :יסמיןD:
= האם את\ה מאמין\ה ב... =
אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?לפעמים חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?זה יום עם מזל טובP:
= האם אי פעם... =
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? כןO.O
דברים אהובים
שיר אהוב :אין אחד אוכל אהוב :איטלקי, קינוחי שוקולד, גבינות~ תוכנית אהובה : אין אחת. ספורט אהוב : אין אחדX: תחביב : דיי הרבה.XD זמר / זמרת / להקה אהובים : יש יותר מידי. עיתון אהוב : אותו דבר בשבילי.. העיקר שיהיה לוח שידוריםD:
= וסתם =
מה השעה עכשיו ? 11:42 תפוח או בננה ? בננהD: כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לגרום לליאור להפסיק להציק לי@@ איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בוקר תיכון או אוניברסיטה ? לא דעת. לא הייתי באפחד מהם עדייןX: אתה משועמם/ת ?מאוד רעש אחרון ששמעת ? נשמתי. ריח האחרון שהרחת ?של הבגדים שלי? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? LAS KETCHOP, כי ככה אני מזההD: מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? יסמין?

לאו14

New member
עונהה../images/Emo141.gif

= קצת בכללי = שם : ליאורר פירסינג : אין.. קעקועים : אין אבל יהיה!! גובה : 1.54 ככה..[נמוכההה=//] מידת נעליים : 38/9 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אחות אחת!! בת כמה את נראית : 15/16..[אני בת 15 אזז..] משקפיים ? אין גשר ? אין...[ולא היה] עבר פלילי : אין...
שפות :עברית ואנגלית בעיקר הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?שיניים!!כאילו החיוך
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?חחח יש לי פתיל קצר!! = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אממ...עכשיו לא... את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא... את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אמממ....אנ'לא יודעת.. את/ה רוצה עוד פירסינג :אין לי..ולא נראה לי שיתאים לי באף מקום.. את/ה אוהבת רכבות הרים :מאודדדדדדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל :כן!!! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :אמממ...לא יודעת להרוג אנשים : נגד... עישון אצל בני עשרה :נגד..אבל זה לא אומר שאני בעד עישון לאנשים יותר מבוגרים... נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגדד!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :לא אכפת לי... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :כן.... אי פעם בכית על בן : כן.... אי פעם שיקרת : כן...מי שאומר שלא..הוא שקרן!!!! אי פעם נעצרת : לא... = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעם אחת נראה לי... נשבר לך הלב : אף פעם... שברת לבבות : אני מקווה שאף פעם השם שלך הופיע בעיתון : פעם אחת נראה לי.. התחרטת על דברים שעשית :אמממ..לא הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : במבההההההההה ממתק : קינדר בואנו סרט מצויר : מלך האריות[שלושת הסרטים] קורנפלקס : כריות מסטיק : מנטה צבע : כחול תכלת וירוק יום בשבוע : שלישי ושישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט :השרשרת שליי[אבא שלי הכין לי] חורף\קיץ : קיץץץץץץץץץץץץץץ בחדר : המיטהה שלייי = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני??ואם לא אני אז חברה שלי.. ראה אותך בוכה : אחותי הלכת איתו לסרט : חברה שלי... צעק עליך : חברה אחרת שלי
שלח לך מכתב :ידיד שלי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?כן...חתולות שחורות[לירוק] ולהקיש על עץ 3 פעמים אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?אמממ...זה מסובך... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?כבר לא... = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?יאפפפ בכית בסרט ? כן...[טיטאניקק שליטהה!!הסרט הכי יפה בהיסטוריהה] היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?לא נכשלת במקצוע ?לא אבל נראה לי שהשנה זה יקרה..ולא רק במקצוע 1 הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?כןן!!!בקיץץ!!שהבנים יכולים להוריד חולצה מתי שבא להםם!!! דברים אהובים שיר אהוב :"שמע ישראל" ו"אם הוא ילך" אוכל אהוב :ג'חנון שניצל וכל מה שקשור בתפו"א תוכנית אהובה :"חבריםם" ספורט אהוב :אממ..כדורגל~!! תחביב :לישון זמר / זמרת / להקה אהובים :הראל סקעת!!ועברי לידר!! עיתון אהוב :ראש1!! = וסתם = מה השעה עכשיו ? 12:07 תפוח או בננה ?תפוחח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לראות טלווזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת ?אתמול בערב..ארוחת שישי... תיכון או אוניברסיטה ? תיכוןן אתה משועמם/ת ?קצת... רעש אחרון ששמעת ? הכלב שלי נבח ריח האחרון שהרחת ?בורקסים איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?זה לא רינגטון זה טרוטון "זכיתי לאהוב" של עברי!! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?לחברה שלי...

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאלי שוב :]

= קצת בכללי = שם : אריאל פירסינג : אין ;< קעקועים : ;< גובה : 1.66 מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום אחים/אחיות : יש 1 בת כמה את נראית : בגיל שלי משקפיים ? לראיה מרחוק גשר ? יש ;; עבר פלילי : אין שפות :עברית, אנגלית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?שאני נאמנה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?מתעצבנת מהר, קנאית לפעמים = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג : איןלי ;; אני מתה לאחד את/ה אוהבת רכבות הרים :כן את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : ניטרלית להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד $#@%R@#%#$^ דמערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב :1 שברת לבבות : לאיודעת השם שלך הופיע בעיתון :לאזוכרת כמה התחרטת על דברים שעשית :הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : קורע ממתק : טעמי D: סרט מצויר : מלך האריות
קורנפלקס : טריקס D: מסטיק : אורביט כחול וירוק צבע : שחור ותכלת יום בשבוע : ראשון ושישי היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : צמיד אחד יפה חורף\קיץ : חורף בחדר : מחשב וטלוויזיה D:: = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : לאזוכרת הלכת איתו לסרט : שירה, מאיה, הדר, הילה, קרן, מאיה צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : לאזוכרת = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?לפעמים חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?ממש לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?אני תמיד מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן ברור היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?לא נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?כמעט וכן רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב :McFly-Room On The Third Floor ועוד כמה שכל פעם משתנים אוכל אהוב :בולונז ומקדונלדס תוכנית אהובה :חברים
, הפיג'מות, ארתור ספורט אהוב :כדורסל אהבת חיי 3> תחביב :כדורסל, מחשב, טלוויזיה זמר / זמרת / להקה אהובים :מקפליי
, באסטד, סימפל פלאן, סינרגיה, אביב גפן עיתון אהוב :ראש 1 ועיתונים בריטים P: = וסתם = מה השעה עכשיו ? 12:46 תפוח או בננה ?לאיודעת, אני אוהבת את שתיהם D: כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לשוטט לי בשאר הפורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת ?לא אכלתי היום עדיין, אתמול זה היה ארטיק XD תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?לפעמים
רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה D: ריח האחרון שהרחת ?של ג'חנון איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Uncle Fucker מסאות'פארק מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?שריל ודוד שלי

../images/Emo204.gifעונה:p

= קצת בכללי = שם :אילנה פירסינג :עגיל בכל אוזן. קעקועים :-- גובה :172.5 מידת נעליים :39 צבע שיער :חום כהה אחים/אחיות :אחות 1 בת כמה את נראית :בת כמה שאני נראלי:S משקפיים ? כן גשר ? -- עבר פלילי :
שפות :3 הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?חוסר ביטחון אני חושבת. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו :אפשר להגיד:] את/ה רוצה לגור במקום אחר :כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג :לא את/ה אוהבת רכבות הרים :תלוי איזה:p את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :נגד,אין שום טעם:/ להרוג אנשים :לא:S עישון אצל בני עשרה :שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. נסיעה במכונית אחרי ששתית :ממש לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :כל אחד והסטיה שלו. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :כן. אי פעם בכית על בן :כן אי פעם שיקרת :כן,כמו כל אחד:S אי פעם נעצרת :לא:| = כמה פעמים... = השם שלך הופיע בעיתון :הרבהD: התחרטת על דברים שעשית :המוןן = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :
ממתק :פסק זמן+מקופלת. סרט מצויר :יש מכה:D קורנפלקס :כריות מסטיק :יש כמה.. צבע :כחול/ירוק חזק. יום בשבוע :שישי נראלי היום הכי לא מועדף :שלישי תכשיט :טבעת:] חורף\קיץ :לא אכפת לי בחדר :מחשב ומיטה:) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה :אמא אני חושבת. הלכת איתו לסרט :חברה צעק עליך :אחותי,בצחוק
שלח לך מכתב :חברה מחול:) = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?כן..המון
אהבה ממבט ראשון ?כן:) חיים שאחרי המוות ?מקווה יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?יכול להיות:S = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בכית בסרט ?בערך היית על במה ?כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן
נכשלת במקצוע ?כן
הורידו אותך כיתה ?לא
הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא
דברים אהובים שיר אהוב :יש המווון אוכל אהוב :תיירס וגלידת ריבת חלב
תוכנית אהובה :יש כמה ספורט אהוב :שחיה תחביב :הרבה
זמר / זמרת / להקה אהובים :כנל^^ עיתון אהוב :ממ = וסתם = מה השעה עכשיו ?12:54 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?לא אכפת לי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?להיות קצת באינטרנט ולהמשיך ללמוד:/ איזה ארוחה אחרונה אכלת ?בוקר תיכון או אוניברסיטה ?אוניברסיטה אתה משועמם/ת ?לא רעש אחרון ששמעת ?רעש הקלדה שלי
ריח האחרון שהרחת ?בושם אני חושבת. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?לא זוכרת שם:S מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?

וואי את ממש טיפשה.

"מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: כל אחד והסטיה שלו". זה לא סטייה חמודה. זה אולי סוטה מהנורמה אבל סטייה (ואני בטוחה שלזה התכוונת)- משהו לא בסדר, לא טוב, לא נורמלי, מעוות וכל זה. הומסקסואליות זאת לא סטייה וזה לא לא בסדר, הם בסה"כ אוהבים ונמשכים לבני המין שלהם.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifלא יפה להגיד טיפשה.

יכולת להגיד לה בדרך יותר יפה

חחח חסרת השכלה יותר טוב?

סתם, תכלס אני לא אומרת לה "יואו איזה סתומה ומטומטמת את! את לא מבינה כלום!" אבל מה שהיא אמרה זה פשוט טיפשי... לא אומרת שאני מכירה אותה ואין לי מושג את רמת החוכמה שלה, אבל כאן היא יצאה מטומטמת. עם משפט ממש לא נכון, ובגלל זה הכינוי טיפשה. כמו שפעם האמינו שהומסקסואליות זאת מחלת נפש...

../images/Emo45.gif

היא לא בהכרח טיפשה, זה מה שהיא חושבת שזה דבר הכי שגוי בעולם ולא בסדר והכי לא נכון. אבל אולי היא פשוט לא מבינה... ולוקחת את זה כמו אנשים אחרים וגזענים שנרתעים מזה ומגדירים את זה כ"סטייה" ואת הדעה הזאת כמובן צריך להשמיד, אבל למי שאומר צריך לנסות להסביר או משהו. והסברת טוב.
.

אני רואה שאת ממש מסכימה איתי במלא דברים..

חח סתם. בכל מקרה, קודם כל לא צריך להשמיד את הדעה כי אני מאמינה שכל אחד יש לו את חופש הביטוי להגיד מה שבא לו, גם אם זה לא מוצא חן בעיניי . אפשר להסביר למה זה לא נכון, למה זה מוטעה ושגוי, אבל להשמיד זה לא פתרון. בהשמדה אנחנו סומתים פיות וזה דבר מוטעה... צריך להסביר למה זה לא נכון ולנסות שהיא תבין. עכשיו בטח תגידי שהתכוונת להשמיד את הדעה שלא תהיה וכל זה, אבל תמיד יש דעות לא נכונות בעולם... היא לא טיפשה, היא אמרה דבר טיפשי ובעניין הזה היא טיפשה. בכללי, אין לי מושג מה רמת החוכמה שלה, אני לא מכירה אותה.

אם את לא מכירה אותי,מה את ישר מתנפלת?

כולה רשמתי כמה מילים-איזה סיפור עשית מזה. את הבנת בכלל את מה שאמרתי בצורה הפוכה-וחבל. ואיזה הגזמות,להשמיד דעות של אנשים שלא חושבים כמוכם?? כולה מה קרה,לכל אחד יש דעה משל עצמו-זה פורום ויש לי את כל חופש הביטוי להגיד מה דעתי בכל שאלה גם אם דעתי לא מתאימה לך ואת לא אוהבת אותה.

מישהו אמר שאין לך זכות להגיד מה שבא לך?

יש לך זכות בדיוק כמו שלי יש זכות, וכמו שכתבתי לזאת שמעלייך (תמר), אני מאמינה שלכל אדם יש את הזוכת להגיד את מה שהוא רוצה ושאסור לסתום פיות לאף אחד. מישהו הולך להשמיד אותך? מה הקשר? אני חושבת שאת אומרת שטות מוחלטת, ולי, אולי בניגוד לאנשים אחרים, חשוב להגיד את דעתי בדברים שחשובים לי. אני יכולה להגיד לך המון דברים על פוליטיקה, בני אדם, אנשים, דעות קדומות, וכן, מה שאמרת זה שטות מוחלטת ואני חושבת שאם את אומרת אותה את בן אדם לא חכם במיוחד בנושא. אולי את התלמידה הכי מצטיינת בכיתה אבל אם את אומרת כזאת שטות, אז כנראה אינטיליגנטית את לא... אבל לא משנה, ואל תעלבי לי עכשיו. אני לא אוהבת את הדעה שלך, אבל את אומרת שטויות, וזכותי לכתוב לך את זה. מצטערת שזה לא מתאים לך.... ואיך בדיוק הבנתי את מה שרשמת בצורה הפוכה? אולי תסבירי לי, כי אני לא רואה שום צורה שיכול להיות שהבנתי הפוך ממה שהתכוונת.

הדעה שלי היא שטויות בעיניך,לא בעיניי.

מצטערת שזה ל-ך לא מתאים. ומאיפה את בכלל יודעת למה התכוונתי כשאמרתי את המילה סטייה??אולי קודם תשאלי אותי מה זאת אומרת..מה את ישר מקללת. למה מי את שתפתחי את הפה שלך עליי

חח אני שמחה שאת מצטערת.

לא קיללתי אותך, במילה טיפשה התכוונתי שאמרת דבר טיפשי, לא שאת טיפשה. אוקי? ואם כל הכבוד לפי איך שאמרת לא ממש נשמע שאת חושבת שזה כזה דבר טוב...

אני גם לא אמרתי שצריך להשמיד דעות של,

אנשים שלא חושבים כמוני. להפך.. אני בעד חופש ביטוי ולכל אחד יכולה להיות דעה שונה לגמרי ואני תומכת בזה. אבל, כשאמרתי להשמיד את הדעה הזאת באמת שהתכוונתי לזה שזה דבר הכי שגוי בעולם להגיד שלהומאים יש 'סטייה' כי זה פשוט לא נכון. ופה אני עובדתיית, ואובייקטיבית לגמרי. אז זהו..

../images/Emo204.gifאני ממש אבל ממש לא התכוונתי לזה.

ואין לי כלום נגדם,אלא להיפך-אפילו יש לי כמה ידידים כאלו. אם לפי דעתך סטייה זה מה שאמרת,אז סבבה- אני מפרשת את זה בצורה אחרת. כולה שאלו האם אני בעד ונגד,וזה מה שעניתי. לא מתאימה לך דעתי-את לא חייבת לענות ולקרוא..ואני בעצם לא חייבת לך בכלל הסברים.

אני קוראת כי זה פורום,

ולא את לא חייבת לי הסברים אבל זה רק מראה שאין לך מה להגיד. ומה זה כאלו? כאלו מוזרים? הם בני אדם כמו כולנו. אוקי, איך את רואה את המילה סטייה? בואי תסבירי לי. וסבבה, למרות שאי אפשר להתנגד לזה אז אין מה להגיד בעד ונגד... אף אחד לא בוחר להיות הומוסקסואל. הדבר היחיד שהומוסקסואל יכול לעשות זה או להיות הוא עצמו, או לשקר לעצמו ולסביבה (בכל מקרה, זה מה שאני מאמינה בו. יש כאלה שחושבים שאפשר לבחור את מי לאהוב, ואי אפשר).

אני אמרתי שהם מוזרים?שהם לא כמונו?

את סתם מכניסה לי מילים לפה. סטייה בשבילי היא שאדם בוחר באפשרות מסויימת,גם אם היא לא כמו כל השאר. זה לא אומר שהוא לא נורמלי,משהו לא בסדר אצלו ובטח שלא מעוות! -אין בזה שום דבר מוזר לחלוטין. ואני מסכימה עם מה שאמרת בקשר להומוסקסואל,אבל אני לא מבינה למה עשית כזה סיפור גדווול ממה שאמרתי.

למעלה