שאלון!

נוגעע

New member
עונה !

= קצת בכללי = שם : נוגה פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.60 אני חושבת :O מידת נעליים : 37/38 צבע שיער : חום-שחור אחים/אחיות : 1 בת כמה את נראית : 14 אני חושבת.. משקפיים ? יש :[ גשר ? אין :] עבר פלילי : איןן שפות : עברית, אנגלית, צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? יופי- עיניים, אופי- חברותית הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? יופי- הכל, אופי- חשדנית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר : כעע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : בערך את/ה רוצה עוד פירסינג : קודם באוזניים.. אח'כ נדבר.. את/ה אוהבת רכבות הרים : כעע את/ה הייתם בחו"ל : יאפ (הולנד, בולגריה, קנדה, ואיטליה) = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
להרוג אנשים :
עישון אצל בני עשרה :
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כעע אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0 (עד כמה שקשה להאמין..) נשבר לך הלב : 0 (כנ"ל) שברת לבבות : 0 (כנ"ל) השם שלך הופיע בעיתון : 1 או 2 התחרטת על דברים שעשית : 10000000000000000 פעמים = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פיצה ממתק : מקופלת סרט מצויר : בובספוג
קורנפלקס : פיטנס מסטיק : עלמה צבע : אדום יום בשבוע : משתנה היום הכי לא מועדף : משתנה תכשיט : שרשרת עדינה ביותר חורף\קיץ : קיץ! בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : לא זוכרת הלכת איתו לסרט : יעסמין, עמית, נטלי, דניאל, שוחט, עוז, ואופיר. (עם כולם ביחדד) צעק עליך : עמית שלח לך מכתב : אף אחד. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כעע.. מראה שבורה או משו כזה אהבה ממבט ראשון ? כעע חיים שאחרי המוות ? יאפ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כעע = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? לא. הופעת בציבור בפיג'מה ?כן. לפני כל פורים (ביסודי) היינו אמורים לבוא עם פיג'מות לביצפר.. בכית בסרט ? אף פעם !!!! היית על במה ? כעע חשבת שאת\ה הולך למות ? לא... נכשלת במקצוע ? לא ! הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : עוגות גבינה של ביט 69 ו'נעים בחוץ' של יוני בלוך :] אוכל אהוב : ג'אנק. פיצה, פופקורן.. תוכנית אהובה : חברים. וארתור. ספורט אהוב : שחייה תחביב : ציור זמר / זמרת / להקה אהובים : הרבה עיתון אהוב : ראש1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:55 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אלך לקחת אחות קטנה מביצפר איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? מאוד רעש אחרון ששמעת ? שירים. הרבה שירים. ריח האחרון שהרחת ? רגיל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? "אינטרקום" של שייגעצ מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? דובי שלי :] אחלה שאלון!

למעלה