../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה.
= קצת בכללי = שם : שיר פירסינג :
קעקועים :
:< אבל יהיו גובה : 1.53 מידת נעליים : 38 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 3 בת כמה את נראית : 12 Oם משקפיים ?
גשר ?
:< עבר פלילי :
שפות : ערבית בערך, אנגלית, עברית כמובן, קצת ספרדית, קצת רומנית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? בגוף- צורת עיניים, בתכונות- יכולת לבקש סליחה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? את זה שאני נמוכה X: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. >: את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא, כי עוד לא ניסיתי
את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי פירסינג, אני לא מעוניינת בפירסינג. את/ה אוהבת רכבות הרים : כן <: את/ה הייתם בחו"ל : לא. אבל אני אהיה~! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא משנה לי, זה תלוי כמה אמין הבן זוג. להרוג אנשים : נגדXD עישון אצל בני עשרה :
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
בן אדם צריך ללכת עם מה שהוא מרגיש. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא XD = כמה פעמים... = היית מאוהבת :
נשבר לך הלב : פעם אחת, למרות שלא הייתי מאוהבת. שברת לבבות : פעם או פעמיים. נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון : לא זוכרת D: התחרטת על דברים שעשית : הרבה. יותר מ10. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :
ממתק : שוקולד
סרט מצויר :
קורנפלקס : כריות מסטיק :
צבע : לבן יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : חמישי תכשיט :
חורף\קיץ : יו קשה. בחורף רציתי קיץ, בקיץ אני רוצה חורף... בחדר : מממ, את המבנה שלו? <: = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ממממ אמא ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : וווואי לא זוכרת. צעק עליך : אמא :| שלח לך מכתב : איזה מחנה XD = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? שעכביש מביא מזל אהבה ממבט ראשון ?
חיים שאחרי המוות ?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?
הופעת בציבור בפיג'מה ?
בכית בסרט ?
היית על במה ?
חשבת שאת\ה הולך למות ?
נכשלת במקצוע ?
לא בתעודה אבל הורידו אותך כיתה ?
הקפיצו אותך כיתה ?
רצית להיות המין השני ?
דברים אהובים שיר אהוב : יומן מסע אוכל אהוב : הרבה. תוכנית אהובה : האלופה S: ספורט אהוב : -- תחביב : לבלות עם חברים <<<<: זמר / זמרת / להקה אהובים : מוניקה סקס
עיתון אהוב : ראש1/מעריב לנוער = וסתם = מה השעה עכשיו ? 15:00 תפוח או בננה ? בננה
כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לחזור ללמוד באנגלית. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? שניצל וצ'יפס {מקורי הא?} תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן;; רעש אחרון ששמעת ? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת ? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? גשם חזק של מוניקה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אבא