שאלון!

טוב.

אז לא הבנתי נכון, מצטערת. אוקי? ולא עשיתי מזה סיפור גדול... בסה"כ כתבתי את דעתי ואז היו לזה תגובות.

mafakit

New member
גמאנייייייייייייי ../images/Emo60.gif../images/Emo212.gif

=קצת בכללי= שם:דרור פירסינג:אין..וחבל שאין..=\ קעקועים:כנ"ל.. גובה:1.65 מידת נעליים:39 צבע שיער:חום אחים/אחיות:אח ואחות גדולים בת כמה את נראית:אמרו לי פעם אחת שאני נראית בכיתה י'..
משקפיים?לא גשר?למזלי אין צורך..
עבר פלילי:לא..
שפות:עברית..אנגלית..(?) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?לא יודעת..P= הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כנ"ל..P= =האם..= את/ה דלוק/ה על מישהו:כן..
את/ה רוצה לגור במקום אחר:לפעמים כן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:לא את/ה רוצה עוד פירסינג:אין לי..אבל אני רוצה! את/ה אוהבת רכבות הרים:כן!!מאוד! את/ה הייתם בחו"ל:כן =בעד\נגד..= מערכת יחסים ממרחקים:נגד..לא נראה לי שזה מצליח..=\ להרוג אנשים:בטח!זה התחביב שלי!חח.. עישון אצל בני עשרה:נגד!אני נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית:גנד! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:אין לי בעיה עם אנשים כאלו.. =האם את\ה..= אי פעם בכית על בת:לא נראה לי.. אי פעם בכית על בן:כן..
אי פעם שיקרת:כן.. אי פעם נעצרת:לא..P= =כמה פעמים..= היית מאוהבת:פעם אחת..אולי פעמיים..לא יודעת! נשבר לך הלב:פעם אחת.. שברת לבבות:אף פעם השם שלך הופיע בעיתון:היו תמונות שלי בעיתון אבל לא כתבו עליי.. התחרטת על דברים שעשית:נמ..לא יודעת..דיי הרבה פעמיםP= =דברים מועדפים= מילה בת 4 אותיות:דרור..
ממתק:וואו..יש הרבה..בעיקר דברים עם שוקולד סרט מצויר:במבי.. קורנפלקס:שוגי,קראנץ',טריקס.. מסטיק:בזוקה,MUST-פטל לימון,מנגו אפרסק.. צבע:כחול יום בשבוע:שישי-שבת ולפעמים גם יום חמישי.. היום הכי לא מועדף:ראשון-שעה שביעית=\ שלישי-המקצועות הכי מרגיזים תכשיט:צמיד ניטים! חורף\קיץ:חורף בחדר:מה בחדר?מה אני אוהבת בחדר?המ..הכל
=האיש האחרון ש..= ישן במיטה שלך:עמית[זה לא כמו שזה נשמע!הוא פשוט ישן אצלי!] ראה אותך בוכה:אמא שלי.. הלכת איתו לסרט:אחותי
צעק עליך:אמא שלי..P= שלח לך מכתב:מכתב.?!מאיפה אני זוכרת.. =האם את\ה מאמין\ה ב..= אמונות טפלות?אם כן איזה?המ..אני אומרת טפו טפו טפו חמסה חמסה חמסה.. אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13ובאמונות שקשורות אליו?לא..אבל כל הסרטים על זה מגניבים!
=האם אי פעם..= אמרת"אני אוהבת אותך"והתכוונת?כן.. הופעת בציבור בפיג'מה?כן..הלכתי פעם לגן עם הפיג'מה..
בכית בסרט?לא היית על במה?כן..מללא פעמים! חשבת שאת\ה הולך למות?כן..XD נכשלת במקצוע?4 מקצועות..לייתר דיוק..XD הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:יש מלא!כל השירים של אבריל וSP ויש עוד הרבה.. אוכל אהוב:של אמא..יאממ.. תוכנית אהובה:הסדרות בYES-STARS ספורט אהוב:סוסים..סקייטבורד..XD תחביב:סקייטבורד..גיטרה.. זמר/זמרת/להקה אהובים:אבריל לאבין,סימפל פלאן ויש עוד אבל אלה העיקריים.. עיתון אהוב:ראש1..(?) =וסתם= מה השעה עכשיו?13:40 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לנגן איזה ארוחה אחרונה אכלת?צהריים תיכון או אוניברסיטה?לא יודעת..לא הייתי באפחד מהם
אתה משועמם/ת?מאוד רעש אחרון ששמעת?טרקטור עבר בחוץ.. ריח האחרון שהרחת?הדאורדורנט שליXD איזה רינגטון יש לך בפלאפון?סימפל פלאן-וולקאם טו מיי לייף ויש עוד אבל את זה אני הכי אוהבת! מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?מישו..
XD

MakeItHurt

New member
אהבעבע עונה!

= קצת בכללי = שם : לי פירסינג : הליקס קעקועים : אין גובה : 160+ מידת נעליים : 39-40 צבע שיער : שטני אחים/אחיות : שלוש אחיות בת כמה את נראית : אומרים לי שאני נראת בת 16-17 משקפיים ? יש גשר ? לא עבר פלילי : גנבתי ממכולת פעם. שפות : עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? כתפיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? להתחיל?! = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3 נשבר לך הלב : 4 שברת לבבות : 4 השם שלך הופיע בעיתון : 2-3 התחרטת על דברים שעשית : יותר מידי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : חיוך ממתק : מארס *,* סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : טריקס :) מסטיק : מנגו אפרסק צבע : כחול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : שלישי תכשיט : השרשראות שלי חורף\קיץ : קיץ בחדר : גיטרה ומיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אימא הלכת איתו לסרט : עדן צעק עליך : אימא בערך.. שלח לך מכתב : נממ זרעים של שלום = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? שכל קשר בשיער מישהו חושב עליך אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : leaving on a jet plane אוכל אהוב : אוכל שאימא עושה תוכנית אהובה : אחים ואחיות ספורט אהוב : ריצה, נסיעה ברולר תחביב : לנגן זמר / זמרת / להקה אהובים : ביטלס עיתון אהוב : ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 13:47 תפוח או בננה ? אפחד כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לאכול כנראה או לבקר בעוד פורומים איזה ארוחה אחרונה אכלת ? מארס?! תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?לא ממש רעש אחרון ששמעת ? אימא משהו עם קופסאות ריח האחרון שהרחת ? של האוכל שאימא עושה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? משהו של נוקיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מלו ושון. \=

Retama

New member
חזרתי מהיםםם

= קצת בכללי = שם : רותם פירסינג : כמה באוזניים.. קעקועים : אין גובה : 1.58 :/ מידת נעליים : 38 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 אחיות בת כמה את נראית : 15? משקפיים ? אין גשר ? היה עבר פלילי : אין שפות : עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : הייתי רוצה לעבור דירה רק לצורך המעבר. אבל סה"כ לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד..? להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מן הסתם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : 3-4 התחרטת על דברים שעשית : יותר מדי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : שוקולד
סרט מצויר : היפה והחיה קורנפלקס : ברנפלקס ועוגי מסטיק : אפרסק צבע : היום זה כחול יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : טבעות וצמידים לרגל חורף\קיץ : קיץ! בחדר : המיטה שלי = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני :p ראה אותך בוכה : לימור הלכת איתו לסרט : לימור צעק עליך : לא זכור לי שלח לך מכתב : רופא שיניים ): = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן :p היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : אננססס תוכנית אהובה : האוס ספורט אהוב : קראטה P: תחביב : ציור זמר / זמרת / להקה אהובים : יזהר אשדות עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:03 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ? עוגיות תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן רעש אחרון ששמעת ? רוח מהחצר ריח האחרון שהרחת ? ים איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? שיר ג'אז כזה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?

שבת.

= קצת בכללי = שם : תמר. פירסינג : אין. קעקועים : כנ"ל. גובה : אמ..לא יודעת במדויק מטר שישים+ מידת נעליים : גדולה
צבע שיער : חום בהיר. אחים/אחיות : אחד אחד. בת כמה את נראית : בגילי?.. משקפיים ? אין. גשר ? גם לא. עבר פלילי : בהחלט לא קיים. שפות : עבריתXD אבל אנגלית, ואיזה כמה מילים בצרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הכל חוץ מהעינים.(אם מדברים על חיצוניות.) = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : אכן כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן. את/ה רוצה עוד פירסינג : אכן. את/ה אוהבת רכבות הרים : לא. את/ה הייתם בחו"ל : פעם אחת. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : זה תלוי כל כמה זמן נפגשים ואם מדברים הרבה אם כן בעד.. להרוג אנשים : נגד! עישון אצל בני עשרה : נגד אצל כל גיל.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לגמרי בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אכן. אי פעם בכית על בן : אכן כן. אי פעם שיקרת : כמו כל אחד. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אפס. נשבר לך הלב : כנ"ל. שברת לבבות : כנ"ל? השם שלך הופיע בעיתון : גם 0 התחרטת על דברים שעשית : מלא פעמים. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : מחשב, אהבה.. ממתק : אין כל כך. סרט מצויר : כנ"ל. קורנפלקס : או רגיל של תלמה הצהוב, או קינמונים או משהו. מסטיק : מנטה עדין. צבע : שחור, תכלת, כחול. יום בשבוע : שישי\שבת. היום הכי לא מועדף : חמישי+ראשון איכס! תכשיט : שרשרת+עגילים. חורף\קיץ : חורף. בחדר : מחשב. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : זה לא נחשב איש, אבל החתול שלי. ראה אותך בוכה : אני. הלכת איתו לסרט : אבא שלי? צעק עליך : אני משערת שאבא שלי. שלח לך מכתב : א'. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? לא אהבה.. חיים שאחרי המוות ? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? ממש לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כמובן. הופעת בציבור בפיג'מה ? בכיתה ב'. בכית בסרט ? אולי. היית על במה ? אכן. חשבת שאת\ה הולך למות ? אכן כן. נכשלת במקצוע ? יותר מידי.. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? שלילי. רצית להיות המין השני ? לא. דברים אהובים שיר אהוב : אין אחד. אוכל אהוב : שניצל תירס+הסלט של אבא של נועה. תוכנית אהובה : חברים! ספורט אהוב : אין. תחביב : מחשבי. זמר / זמרת / להקה אהובים : אביב גפן, עברי לידר, מוניקה סקס, הביטלס, פינק פלויד, ועוד... עיתון אהוב : ראש1. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:11 תפוח או בננה ? בננה. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אין לדעת. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב(אתמול) תיכון או אוניברסיטה ? עוד לא הייתי בשניהם. אתה משועמם/ת ? קצת. רעש אחרון ששמעת ? זה לא רעש אבל אני שומעת עכשיו מוזיקה. ריח האחרון שהרחת ? אמ.. לא יודעת. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? הכוס הכחולה של עברי לידר אאל"ט. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אמ.. אני לגמרי בטוחה שעניתי על השאלון הזה פעם.

hilonet14

New member
עונהההההההה

= קצת בכללי = שם : הילה פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : כנראה שפחות ממטר 60... חחח XD מידת נעליים : 36 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 אחיות בת כמה את נראית : 15 משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עברית אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? חברה טובה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? מתעצבנת מהר = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : מאודדדדדדדדדדד את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא יודעת אולי אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא יודעת נשבר לך הלב : 2 שברת לבבות : לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון : לא התחרטת על דברים שעשית : לא זוכרת = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : סוכרייה על מקל סרט מצויר : אלאדין קורנפלקס : שוגי מסטיק : מנטה צבע : כל הצבעים יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : מה שיש לכולם, לא? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : נראה לי שאור ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : חברות צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : המורה לתנ"ך.... לתיק אישי.... כלבההה! רק איחרתי כל בוקר, מה כבר קרה?!?!? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? נעל הפוכה אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן-אתמול בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב : Hot Fudge אוכל אהוב : אוכל של אמא תוכנית אהובה : של מי השורה הזאת ספורט אהוב : איירובי תחביב : שירה & ריקוד זמר / זמרת / להקה אהובים : רובי וויליאמב
עיתון אהוב : ראש אחד = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:38 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? עונה על שאלון אחר איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תפוחי אדמה בתנור תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ?כן רעש אחרון ששמעת ? צלצול טלפון ריח האחרון שהרחת ? של האוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? לא יודעת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? לא בא לי חיבוקים כרגע :/

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif

= קצת בכללי = שם : שרית. פירסינג : 8 לובים והליקס. קעקועים : לא, בנתיים.
גובה : 1.70. מידת נעליים : 40-41. צבע שיער : חום. אחים/אחיות : 2. בת כמה את נראית : 14-15.. משקפיים ? לא. גשר ? כן. עבר פלילי : אין. שפות : הרבה. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שיער ועיניים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? גוף. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן. את/ה אוהבת רכבות הרים : כן. את/ה הייתם בחו"ל : כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד. להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 2. נשבר לך הלב : 1. שברת לבבות : 2. השם שלך הופיע בעיתון : 0. התחרטת על דברים שעשית : הרבה, מידי. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בננה. ממתק : קליק. סרט מצויר : בובספוג. קורנפלקס : כריות. מסטיק : מנטה. צבע : כתום. יום בשבוע : שני ושישי. היום הכי לא מועדף : שלישי וחמישי. תכשיט : צמידים. חורף\קיץ : חורף. בחדר : מיטה ומחשב. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אבא. [כשישנתי עם אמא XD] ראה אותך בוכה : אמא. הלכת איתו לסרט : הדס. צעק עליך : אמא. שלח לך מכתב : ממ D: = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן, לדרוך על אחרים כשדורכים עלייך כדי לא לריב, טפו טפו טפו על עץ אהבה ממבט ראשון ? כן. חיים שאחרי המוות ? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? כן. בכית בסרט ? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? לא. נכשלת במקצוע ? כן. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? לא. דברים אהובים שיר אהוב : הרבה. אוכל אהוב : מקדונלס. תוכנית אהובה : השיר שלנו
ספורט אהוב : ריקוד וקיקבוקסינג. תחביב : להתבטל. זמר / זמרת / להקה אהובים : יותר מידי. עיתון אהוב : ראש1. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 14:55 תפוח או בננה ? בננה. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להתקלח נראהלי. או לענות על עוד כמה שאלונים. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? בוקר. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ? לא ממש. רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה. ריח האחרון שהרחת ? סבון. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אחריות - יוני בלוך. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מממ לא יודעת. אמא.

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifעונה.

= קצת בכללי = שם : שיר פירסינג :
קעקועים :
:< אבל יהיו גובה : 1.53 מידת נעליים : 38 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 3 בת כמה את נראית : 12 Oם משקפיים ?
גשר ?
:< עבר פלילי :
שפות : ערבית בערך, אנגלית, עברית כמובן, קצת ספרדית, קצת רומנית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? בגוף- צורת עיניים, בתכונות- יכולת לבקש סליחה. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? את זה שאני נמוכה X: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. >: את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא, כי עוד לא ניסיתי
את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי פירסינג, אני לא מעוניינת בפירסינג. את/ה אוהבת רכבות הרים : כן <: את/ה הייתם בחו"ל : לא. אבל אני אהיה~! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא משנה לי, זה תלוי כמה אמין הבן זוג. להרוג אנשים : נגדXD עישון אצל בני עשרה :
נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
בן אדם צריך ללכת עם מה שהוא מרגיש. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא XD = כמה פעמים... = היית מאוהבת :
נשבר לך הלב : פעם אחת, למרות שלא הייתי מאוהבת. שברת לבבות : פעם או פעמיים. נראה לי. השם שלך הופיע בעיתון : לא זוכרת D: התחרטת על דברים שעשית : הרבה. יותר מ10. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :
ממתק : שוקולד
סרט מצויר :
קורנפלקס : כריות מסטיק :
צבע : לבן יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : חמישי תכשיט :
חורף\קיץ : יו קשה. בחורף רציתי קיץ, בקיץ אני רוצה חורף... בחדר : מממ, את המבנה שלו? <: = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ממממ אמא ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : וווואי לא זוכרת. צעק עליך : אמא :| שלח לך מכתב : איזה מחנה XD = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? שעכביש מביא מזל אהבה ממבט ראשון ?
חיים שאחרי המוות ?
יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?
= האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?
הופעת בציבור בפיג'מה ?
בכית בסרט ?
היית על במה ?
חשבת שאת\ה הולך למות ?
נכשלת במקצוע ?
לא בתעודה אבל הורידו אותך כיתה ?
הקפיצו אותך כיתה ?
רצית להיות המין השני ?
דברים אהובים שיר אהוב : יומן מסע אוכל אהוב : הרבה. תוכנית אהובה : האלופה S: ספורט אהוב : -- תחביב : לבלות עם חברים <<<<: זמר / זמרת / להקה אהובים : מוניקה סקס
עיתון אהוב : ראש1/מעריב לנוער = וסתם = מה השעה עכשיו ? 15:00 תפוח או בננה ? בננה
כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לחזור ללמוד באנגלית. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? שניצל וצ'יפס {מקורי הא?} תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? כן;; רעש אחרון ששמעת ? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת ? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? גשם חזק של מוניקה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אבא

כמו שלא נאהב עוד לעולם. ../images/Emo14.gif

קצת בכללי שם : נועה. פירסינג : נזם, ארבע לובים, הליקס... בקרוב טראגוס אני מקווה. קעקועים : יהיו. גובה : 1.65 בערך. מידת נעליים : 39-40 צבע שיער : חום. אחים/אחיות : אחות אחת. בת כמה את נראית : בערך בגילי אבל לפעמים חושבים שאני יותר גדולה (לפני שנה וחצי- הייתי בת 12 וחצי, התחיל איתי איזה חייל ברכבת והוא אמר לי שהוא חשב שאני בת 17 לפחות חח). משקפיים ? עדשות. גשר ? עוד חודשיים יורד!! עבר פלילי : חמישה תיקים.
שפות : עברית וזהו. חחח. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? מה, אופי או יופי? חח טוב ניתן שלוש מכל אחד. חיצונית- עיניים, שער, ועוד בכללי אבל אין משהו מיוחד. אופי- אני מאד מתענינית בהרבה דברים, אני מאד נלחמת על דברים שחשובים לי, אני חושבת שאני בן אדם מעניין... אה, ואני גם יודעת לאהוב. באמת.
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? חיצוני- משקל הייתי שמחה להיות קצת פחות למרות שבכללי אני מרוצה. שער שלא בא לו להסתדר!!! חח וממ אף. הכל לא כ-ז-ה מפריע לי... ואופי- אני מאד סגורה ונורא קשה להתחבר איתי, אני אגואיסטית וילדותית בדברים מסוימיים. האם... את/ה דלוקה על מישהו : חח דלוקה. נגיד שכן. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : ברור. את/ה רוצה עוד פירסינג : כןכןכן. את/ה אוהבת רכבות הרים : אהאה. את/ה הייתם בחו"ל : כן. בעד \ נגד... *אגב, נמאס שבכל שאלון יש את זה. תכלס אתם נותנים דברים שברור לגמרי מה התשובה שלהם... מערכת יחסים ממרחקים : בעד אם אוהבים באמת... להרוג אנשים : לאף אחד אסור לקחת חיים של בן אדם אחר, לא משנה מה (גם לא פושעים). עישון אצל בני עשרה : כשזה לא בשביל הפוזה אז כן (כלומר, כי אוהבים את זה). נסיעה במכונית אחרי ששתית : אוי נו... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד כמו כל קשר של אהבה. האם את\ה... אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. כמה פעמים... היית מאוהבת : פעם אחת חח (ותמיד כשאני קוראת את השאלות האלה אני חושבת שבטח חצי מהאנשים בכלל לא יודעים מה זה להתאהב, אז כן, אני בטוחה שזה זה אבל אף אחד לא יודע מזה חוץ מהפסיכולוג שלי). נשבר לך הלב : גם... שברת לבבות : לא נראה לי שאי פעם. השם שלך הופיע בעיתון : חח לא נראלי שאי פעם. התחרטת על דברים שעשית : כל החיים בערך.
דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות : אהבה. חח כמו כולם. ממתק : שוקולדדדדד!!!! סרט מצויר : אה.. לא יודעת. קורנפלקס : הממ לא הרגיל אבל הוא די רגיל חח. מסטיק : לא אוהבת בכלל. צבע : תלוי למה... יום בשבוע : רביעי! או שישי שבת. היום הכי לא מועדף : חמישי הארור!!! תכשיט : שרשראת פיס. חורף\קיץ : משתנה כל הזמן. בחדר : מחשבי והמיטה חח. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך : מלבדי? ממ...... מירב? זה היה לפני שנים אחדות. ראה אותך בוכה : בטח אבא. הלכת איתו לסרט : מירבובובובוניקוש! צעק עליך : אינני יודעת. שלח לך מכתב : הו! ממ לא יודעת חח מכתבים זה פסה. D: האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? כן. חיים שאחרי המוות ? יש מצב. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? ברור. הופעת בציבור בפיג'מה ? D: בכית בסרט ? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? חח לא. נכשלת במקצוע ? כן. :( הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? חח כן. דברים אהובים שיר אהוב : אע זה משתנה !! אוכל אהוב : סלטיייייייייייייי. תוכנית אהובה : האלופה. ספורט אהוב : הליכה מהמחשב לטלויזיה וכו'. תחביב : קריאה... זמר / זמרת / להקה אהובים : א.גפן כמובן. ויש עוד!!! עיתון אהוב : ראשי. וסתם מה השעה עכשיו ? 16:07 תפוח או בננה ? בננה אם כבר. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ממ לא יודעת נראה. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהריים. :O תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה.. אתה משועמם/ת ? לא! רעש אחרון ששמעת ? את הקול המקסים של אביבי... ריח האחרון שהרחת ? הריח של הגשם. אומיגד, איזה כייףץ איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? קח אותי של היהודים. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ההוא.

עונה :)

= קצת בכללי = שם : רוני פירסינג : אין קעקועים : אין (כרגע..) גובה : 1.47 מידת נעליים :37 צבע שיער : חום כהה-מבריק אחים/אחיות : אחים בת כמה את נראית :12 משקפיים ? בע...אין גשר ? אין (כרגע :'( ) עבר פלילי : לא... שפות :עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?אהבה לחיות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?חוסר סבלנות :p = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר :כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי ולא את/ה אוהבת רכבות הרים :ברור (מי לא?) את/ה הייתם בחו"ל :יותר מדי :p = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3 נשבר לך הלב :1 שברת לבבות : 4 השם שלך הופיע בעיתון :8 התחרטת על דברים שעשית :5 = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : רוני, שמי המוצ'לם ממתק : שוקולד מריר סרט מצויר : "תזיזו ת'רגליים" קורנפלקס : סיני מיניס מסטיק : מאסט פטל-לימון צבע : זהב יום בשבוע :שישי היום הכי לא מועדף :ראשון :/ תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : ... = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : חברה שלי, שני הלכת איתו לסרט : אמא ואבא צעק עליך : אמא שלח לך מכתב :אחי (שנמצא באמריקה :'( ) = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?אין לי שמץ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?קצת = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?לא נכשלת במקצוע ?לא הורידו אותך כיתה ?לאאאאאאאאא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?קצת דברים אהובים שיר אהוב : מאמי של מירי מסיקה אוכל אהוב :פיצה מלווח תוכנית אהובה :בובספוג ספורט אהוב :כדורגל תחביב :ריקוד זמר / זמרת / להקה אהובים :קרן פלס עיתון אהוב :מעריב לנוער = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:15 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?לענות על שאלונים איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צהריים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?כן, קצת רעש אחרון ששמעת ? נביחה של הכלבה שלי :p ריח האחרון שהרחת ?ארוחת צהריים איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?רגיל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?לכלבה המוצ'למת שלי מעייף XD

בובובוו

= קצת בכללי = שם : יער פירסינג : הלוואי, רק לובים רגילים קעקועים : כנל גובה : מממ בינוני שכזה>< סביבות המטר שישים מידת נעליים : 39 בערך צבע שיער : חום עם פס וחצי של אדום דהוי אחים/אחיות : 1, גדול בת כמה את נראית: בוו לא יודעת משקפיים ? כן גשר ? בקרוב עבר פלילי : אזרחית תמימה שפות : עברית אנגלית שכזה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? מממ לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? ממממ הרבה [שונאת שאלות כאלה] = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : הרבה מעבר לזה את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא ממש.. אולי דירה אחרת אבל אותו מיקום את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן, והייתה לי כזו את/ה רוצה עוד פירסינג : כןן את/ה אוהבת רכבות הרים : ממש לא את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : זה ממש קשה להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא חכם במיוחד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעדדדד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : המון אי פעם שיקרת : כנל אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : מממ 5-6 נשבר לך הלב : 2 שברת לבבות : 0 אני חושבת השם שלך הופיע בעיתון : תמונה התחרטת על דברים שעשית : המון = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : טוסיק [יופיייייייי אני לא יודעת לספור] ממתק : ממ כאלה כמו אמ אנ אמ רק עם חמאת בוטנים סרט מצויר : יותר מידי קורנפלקס : ממ לא ממש אוכלת.. אולי כריות או עוגי מסטיק : תפוח דובדבן או מנטה צבע : ירוק ושחור יום בשבוע : שלישי אחהצ שבת אחהצ שישי בערב.. אין יום שאת כולו היום הכי לא מועדף : ממ שלישי ורביעי ^^; יש ספורט מת' ואנגלית בשניהם תכשיט : מממ לא יודעת חורף\קיץ : חורףףף בחדר : שלי = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חוץ ממני? מאי ראה אותך בוכה : ממממממ אני גם לא ממש בוכה וגם אם כן כשאני לבד. אין לי מושג הלכת איתו לסרט : שנים לא הלכתי לסרט צעק עליך : אמא בטח.. אבל הקומונרית בקן ממש כעסה עלי ועל מאי כי פיזרנו נצנצים [אז מה??:|||||||] שלח לך מכתב : הבי"ס כי לא יהיו ימי הורים = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? זה טפלות.. לא מאמינה = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן [לא רק לחברות ומשפחה וזה] הופעת בציבור בפיג'מה ? ימי פיג'מות בבי"ס בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : לא יודעתתתתתת יותר מידי.. אולי סמלס לייק טין ספיריט [נירוונה] או פיר אוף דה דארק [איירון מיידן].. או שבעצם טנגו צפרדעים של כוורת, או גוליית של כוורת? ענעאע יותר מידי אוכל אהוב : לא יודעתת יותר מידי תוכנית אהובה : אם כבר אז נישואים פלוס חברים סימפסונס וסאותפארק ספורט אהוב : אין כזה תחביב : כל מיני זמר / זמרת / להקה אהובים : המוןןןןןןןןןןןןן. עיתון אהוב : YNET? >< = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:04 תפוח או בננה ? פוח כחול או אדום ? כחול עם סרט אדום ^.^. סתם.. כחול נראה לי סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לחרבן איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ממ בקן כל מיני פיתות ושוקולד וחומוס תיכון או אוניברסיטה ? לא הייתי באף אחד מהם אתה משועמם/ת ? כרגע לא ממש רעש אחרון ששמעת ? הרגע, חרקֶה של מכונית ריח האחרון שהרחת ? מממממ לא יודעת, השמפו שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? האינטרנט לא עובד [גיליתי את זה כשהורדתי את קום טוגדר של הביטלס מהאתר של אורנג'] מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? הואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא. זהו?

עונה =]

= קצת בכללי = שם : יוליה|:) פירסינג : ---- קעקועים : ---- גובה : 1.56 מידת נעליים : 38 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : 12 (למרות שאני בת 14!) משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עברית , רוסית אנגלית וספרדית! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שאני עקשנית , ואת השיער שלי:):):)::) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? שאני חסרת סבלנות ובישנית... = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן 3> את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן.. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : האמת לא איכפת לי.. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : הרבה.. נשבר לך הלב : פעם אחת! שברת לבבות : פעם אחת! השם שלך הופיע בעיתון : פעמיים..=] התחרטת על דברים שעשית : הרבה.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה 3> ממתק : שוקולדדד סרט מצויר : לא יודעת.. קורנפלקס : כריות שוקולד מסטיק : של ORBIT צבע : כתום וחום יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : טבעת חורף\קיץ : קיץ בחדר : המחשב..=] = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני:) ראה אותך בוכה : חברה הכי טובה שלי הלכת איתו לסרט : עים חברות צעק עליך : אחותי הגדולה שלח לך מכתב : מיזמןןןן סבתא שליי.. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן.. כימעט בכולם! אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כן = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב : יש הרבההההה אוכל אהוב : פיצות , המבורגר כל הג'אנק פודד!!:) תוכנית אהובה : ארץ נהדרת , מועדון לילה ועוד.. ספורט אהוב : שחייה תחביב : לשיר , מחשב , טלוויזיה , לישון , מוזיקהה ":):):):) זמר / זמרת / להקה אהובים : ג'ניפר לופז , ביונסה , להקת אוונסנס :) עיתון אהוב : ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:19 בערב... תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? נראה..עוד לא חשבתי על זה... איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אורז עים עוף.. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? קצת... רעש אחרון ששמעת ? של הטלוויזיה. לא יודעת עים זה רעש..חחח.. ריח האחרון שהרחת ? -------- איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? שיר של ביונסה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ******

2MayaN

New member
עונה:] |קרמבו|../images/Emo221.gif

= קצת בכללי = שם : מעיין פירסינג : אין (חוץ מעגילים אבל זה לא נחשב:p) קעקועים : אין גובה : לאדעת:p מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום בהיר אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : בגיל שלי נראלי:p משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות :עברית,אנגלית וטיפה ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?אממ.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?שאני פחדנית ועוד הרבה דברים = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא ממש (זה כואב:p) את/ה אוהבת רכבות הרים :לא את/ה הייתם בחו"ל :כה = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כה אי פעם בכית על בן : כה אי פעם שיקרת : כה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אממ נשבר לך הלב : אף פעם שברת לבבות : אף פעם השם שלך הופיע בעיתון : אף פעם התחרטת על דברים שעשית :לאדעת כמה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לאדעת (נו 5 אזמה:p) ממתק : שוקולד? סרט מצויר : יש כמה:] קורנפלקס : כריות ונילXD מסטיק : לא זוכרת את הטעם צבע : גוונים של כחול יום בשבוע : שישי או שבת היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : עגילים חורף\קיץ :חורף
בחדר : מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני:p ראה אותך בוכה : אממ..אמא שלי נראלי הלכת איתו לסרט : חברה צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב :בי"הסXD = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?בערך יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?לא הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בציבור בכית בסרט ? כה אבל לא בקולנוע היית על במה ? כה חשבת שאת\ה הולך למות ?לא נכשלת במקצוע ?כה הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב :קשה.. אוכל אהוב :פשטידה וסלט (אין לי כח לפרט:p) תוכנית אהובה :"חברים" ספורט אהוב :שחייה או משחק כדור תחביב :אממ לצאת זמר / זמרת / להקה אהובים :עברי לידר (יש עוד) עיתון אהוב :לא קוראת יותר מידי אז נגיד שידיעות = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:05 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לאדעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ?מוצרלה תיכון או אוניברסיטה ?אולי תיכון אתה משועמם/ת? עכשיו לא כל כך רעש אחרון ששמעת ? גשם? או אחותי ריח האחרון שהרחת ?גשם
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?אממ..הקלטה כזאת מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?-

עונה../images/Emo3.gif

= קצת בכללי = שם : אור פירסינג : אין קעקועים : -- גובה : לע דעת מידת נעליים : לע זוכרת צבע שיער : לע זוכרת אחים/אחיות : 1 בת כמה את נראית : מלא אמרו לי שאני נראת קטנה .. באיזה כיתה ח' או ט' <ואני כיתה י"א
> משקפיים: יש אבל לא תמידי גשר ? -- עבר פלילי : -- שפות : עברית אנגלית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ריסים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הכול
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כע
את/ה רוצה לגור במקום אחר : לע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : הידלקות כן אהבה לא את/ה רוצה עוד פירסינג : -- את/ה אוהבת רכבות הרים : כעעעעעעע
את/ה הייתם בחו"ל : לצערי לע .. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תלוי מה המרחק .. להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין דעה = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : מגעגועים אי פעם בכית על בן : כע אי פעם שיקרת : אין בן אדם שלא משקר אי פעם נעצרת : לע = כמה פעמים... = היית מאוהבת : וואו אממ הרבה נשבר לך הלב : פעם 1 .. שברת לבבות : 1 או 2 השם שלך הופיע בעיתון : מלא התחרטת על דברים שעשית : אמממ לפעמים .. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אחלה
ממתק : במבה סרט מצויר : לע דעת XB קורנפלקס : אממ שכחתי ת'שם שלו .. מסטיק : תפוח צבע : שחור יום בשבוע : אמממ שישי היום הכי לא מועדף : שלישי תכשיט : לא אוהבת חורף\קיץ : אביב בחדר : אמממממממ מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמא ראה אותך בוכה : אמממ אפחד .. הלכת איתו לסרט : פוו מי זוכר .. נראה לי אח שלי צעק עליך : אממממ לע זוכרת .. לע צועקים עלי בכלל
שלח לך מכתב : דיסקונט
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן אין לי כוח לפרט אהבה ממבט ראשון ? אמממ לע חיים שאחרי המוות ?לא רוצה להאמין יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לע = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כע הופעת בציבור בפיג'מה ? כע כשהיה יום פיג'מות בבצפר
בכית בסרט ? כע היית על במה ? כע חשבת שאת\ה הולך למות ?לע נכשלת במקצוע ? כע הורידו אותך כיתה ?לע הקפיצו אותך כיתה ? לע רצית להיות המין השני ? כע זה קשה להיות בת
דברים אהובים שיר אהוב : מלאאאאאאאא אוכל אהוב :פסטהה החיים שלי
תוכנית אהובה :לע דעת .. הרבה ספורט אהוב :הליכה
תחביב :מחשב זמר / זמרת / להקה אהובים :מלא מלא מלא עיתון אהוב :ידיעות אחרונות .. למרות שאני לא קוראת ממש .. רק מסתכלת אם יש סרטים חדשים XB = וסתם = מה השעה עכשיו ? 23:56 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת ?ארוחת ערב בשרית
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?קצת רעש אחרון ששמעת ? שירים עכשיו ריח האחרון שהרחת ?אממממממממ לע דעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?אין לי .. גם ככה רוב הזמן הוא על רטט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אמממ .........

moomi123

New member
אני^^../images/Emo176.gif

= קצת בכללי = שם : אור פירסינג : 2 בימין 1 בשמאל קעקועים : אין גובה : 1.60 מידת נעליים : 10 צבע שיער : חום אחים/אחיות : יש בת כמה את נראית : 13? משקפיים ? לרחוק גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עברית,אנגלית,ערבית וקצת פרסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?לאדעתP: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים :כן את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :לאדעת = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לאדעת נשבר לך הלב : לאדעת שברת לבבות : לאדעת||מי סופר? השם שלך הופיע בעיתון : נראלי שאף פעםXD התחרטת על דברים שעשית :די הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ענבל-חברה שלי3> ממתק : שוקולד סרט מצויר : אין קורנפלקס : יש הרבהה מסטיק : יש הרבהה צבע : כתום
יום בשבוע : שלישי היום הכי לא מועדף :שני תכשיט : עגילים חורף\קיץ : קיץ בחדר : מחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה : אמא הלכת איתו לסרט : לאדעת צעק עליך : לאדעת שלח לך מכתב :לאדעת = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ?קצת אם כן איזה ?אינלי כח אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?לא הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?כן דברים אהובים שיר אהוב :כל השירים של ג'סטין אוכל אהוב :של אמא תוכנית אהובה :אין ספורט אהוב :כדורעף:]] תחביב :לשמוע מוסיקהה זמר / זמרת / להקה אהובים : ג'סטיןן, אן סינק, כריסטינה אגילרה עיתון אהוב :אין = וסתם = מה השעה עכשיו ?15:32 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?לענות אולי על עוד שאלון איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צהריים תיכון או אוניברסיטה ? לאדעת אתה משועמם/ת ?כן רעש אחרון ששמעת ? אחותי מדברת ריח האחרון שהרחת ?לאדעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אין מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?מממ..

just Kaya

New member
מהשיעמום. XD

= קצת בכללי = שם : קיה. ^^' פירסינג : לובים [זה נחשב פירס?]. הרחבה [קטנה]. וסיד [ז"ל]. קעקועים : בקרוב! (; גובה : 1.70 מידת נעליים : 39 / 40 / 41 -ביג פוט! XD צבע שיער : שטני.
אחים/אחיות : נאופ. בת כמה את נראית : לא יודעת. 15? >_> משקפיים ? לא. גשר ? לא. D: עבר פלילי : לא. שפות : אנגלית, גרמנית, צרפתית. [ועברית.] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אף! D: הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? שומנים. :| = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יאפ. את/ה רוצה לגור במקום אחר : יאפ. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : נאופ. את/ה רוצה עוד פירסינג : אהא. 3> את/ה אוהבת רכבות הרים : כעעעעעע!!!1 את/ה הייתם בחו"ל : בטח! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד. אררר בגידות! :| להרוג אנשים : בעד!!1 עאעאעאע! D: [סתם; אני נגד.] עישון אצל בני עשרה : פיכס. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. ^^' מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. שיהנו. :) = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כע. [ענייני מוות.] אי פעם בכית על בן : כן. :( אי פעם שיקרת : בטח. ואם אני אגיד לא זה יהיה שקר. ^^' אי פעם נעצרת : לא. >_> = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעם אחת. נשבר לך הלב : פעם אחת. שברת לבבות : אפעם. אני חושבת? השם שלך הופיע בעיתון : אפעם. אם אני זוכרת נכון. התחרטת על דברים שעשית : המון. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : דאגי.
ממתק : לא חשוב איזה. D: סרט מצויר : של דיסני. ^^' קורנפלקס : המ. משהו טעים. מסטיק : כל אחד. צבע : כחול. תכלת. שחור. אדום. סגול. יום בשבוע : שישי-יציאות! D: היום הכי לא מועדף : שני. סובלים. תכשיט : פירסינג. 3333> אבל אני מתה על צמידים-שרשראות-עגילים. D: חורף\קיץ : חורף!1 בחדר : פוסטרים
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני?.. >_> ראה אותך בוכה : אמא. הלכת איתו לסרט : כל השיכבה. ואיזה 2 כיתות של זייניקים. XD צעק עליך : מורה? XD שלח לך מכתב : קלי. 3> = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא ממש. >_> אהבה ממבט ראשון ? לא. חיים שאחרי המוות ? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. D: = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כע. הופעת בציבור בפיג'מה ? אהא. בכית בסרט ? יאפ. היית על במה ? כע! חשבת שאת\ה הולך למות ? כן. :| נכשלת במקצוע ? אהא. הורידו אותך כיתה ? לא. O_O הקפיצו אותך כיתה ? לא. D: רצית להיות המין השני ? לא!!1 דברים אהובים שיר אהוב : כלמיני. אוכל אהוב : כל דבר אכיל. אם שולחן היה אכיל גם את זה הייתי אוכלת. D: תוכנית אהובה : בובספוג!
ספורט אהוב : מכשירים. קרקע. ^^' תחביב : לבהות בפוסטרים שלי. XD זמר / זמרת / להקה אהובים : מקפליי.
עיתון אהוב : TOTP. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:18 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אעשה עוד שאלון? XD איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהרים. >_> תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. [אני חטיבה אבל חפיף.] אתה משועמם/ת ? כע. רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה. 3> ריח האחרון שהרחת ? שוקולד. D: איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? סתם אחד. דפוק כזה. ^^' מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? הוא! 3> הוווווו עשיתי עוד שאלון. מרוב שיעמום. XD

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

= קצת בכללי = שם : סתיו פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : 1.66 מידת נעליים : 40 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : שתיים שטן בת כמה את נראית : בת כמה שאני משקפיים ? יש גשר ? היה עבר פלילי : לא שפות :שתיים, העליונה והתחתונה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? המראה החיצוני? לא יודעת>< הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? תלותית.. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא, אני מאוהבת. את זה לא שואלים, הא? את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית לא: את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים :לא את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : אני בעד, מה איתכם?! גיב מי אה ברייק. עישון אצל בני עשרה : נגד,פאק. רק מי שמעשן בגיל העשרה יגיד שהוא בעד. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד, אתם באמת חושבים שישמשהו שיגיד אחרת? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : שלוש-ארבע נשבר לך הלב : פעם-פעמיים שברת לבבות : פעם אחת אולי השם שלך הופיע בעיתון : אף פעם התחרטת על דברים שעשית : יותרמדי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : חבוק. (כתיב חסר XP) ממתק : שוקולד? סרט מצויר : פאמילי גאי קורנפלקס : טריקס מסטיק : שום כלום צבע : כחול יום בשבוע :חמישי היום הכי לא מועדף : שני תכשיט : חורף\קיץ : אביב בחדר : הזה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :השרת בבית הספר. ראה אותך בוכה : עודד הלכת איתו לסרט : לא זוכרת צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : גימנסיה גן-נחום = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?לא נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?כן דברים אהובים שיר אהוב :אין אוכל אהוב :פיצה תוכנית אהובה : קוראים לי ארל ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? 18:26 תפוח או בננה ?בננה כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? את מה? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ארוחת צהריים. תיכון או אוניברסיטה ? חטיבת ביניים בנתיים. אתה משועמם/ת ?כנראה רעש אחרון ששמעת ? שירים, למרותשזה לא ממש רעש ריח האחרון שהרחת ?מייקי.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?משהו שבא איתו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מייקי

A t a s h i

New member
עונה. :}

= קצת בכללי = שם : בר. פירסינג : אין, מתכננת בגבה. קעקועים : אין. גובה : 1.58. מידת נעליים : 38-39. צבע שיער : שטני. אחים/אחיות : אח ואחות. בת כמה את נראית : לא יודעת האמת. אולי 14 כזה. משקפיים ? אין. היו, וסביר להניח שגם יהיו בקרוב, חח. גשר ? אין. היה. עבר פלילי : אין. שפות : עברית ואנגלית. ערבית פה ושם, וממש מעט יפנית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לא יודעת. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לא יודעת. הרבה דברים. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן, מניסיון. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן. את/ה אוהבת רכבות הרים : לרוב, חח. את/ה הייתם בחו"ל : כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד. להרוג אנשים : נגד. XD עישון אצל בני עשרה : שכל אחד יעשה מה שהוא מוצא לנכון. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : קשה לומר. חושבת שאחת. אולי פעמיים. נשבר לך הלב : פעמיים, אני חושבת. שברת לבבות : לא חושבת שקרה. אולי פעם אחת. השם שלך הופיע בעיתון : לא יודעת. התחרטת על דברים שעשית : המון. כל הזמן. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לא יודעת. ממתק : משתנה. סרט מצויר : משתנה. קורנפלקס : משתנה. מסטיק : אורביט מנטה, הכחול. ^^ צבע : שחור. יום בשבוע : שישי. היום הכי לא מועדף : נראלי ראשון. תכשיט : לא יודעת. חורף\קיץ : חורף. בחדר : הרבה דברים. :} = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני. ראה אותך בוכה : לא יודעת. הלכת איתו לסרט : לא זוכרת. צעק עליך : לא זוכרת. בטח אמא, חח. XD שלח לך מכתב : לא זוכרת. אולי נופר. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? כן. חיים שאחרי המוות ? לא. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? לא חושבת. בכית בסרט ? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? לא. נכשלת במקצוע ? לא. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? כן. דברים אהובים שיר אהוב : יש המון. אוכל אהוב : לא יודעת. תוכנית אהובה : '24', 'האוס'. ספורט אהוב : לא יודעת. לא ממש אוהבת ספורט, חח. תחביב : מוזיקה, בעיקר. זמר / זמרת / להקה אהובים : Evanescence. עיתון אהוב : אין כזה. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 00:06. תפוח או בננה ? פעם זה ופעם זה. :} כחול או אדום ? ממ. לא יודעת, חח. נראלי אדום. ^^ סתיו או אביב ? סתיו. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת. בטח עוד שאלון, חח, משעמם לי. XD איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב, 'נמס בכוס', אם אפשר לקרוא לזה ארוחה. XD תיכון או אוניברסיטה ? נראלי שתיכון. אתה משועמם/ת ? ברגע זה, חח, כן. רעש אחרון ששמעת ? ההודעה של הימי הולדת באייסיקיו. XD ריח האחרון שהרחת ? לא יודעת. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Evanescence - Lithium. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ממ. כן. ^^

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif באלי וכאלה.

= קצת בכללי = שם : מג פירסינג : יש
גבה, לשון, פיטמה, הליקס, טראגוס, 4 לובים ואחד מורחב ל3. קעקועים : אין ;[ גובה : מטר וחצי סיגריה מידת נעליים : 37-38 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : יש בת כמה את נראית : בגילי נראלי משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : יש שפות : אין הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? את הכתפיים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? תחת = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לאדעת ישמצב את/ה אוהבת רכבות הרים : כן למה לא את/ה הייתם בחו"ל : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : כעיקרון לא להרוג אנשים : כן עישון אצל בני עשרה : למי אכפת נסיעה במכונית אחרי ששתית : כן מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : איכס תועבה = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : כעיקרון 3. בואו לא נדבר על זה נשבר לך הלב : 2 שברת לבבות : לאדעת השם שלך הופיע בעיתון : הרבה. התחרטת על דברים שעשית : אפעם. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פיפי ממתק : טופי סרט מצויר : דיסני וכאלה. סתם מלך האריות כמובן קורנפלקס : יאמי מסטיק : עלמה צבע : ב'ז יום בשבוע : שלישי היום הכי לא מועדף : ראשון וחמישי תכשיט : פירסים וצמידים ושרשרת חורף\קיץ : חורף בחדר : בובות שלי!!! = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : נופר ראה אותך בוכה : נופר הלכת איתו לסרט : חברות מהכיתה. צעק עליך : אפחד לא צועק עלי שלח לך מכתב : נמ לא זוכרת, מכתבים בכיתה נחשב? = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן פה ושם אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? בערך = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן שהייתי קטנה דברים אהובים שיר אהוב : יש כמה אוכל אהוב : אורז תוכנית אהובה : חברים ספורט אהוב : כדורסל וגלישת גלים תחביב : ^^ זמר / זמרת / להקה אהובים : יש כמה עיתון אהוב : אה? = וסתם = מה השעה עכשיו ? 01:57 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? שניהם סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? האלופה ולישון P: איזה ארוחה אחרונה אכלת ? חטיף תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לפעמים רעש אחרון ששמעת ? מקלדת ריח האחרון שהרחת ? לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מלך אריות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? טל

למעלה