שאלון

Aline In Chains

New member
חח סימס!!

זוכרת שהיינו משחקות? והיינו רבות על כל שקל שם? מי ישן על הספה ומי על הריצפה
?!

noyy

New member
../images/Emo28.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ואני זוכרת ששיתפתי פעולה עם מריה ושלחנו את הבנות והבנים שלנו לצבא והם הביאו בוכטותתתתתת של כסף וקנינו דברים יפים! והאנשים שלך ושל שני תמיד נתקעו בלי מחשב ומיטות יקרות ערך!!! וריצוף דשא!!!!!!!! חה!

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחח

אני זוכרת שפעם אחת לא באתי, והשתמשתם בכסף שלי, ולכם קניתם מיטות יקרות, ולי מקש:( מזה?!??

Nakuro

New member
משעמם כל כך

שם: לאע D: גיל: 15 וחצי כיתה [אממ מעניין באמת]: י מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה מאכל אהוב: שוקולד מריר מאכל שנוא: כל מה שבא מהים משקה אהוב: קפה, נסטי משקה שנוא: את המיצים האלה ששמים בהם ק"ג סוכר משחק אהוב: מחשב כאילו? סימס 2 משחק שנוא: מאיפה לי שיר אהוב: Epica- Cry for the moon שיר שנוא: סופרסטאר
זמר שנוא: רוני דואני איכככס זמר אהוב: סימון סיימונס מוטו לחיים: "You'll never change whats been and gone" הדבר שאני הכי שונא/ת: שיעמום בבית מספר אייסיקיו/מסן: ----- בע"ח אהוב: כלב בע"ח שנוא: ג'וקים אני גר ב: חיפה אני הכי אוהב את: מדא חיפה תמונה:

R o n 2 5 6

New member
סופ"ש נעים

שם:רון גיל:15 וחצי כיתה [אממ מעניין באמת]:י' מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]: זכר בפעם אחרונה שבדקתי מאכל אהוב:כל סוג בשר שקיים מאכל שנוא:עגבניה :S משקה אהוב:מנגו ומים משקה שנוא:אין ממש.. משחק אהוב:שש בש משחק שנוא:מונופול שיר אהוב:הדג נחש - קליפורני השיר שנוא:לא יודע זמר שנוא:אין.. זמר אהוב:גם אין... מוטו לחיים:חייה ותן לחיות הדבר שאני הכי שונא/ת:לקום בבוקר מספר אייסיקיו/מסן:במסרים בע"ח אהוב:כלב בע"ח שנוא:טרנטולה :S אני גר ב:ת"א אני הכי אוהב את:המשפחה ^^ תמונה:אין

טל קארי

New member
Me../images/Emo214.gif

שם: טל גיל: 15.11 כיתה [אממ מעניין באמת]: י'1 קולנוע מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה מאכל אהוב:הרבה מאכל שנוא: מעט משקה אהוב: תפוחים משקה שנוא: הפירות המוזרים האלה [פסיפלורה וכו'] משחק אהוב: סימס משחק שנוא: X שיר אהוב: המון!!!! שיר שנוא::S זמר שנוא: כל המזרחית..איייל גולן זמר אהוב:רק אחד?...אאאמ.........=\ מוטו לחיים: מזל שאלוהים ברא את יד ימין הדבר שאני הכי שונא/ת: שאני מדברת לאנשים והם לא מקשיבים לי מספר אייסיקיו/מסן: 337056332 [email protected] בע"ח אהוב: ארנב בע"ח שנוא: אני גר ב: צור יגאל אני הכי אוהב את: המיטה שלי תמונה: מאתמול

Double U

New member
עונה

שם: שי גיל: 16 כיתה [אממ מעניין באמת]: י3 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] זכר מאכל אהוב: פסטות למיניהן מאכל שנוא: סלט חצילים משקה אהוב: קוקה קולה
מכור! משקה שנוא: אממ...קפה? משחק אהוב: מחבואים, תופסת, מונופול משחק שנוא: משחקי כדור שיר אהוב: Thank You For The Music שיר שנוא: מזרחיים זמר שנוא: נו כל חבורת הזמר המזרחי האלה!!!!!111111 זמר אהוב: קרן פלס, להקת ABBA, הביטלס מוטו לחיים: הקונה מטטה[?] הדבר שאני הכי שונא/ת: אנשים שקרנים וצבועים מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: כלב בע"ח שנוא: חתול אני גר ב: כפר סבא אני הכי אוהב את: המשפחה

למעלה