שאלון

Aline In Chains

New member
יאללה

שם:
אלין. גיל:
16 וקצת כיתה [אממ מעניין באמת]:
י'.. מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]
אישה! מאכל אהוב:
כלום. מאכל שנוא:
כלום. משקה אהוב:
מים. משקה שנוא:
מיץ. משחק אהוב:
לא משחקת.. משחק שנוא:
אין.. שיר אהוב:
יותר מידי.. שיר שנוא:
לא יודעת.. זמר שנוא:
לא יודעת.. זמר אהוב:
קורט קובייין,ליין סטיילי,פרדי מרקיורי,ג'ון לנון..ועוד.. מוטו לחיים:
פאק לאב. הדבר שאני הכי שונא/ת:
צביעות,שקרים,קיץ.. מספר אייסיקיו/מסן:
[email protected] בע"ח אהוב:
כלב,חתול,צב. בע"ח שנוא:
לא יודעת.. אני גר ב:
ב"ש. אני הכי אוהב את:
לישון. תמונה:
>יאללה..

almond1

New member
אממ אוקיי

שם: שקד גיל: עוד 3 שבועות 16 כיתה [אממ מעניין באמת]: י
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] פעם אלרונה שבדקתי הייתי נקבה מאכל אהוב: מרק וסושי מאכל שנוא: חצילים וקישואים משקה אהוב: דיאט קולה משקה שנוא: nestea משחק אהוב: לא יודעת.... משחק שנוא: חחח לא יודעת שיר אהוב: אין....שיר אהבה אהוב: your song - elton john שיר שנוא: וואו כל כך הרבה זמר שנוא: חחח אממ akon נראה לי זמר אהוב: berndon urie ו brandon flowers
מוטו לחיים: hey whatever (westlife
) הדבר שאני הכי שונא/ת: אממממ להרגיש טיפשה..... מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: פינגויינים!!!! בע"ח שנוא: למה שיהיה לי בעל חיים שנוא?? אני גר ב: רעות אני הכי אוהב את: harry potter, moulin rouge, house, panic! at the disco, the killers...... תמונה: נוו אין לי כוח..אני אשים מחר אולי.....

תפוס לי השריר]: [אני]

שם: עמרי גיל: 16 כיתה [אממ מעניין באמת]: י [?] מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] בן,זכר לישראל. מאכל אהוב: פסטה בזמן האחרון. מאכל שנוא:עוף עוף עוף משקה אהוב: מיץ לימון
משקה שנוא: אה נסטי לימון ותות בננה משחק אהוב: כדורעף משחק שנוא: מונפול [אני תמיד מפסיד ><] שיר אהוב:יש המון שיר שנוא: יש המון זמר שנוא:יש המון זמר אהוב: יש המון מוטו לחיים: "איך שגלגל מסתובב לו" הדבר שאני הכי שונא/ת: אנשים צבועים,שקרנים. מספר אייסיקיו/מסן: תבקשו אולי תקבלו... בע"ח אהוב: לא שיש כן? אבל נתפשר על משפחת החתוליים [חוץ מחתול] בע"ח שנוא: זברה.. היא כזאת זברה!!! אני גר ב:כפר סבא אני הכי אוהב את: המשפחה והאנשים שקרובים אליי. תמונה:

שגיא 1991

New member
../images/Emo154.gifעונה

שם:שגיא גיל:15.6 כיתה [אממ מעניין באמת]:י3 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]זכר מאכל אהוב:יש הרבה מאכל שנוא:רגל קרושה משקה אהוב:ענבים משקה שנוא:הפאנטות השונות שזה לא תפוזים משחק אהוב:להחנות מכוניות משחק שנוא:אין כזה שיר אהוב:באה מאהבה יהודית רביץ (חורש די הרבה:p) שיר שנוא:איו זמר שנוא:אין זמר אהוב:הרבה מוטו לחיים:"כסף זה לא הכל בחיים, אבל חשוב שיהיה לך בכיס" הדבר שאני הכי שונא/ת:שטויות אבל ממש מספר אייסיקיו/מסן:מסר
בע"ח אהוב:תוכי בע"ח שנוא:ג'וקים אני גר ב:חולון אני הכי אוהב את:מי שאוהב אותי תמונה:

Under the GUN

New member
1:22

שם: יובל גיל: 15 כיתה [אממ מעניין באמת]: נחשו.. מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] זכר מאכל אהוב: ג'אנק פוד מאכל שנוא: דגים משקה אהוב: קולה משקה שנוא: דיאט קולה משחק אהוב: משתנה, כרגע זה God Of War
וסימס (שתקו! זה בנזונה!!) משחק שנוא: אין שיר אהוב: משתנה כל הזמן, עכשיו זה Can I Play With Madness של מיידן שיר שנוא: פופ זמר שנוא: זמרי פופ זמר אהוב: אמינם מוטו לחיים: "אל תסתכל בקנקן, אלה בציצים של המלצרית שמביאה אותו" הדבר שאני הכי שונא/ת: דגים מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: נמר לבן, פשוט החיה הכי יפה שיש בע"ח שנוא: חתוך אני גר ב: חור אני הכי אוהב את: לא עינינכם תמונה: אימג'שוק לא רוצה להעלות לי.. זונות

טייס ההומו אנטישימי!

זה נורא, ממש אהבתי אותו. שם: יעריתי גיל: 15 וחצי כיתה [אממ מעניין באמת]: נסגור על סופטמור מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] אני לא בטוחה שאני יודעת!!:O מאכל אהוב: שוקולד ובשר מאכל שנוא: נו כל החרא הזה בסגנון כבדף קישוא, ארטישוק וכאלה דברים משקה אהוב: מים [?] משקה שנוא: כל המוגז הדוחה הזה משחק אהוב: תופסת! [ימי הגן העליזים] משחק שנוא: נו בחייאת שיר אהוב: ממממ יש יותר מידי. כרגע הייתי הולכת על סיי איט רייט של נלי פורטדו, כי הוא מרגש בטירוףףף שיר שנוא: מזרחי לסוגיו זמר שנוא: מזרחי לסוגיו זמר אהוב: רפארים לסוגיהם [טוב נו על מי אני עובדת. אין סוגים בראפ. נלך על יאנג משו/ליל משו/אמינם/פיפטי] מוטו לחיים: תאכלו הרבה הדבר שאני הכי שונא/ת: דבר? מספר אייסיקיו/מסן: חסוי ומגניב בע"ח אהוב: דולפין [?] בע"ח שנוא: כל חיה אחרת אני גר ב: אורגון אני הכי אוהב את: חברות ומשפחה וכו' תמונה: כצמן יקטין לייי

NoFaRi1

New member
אוף בא לי לפגוש אותך! ]:

את באמת בובה. אהבתי את הגבות:]

5 שעות,

ובהנחה שאין טיסה ישריה לאורגון [או שהיא יקרה רצח] אתה עוצר בטקסס ואז זה מאריך גם ל-8 שעות. יש לי וותק בטיסות כאלה, תאמין לי

P i x i e s

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo28.gif ואותי יכולת לפגוש ../images/Emo7.gif

P: טוב אני לא קשורה

למעלה