שאלון

NoFaRi1

New member
../images/Emo80.gif

שם: נופר גיל: 16.5 כיתה [אממ מעניין באמת]: מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] בת.. מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: אפונה, קוסקוס משקה אהוב: דיאט קוק משקה שנוא: מיץ פטל
משחק אהוב: משחק שנוא: שיר אהוב: On fire- switchfoot שיר שנוא: דיכאוניים למיניהם זמר שנוא: אנערף זמר אהוב: עברי לידר. מוטו לחיים: אל תעשו יותר מידי סרטים P: חח סתם, אנערף. הדבר שאני הכי שונא/ת: צביעות יתר. שקרים.. מספר אייסיקיו/מסן: בע"ח אהוב: כלב בע"ח שנוא: עכביש אני גר ב: ארה"ב אני הכי אוהב את: תמונה:

הכל עליייי ../images/Emo163.gif

שם:נועה גיל:15.7 כיתה [אממ מעניין באמת]:י' מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]נקבה מאכל אהוב:קינואה,בודהא בורגר, סושי צמחוני מאכל שנוא:כל מיני מאכלי יוצאי פולין למיניהם
משקה אהוב:שוקו אלפרו? משקה שנוא:מיץ אשכוליות/כל דבר מוגז משחק אהוב:לאדעת מה זה פה משחק שנוא:? O_O שיר אהוב:יש פוללללל שיר שנוא:מממממממממממממממ.... יותר מדי מזרחית ו'וווואעאווועע' זמר שנוא:שרית חדד!!! תמותי יא זונה
זמר אהוב:אמממממממ....... אריק ברמן? לאדעת מוטו לחיים:חיה את הרגע הדבר שאני הכי שונא/ת:שמציקים לי בזמן לא טוב מספר אייסיקיו/מסן:במסר בע"ח אהוב:נחש/כלב/חתול בע"ח שנוא:שילשולים/דובונים (נו התולעים השעירות האלה)
אני גר ב:בית שלי אני הכי אוהב את:עצמי תמונה:I must be emo XxX

LilTink

New member
אין לי רעיון לכותרת. ../images/Emo7.gif

שם: לילך.
כיתה [אממ מעניין באמת]: יחי השאלות הרטוריות. י'.
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה.
מאכל אהוב: שוקולד נראה לי.
מאכל שנוא: אמ, יש הרבה.
משקה אהוב: קולה.
משקה שנוא: מה זה משקה שנוא?
משחק אהוב: פפפ.
משחק שנוא: פפפפפ.
שיר אהוב: ואולי / עברי לידר.
שיר שנוא: אמ. סופרסטאר / רוני.
זמר שנוא: אסור לשנוא אנשים.
זמר אהוב: עברי לידר.
מוטו לחיים: תאגרו לשעת בצורת.
הדבר שאני הכי שונא/ת: לעשות כלים.
מספר אייסיקיו/מסן: lilach.o_O@hotmail.com
בע"ח אהוב: כלב.
בע"ח שנוא: עכבישים.
אני גר ב: רעות
אני הכי אוהב את: אמ. לא יודעת.
תמונה: פורים
. ואני לא עושה מבטים-מלאי-משמעות-אל-האופק להנאתי החופשית. זה פפראצי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

Gadook

New member
../images/Emo99.gif

ובאמת קניתי את השרשרת לפני שבוע- שבועיים עם מאיה, יונתן סתם רצה שלא תאמיני לי כי העלבתי אותו

noyy

New member
../images/Emo28.gifאיזו תחפושת יפה ../images/Emo2.gif

אהבתי את המחוך

assafein

New member
נמנמנמנמנ

שם:אסף גיל:15.10 כיתה [אממ מעניין באמת]: י'7 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] זכר מאכל אהוב: אמממ, יש הרבה
מאכל שנוא: יוגורט. משקה אהוב: שוקו משקה שנוא: חלב לבד. משחק אהוב: משפחת אדמס משחק שנוא: גמד וענק(משהו באמת קיבל פעם משהו??????) שיר אהוב: שיר למעלות של מוש בן ארי שיר שנוא: האוהב בנות הזה... הרסו את האנה בוט
זמר שנוא: רוני סופרסטאר זמר אהוב:אין משהו מסויים.. מוטו לחיים: "אם אתה לא יכול לזכות במקום הראשון תיקח מקום אחרון, לפחות ככה יזכרו אותך!" הדבר שאני הכי שונא/ת: וואוו, הרבה
מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: כלב/סוס בע"ח שנוא: חתול... יותר מידי סנוב בחיה קטנה כל כך... אני גר ב: ישוב אני הכי אוהב את: הכלבה החמידעלה שלי.. תמונה: הכלבה שלי...

hkatsman

New member
להלה

שם: כצמן גיל: 15 כיתה [אממ מעניין באמת]: מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] בן מאכל אהוב: בשר מאכל שנוא: ברקולי, כרוב, פטריות משקה אהוב: תפוחים משקה שנוא: חמוציות פטל דובדבנים משחק אהוב: מונופול משחק שנוא: בדמינגטון שיר אהוב: משהו של פינק פלויד, לא יודע איזה הכי אהוב... שיר שנוא: לאדע אבל הכוסאימו הזה זמר שנוא: אבי גואטה זמר אהוב: רוג'ר ווטרס מוטו לחיים: אין לי מוטו אבל אולי עוד שנה יהיה לי אוטו הדבר שאני הכי שונא/ת: גיטריסטים מספר אייסיקיו/מסן: 311213766 [email protected] בע"ח אהוב: חתול דרוס בע"ח שנוא: החתול מתחת לבניין שלי אני גר ב: פ"ת אני הכי אוהב את: הקוף של אלאדין

חצילע

New member
הא-הא! תלתן למרות שלילך גנבה אותו!1

שם: נועם.
כיתה [אממ מעניין באמת]: א'.
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] חחח איך אני שונאת את האלה "כל שעה וחצי מין" נו. נקבה.
מאכל אהוב: שוקולדלדלדלדלדללד.
מאכל שנוא: חצילים. D::::::::::::
משקה אהוב: שוקוקוקוקוקוקו.
משקה שנוא: אמ. טעמתי בחו"ל מיץ מנדרינות או משהו D: היה רע אחושילנג.
משחק אהוב: הא? ם_O
משחק שנוא: נו -_-
שיר אהוב: אין אחד D: חוח.
שיר שנוא: לא דעת D:::::::::::
זמר שנוא: ממ.
זמר אהוב: וילה וילווווווווווווווווווווווווו
ררר עשה לי ילדים!!!1111. שקס.
מוטו לחיים: חייך, מחר יהיה גרוע יותר? D: חהחחה. סתם לא. אני אופטימית בטח מה.
הדבר שאני הכי שונא/ת: נו. מה. לא יודעת. כשדברים לא מסתדרים];
מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] אם אתם מוסיפים אותי, אל תשאלו אותי אחר כך "מיזה?~!?$!~$?!"
בע"ח אהוב: סוס יאור מצרי D:
בע"ח שנוא: אין כזה, מה.
אני גר ב: רעות
או מכבים מודיעין. מה שבאלכם. D:
אני הכי אוהב את: אתאתאתאתאתאתאתאת החורף.
תמונה: הכיעור.
הורוד שלי,כרפעליו.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

תמיר1991

New member
אמממ...../images/Emo26.gif

שם: תמיר גיל: 16 כיתה [אממ מעניין באמת]: אני בטוח שאין לכם שמץ של מושג
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] זכר מאכל אהוב: קוסקוס, אגרול מאכל שנוא: פיתה עם שוקולד |מקיא| משקה אהוב: קולה משקה שנוא: חומץ
משחק אהוב: כדורגל [?] משחק שנוא: לוידע
שיר אהוב: Lying from you, לינקין [ויש עוד מלא] שיר שנוא: יש יותר מדי... XD לצורך העניין, Hurt של כריסטינה [איכס] זמר שנוא: יש הרבה... בריטני, כריסטינה ופופ דביק נוסף... זמר אהוב: מייק שינודה, צ'סטר בנינגטון מוטו לחיים: אין דבר העומד בפני הרצון
הדבר שאני הכי שונא/ת: שיעורי גיאומטריה מספר אייסיקיו/מסן: בכרטיסאישי... בע"ח אהוב: ציפורים, אבל לא כשהם בתוך הבית שלי
בע"ח שנוא: רוב המינים, בטח של חיות בית
אני גר ב: ת"א
אני הכי אוהב את: אמא
תמונה: קפצו לי................
שבת שלום לכולנו
תמיר.

יאללה עוניםם:]../images/Emo110.gif

שם:לירון גיל: 16 וחצי כיתה [אממ מעניין באמת]:י'5 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: חומוס משקה אהוב: שוקו משקה שנוא: קפה? משחק אהוב: משחק שנוא: שיר אהוב: לאיודעת משו של עברי לידר שיר שנוא: זמר שנוא:כל המזרחית האלה זמר אהוב:עברי לידר ואביב גפן מוטו לחיים:לישון זה בריא מאוד! הדבר שאני הכי שונא/ת: שעושים בכוונה מספר אייסיקיו/מסן:206997508 [email protected] בע"ח אהוב: סנאי בע"ח שנוא: ג'וק אני גר ב: מודיעין אני הכי אוהב את:ממ תמונה: מהטיול השנתי

noyy

New member
../images/Emo28.gifמישהו מזהה מאיפה התמונה? ../images/Emo3.gif

שם: גיל: 19 כיתה [אממ מעניין באמת]: י'7 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]: אישה אמיתית
מאכל אהוב: מקדונלד'ס ואורז
מאכל שנוא: שעועית, ברוקולי, כרוב/ית, צנון, ארטישוק, סלרי, תירס.. משקה אהוב: סיידר תפוחים או מים :$ משקה שנוא: קולה, קולה, קולה, ספרייט, פאנטה, קולה, קולה משחק אהוב: מחבואיםםםם, תופסת, בית שדה! (וסימס, רולר קוסטר וזו טייקון? :$) משחק שנוא: לא קיים שיר אהוב: מייק ברנט - לאס מוואה טמה שיר שנוא: המזרחים החדשים האלו ששורצים ב-24 ושאר דכאון זמר שנוא: לא שונאת, לא בריא זמר אהוב: מייק ברנט, יהודה פוליקר מוטו לחיים: אין דבר העומד בפני הרצון
הדבר שאני הכי שונא/ת: אגואיסטיות וכפויי טובה מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: שוקיטו שלי
בע"ח שנוא: לא בריא לשנוא אני גר ב: באר שבע עיר הפשע והרשע אני הכי אוהב את: החבר שלי והמשפחה תמונה: נוסטלגיה

noyy

New member
../images/Emo28.gifטכנית, אני בת 16

אבל בנפשי אני תמיד גדולה, בוגרת ומשכילה יותר עם נסיון וידע עולם נרחב. ככה זה מגיל 13 :$

למעלה