שאלון

noname202

New member
עונה :]

שם: גלי גיל: 15 כיתה [אממ מעניין באמת]: י'1 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] בת, נראלי מאכל אהוב: עוף עם תפו"א ופטריות/מרק עוף [של אמא הכל, ברור] מאכל שנוא:פירה משקה אהוב: קולה משקה שנוא: קפה משחק אהוב: ממ משחק שנוא: שיר אהוב: זה די משתנה כל הזמן D: כרגע: עברי לידר -בוא שיר שנוא: מיי האמפס
זמר שנוא: זמר אהוב: עברי לידר
מוטו לחיים: חיה את הרגע [ביום שבו אני אצליח ליישם את זה...] הדבר שאני הכי שונא/ת: יש מלא, אני אנטיפתית. [/הרוע בהתגלמותו
] אנשים טיפשים, איטיים או מעצבנים באופן כללי. מספר אייסיקיו/מסן: בעולם בע"ח אהוב: חתול בע"ח שנוא: נחש אני גר ב: קרית מוצקין? אני הכי אוהב את: אמא? D: תמונה: אין צורך, באמת שאין.

אדון../images/Emo65.gif

שם: תמיר גיל: 16 פחות חודש וחצי כיתה [אממ מעניין באמת]: י'4 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] זכר! מאכל אהוב: סטייק אנטריקוט/פילה
מאכל שנוא: יש הרבה... משקה אהוב: מים/חמוציות משקה שנוא: מיץ אשכוליות! איכס. משחק אהוב: יניב
אממ... יש כל מיני משחק שנוא: שש-בש! זה מעצבן. שיר אהוב: מאיפה אני יודע... יש מלא. שיר שנוא: כל דבר שקשור בראפ זמר שנוא: כל דבר שקשור בראפ זמר אהוב: אביב גפן מוטו לחיים: live and let live? הדבר שאני הכי שונא/ת: אין דברים שאני ממש ממש שונא... תמיד אפשר לומר "צביעות" וזהו. מספר אייסיקיו/מסן: יש לי! בע"ח אהוב: כולם חביבים למדי, כלבים וחתולים - כמה בנאלי בע"ח שנוא: כל התולעים הקטנות האלה. אני גר ב: ת"א
אני הכי אוהב את: ת"א D: ואימא D:

Gadook

New member
אוו לישון..

שם: גיל: 15 ו4 חודשים כיתה [אממ מעניין באמת]: י1 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה, בפעם האחרונה שבדקתי. מאכל אהוב: סושי
מאכל שנוא: שוקולד משקה אהוב: בריזר אבטיח משקה שנוא: אשכוליות משחק אהוב: אני יושב על הכיסא XD משחק שנוא: טמפה טמפה שיר אהוב: Biffy Clyro- Just Boy שיר שנוא: Just Jack- Stars זמר שנוא: סקעת מויאל וכל אלה.. זמר אהוב: Sting מוטו לחיים: יהיה טוב. הדבר שאני הכי שונא/ת: כשאנשים לא מסוגלים להיות ישירים. מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: לוטרה בע"ח שנוא: חתולים
אני גר ב: יבנה/תל אביב אני הכי אוהב את: קינג ג'ורג' בלילה תמונה: בחסות מאיה.

להלהלה

שם: מארק גיל:16 כיתה [אממ מעניין באמת]: י' מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]: זכר מאכל אהוב: לא יודע מאכל שנוא: לא יודע משקה אהוב: בירה או מיץ לימוןנענע משקה שנוא: קוקה-קולה משחק אהוב: GTA משחק שנוא: לא יודע שיר אהוב:הרבה שיר שנוא: הרבה זמר שנוא: כל מזרחים הדכאונים למינהם זמר אהוב: - מוטו לחיים: Make Choices And Never Look Back הדבר שאני הכי שונא/ת: בצפר מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב:זאב בע"ח שנוא: נחשים , עכבישים אני גר ב:חור בשם רחובות אני הכי אוהב את: משאוהב אותי {: תמונה: נייכט

אעע

שם:אורנית גיל:15 כיתה [אממ מעניין באמת]:י'3
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]נקבה מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא:אם הוא שנוא אז למה שאני אוכל אותו? משקה אהוב:ענבים משקה שנוא:אם הוא שנוא אז למה שאני אשתה אותו? משחק אהוב:אנערף משחק שנוא: שיר אהוב:תראי זה אני-סינרגיה שיר שנוא: זמר שנוא:נינט? חחח סתם יש לה כמה שירים טובים זמר אהוב:קרן פלס מוטו לחיים:נמ הדבר שאני הכי שונא/ת:אדישות וצביעות מספר אייסיקיו/מסן:328154542 [email protected] בע"ח אהוב:כלב? בע"ח שנוא:בת יענה חחח אני גר ב:קרית מוצקין
אני הכי אוהב את: תמונה:אין לי כוח

madcohen

New member
"יש להכניס נושא להודעה"

שם:נעם גיל:16 וקצת כיתה [אממ מעניין באמת]: י2 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]: זכר מאכל אהוב: פיתה עם חומוס מאכל שנוא: אין... משקה אהוב: בירה שחורה משקה שנוא: אין... משחק אהוב: פינג פונג משחק שנוא: כדורגל שיר אהוב: קשה... The Yeah Yeah Yeahs - Gold Lion שיר שנוא: אין מוסיקה שאני ממש שונא זמר שנוא: אני לא שונא אף אחד... להקה אהובה: לד זפלין ושוטי הנבואה... וההורורס... וארקייד פייר... והסטרוקס והקלקסונס... ועוד הרבה מוטו לחיים: Chill Dude... הדבר שאני הכי שונא/ת: חוסר צניעות מספר אייסיקיו/מסן: אם מישהו ממש רוצה אז שישלח לי מסר בע"ח אהוב: טיגריס... חיה מדהימה לדעתי בע"ח שנוא: תיקנים... אני גר ב: כפר אז"ר אני הכי אוהב את: הכלבה שלי

B a m b o o k

New member
../images/Emo187.gif

שם:צליל גיל: עוד 10 ימים 16
כיתה [אממ מעניין באמת]:י'2 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה, בת
מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: עגבניות וטונה
משקה אהוב:אייס וניל משקה שנוא:אממ לאדעת משחק אהוב:באבלס משחק שנוא: לאדעת שיר אהוב:*התקלה* שיר שנוא:כנ"ל זמר שנוא:כל מיני ראפרים ודיכאוניים למיניהם. אה וגם מזרחיים. אבל חוץ מזה כלום
זמר אהוב:יש כמה מוטו לחיים:לעשות מה שטוב לי
הדבר שאני הכי שונא/ת: צביעות, שאנשים משקרים לי מספר אייסיקיו/מסן:306896845 [email protected] בע"ח אהוב:בעיקרון הכל בע"ח שנוא:לאדעת אני גר ב: באר שבע
אני הכי אוהב את: חברי פורום שייגעצ למיניהם
תמונה: אני עושה פרסומת ליוטבתה

MoonyAvFreak

New member
טוב שנזכרתי :)

שם:מעיין.
כיתה [אממ מעניין באמת]:י2
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]סוד. סתם. נקבה.
מאכל אהוב:סלט.
מאכל שנוא:לאדעת יש מספיק.
משקה אהוב:Mountain Dew
משקה שנוא:הממ גם לאדעת יש הרבה.
משחק אהוב:לא נראלי שיש.
משחק שנוא:גם.
שיר אהוב:הממ....יש לי 2.. Make damn sure- taking back sunday Compliacted - Avril Lavigne ..שתקו.
שיר שנוא:ואו יש המון! ואני לא אתחיל. :)
זמר שנוא:נממ...נוו...יש לי הרבה..נו..הסולן של הקיזר צ'יפס. כל שיר שלהם אני שונאת ואת הקול שלו.
זמר אהוב:זמר? אין. ואם אפשר סולנים..ישלי כמה...מארק הופוס..טום דלונג...אדם לזארה. :)
מוטו לחיים:אין
הדבר שאני הכי שונא/ת:לאדעת.
מספר אייסיקיו/מסן: [email protected]
בע"ח אהוב:חתול
בע"ח שנוא:לא נראלי שיש...
אני גר ב:רעות.
אני הכי אוהב את:החתולה שלי
תמונה:אני והיפה שלי.

=)

שם: שירלי גיל: 16 וחודש כיתה [אממ מעניין באמת]: י'5 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה מאכל אהוב: פיצה מאכל שנוא: בשר (צמחונית) משקה אהוב: ספרייט ותה משקה שנוא: - משחק אהוב: "תירס חם"
משחק שנוא: - שיר אהוב: יש מלא... כל פעם משהו אחר. יש שירים שאני תמיד אוהב- "קרן אור"/אביב גפן והרבה שירים של אביב בעיקר. שיר שנוא: שירים על מעפנים כגון: גיי בויז, הראל סקעת, רוני סופרסל, איה כורם, קרן פלס וכו' וכו'... זמר שנוא: הראל סקעת זמר אהוב: אביב גפן
מוטו לחיים: - הדבר שאני הכי שונא/ת: את החיים מספר אייסיקיו/מסן: במסרים בע"ח אהוב: כולם
בע"ח שנוא: - אני גר ב: ת"א אני הכי אוהב את: החתולה שלי והמשפחה שלי תמונה: -

dragonit12

New member
עונה!

שם:שלומית גיל:16 ויום!
כיתה [אממ מעניין באמת]:י'1 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]נקבה:) מאכל אהוב:שוקולד לבן
מאכל שנוא:כל מה שקשור לרצח! משקה אהוב:שוקו מים.. משקה שנוא:קולההה משחק אהוב:טאקי!הרוצח!המאפיה!קונקטד!ושאר המשחקים הילדותיים.. משחק שנוא:מה שקשור למחשב... שיר אהוב:התחלה חדשה...הכאב הזה של נינט ועברי...וכל מה שקשור לסינרגיה! שיר שנוא:אממ... זמר שנוא:לא'דעת.. זמר אהוב:אין מוטו לחיים:תחיכו החיים יפים! הדבר שאני הכי שונא/ת:שמשקרים לי.. מספר אייסיקיו/מסן:מסר:) בע"ח אהוב:פרפר! בע"ח שנוא:אין כל כך... אני גר ב:ר"ג אני הכי אוהב את:את.... תמונה:עדיף שלא..תאמינו לי:)

למעלה