שאלון

simsimit

New member
שאלון../images/Emo192.gif../images/Emo149.gif

כן כן, אני יודעת שאני משגעת אתכם עם כל השאלונים האלה, אבל אני אוהבת לענות על שאלונים ולקרוא מה אחרים כתבו [משועממת]. שם: גיל: כיתה [אממ מעניין באמת]: מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] מאכל אהוב: מאכל שנוא: משקה אהוב: משקה שנוא: משחק אהוב: משחק שנוא: שיר אהוב: שיר שנוא: זמר שנוא: זמר אהוב: מוטו לחיים: הדבר שאני הכי שונא/ת: מספר אייסיקיו/מסן: בע"ח אהוב: בע"ח שנוא: אני גר ב: אני הכי אוהב את: תמונה:

simsimit

New member
עונה../images/Emo192.gif../images/Emo149.gif

לפני הכל, התמונה ממש גרועה אבל אין לי אחרות. כל התקף לב,שבץ,עיוורון,היחנקות,נפילה מכיסא,התעלפות,בחילה,חלחלה, שנגרמו כשתוצאה מהסתכלות בתמונה, על אחריותכם בלבד, ראו הוזהרתם! שם: ליאל גיל: 15 כיתה [אממ מעניין באמת]: י'1 מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..]: נקבה מאכל אהוב: אוכל של משפחתי הקרובה,על האש. מאכל שנוא: כל מה שקשור לדגים חוץ מטונה. משקה אהוב: נסטי,מים משקה שנוא: בירה,כל דבר עם אלכוהול. משחק אהוב: מחניים, כדורגל. משחק שנוא: אין.. שיר אהוב: שיר כלשהו שאני לא יודעת את שמו. שיר שנוא: כל שיר של האמנים/ז'אנרים הבאים: רוני הפקאצה,רוק,מטאל,הדורבנים,הלהקה הזאת של קובי אוז.. זמר שנוא: שורה למעלה כתוב הכל. זמר אהוב: כריסטינה,בריטני,אבריל לווין,פול האוס בויז, ג'וג'ו.. מוטו לחיים: לנצל את היום אבל לחשוב על מחר
הדבר שאני הכי שונא/ת: שמשקרים,בוגדים,מעשנים,שותים,פקאצות,ערסים וסתם כאלה שחשים את עצמם. מספר אייסיקיו/מסן: 198596492 ICQ בע"ח אהוב: כולם [כמעט] בע"ח שנוא: ג'וקים. אני גר ב: ישראל אני הכי אוהב את: המשפחה שלי,חברות,תינוקות. תמונה:

nse

New member
../images/Emo6.gif למהלא?

שם:נטע גיל:15.5 כיתה [אממ מעניין באמת]: י' מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבה מאכל אהוב: ספגטי
מאכל שנוא: חצילים!
משקה אהוב: תפוחים, תפוזים משקה שנוא: אשכוליות
משחק אהוב: דוקים? משחק שנוא: לאיודעת. שיר אהוב: או. מלא! שיר שנוא: מזרחי בכל גווניו. זמר שנוא: מזרחיים וחסידיים. כולם. זמר אהוב:
המווון! מוטו לחיים: יהיה טוב! הדבר שאני הכי שונא/ת: לימודים. מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: כבשה בע"ח שנוא: אה... אני גר ב: חור ליד מודיעין אני הכי אוהב את:
החברשלי. תמונה: נההההההה.

FartherAway

New member
אדיפוס אדיפוס אדיפוס!

שם: יונתן.
מין: זכר. :) מאכל אהוב: אין. מאכל שנוא: אין. משקה אהוב: קולה)@&$#@ משקה שנוא: לימונדה.
משחק אהוב: שולה מוקשים. XD משחק שנוא: האנגרי פיש. >< שיר אהוב: יש מלא, מה ;[ שיר שנוא: לא טוב לשנוא. זמר שנוא: כנ"ל. זמר אהוב: אמ. כלמני. מוטו לחיים: לכל דבר יש סיבה והכל מסתדר בסוף. ^^ הדבר שאני הכי שונא/ת: לא טוב לשנוא#$(*#) מספר אייסיקיו/מסן: תשאלו במסרים.
בע"ח אהוב: בוני.
בע"ח שנוא: לא. טוב. לשנוא. אני גר ב:מכבושים. אני הכי אוהב את: עצמי. ^^ תמונה: לארוצה.

זונע

New member
עונה

שם: אורי גיל: עוד חודש 16 כיתה [אממ מעניין באמת]: י'...באמא שלי מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נדמה לי זכר. מאכל אהוב: פיצה...פלאפל...דברים ששוחים בשמן מאכל שנוא: ירקות משקה אהוב: דיאט קולה
משקה שנוא: מים משחק אהוב: שחמט משחק שנוא: דמקה
זה למפגרים... שיר אהוב: פחח נו באמת...אני יכול לחשוב על 1000 בערך. שיר שנוא: לא יודע...בטח איזה ראפ מסריח זמר שנוא: הראל סקעת...איזה פאג זמר אהוב: ג'קו אייזנברג
חה. סתם...ראסל אלן המלך! מוטו לחיים: אין הדבר שאני הכי שונא/ת: בצפר! זה כזה גיי. מספר אייסיקיו/מסן: מי שרוצה בפרטי בע"ח אהוב: כלבים, חלזונות בע"ח שנוא: ג'וקים... אני גר ב: בית אני הכי אוהב את: סאמר מאו סי...איזה כוסית תמונה:

adida12

New member
../images/Emo9.gif

שם: עדי גיל: 15.5 כיתה [אממ מעניין באמת]: תנחשו...
מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] נקבהה מאכל אהוב: זה משתנה...כרגע רביולי.. מאכל שנוא: מלפפון
משקה אהוב: תפוח דובדבן חח משקה שנוא: אין כ"כ משחק אהוב: אממ..טאקי וכאלה.. משחק שנוא: פלימוביל שיר אהוב: יש מלאא..אבל..שיר לשירה-מירי מסיקה.. שיר שנוא: המתוקות האחרונות שלי-אריק ברמן.. זמר שנוא: אממ..לא יודעת זמר אהוב: יש זמרת..אין זמר.. מוטו לחיים: אם תמצאו את החלק הטוב בכל דבר...יהיה לכם טוב יותר
... הדבר שאני הכי שונא/ת: שאנשים משקרים לי...ומזלזלים בי או באנשים אחרים... מספר אייסיקיו/מסן:[email protected] בע"ח אהוב: דולפין בע"ח שנוא: אני לא שונאת אותו..אני מפחדת ממנו-כלב..אהה..וגו'קים אני גר ב: חור ליד ירושלים אני הכי אוהב את: הרבה אנשים... תמונה: לא באלי לשים תמונה שלי...אז תמונה של הנסיכה הקטנה שלי
..בת דודה שלי..

adida12

New member
נכון!! ../images/Emo99.gif

ומה הבעיה עם רביולי? חח (אני יודעת שלא שרשרתי נכון ממש..אבל אין לי כוח לפתוח עוד הודעה חח..סורי)

יאללה בכיף. גם ככה משעמם.

שם: טל גיל: 15 (וכמה חודשים. אם היומולדת היה בנובמבר אז תעשו חישוב כי אין לי כוח) כיתה [אממ מעניין באמת]: י' 6 ה(לא) שולטים. נו באמת, אני מכירה אותם כבר שנה רביעית...את רובם. וזה די נמאס
) מאכל שנוא: לא משו מסויים. אולי קציצות, אני באמת לא מסוגלת לאכול אותן, למרות שהריח בזמן שמכינים אותן מצוין! משקה אהוב: ספרייט משקה שנוא: אלכוהול. זה נחשב, לא? חחחח לא יודעת למה, אבל אני פשוט לא אוהבת משחק אהוב: אממ....לא נראה לי שיש כזה משחק שנוא: כנ"ל שיר אהוב: אממ...וואי שאלה קשה, כי יש מלא. טוב נו, אם חייבים לבחור אז הפסקול של ריקוד מושחת. שיר שנוא: כל השירי דיכאון-מזרחית למיניהם. זמר שנוא: מזרחיים בעיקר (וסליחה מכל אלה שאוהבים את המוזיקה הזאת, אם יש פה כאלה) זמר אהוב: יש כמה....עברי לידר, ירמי קפלן, אביב גפן (כה כה. שתקו
) מוטו לחיים: חיה את הרגע (פשוט כל הזמן אומרים לי את זה, אז...חח) הדבר שאני הכי שונא/ת: אנשים צבועים, אנשים שחושבים את עצמם, כל מיני סוגים של אנשים עם אופי חרא מספר אייסיקיו/מסן: מסר בע"ח אהוב: כלב בע"ח שנוא: ג'וקים נחשבים? XD אני גר ב: מרכז אני הכי אוהב את: תלוי למה הכוונה...חחח אני הכי אוהבת את הכלב שלי
תמונה: של הכלב הכוסע שלי

Snow fairy

New member
הצ'יבים מקופחים

שם: מאיה גיל: 15.7 כיתה [אממ מעניין באמת]: כ"ט מין [נוו, נקבה או זכר, בן או בת? אתם יודעים..] פעם אחרונה שבדקתי הייתי נקבה מאכל אהוב: כל דבר סיני/איטלקי מאכל שנוא: במיה משקה אהוב: שוקו משקה שנוא: מיץ אשכוליות משחק אהוב: קרה-קופה משחק שנוא: אממ... לא יודעת:| שיר אהוב: כן, הא. שיר שנוא: של הצ'יקי גירלז הזה. זמר שנוא: לא שונאת אף אחד. זמר אהוב: יש הרבה מוטו לחיים: תאכלו. הדבר שאני הכי שונא/ת: שאנשים משחקים אותה חכמים מספר אייסיקיו/מסן: [email protected] בע"ח אהוב: כלבים בע"ח שנוא: כל החרקים למיניהם אני גר ב: רעות אני הכי אוהב את: ? תמונה:

למעלה