שאלון.

Science Fiction

New member
שאלון. ../images/Emo119.gif

אני מצטערת, אני יודעת שכבר נפתח אחד היום, אבל אתן משגעות אותי ]; השאלון לפורומפיק. כולן יכולות לענות אבל, בבקשה, שרשרו למקום הנכון. למה אני לא משרשרת את זה להודעת הפורומפיק? אני לא רוצה שהשרשור יתבלגן. אלו שכבר ענו - אתן יכולות לתקן את השאלון. אם אתן לא רוצות לתקן אותו, אנא העתיקו את התשובות שלכן מפה. אלו שרוצות להיות דמויות - הזדמנות אחרונה בהחלט, ולא איכפת לי אם אתן בחול. |חוסרלב| מי שלא תענה על השאלון תוצא מרשימת הדמויות. נא לענות על כל השאלון, ובכנות. שם: שם חיבה: תאריך יום הולדת: תיאור חיצוני מפורט: משפחה: עיר: בית פרטי/דירה: חדר לבד/משותף: חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: אוהבת: לא אוהבת: שונאת: מאכלים אהובים: מה תלבשי למפגש: האם את מכינה הרבה דוליז? המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: המקצוע הכי גרוע: הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: הרגלים רעים: התמכרויות: צבע אהוב: צבע שנוא: משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: גשר: תכונות חיוביות: תכונות שליליות: יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? תכשיטים: האם שברת אי פעם עצם? דעה לגבי עישון: האם את צמחונית/טבעונית? מילים שאת משתמשת בהן הרבה: סמיילי מאומץ [
]: אופייך, בפירוט: תחביבים: דעה לגבי סודוקו [
]: האם את קוראת הרבה? ספרים אהובים: סדרות טלוויזיה אהובות: כשרונות: תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: דעה לגבי אלכוהול: אילו זמרים ולהקות את אוהבת? האם את רואה אנימות? באילו פורומים את חברה? האם את מנהלת פורום/קומונה? האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? האם יש לך פלאפון? האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? יום או לילה: האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? כמה זמן את בפורום? - אם אתן רוצות להיות דמויות בפורומפיק, שרשרו לתגובה בה כתוב "כאן". אם לא - שרשרו להודעה הראשית. ולא, לא אסלח לזו שתטעה בשרשור.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifכבר עניתי בקודם[:

שם:דנה. שם חיבה:מי אמור לקרוא לי בשם חיבה הזה?
תאריך יום הולדת:16.1 תיאור חיצוני מפורט:-גובה מטר וחצי-רזה-שיער שטני עד קצת מעל הכתפיים,קצת מדורג-עיניים חומות-רגליים ארוכות[אמא שלי גבוהה ממני ביותר מעשרה סנטימטרים וההבדל בין הרגליים שלנו קטן בהרבה
]-ציפורניים די קצרות[לא מצליחה להאריך אותן
]-מה עטד? משפחה:אח קטן-עומר. עיר:שהם. בית פרטי/דירה:פרטי. חדר לבד/משותף:לבד,עם שירותים צמודים ופרטיים D: חברים [מהפורום ובכלל]:לא מהפורום: גל,שני,עידן,אילה,ספיר,תום,מעין,רותם,מאיה,נופר,כרמל,אדוה,ליאור, ואני לא אוסיף כי אתן במילא לא מכירות אותן
מהפורום: אינסה,ספיר,שי,טלי,יהב,עדי,יער,עוד טלי
,רותם,שני,ניצן,עוד ניצן
,נעמה,שירה,עירית,אילנה,מאיה,לאה,שירש,שיר,מור,דנה,דנה,יאנה,מיתר,אנבל ובטח שכחתי המון.תזכירו לי? החברים ~הכי~ טובים:גל,שני,עידן,כרמל,ליאור,אדוה.[הוזכרו למעלה] אוהבת:שוקולד,לקרוא,לישון,לרקוד,גומי[הסוכריות],טופי. שונאת:חצילים,לסדר את החדר[ובעיקר אתצ השולחן],הסטוריה,תנ"ך,קטשופ. מאכלים אהובים:טוסט,מציה,לחם,מיץ של סלט. מה תלבשי למפגש:מכנסיים מתרחבים בצבע תכלת,גופיה לבנה,אולסטאר סגולות[זה מה שלבשתי במפגש האחרון]. האם את מכינה הרבה דוליז?לא הרבה,אבל גם לא מעט. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אפשר לדלג על שתי אלה בבקשה? המקצוע הכי גרוע:כי אני פשוט לא יודעת מה לענות. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:לפעמים אני פשוט מתחילה לדבר שטויות ולשגע אנשים["גל,את סוס?את תרנגולת?את עץ?"],הרבה פעמים אני מוצאת את עצמי עושה פרצופים מול המראה. הרגלים רעים:קסיסת ציפורניים. התמכרויות:שוקולד?
,והפורום. צבע אהוב:סגול. צבע שנוא:חום. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:
. גשר:
. תכונות חיוביות:כשרוצים להגיד לי משהו,אני מקשיבה ואמרו לי שאני נדיבה,אז כנראה שאני גם נדיבה,משיגה את הדברים שאני רוצה. תכונות שליליות: יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?
. תכשיטים:שעון,טבעת,עגילים[חור אחד בכל אוזן],שרשרת של מלמן[הג'ירפה ממדגסקר]מספיר. האם שברת אי פעם עצם?
. דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית?
. סמיילי מאומץ [
]:
. אופייך, בפירוט:לא יודעת,באמת שלא X: תחביבים:לרקוד,לישון,לצייר דוליז
,לקרוא. דעה לגבי סודוקו [
]:זה בסדר כשמשעמם.. האם את קוראת הרבה?כן. ספרים אהובים:יש המון
סדרות טלוויזיה אהובות:friends,friends,friends. כשרונות:
? תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:נו לא יודעת
דעה לגבי אלכוהול:אלכוהול זה די טעים,תלוי איזה אלכוהול. אבל לא לשתות אלכוהול כל יום,פעם בכמה זמן זה נחמד[: אילו זמרים ולהקות את אוהבת?Green Day. האם את רואה אנימות?
. באילו פורומים את חברה?הפורום הזה. האם את מנהלת פורום/קומונה?
. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?כן. האם יש לך פלאפון?כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?
. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?כן,4-סוכות,חנוכה,פסח,קיץ.[ארבעת האחרונים] האם את משתדלת להיות "שונה"?לא. יום או לילה:לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנג'ר. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?הורים/רכבת. כמה זמן את בפורום?קצת יותר משנה.

Blue Pencil

New member
../images/Emo125.gifובגלל ההודעה של טליחנה:

16.1.92 זה אומר שאני בת 13 וחצי +

my presious

New member
../images/Emo42.gifאני:]

אני קצת מתביישת להיות דמות, אין לי מושג למה>< אני אנסה להתגבר. שם: אוריין שם חיבה: אור, אורי תאריך יום הולדת: 31.12.1990 תיאור חיצוני מפורט: מפורט?
עד כמה שאני יכולה: שיער ארוךארוך, בצבע אדום-בורדו, גלי, עיניים חומות,גובה 1.60 משקל ממוצע, נקודת חן אחת בלחי ימין ואחת בלחי שמאל, עור רגיל נוטה קלות לשחום. זה עד כמה שאני יכולה. משפחה: אמא, אבא, אחות גדולה עיר: קיבוץ בצפון בית פרטי/דירה: יש לנו שכנים מלמעלה, מה זה נחשב? חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: ברצינות, אני לא חושבת שיש לי. יש אחת שתיים שאני מדברת איתן, אבל לא נראה לי שהן מחשיבות אותי בתור חברה שלהן. אוהבת: דרמה. מוסיקה. קולנוע. ג'וני דפ. שחור. אוכל. הופעות. רוק. לא אוהבת: שמעצבנים אותי. רופאי שיניים. שונאת: שחצנים. אנשים רעים. יתושים וזבובים וג'וקים ועכבישים. מאכלים אהובים: מאפים, סלט של אמא, צ'יפס מה תלבשי למפגש: אם אני אבוא למפגש הקרוב- אני מניחה שמכנסיים שחורות וטי שרט עם הדפס. אולי חצאית סקוטית אבל לא נראה לי. האם את מכינה הרבה דוליז? די הרבה, כן. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית והבנת הנקרא. המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה וספורט. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לא נראה לי שיש לי
הרגלים רעים: לבקר אנשים. התמכרויות: קולה, מוסיקה, מחשב צבע אהוב:שחור וכתום צבע שנוא: חום, ירוק זוהר משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין גשר: אין תכונות חיוביות: נאמנה, מצחיקה (אני חושבת) יודעת לשמור סודות ולא יודעת מה עוד תכונות שליליות: מתעצבנת מהר, מתייאשת, עקשנית, ביקורתית, לא ידידותית במיוחד. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים: דברים רוקיסטים האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: אני יודעת שזה לא טוב, אבל אני מעשנת בערך פעם בחודש. זה אומר שאני בעד? האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: שיט, חרא, פאקינג, אלוהים, אפילו סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: כתבתי כבר למעלה
תחביבים: דרמה, מוסיקה, ציור, חיות יש הרבה דעה לגבי סודוקו []: מעצבן האם את קוראת הרבה? ממש לא ספרים אהובים: "זה" מאת סטיבן קינג. זה הספר האחרון שקראתי, בקיץ שעבר. סדרות טלוויזיה אהובות: הטופ מודל הבאה, טלנובלה בע"מ כשרונות: דרמה, ציור בערך, עיצוב תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: חברמניות, ידידותיות, בטיחון עצמי דעה לגבי אלכוהול: נגד אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יש המון. היהודים, אוונסנס, נירוונה, אבריל לווין, אביב גפן, אהוד בנאי ועוד ועוד האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? דוליז האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? לא יום או לילה: יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? לא מגיעה

אנבלייי

New member
אני רוצה להצטרף [:

שם: אנבל שם חיבה: נבי? קבבית? נבו? נבוש? נבנב? אנבלוצ'קה, פו בר, אנבלי, אנה, אן, ועוד קבים וטובים. תאריך יום הולדת: 28.11.1991 תיאור חיצוני מפורט: שיער בלונדיני מבולגן מדורג עד הגב- כתפיים, פנים עגלגלות, עיניים בצבע אפור-ירוק, עור בהיר, גבות לא תואמות
, אף סולד, פה רגיל, צר מידי לטעמי. גובה בינוני, גוף- רגיל
יש קצת ציצים. לא מספיק. משפחה: מה משפחה? אמא, אבא, אחות, שני סבאים, ופפסי כלבתי
עיר: ירושליים בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: גל, מאיה, כי הן גם מחוץ לפורום בבצפר. מתוך הפורום- שני, אילנה, ניצן, יעל יעלוליק (כבר לא ממש בפורום) ג'וד, ואיילת אני חושבתD: ונעמה אוהבת: אמבטיות, ברגדים מושים ונעימים, בחורים יפים, לרקוד, לצייר, לצחוק,, ולהיות עם חברים. לא אוהבת: להיות בודדה, שומנים
, שערות ברגליים, מתמטיקה, לריב עם ההורים, ועוד. שונאת: שערות ברגליים, בשפם
, ובעוד כלמיני מקומות שאמורים להיות חלקים כמו בידיים וכו'. שומנים במקומות לא רצויים. מתמטיקה. ערבית. ועוד דברים. מאכלים אהובים: שוקולד, אוכל סיני שמנוני וטעיםD: גלידה טמפורה, שניצלים, ועוד. D: מה תלבשי למפגש: גופייה וג'ינס... האם את מכינה הרבה דוליז? כן המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: אנגלית? אממ.. גאומטריה. ספרות. המקצוע הכי גרוע: אלגרבה,ערבית, פיסיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לרקוד מול המראה. לצחוק מדברים ממש לא מצחיקים. לבכות יותר מידי... להפעיל את השרירים ברגליים ע"פ קצת של מוזיקה בלי קשר לכלום
הרגלים רעים: לא מסתרקת כמעט... עצלנית, לא לומדת כשצריך. התמכרויות: ריחות של שמפואים. בגדים מסוימים.. שירים מסוימים, מתחלף כל כמה זמן, מסאז'ים.. צבע אהוב: לבן, שחור, אפור,אדום, כלמיני גווני כחול, ירוק, בקיצור הרבה. צבע שנוא: פעם זה היה סגול. עכשיו.. לאיודעת. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין גשר: מורידים לי מחרותיים.
תכונות חיוביות: נאמנה, חוש הומור, אממ.. לאיודעת.
תכונות שליליות: לא ממש חיובית, נפגעת בקלות, רגישה.. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? אין כרגע.
תכשיטים: עגיל בלמעלה של האוזן... האם שברת אי פעם עצם? לא חושבת דעה לגבי עישון: זה לא טוב.. שכל אחד יעשה מה שבא לו. האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אוף, נמאס לי, יאי, כזה, כאילו, אני אוהבת אותך סמיילי מאומץ []:
, אני אוהבת את
, ואני משתמשת כלכך הרבה ב
שהוא כבר כמו מאומץ שלי
אופייך, בפירוט: אוהבת לצחוק, רגישה, ביישנתית, קצת תמימה, מפונקת, לפעמים עצבנית, נקשרת חזק מאוד לאנשים קרובים, עצלנית, פרפקציוניסטית, נחמדה.. תחביבים: להיות עם אנשים שאני אוהבת, לצחוק, להתחרפן, לאכול, לצייר, לרקוד, לקרא, להתעסק בעצמי באובססיביות (זה לא ממש תחביב..
), לבשל, ללמוד על דברים שמעניינים אותי, לשחות, לכתוב, לראות טלוויזיה, להתעסק במחשב.. דעה לגבי סודוקו []: איכס. אבל אולי זה יכול לעניין.. לאיודעת.. האם את קוראת הרבה? כן ספרים אהובים: התפסן בשדה השיפון, מישהו לרוץ איתו, הארי פוטר, ועוד.. סדרות טלוויזיה אהובות: הסימפסונס, עקרות בית נואשות, (XD) בובספוגXD השיר שלנו.. כשרונות: ציור, ריקוד, פעם היה שירה
, להתקל ולהפיל דברים, מתמטיקה (כך אומרים -___-), כתיבה (כך אומרים -______-) תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: סקס-אפיל, כריזמה, חן, נכונות לעזור ולהתחשב באנשים.. דעה לגבי אלכוהול: נמ. תלוי מתי ואיך. מה שברור לי, שממש לא איך שאני התנסיתי בזה. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? נירוונה, אלאניס מוריסט, נואו דאוט, ניקלבאק (הוי ההשפלה
), ברי סחרוף, אביתר בנאי, ביורק, אבל רוב המוסיקה שאני אוהבת היא אוסף של כלמיני שירים שאני בכלל לא יודעת של מי הם.. האם את רואה אנימות? לא, אבל אני מאוד אוהבת את הסגנון. באילו פורומים את חברה? דוליז.. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לא האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? גל, מאיה האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן, 1 יום או לילה: תלוי... בד"כ לילה
אבל לא תמיד. לפעמים יום. אוף, שניהם. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים כמה זמן את בפורום? שנה? רולי קצת פחות... כן, פחות.

M o o M o o

New member
D:

שם:מיתר שם חיבה: העיקרי זה מייתי( >< ) תאריך יום הולדת: 10.7.93 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום עד אחרי הכתפיים, חלקחלק, עיניים חומות בהירות, ציפורניים גדולות יותר ביד ימין:|(זה מוזרר! בדיוק ראיתי איפשהו שאומרים שלימניים גודלים הציפורניים יותר מהר ביד ימין.) דיי רזה,נורמלית, דיי שטוחה(נומה אני קטנה.)ויש לי 2 צלקות מאגניבות על השפה התחתונה בצד ימין (שלי
) השיער מדורג. משפחה: אח גדול, אחות גדולה, אמא ואבא:| עיר:כ"ס בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד D: חברים [מהפורום ובכלל]:(לא מהפורום:)נעמה, אור, נענבל, ירדן, תום (מהפורום:)אני לא בטוחה שהן חברות שלי, אני יודעת שאני מחבבת אותן, גל(אמא שלי), דנות(בייבי בירד אישתיי), יהב(סבתא שלי:O), אופיר, קוביישי, אינסה.. החברים ~הכי~ טובים: עמית, אני חושבת(לא מהפורום) אוהבת:מוזיקה, מחשב, לצאת, חברות..פפסי קולה! שקניתי טאקי!!!!!!(סופסוף,אתמול.)את הIDDR שלי, וכמובן לרקוד עליו. לא אוהבת: שחם לי בבית, שיש ימים משעממים בקייצת(שנגמרה, תודה לאל, איזה חוםם)שיש בומים מפחידים בחוץ(מה שהרגע היה), שהמסן שלי מבולגן וכל שניה אני צריכה לשאול מי זה?.. שונאת:התעללות בבעלי חיים, רציחות, אלימות.. שאנשים מרכלים עליך, לא עולה לי בראש כרגע.. מאכלים אהובים:שניצל תירס וספגטיי (בין החברות אני ה"מכורה"XD),פפסי, מנות חמות, ירקות של סנפורסט..זה מה שאני מכניסה לעצמי בפה במשך השבוע. מה תלבשי למפגש: לא בטוח שאני אבוא למפגש, אם כן, ג'ינס וT האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש.. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:יש תקופות.. המקצוע הכי גרוע:ויש תקופות הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני כלללללללללללללללללללל הזמן עם גרביים, חוץ משאני מתקלחת/בריכה/גוזזת ציפרניים, אין סיכוי שתתפסו אותי בלי גרביים, על ריצפה קר לי, יש לי בעיה, ישנה כל הזמן בחדר של אח שלי חוץ מהוא חוזר מהצבא, סימטרייה, מספרים זוגייםפעם אם נגעתי למשל בברך עם יד ימין, אני הייתי חיייבת לגעת עם יד שמאל גם(זה עבר כבר..), להיות במהופך על הספה ולראות ככה טלוויזיה.(שהרגליים על המשענת האחורית כאילו) הרגלים רעים: מחשב התמכרויות:פפסי קולה, פומדוליז צבע אהוב:שחור זה נחמד, כחול, צהוב זה נחמד, תכלת ו..אדום? צבע שנוא:ורוד זועק, ותכלת זועק. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, שונאת אותן,לפעמים אם אין צורך אני מורידה אותם(לא תמיד), כחולות (לא פלסטיק) וחצי מסגרת(כחולה) וחצי אין כלום גשר:אין, יהיה בעתיד תכונות חיוביות:חזקה(נפשית), יודעת להיות אדישה - זה עוזר לפעמים, אמ, מצחיקה?, מגניבה(או שלא.) תכונות שליליות: שכחנית לפעמים, אבל תמיד מזכירה לחברות שלי דברים, אם אני בטוקיו פארק אני מתמכרת :|, תנו לי עוד אסימונים, עווווד! יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים:אין האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית? לא, בלי קשר, ביצים עושות לי בחילה. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:אין ממש משהו. סמיילי מאומץ []:אין, אבל אני אוהבת לעשות את הצירופים: , (היו פעם מאומצים) אופייך, בפירוט:יש את זה בתכונות כבר תחביבים:מחשב, IDDR, לצאת, חברים, ערוץ 3, טלוויזיה, הוקי אווירD: פינג פונג, מטקות. דעה לגבי סודוקו []:נחמד האם את קוראת הרבה?לא. ספרים אהובים:אממ...*מתפדחת* סדרות טלוויזיה אהובות:כל ערוץ 3 בערך*מכורה* כשרונות:אמ, -_- דוליז, ציור..דיי טובה במחשבים..(כמו כולן פה) IDDR! מה, אני טובה בזה(דיי) תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לדעת להתחבר בקלות לאנשים. דעה לגבי אלכוהול: - אילו זמרים ולהקות את אוהבת? *אני לא אוהבת אותם, אני אוהבת את המוזיקה שלהם* גרין דיי, לירון לב נחמד.. האם את רואה אנימות?לא, אבל אני מתעניינת בזה באילו פורומים את חברה?דוליז, מיכאלה(עדיין קיים, שליטההההה) טב"ע קצת, קומונה אהבה וכסף(תהרגו אותי!),חדשה בכושפות. ועוד כמה פורומים שנסגרו האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בזמן האחרון עלה לי. האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא:( האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? לא. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא, אני זאת אני יום או לילה: לא יודעת. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? לא מגיעה למפגשים.. כמה זמן את בפורום? קצת יותר משנתיים :] :0 אבלאבל עכשיו אין סמיילים

M o o M o o

New member
ובנוגע לשמות חיבה:

בדרך כלל אני אוהבת שקוראים לי מיתר
, יש מיית, מייתי:)S) ומיתרוש(?)

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ארמ, אני כבר דמות, לא?../images/Emo122.gif

אני משלימה את השאלות שפספסתי בשרשור שעבר. נו. כל השאלון
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=58522350 והשאלות שפספסתי פעם שעברה: האם שברת אי פעם עצם? חס וחלילה. ;[ דעה לגבי עישון: איכ! אמא, הפסיקי! האם את צמחונית/טבעונית? נוופ.
מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אהה. "כוסיט" "אע." "מאגניב" "אני אוהבת אותך!" D: סמיילי מאומץ []:
- הייל מושיקו. אופייך, בפירוט: OO; כל כך מחורבן להעיד על עצמי OO; ממ. נדיבה [אני חושבת], אמיצה, עקשנית, אני לא אגיד חכמה, קצת מטומטמת לפעמים P: אוהבת להשתולל XD אהה. ממ. אוהבת לישון
לקרוא, בלה בלה.
תחביבים: לנגן בפסנתר [לומדת חמש שנים], מתחילה גיטרה במקביל ^.^, חוג פלמנקו, אהה.... מציירת, כותבת. דוליז. ממ. הייתי בשלוש תחרויות ריצת שדה מאגניבות מחוזיות וזה הספורט האהוב עליי [ריצה למרחקים ארוכים
] ו. אה. אההה. אני אוהבת ללמוד. |חננה| ואני טוענת שאני כוסיט.
דעה לגבי סודוקו []: התייאשתי אחרי הטור הראשון ברמה הקלה שמילאתי D: אבל תהנו, מכורים שכמותכם D: האם את קוראת הרבה? כן OO; ספרים אהובים: "רוץ ילד, רוץ" מאת אורי אורלב, אהה. "פוליאנה", כל סדרת הארי פוטר
, ג'ק"ר. אממ. "ילד הכוכבים" מאת אוסקר ויילד, "הסערה" מאת שייקספיר O.O וזהו, נדמה לי
סדרות טלוויזיה אהובות: אה. אין.
האע! "Imagonery friends" !!!1 כל כך! בלו! אתה אליל מין! *O* |מתה| cartoonetwork אימפריה
כשרונות: ארר. אממ.
אהה. אה. ממ. כתיבה? ארר. ריקוד, אני חושבת. וציור, קצת. לשיר אני סתם אוהבת אבל מזייפת P: תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: מממממ.. יותר כישרונית בציור
דעה לגבי אלכוהול: יין זה מגעיל
טחח. נו. זה נחמד. אבל לא לפני שנוהגים! *מרימה שלט "אל תתפגרו לי"* אילו זמרים ולהקות את אוהבת? האם את רואה אנימות? ככה. ראיתי אינויאשה ואני רואה לפעמים פוקימון ויוגי הו*O* נו, מתי שיוצא.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif טחח ../images/Emo3.gif

אני חייבת לפספס איזו שאלה אחת לפחותXD; אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אני לא אוהבת זמרים ולהקות, נדמה לי שכבר עניתי על זה מתישהו
אני אוהבת שירים, או ז'אנרים.
נומה

broken winges

New member
עונה ../images/Emo9.gif

קודם כל תאריך לידה שאני לא אשכח-92\11\27 אני עונה מחדש כי ככה אני אעדכן דברים שם:מעיין שם חיבה:קיטי? בעצם זה כינוי.. אז אממ מאיה(כשם חיבה כותבים את זה כמיה) תאריך יום הולדת:רגע..מה? אבל.. אממ טוב 92\11\27 תיאור חיצוני מפורט:
שיער:
חום כהה עד הכתפיים,חלק בדרך כלל אסוף או בשני גולגלים או בקוקו גבוה עיניים: חומות כהות גובה:בסביבות ארבעים וחמש או יותר... משקל:אני מעריכה שארבעים ו... משפחה:אוקיי אז אממ הורים גרושים אמא:יש לה חבר חדש אבא:התחתן שוב עם אישה גרושה+2 ונולד להם ילד מה שגורם לזה שיש לי שני אחים חורגים(בני 17 וחצי ו-14) ויש לי גם את האח מצד אבא בן 5 ואת אחותי השלמה בת ה16 מסובך אה?... עיר:גדרה..היא במרכז.. ליד בני עייש,רחובות ואשדוד.. בית פרטי/דירה:דירה חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]:אממ אין לי חברות ממש טובות אבל יש כמה שדיברתי איתן קצת יותר או שחיבבתי במיוחד: אופיר(2OFIR) שאני בונה איתה אתר דוליז יובל(shmeksit) שהיא אישתי הוירטואלית וביליתי איתה במפגש ניצן..נו מה הכינוי.. אוףף שאכלה איתנו במפגש וזה.. לאה המתוקה שגורמת לי להרגיש טוב שי-שוש החיפושה שהייתי איתי ברכבת והיא ממש חמודה!! ואמממ יש עוד כמה שבטח שכחתי אז סליחה מראש זה במילא קשה לי אוהבת:תכונות? אמ כן אז-כנות,הפגנת חום,הקשבה.הומור,ציניות במידת הצורך,מטורללות ולהתפרע בכיף
לא אוהבת:שקרנים,בוגדים.רכלנים, שונאת:הורסי חברויות וקשרים את כל התכונות שמעליי מאכלים אהובים:ג'אנק... המבורגר וצ'יפס ופיצה וקולה מה תלבשי למפגש:מה שנוח לי .... בעיקר בצבעי בורדו ושחור האם את מכינה הרבה דוליז?כרגע אני בתקופה ממושכת חסרת השראה בדרך כלל זה משהו כמו דולי אחת ליומיים המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אנגלית ואממ לשון וחשבון אני מניחה המקצוע הכי גרוע:היסטוריה וג"ג הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני לגמרי מטורפת ואני משתגעת בעיקר מחום\שיעמום ובלילה!!
אני תמיד יושבת עקום למשל עכשיו רק חצי מהגב שלי באמת נשען על משענת הכיסה.. רגל אחת שלי על המדף בשולחן והשנייה על הכיסא..
הרגלים רעים:אממ בלאגן... התמכרויות:מחשב,דוליז,מוזיקה
צבע אהוב:אדום\בורדו ושחור צבע שנוא:ירוק זוהר ושאר הזוהרים וגם זהב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:יש ויש גם דור לשון ..זה מאחורה.. רואים את זה רק שאני פותחת את הפה בגודל פיהוק...כרגע יש גם גומיות כאלו שקצת מקנות לי מראה ערפדי אבל אממ זה בסדר(?) תכונות חיוביות:הקשבה,הומור,ציניות כשצריך,ספונטניות תכונות שליליות:קנאות רגישות יתר ולקיחה ללב,נוטה להתעצבן די מהר יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא תכשיטים:6 צמיד חוטים על יד ימין בצבעי שחור אדום בורדו ולבן.. וצמיד אחד מחרוזים בצבעים הנ"ל... שרשרת שחורה צמודה עם עיגולי מתכת(לא ניטים) עגילי נוצה שחור אחד ועגיל נתלה עם חרוזים צבעוניים האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:איכס.. תעשו מה שבא לכם כל עוד זה לא קשור אליי אני אישית לא מבינה את המעשנים האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:כוסעמק,ג'יזס,דאמט.. אממ,אז,כזה(נו לא במובן הסנובי) סמיילי מאומץ []:אין אופייך, בפירוט:אממ מחפשת הרפתקאות,חולה בראש,מתה על שיגועים,אוהבת אקשן,משקיעה בלימודים כשצריך,הקשבה מעולה
קצת נוטה להתעצבן מהר אבל האמת היא שאני מנסה כמה שפחות לפגוע באנשים וכשאני חושבת על התנהגות ביצ'ית זה קצת שובר לי את הלב... תחביבים:ציור,דוליז,אינטרנט, שיחות טלפון ויציאות עם חברות,מוזיקה!!!!(בעיקר רוק),קריאה(ג'ורג'יה ניקולסון,הארי פוטר ושאר ספרי אימה מזדמנים) דעה לגבי סודוקו []:אם אתם נהנים אז סבבה אני אישית חושבת שזה שבירת ראש... אמא שלי התמכרה לזה
האם את קוראת הרבה?רק ספרי מתח ואימה אבל קראתי את הארי פוטר חוץ מהחדש כי הוא באנגלית גבוהה וזה... קראתי גם את כל ספרי ג'ורג'יה ניקולסון.. אני ממליצה בחום ספרים אהובים:אה אופס.. ראו למעלה סדרות טלוויזיה אהובות:מכושפות,אנג'ל,הטופ מודל הבאה,ארתור-ברצינות!, הסדרות הספרדיות(מורדים,קטנטנות ופלורסיינטה) כרגע אני קצת סולדת מהן כי הן טחנו לי כבר ת'מוח... כשרונות:גמישה ביותר.. משחק(דרמה) יחסית טובה בציור.. פימו,חרוזים(גם וגם גם חרוזים השחלה וזה ..וגם כתיבת חרוזים.. הם באים לי ככה) תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:הלוואי והייתי יותר אמיצה ופחות פריירית יותר ביטחון עצמי יעזור דעה לגבי אלכוהול:אממ לא יודעת לא ניסיתי אני עדיין קטינה *מעייןילדהטובהירושלים* נוט אילו זמרים ולהקות את אוהבת? הווו הנה החלק המעניין!! לינקין פארק דאפט פאנק ביטלס הגורילז מופע הארנבות של ד"ר קספר אבריל לאבין עברי לידר אביב גפן אלאניס סטינד אואזיס ארוסמית טאטו גם אהבתי ושירים ביפנית
וכל שיר אחר שאני מתחברת אליו .... האם את רואה אנימות?כן!! אני מתה על זה.. כרגע ראיתי רק "כוכב ההישרדות", "אינואישה"(שולט!!),סאקורה ופוקימון (הייתי בת 9) באילו פורומים את חברה?אממ בזה.. משוטטת לפעמים בפורמים ואתרים להארי פוטר אבל לא יותר מזה למען האמת האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?כן.. לא היה מזיק עוד קצת אבל אני גם לא חסרת ביטחון! האם יש לך פלאפון?כןןןן חדש!!! מוטרולה.. עם מצלמה ורינגטונים קוליםם האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא
אבל תמיד יכולה להיות פעם ראשונה... האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?כן.. בשניים אחד של החופש שהיה לא מזמן ואחד שנה שעברה לאזוכרת מתי יום או לילה:יום כי לילה יש חושך ואני מפחדת מחושך.. ברר ולילה גם מוציא תופעות לוואי ממני האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?כן אייסיקיו ..צריך מספר? אם כן-296718516 איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?פעם באתי עם ההורים ופעם אחרונה שבאתי זה היה במונית ורכבת.. רכבת זה כיף
כמה זמן את בפורום?אממ חצי שנה או יותר.. אני לא בטוחה...

broken winges

New member
מיכל-TEENAGER1

שם: מיכל שם חיבה: מיכלי תאריך יום הולדת: 11/6 תיאור חיצוני מפורט: אוחצ' :| הממ שיער חום בהיר, עד הכתפיים בערך, תמיד בקוקו. לא לובשת מכנסיים
אין משקפיים. עיניים חומותירוקות. זה מה שחשוב
משפחה: יש חח מה. אבאימא, 4 אחים ואחות. אני הכי קטנה. 8 אחיינים. עיר: יישוב ליד ירושלים. בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: (לא מהפורום) יקירה, תמר, לאה, נעמי, ליאורה. החברים ~הכי~ טובים: שאלה קודמת
אוהבת: ריטה, רמי, אביתר בנאי, משפחה, חברות... לא אוהבת: צביעות, חוסר יחס, שנאה, זמר מזרחי... שונאת: המ ראו סוף שאלה קודמת... מאכלים אהובים: שקשוקה, שוקולד והמון, תפוחי אדמה. מה תלבשי למפגש: חצאית, חולצה, ואת הכובע החתיך שלי
האם את מכינה הרבה דוליז? כיום לא ממש, בעיקר כי אין לי זמן. אבל בשאיפה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מוזיקה. המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני לא מסוגלת לישון כשהארון שלי פתוח. יש לי מין קטע מוזר שאני שמה אצבע בכל צד של השפתיים וזה מרגיע אותי. יש לי קטע מסוים של סימטריה, לדוגמא כשאני מכינה טיוט'ים אני שמה את התמונות בתוך ריבועים קטנים ומסודרים .
ועוד דברים שאני לא אפרט. הרגלים רעים: לא שידוע לי. התמכרויות: שוקולדדדד
. סוליטר
. מוזיקה מסוימת שמשתנה. צבע אהוב: בורדו וירוקזית. צבע שנוא: צהוב. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: עדשות מגע. גשר: קוביות. תכונות חיוביות: משקיעה מאוד באנשים שחשובים לי. תכונות שליליות: מאוד מאוד מפחדת מחוסר אונים. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? יש הרבה חברים, אבל אין בויפרינד
(נו אני לא אוהבת את ההגדרה "ידיד"
) תכשיטים: עגילים קטנים למדי, שרשרת עם חרוזים כתומים וצדף, צמיד חרוזים מרובעים כאלה על הרגל. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: מתעצבנת כשמעשנים לידי. מנסה לשכנע אנשים שלא יעשנו. ענבר זרקה בגללי סיגריה במפגש
האם את צמחונית/טבעונית? נופ. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: הזוי, מדכא, אני רוצה לישון, כפרה. סמיילי מאומץ: ,
דה?
אופייך, בפירוט: אויש :| היו כבר שאלות על זה. ואתן מכירות אותי בלע :[ תחביבים: לשיר, להציג, לצייר, לנגן (פסנתר), לגלוש באינטרנט דעה לגבי סודוקו: סדיסטי, אך ממכר. האם את קוראת הרבה? משתדלת. ספרים אהובים: הסיפור שאינו נגמר (
), צופן דה וינצ'י, בורות, הארי פוטר למיניהם. סדרות טלוויזיה אהובות: סוף הדרך, השיר שלנו, חברים. כשרונות: מה שכתבתי בתחביבים, חוץ מ"לגלוש באינטרנט". תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: עצבים חזקים. דעה לגבי אלכוהול: כל עוד זה במידה ותוך מחשבה, בלי לעשות מעשים טיפשיים ובלי לנהוג. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? ריטה ורמי, אביתר בנאי, אהוד בנאי. האם את רואה אנימות? כמעט ולא. באילו פורומים את חברה? פה
, סוף הדרך 2, ריטה, מחזות זמר, אבריל לאבין - רק בגלל האנשיםף-D , השיר שלנו. האם את מנהלת פורום/קומונה? פה וסוף הדרך 2. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. נגיד בשיחות טלפון עם אנשים שאני לא מכירה, ולשאול אנשים וזה - ממש לא. הנה זה לא היה קשה כל כך אני אוהבת אותך
האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא :[ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי באחד. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא . יום או לילה: יום, בלי ספק. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? לא. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וחצי בערך.

broken winges

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif P oo ka

שם:נטע. שם חיבה:אין ממש.. נייטע?. תאריך יום הולדת:6.1.92 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום, אסוף בקוקו אחורה, גבוהה, עיניים חומות כהות, יש לי קוביות. משפחה:אמא, אבא, שני אחים גדולים ונבי [נבי זה הכלב!] עיר:כפר ורדים. -ישוב. בית פרטי/דירה:פרטי. חדר לבד/משותף:לבד. חברים [מהפורום ובכלל]:כלמיני. החברים ~הכי~ טובים:כלמיני. אוהבת:אה? לא אוהבת:הרבה דברים. שונאת:כנ"ל. מאכלים אהובים:כלמיני. מה תלבשי למפגש:בגדים. כנראה. האם את מכינה הרבה דוליז?אני מכינה דוליז במידה סבירה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:כלמיני.. המקצוע הכי גרוע:הבעה בע"פ?. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אין ממש.. חחחח.. אבל כן, כמו ליאור יוגה על החוף הים, בקצב של המוזיקה או משו כזה.. הרגלים רעים:אמממ לודעת.. התמכרויות:סוסים, צ'אד, טיילר, מגרש ביתי, מחשב, TV.. צבע אהוב:כתום, כחול, שחור, ירוק.. צבע שנוא:צהוב חיוור. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש. אין להן מסגרת.. ומה ששמים על האוזניים בצע בורדו. אה, והן רק לטלוויזיה וללוח.. בכיתה.. גשר:קוביות.. תכונות חיוביות:לודעת.. תכונות שליליות:עצבנית?. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא.. תכשיטים: צמידים צבעוניים על יד ימין, ושני ליבסטרונגים,י שמאל שעון.. ושרשרת על כזו שמש.. האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:יאק. האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:יאפ, נופ, פאק, לא, כן.. וכו'.. סמיילי מאומץ []:|* אופייך, בפירוט:לודעת נו.. תחביבים:סוסים.. בעיקר.. וגם דוליז וציור..ולהיות עם חברות וזה אם זה נקרא תחביב.. אה, וגם מחשב וטלוויזיה.. דעה לגבי סודוקו []:טיפשי.. לפעמים נחמד, אבל בעיקר טיפשי. האם את קוראת הרבה?המון.. ספרים אהובים:המוןן סדרות טלוויזיה אהובות:מגרש ביתי,OC, חברים, מכושפות, כלמיני ריאלטי, השיר שלנו.. כשרונות:אין ממש... תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:לודעת.. דעה לגבי אלכוהול:לשתות קצת זה בסדר.. אבל לא להשתכר.. או משו.. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אני יותר אוהבת שירים.. אני כזה אוהבת הכל.. האם את רואה אנימות?לא.. חחח.. באילו פורומים את חברה?ר"צ,סוסים,מגרש ביתי,OC, ודוליז.. האם את מנהלת פורום/קומונה?לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?דיי.. האם יש לך פלאפון?כן.. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?מכיוון שבהתחלה ליאור לא החשיבה אותי. אני לא מחשיבה אותה. אז.. אממ.. לא!. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?3 נראה לי.. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא.. יום או לילה:תלוי.. אבל נראה לי לילה.. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?שניהם.. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת.. כמה זמן את בפורום?שנתיים וחצי מחר. [ב23.8]

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifסליחה?!

קודם כל, זה התשובות שלי מהשירשור הקודם. את זוכרת? השאלון שפיפסת אותו...?:/ דבר שני, ראיתי שם ר-ק שאלה אחת שלא עניתי עליה ברצינות, אז מה בדיוק את רוצה ממני?!?

למעלה