../images/Emo66.gif ממ.
שם: מיכל שם חיבה: מיכלי תאריך יום הולדת: 11/6 תיאור חיצוני מפורט: אוחצ' :| הממ שיער חום בהיר, עד הכתפיים בערך, תמיד בקוקו. לא לובשת מכנסיים
אין משקפיים. עיניים חומותירוקות. זה מה שחשוב
משפחה: יש
חח מה. אבאימא, 4 אחים ואחות. אני הכי קטנה. 8 אחיינים. עיר: יישוב ליד ירושלים. בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: (לא מהפורום) יקירה, תמר, לאה, נעמי, ליאורה. החברים ~הכי~ טובים: שאלה קודמת
אוהבת: ריטה, רמי, אביתר בנאי, משפחה, חברות... לא אוהבת: צביעות, חוסר יחס, שנאה, זמר מזרחי... שונאת: המ ראו סוף שאלה קודמת... מאכלים אהובים: שקשוקה, שוקולד והמון, תפוחי אדמה. מה תלבשי למפגש: חצאית, חולצה, ואת הכובע החתיך שלי
האם את מכינה הרבה דוליז? כיום לא ממש, בעיקר כי אין לי זמן. אבל בשאיפה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מוזיקה. המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני לא מסוגלת לישון כשהארון שלי פתוח. יש לי מין קטע מוזר שאני שמה אצבע בכל צד של השפתיים וזה מרגיע אותי. יש לי קטע מסוים של סימטריה, לדוגמא כשאני מכינה טיוט'ים אני שמה את התמונות בתוך ריבועים קטנים ומסודרים
. ועוד דברים שאני לא אפרט. הרגלים רעים: לא שידוע לי. התמכרויות: שוקולדדדד
. סוליטר
. מוזיקה מסוימת שמשתנה. צבע אהוב: בורדו וירוקזית. צבע שנוא: צהוב. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: עדשות מגע. גשר: קוביות. תכונות חיוביות: משקיעה מאוד באנשים שחשובים לי. תכונות שליליות: מאוד מאוד מפחדת מחוסר אונים. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? יש הרבה חברים, אבל אין בויפרינד
(נו אני לא אוהבת את ההגדרה "ידיד"
) תכשיטים: עגילים קטנים למדי, שרשרת עם חרוזים כתומים וצדף, צמיד חרוזים מרובעים כאלה על הרגל. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: מתעצבנת כשמעשנים לידי. מנסה לשכנע אנשים שלא יעשנו. ענבר זרקה בגללי סיגריה במפגש
האם את צמחונית/טבעונית? נופ. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: הזוי, מדכא, אני רוצה לישון, כפרה. סמיילי מאומץ:
, דה?
אופייך, בפירוט: אויש :| היו כבר שאלות על זה. ואתן מכירות אותי בלע :[ תחביבים: לשיר, להציג, לצייר, לנגן (פסנתר), לגלוש באינטרנט דעה לגבי סודוקו: סדיסטי, אך ממכר. האם את קוראת הרבה? משתדלת. ספרים אהובים: הסיפור שאינו נגמר (
), צופן דה וינצ'י, בורות, הארי פוטר למיניהם. סדרות טלוויזיה אהובות: סוף הדרך, השיר שלנו, חברים. כשרונות: מה שכתבתי בתחביבים, חוץ מ"לגלוש באינטרנט". תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: עצבים חזקים. דעה לגבי אלכוהול: כל עוד זה במידה ותוך מחשבה, בלי לעשות מעשים טיפשיים ובלי לנהוג. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? ריטה ורמי, אביתר בנאי, אהוד בנאי. האם את רואה אנימות? כמעט ולא. באילו פורומים את חברה? פה
, סוף הדרך 2, ריטה, מחזות זמר, אבריל לאבין - רק בגלל האנשים
, השיר שלנו. האם את מנהלת פורום/קומונה? פה וסוף הדרך 2. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. נגיד בשיחות טלפון עם אנשים שאני לא מכירה, ולשאול אנשים וזה - ממש לא. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא :[ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי באחד. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא . יום או לילה: יום, בלי ספק. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? לא. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וחצי בערך.
שם: מיכל שם חיבה: מיכלי תאריך יום הולדת: 11/6 תיאור חיצוני מפורט: אוחצ' :| הממ שיער חום בהיר, עד הכתפיים בערך, תמיד בקוקו. לא לובשת מכנסיים