שאלון.

TEENAGER1

New member
../images/Emo66.gif ממ.

שם: מיכל שם חיבה: מיכלי תאריך יום הולדת: 11/6 תיאור חיצוני מפורט: אוחצ' :| הממ שיער חום בהיר, עד הכתפיים בערך, תמיד בקוקו. לא לובשת מכנסיים
אין משקפיים. עיניים חומותירוקות. זה מה שחשוב
משפחה: יש
חח מה. אבאימא, 4 אחים ואחות. אני הכי קטנה. 8 אחיינים. עיר: יישוב ליד ירושלים. בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]: (לא מהפורום) יקירה, תמר, לאה, נעמי, ליאורה. החברים ~הכי~ טובים: שאלה קודמת
אוהבת: ריטה, רמי, אביתר בנאי, משפחה, חברות... לא אוהבת: צביעות, חוסר יחס, שנאה, זמר מזרחי... שונאת: המ ראו סוף שאלה קודמת... מאכלים אהובים: שקשוקה, שוקולד והמון, תפוחי אדמה. מה תלבשי למפגש: חצאית, חולצה, ואת הכובע החתיך שלי
האם את מכינה הרבה דוליז? כיום לא ממש, בעיקר כי אין לי זמן. אבל בשאיפה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מוזיקה. המקצוע הכי גרוע: מתמטיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני לא מסוגלת לישון כשהארון שלי פתוח. יש לי מין קטע מוזר שאני שמה אצבע בכל צד של השפתיים וזה מרגיע אותי. יש לי קטע מסוים של סימטריה, לדוגמא כשאני מכינה טיוט'ים אני שמה את התמונות בתוך ריבועים קטנים ומסודרים
. ועוד דברים שאני לא אפרט. הרגלים רעים: לא שידוע לי. התמכרויות: שוקולדדדד
. סוליטר
. מוזיקה מסוימת שמשתנה. צבע אהוב: בורדו וירוקזית. צבע שנוא: צהוב. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: עדשות מגע. גשר: קוביות. תכונות חיוביות: משקיעה מאוד באנשים שחשובים לי. תכונות שליליות: מאוד מאוד מפחדת מחוסר אונים. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? יש הרבה חברים, אבל אין בויפרינד
(נו אני לא אוהבת את ההגדרה "ידיד"
) תכשיטים: עגילים קטנים למדי, שרשרת עם חרוזים כתומים וצדף, צמיד חרוזים מרובעים כאלה על הרגל. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: מתעצבנת כשמעשנים לידי. מנסה לשכנע אנשים שלא יעשנו. ענבר זרקה בגללי סיגריה במפגש
האם את צמחונית/טבעונית? נופ. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: הזוי, מדכא, אני רוצה לישון, כפרה. סמיילי מאומץ:
, דה?
אופייך, בפירוט: אויש :| היו כבר שאלות על זה. ואתן מכירות אותי בלע :[ תחביבים: לשיר, להציג, לצייר, לנגן (פסנתר), לגלוש באינטרנט דעה לגבי סודוקו: סדיסטי, אך ממכר. האם את קוראת הרבה? משתדלת. ספרים אהובים: הסיפור שאינו נגמר (
), צופן דה וינצ'י, בורות, הארי פוטר למיניהם. סדרות טלוויזיה אהובות: סוף הדרך, השיר שלנו, חברים. כשרונות: מה שכתבתי בתחביבים, חוץ מ"לגלוש באינטרנט". תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: עצבים חזקים. דעה לגבי אלכוהול: כל עוד זה במידה ותוך מחשבה, בלי לעשות מעשים טיפשיים ובלי לנהוג. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? ריטה ורמי, אביתר בנאי, אהוד בנאי. האם את רואה אנימות? כמעט ולא. באילו פורומים את חברה? פה
, סוף הדרך 2, ריטה, מחזות זמר, אבריל לאבין - רק בגלל האנשים
, השיר שלנו. האם את מנהלת פורום/קומונה? פה וסוף הדרך 2. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. נגיד בשיחות טלפון עם אנשים שאני לא מכירה, ולשאול אנשים וזה - ממש לא. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא :[ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? הייתי באחד. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא . יום או לילה: יום, בלי ספק. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? לא. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וחצי בערך.

TEENAGER1

New member
תסלחי לי? *חושש*

אין לי כוח להעתיק הכל שוב עם הסמיילים

א ל א ו ר

New member
שאלה קטנה...

אמ.. הבנתי שהשאלן הוא לא סתם! אז מה כאילו מה קורה כאן? אני רוצה לדעת אם לענות עליו או לא.....

Science Fiction

New member
עני עליו, אם את רוצה. ../images/Emo119.gif

אבל שרשרי את התגובה להודעה הראשית.

917635

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo27.gif

שם:קארין שם חיבה:קארי? תאריך יום הולדת:2/10 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום, המוןהמון נמשים,עיניים חומות,פלטה [בקרוב נפטרת ממנה] משפחה:? עיר:בני עייש [זה יישוב] בית פרטי/דירה:דירה חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום ובכלל]:- החברים ~הכי~ טובים:- אוהבת:הארי פוטר,שוקולד,מוזיקה,כתום,כבשים,סרטים מצויירים. לא אוהבת:- שונאת:- מאכלים אהובים:פיצה,עוגיות,צ'יפס,המבורגר,שוקולד,גלידה,טוסט וקרמבו. מה תלבשי למפגש:ג'ינס? האם את מכינה הרבה דוליז? בזמן האחרון לא המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:ערבית ומתמטיקה המקצוע הכי גרוע:היסטוריה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:- הרגלים רעים:ממ.. אוכלת בלילה? התמכרויות:שוקולד ועוגיות צבע אהוב:כתום וסגול צבע שנוא:- משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:פלטה נחשב? תכונות חיוביות:- תכונות שליליות:- יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא תכשיטים:עגילים האם שברת אי פעם עצם? כן דעה לגבי עישון:? האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:לא יודעת. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:אממ.. לא יודעת איך לענות על זה. תחביבים:לקרוא,לשמוע מוזיקה,לראות טלויזיה ולצייר. דעה לגבי סודוקו []:
נמאסססס! האם את קוראת הרבה? תלוי. לפעמים אני קוראת ספר ארוך ואז לוקח לי הרבה זמן לסיים אותו ואני בינתיים לא קוראת דברים אחרים. ספרים אהובים:כל סדרת הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות:בובספוג, מכושפות, סברינה המכשפה הצעירה, הישרדות וכל מיני תוכניות ריאלטי בערוץ יס וויקנד ויש עוד מלא שאני לא זוכרת כרגע. כשרונות:אין תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לאיודעת. דעה לגבי אלכוהול:אין אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אני אוהבת הכל [טוב,כמעט הכל..] ואין לי העדפה. האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? דוליזנענע, גרפיקה ועיצוב נענע ומדיי פעם אני כותבת בכל מיני פורומים אחרים האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בערך האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן, אצל אילנה סטיץ' האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? באחד האם את משתדלת להיות "שונה"? לאיודעת יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גםוגם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אוטובוס ורכבת/הורים ורכבת כמה זמן את בפורום? לא יודעת. אני זוכרת שעזבתי וחזרתי בחנוכה..

tamaguchi girl

New member
אני לא בפורומפיק(אפילו לא הבנתי מה

זה *עילגת*) אני סתם עונה כי משעמם לי ^^ שם: רוית שם חיבה: רויתוש' (משתמשים בו הכי הרבה, נראה לי ><) תאריך יום הולדת: 23.6.92 תיאור חיצוני מפורט: עינים חומות, שער ארוך-חום-מתולתל, ממוצעת בגובה ובמשקל, מרכיבה משקפים אך רוב הזמן עם עדשות מגע, צבע עור שזוף בערך[
]. זהו נראה לי >_< משפחה: ? שם משפחה? חסוי. עיר: חולון בית פרטי/דירה: דירה חדר לבד/משותף: לבד ^^ חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: אין לי ממש...-___-" אוהבת: המון דברים לא אוהבת: המון דברים שונאת: המון דברים מאכלים אהובים: פסט פוד, אוכל של אמא וסבתא ^^ מה תלבשי למפגש: כבר הייתי באחד, לבשתי ג'ינס וחולצה ורודה P: האם את מכינה הרבה דוליז? לא ממש. רק שיש לי חשק. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: ממממ...מדעים >< המקצוע הכי גרוע: היסטוריה ~__~" אבל רק בשליש האחרון של השנה 0: הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לא ידוע לי על כזה >< הרגלים רעים: לאכול שמשעמם לי/שאני בדיכאון/שאני לבד/לפני שאני הולכת לישון. זה הרגל רע
התמכרויות: לדוליז, לכדורעף, לפורום הזה ולעוד אחד. צבע אהוב: ורוד אולטרה צבע שנוא: אין משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, מלבניות בצבע יין כזה. שונאת אותן
גשר: אין. צריך להיות אבל אני לא עושה. תכונות חיוביות: עוזרת לזולת (זה מה שאומרים עלי..), נאמנה, סבלנית. תכונות שליליות: יותר מדי טובה. בגלל זה תמיד תוקעים לי סכינים בגב. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? אין תכשיטים: יש לי אבל אני לא משתמשת בהם. אני לא אוהבת תכשיטים. חוץ מעגילים רפואים- אם זה נקרא תכשיט P: האם שברת אי פעם עצם? כן דעה לגבי עישון: אסור. צריך להשמיד את הסיגריות. האם את צמחונית/טבעונית? לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: כן, לא, אולי, בטח, תלוי. סמיילי מאומץ: אין לי כזה אופייך, בפירוט: הבת של השכן D: בערך -__-" תחביבים: כדורעף, דוליז, ציור, לישון, לבלות. יש עוד אבל אין לי כוח לרשום דעה לגבי סודוקו: קשה מדי ]; האם את קוראת הרבה? כן יחסית למי שאני מכירה. ספרים אהובים: סודות נעורים (כל הסדרה), בורות, סומסום ג'קסון, אהבה אינדיאנית, אהבה גנובה. סדרות טלוויזיה אהובות: טלנובלה בע"מ, אהבה או כסף, הפיג'מות (אני רצינית. זה משעשע אותי XD) כשרונות:אין כאלו -__- תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: כשרון במשהו :) דעה לגבי אלכוהול: כנ"ל לדעתי על הסיגריות אילו זמרים ולהקות את אוהבת? אין משהו/מישהו מיוחד האם את רואה אנימות? שאחותי מכריחה אותי לראות איתה
באילו פורומים את חברה? בתפוז- רק פה, פורום דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? נופ. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי איפה ועם מי אני נמצאת >< האם יש לך פלאפון? יאפ. אבל אני לא משתמשת בו. אני לא חושבת שפאלפון זה דבר נחוץ. ההורדים שלי קנו לי אותו רק כי הוא היה במבצע. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן, באחרון שהיה. במפגש אחד יום או לילה: לילה :) האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? שניהם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים כמה זמן את בפורום? 4 חודשים וחצי. אני יודעת שזה ממש קצת אבל בכל זאת זה משהו.

עונה

שם:טלי שם חיבה:טולטול טלטולה תאריך יום הולדת:28/11/92 תיאור חיצוני מפורט:שעט שטני עיינים כחולות שמנמנה דיי גבוהה ונמנמ זהו! משפחה:אמא אבא אחות אח אח אני עיר:ראש העין סגידה! חע בית פרטי/דירה:פרטי חדר לבד/משותף:לבד! חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]:גפן-ליטל בטל שיר-ליטל ציוואה אופיר-אשתי אופיר-שושה יפיופה..דנה בלו פנסיל לאה אלו הבנות שאני מדברת איתן הכי הרבה..אבל יש לי עוד מלא מלא לא להעלב אם לא רשמתי מישי אוהבת:משפחה עברי לידר
פיט רוט אותכן ועוד.. לא אוהבת:בדיקות דם רופאי שיניים ג'וקים שונאת:כנל למעלה .. מאכלים אהובים:פיצה של אמא וכל מיני דברים של אמא מה תלבשי למפגש:לבשתי-גופיה תכלת וג'ינס האם את מכינה הרבה דוליז?בזמן האחרון לא אבל בכללי כן המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אומנות ואנגלית המקצוע הכי גרוע:מדעים והבעה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:לבכות מכל מיני שירים.. הרגלים רעים:אין התמכרויות:לשיר במקלחת.טלנובולות צבע אהוב:ורוד שחור אדם צבע שנוא:אין משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:נופ גשר:פלטה.. תכונות חיוביות:מצחיקה חייכנית תכונות שליליות:צעקנית יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?נופ תכשיטים:עגילים האוזניים האם שברת אי פעם עצם?לא דעה לגבי עישון:לא מפקיע לי האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:נופ..נמנמ..וול..מוחעחע..היי..בהביי סמיילי מאומץ []:=] =] =] =] חברות שלי אומרות לי להיגמל(גפן
) אופייך, בפירוט:אני סלחנית ונמנמ לא ידעת מה לרשום כאן תחביבים:דוליז .ריקוד שירה דעה לגבי סודוקו []:משעממם בטירווף.. האם את קוראת הרבה?ממש לא ספרים אהובים:נופ.. סדרות טלוויזיה אהובות:ויוה..(נוו אני מכורה) כשרונות:שירה מייבי ולעצן את אבא ואמא תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:נופ.. דעה לגבי אלכוהול:לא מפריע לי זה דדוקא בסדר גמור לי אילו זמרים ולהקות את אוהבת?עברי
יוני אפרת פיטר רוט
בוטן מתוק ועוד האם את רואה אנימות?נופ באילו פורומים את חברה?טלנובלות דוליז בנות לפעמים עברי לידר ועוד כמה האם את מנהלת פורום/קומונה?כן קומונה נשכחת האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?בערך האם יש לך פלאפון?כע האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?גפן האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?1 יום או לילה:לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?כע איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת ואוטובוס כמה זמן את בפורום?8 חודשים..

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifטלי,

נראה לי שאת צריכה לסלוח להרבה
.

shmeksit

New member
אמ... אני רוצה להיות דמות?!

שם: יובל שם חיבה:יובי תאריך יום הולדת: 11.1.93 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום כהה ארוך, עיניים חומות ירוקות, רזה (בערך), לא ממש גבוה, עים צפורניים ארוכות!, אוהבת חצאיות מיני, ג'ינסים וגופיות! משפחה: אחות רותם עיר: ערד בית פרטי/דירה: בית פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: אופיר, ניצנ, שרונ, טלי, שי, מעיין (כולן מהפרום!) החברים ~הכי~ טובים: ניצנ, הלית, אביב אוהבת:אולסטאר, דוליז, לרקוד, לשיר, ולשמוע מוזיקה שחורה! לא אוהבת: שאנשות עוזבות את הפורום, ללמוד שונאת: שהבנים בכיתה שהייתה לי מתקרצצים מאכלים אהובים: מקרוני עם גבינה, פנקייקס מה תלבשי למפגש: חולצת בטן (בשביל שיראו את הקעקוע שלי), וחצאית מיני שחורה האם את מכינה הרבה דוליז? משתדלת שכן המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מחשבים, חשבון המקצוע הכי גרוע: אנגלית נירא לי הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: אני משוגעת מטבעי הרגלים רעים:לנשוך את השפה התמכרויות: טושים (כאלה עבים עם ריח כזה ממכר) צבע אהוב:ורוד ואדום צבע שנוא:ירוק אבל גם לא ממש משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין ברוך השם גשר: אין ברוך השם תכונות חיוביות: חברותית, רוקדת יפה, מנהיגה תכונות שליליות: אמ... יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? היו הרבה... האחרון רן תכשיטים:עגילים, שעון (אם זה נחשב תכשיט) האם שברת אי פעם עצם? לא ברוך השם דעה לגבי עישון:לא תורם בגרוש האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה: היוש, סתאם, חחח, שאלום, סמיילי מאומץ []: אין אופייך, בפירוט: יש לי אופי חברותי תחביבים:לרקוד, לשיר, לצייר דוליז גם במחשב וגם על דפים דעה לגבי סודוקו []: ממכר אבל קשה האם את קוראת הרבה? ממממממש לא ספרים אהובים: אין סדרות טלוויזיה אהובות: השיר שלנו, ראש גדול, רצים לדירה, סוף הדרך כשרונות: ריקוד, ציור, שירה תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אמ... דעה לגבי אלכוהול: לא רע אבל לא הרבה אילו זמרים ולהקות את אוהבת? בלק אייד פיס, אבריל לאבין, 50 סנט האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? דוליז האם את מנהלת פורום/קומונה? אתר + פורום האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן מאוד האם יש לך פלאפון?ברור איך אפשר בלי? האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן אצל ניצנ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן 1 האחרון שהיה האם את משתדלת להיות "שונה"? לא ממש יום או לילה:יום האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן מסינג'ר: [email protected], איסי: 258459383 איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? אוטובוס ואז רכבת כמה זמן את בפורום? בערך 3 חודשים

בו.../images/Emo29.gif

שם: יהב שם חיבה: אין. תאריך יום הולדת: 21.9.93 תיאור חיצוני מפורט: שיער שטני מוזהב כזה, רזה, גובה: 1.59 משפחה: נחמדה
עיר: ת"א בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: משותף. חברים [מהפורום ובכלל]: קרן, טלי, קוביישי, מיתר, רוני, ניבי, גל, שירע, ליאור, נטע, גילי, יעל, ורד, אילנה סטיצ', איילת ,עירית, דנה, אני מצטערת אם שכחתי מישהו, זה כ"כ קשה]: החברים ~הכי~ טובים: קרן. אוהבת: מחשב, להיות עם חברים, ולא יודעת:p לא אוהבת: צמר גפן!
שונאת: צמר גפן!
מאכלים אהובים: פסטטה. מה תלבשי למפגש: ג'ינס וגופיה? האם את מכינה הרבה דוליז? בערך. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מתמטיקה. המקצוע הכי גרוע: גאוגרפיה והנדסה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: כסיסת ציפורניים. הרגלים רעים: לאדעתP: התמכרויות: לאדעת, HAIR? צבע אהוב: כחול, ירוק, לבן, שחור לאדעת!
צבע שנוא: סוג של ירוק. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:לא גשר:לא תכונות חיוביות: מבינה?לאדעת, אתם יודעים!
תכונות שליליות: קנאה. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לאאא]: תכשיטים: צמיד. האם שברת אי פעם עצם?לא. דעה לגבי עישון:מעדיפה שלא, אבל כל אחד עם הדעה שלו. האם את צמחונית/טבעונית? לאלאלא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: כן, לא
סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: אני לא יודעת, אני מניחה שאני נחמדה. תחביבים: לשיר, לצחוק, להיות עם חברות. דעה לגבי סודוקו []:אוף נו]: זה משעמם. האם את קוראת הרבה? בערך. ספרים אהובים: רועי. סדרות טלוויזיה אהובות: כל הסדרת החמודות שיש בניקולדיאון. כשרונות:צילום. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: לאדעת. דעה לגבי אלכוהול: בסבבה. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? גרין דיי ולאדעת. האם את רואה אנימות?לא באילו פורומים את חברה?פה, ואני סמויה בכמה פורומים. האם את מנהלת פורום/קומונה? ללא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? לאדעת
האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? קרן, טלי ורוני. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 4 האם את משתדלת להיות "שונה"? אממ..לאדעת. יום או לילה: לאדעת, שניהם חמודים. ^^ האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? מסנג'ר. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים. כמה זמן את בפורום? שנה וחודש בערך.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifטלי, אולי..

אם רוב הבנות שירשרו למקום שהן לא היו אמורות, אז ההסבר שלך לא היה ברור מספיק? אני בכלל לא ראיתי שכתבת לשרשר למקום שצריך, כי ראיתי את תחילת השאלון, ולא טרחתי לקרוא אותו, כי הרי כבר קראתי אותו. לא חשבתי שיש משהו אחר-כך...

Science Fiction

New member
זו הבעיה שלך. ../images/Emo119.gif

אני כותבת הודעה במחשבה שאנשים יקראו את כולה. אני לא יכולה להתחשב באלו ש"לא טורחים לקרוא אותו". :/

למעלה