../images/Emo90.gifהנני!
שם:יולי שם חיבה:ג'וליי תאריך יום הולדת: 28.4.92 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום נוטה לשחור עד העורף, גבוהה, עיניים ירוקות/כחולות (שילוב של שניהם.) 3 עגילים באוזניים (אם זה רלוונטי), פנים בערך בצורת אליפסה..בלי הגזמה כן?
, צבע עור רגיל נוטה לחיוור,משקפיים. עוד משהו? משפחה: אבאמא גרושים, אחות קטנה בשנתיים. עיר: רמה"ש בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: נעמה, קרן, שירע, אילנה, טלי
, עדן. אוהבת: תיאטרון, לצייר, לכתוב, לרקוד, להתחרפן/להשתגע, לשמוע מוסיקה,כמעט כל סיגנונות המוסיקה, ג'וני דפ, אנג'לינה ג'ולי, צ'ינצ'ילות, כלבים (הכי מזן שוקי [רק בישראל לעילגים.]), צ'ארלי צ'פלין, אולסטאר, אה כן ואני אציין ג'אז כי זה סוג המוסיקה הכי אהוב עלי
. לא אוהבת: מוסיקה מזרחית, דיכאון, אלקטרונית לסוגייה,אנשים- שקרנים,צבועים, כפויי טובה, מתמטיקה(בני גורן). שונאת: הומופובים. מאכלים אהובים: סלט, שניצלטופו, בירה (נחשב?). מה תלבשי למפגש: סתם מכנס קרוע, חולצה שאני אוהבת, אולסטאר, גרבי ברך, עניבה (אולי...). האם את מכינה הרבה דוליז? יא^^ המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: יש 6
אני אבחר אחד חחח ספרות
המקצוע הכי גרוע: גיאוגרפיה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:לגרביים fetish, להשמיע קולות מוזרים, לנשוך אנשים,להדליק ולכבות גפרורים עם האצבעות, בתוך הפה. הרגלים רעים: להכנס לדיכאון כמעט מכל דבר קטן. התמכרויות: מורה לתיאטרון (אובססיבית), להדליק ולכבות גפרורים. צבע אהוב: שחור,אדום-יין,סגול כהה. צבע שנוא: כל צבע שהוא בוהק. וכתום. לא בגלל ההתנתקות. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש. בעלות מסגרת מתכת צבע כסף, דקות. גשר:ממ עוד 4 חודשים אין. עוד חודשיים, מורידים את התחתון. תכונות חיוביות: חברותית, כנה, יצירתית, מצחיקה (ככה אומרים לפחות), יודעת לשמור סוד,נאמנה. תכונות שליליות: קנאית בטירוף, דיכאונית, פסימית,ביקורתית,רגישה מדי,מתייאשת בקלות. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? מורגן. בחורה. תכשיטים: צמיד שחברה שלי נתנה לי בצבעים לבן,כחול,תכלת,ירוק,צהוב,כתום,אדום. שעון בצבע אדום. שרשרת שיש עליה אבן שיש בה חור בצורת מנעול- מאחד החברים הכי טובים, אף פעם לא מורידה אותה. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: נגד, בכל גיל. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מצד אחד, יש את האדיאולוגיה, אבל מצד שני זה פשוט טעים! \ מילים שאת משתמשת בהן הרבה: הממ, לא יודעת (כמעט בא עם כל משפט שאני אומרת). סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: יודעת מתי לקחת ללב ומתי לתת לדברים לעבור ליד האוזן, מצחיקה,רגישה, קנאית, דיכאונית, פסימית, נאמנה, כנה, יצירתית, שקטה, יודעת לשמור סוד, נקשרת יותר מדי לאנשים בפחות מדי זמן, ביישנית, אוהבת לצחוק. תחביבים: לצייר, לכתוב, לשיר (ואף לזייף), תיאטרון, לשרוץ אצל אנשים, לשמוע מוסיקה
, לרקוד , להתחרפן/להשתגע,לקרוא, לצרוח(כן אצלי זה תחביב.). דעה לגבי סודוקו []:מה זה? >< אהה הדבר הזה עם המשבצות...נמ, כן. אין דעה. האם את קוראת הרבה? אכן. ספרים אהובים: מלאכים ושדים, הנעלמים, כמה טוב להיות פרח קיר. סדרות טלוויזיה אהובות: אני לא רואה שום ערוץ אחר חוץ מביפ (ערוץ הצחוק!) כעיקרון כל התוכניות שיש שם כמעט שזה מאד טיוי, קומדי סטור, פיוצ'רמה, סימפסונ'ס, סאות' פארק, בועות, סיינפלד,תרגיע, ערוץ הצחוק מציג, באפי, נדודי שינה, יצאת דפוק, מלקולם באמצע, נותנים בראש, חברים. כשרונות: אומרים תיאטרון, אומרים גם כתיבה, ציור, צילום. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: כריזמה, יכולת הקשבה. דעה לגבי אלכוהול: אחלה והכל, אבל לא שנוהגים
וגם בכמות מסויימת... אילו זמרים ולהקות את אוהבת? מרלין מנסון, opeth, פיליפ גלאס (מלחין, לא זמר), weather report, ביטלססססס
, פינק פלויד, מיוז, אלאניס מוריסט. האם את רואה אנימות? ממ, לא. באילו פורומים את חברה? גאווה צעירה, דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. האם יש לך פלאפון? יא. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 2. יום או לילה: לילההההה!!! נמנמממ האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? יא. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים. כמה זמן את בפורום? בערך שנה וקצת בטח... מלבב מלבב :]