שאלון.

Science Fiction

New member
וואו, למה כולן מתעקשות ../images/Emo119.gif

לקחת הכל ללב? זה לא משהו נגדך, אבל השאלון הזה הוא לא סתם לכיף. צריך באמת לענות עליו, ו"לא יודעת", "אה..." וכו' הן לא תשובות שעוזרות במשהו.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifוואו, למה את חושבת

שאת יודעת אם אני לוקחת ללב או לא?! יש הבדל בין לקחת ללב, ללהתעצבן.. את כנראה לא מבינה את זה! וחבל באמת שהן לא עוזרות, אבל אם כתבתי שאני לא יודעת, מממ.. אולי זה כי אני לא יודעת?!

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif../images/Emo4.gif.

מפריע לך?

broken winges

New member
זה לא מפריע רק לה

זה מפריע גם לי.. ולמה? כי זה ממש שטותי! ואני מגיבה גם על ההודעות שלכן למטה אז נטע-לא קראת עד הסוף את ההודעה... זו באמת לא אשמתך אבל את גם לא יכולה להגיד שטלי אשמה כי היא כן כתבה וכן ביקשה... אז שישרשת בטעות למקום הלא נכון.. לא נורא אז הנה שירשרתי בשבילך וגם אם את היית משרשרת לא הייתה בעיה.. הכוונה של טלי בשאלון הייתה להקל כמה שיותר על הכותבות שפחות מכירות אתכן כדי שהסיפור יצא כמו שצריך.. כשהיא כתבה שהיא רוצה שתעני יותר ברצינות זה לא בהרכח אומר שהיא התנפלה עלייך כי היא ניסחה את ההודעה בסדר גמור וזה גם לא אומר שהיא זלזלה בך היא פשוט ציפתה לתשובות יותר מעמיקות מאלו והכול רק במטרה לעזור וכדי שהכול יצא כמו שצריך.. אני לא מבינה מה הבעיה לשכתב כמה תשובות.. זה אפילו כיף וככה מכירים יותר אחד את השני.. וגם אם לא בא לך לשכתב... טוב אז הדמות שלך תיהיה פחות פרטנית או משהו אבל למה ליצור מכל זה ריב? ואם את כבר בערך חצי שנה בפורום את צריכה לדעת שטלי היא אדם ציני ולא צריך לקחת את כל מה שהיא אומרת ברצינות לא באתי להתנפל אני פשוט לא רואה סיבה משמועתית לריב הזה.. ולא אין לי צדדים פה..כתבתי יותר לך נטע כי את יותר תקפת גם את נגה שלא עשתה הרבה... שיהיה לכן לילה טוב

אני?../images/Emo12.gif../images/Emo54.gif

על כל מי שנמצאת ברשימה כדמות למלא את השאלון הבא. מי שלא תמלא את השאלון תוצא מהרשימה. שם:נועה שם חיבה: ממ..נועהצב?נועה'לה?לא יודעת
תאריך יום הולדת:15.1.1991 תיאור חיצוני מפורט:הממ. די שמנה, לא יפה במיוחד, שיער חום מתולתל ומבולגן, משקפיים, עיניים ירוקות-חומות, ו..זהו. משפחה:מה, אחים הורים וזה? יש לי אח אחד ושני הורים. עיר:ראשל"צ. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום ובכלל]:הע. מבפורום אני יכולה להגיד איילת, תאמי, יעלוליק, קרן, אינסה, דפנה ויש עוד כמה שאני לא יודעת אם הן מחשיבות אותי..אבל נגיד אותן בכ"ז - עירית, נעה, נעמה. החברים ~הכי~ טובים: מהפורום או מהחיים? אז נעשה את זה מהחיים. נועה, חן, יעל, רותם. יש לי עוד אבל הן החברות הטובות. אוהבת:מוזיקה, מחשב, טלוויזיה וציור. לא אוהבת:אנשים לא נחמדים? שונאת:אנשים מגעילים, לפספס רכבות, את קו 17. מאכלים אהובים:פיצה, ספגטי, המבורגר וקרפ. מה תלבשי למפגש:איזה מפגש? האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אנגלית. ואמנות, אבל המורה טיפשה. המקצוע הכי גרוע:מתמטיקה.
הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: יש המון. אני מופרעת באופן כללי. הרגלים רעים:כסיסת ציפורניים, ישיבה מול המחשב ללא מטרה מוגדרת. התמכרויות:טלוויזיה ומחשב. צבע אהוב: תכלת ושחור. וגם ורוד, אבל לא ורוד צעקני מדי. ורוד יפה. וכתום! צבע שנוא: חום וצהוב. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש. הם חצי מסגרת, כלומר שלמטה אין מסגרת. המסגרת שכן יש היא סגול כסוף, חוץ משני קטעים מגניבים שזה כחול כסוף. אני אוהבת אותם. גשר:אין. אבל צריך להיות לי, אני חושבת. תכונות חיוביות:אני חכמה ומצחיקה. ויודעת לצייר.
תכונות שליליות:אני ביישנית ברמות פסיכיות לפעמים. במסיבאפי ראיתי את מיכלשושו והתביישתי להגיד לה שלום כי פחדתי שהיא לא תזהה אותי. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא. תכשיטים:חוט ורוד מהמפגש. עגילים כשאני זוכרת לשים, כנ"ל שרשרת. האם שברת אי פעם עצם?לא. דעה לגבי עישון:איכס. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: היי, ביי, וואלה, פאק, דאמט, כוסעמק. סמיילי מאומץ []:
. פעם היה לי את
וכל פעם שהתחלפו אייקונים הייתי מאמצת משהו בנוסף. אופייך, בפירוט:אני רגישה, בטירוף אבל. אני ביישנית. אני די חכמה, והרבה פעמים מבינה מהר דברים. אני חברה די גרועה - אני לא יודעת להקשיב ולעזור. אבל אם חברות שלי יצטרכו אותי אני אשתדל להיות שם בשבילן. עד כיתה ו' לא היו לי חברים אמיתיים חוץ מאחת או שתיים ~אולי~, כך שאני מעריכה מאוד את החברים שלי. תחביבים:ציור, טלוויזיה, מחשב, חברות, לקרוא אם יש ספר מעניין. דעה לגבי סודוקו []:בעעעע!אני אף פעם לא מצליחה. איכס. האם את קוראת הרבה? ספרים הכוונה? עכשיו כבר לא, פעם הרבה יותר. נכון למלא ילדים ההורים צריכים להגיד ולהתחנן שיקראו?אצלי היה הפוך. הייתי דבוקה לספרים פעם. עכשיו כבר לא, אין לי כוח. אבל אם יש משהו מעניין אז אני אקרא בכיף. ספרים אהובים:ה"פ והאסופית. סדרות טלוויזיה אהובות: בנות גילמור, איאר, באפי, מכושפות, אנג'ל, חלום אמריקאי, ג'ואן מארקדיה, חברים, ולמען האמת יש עוד הרבה. אלו הכי. כשרונות:ציור. לפעמים יוצא לי בפוקס משהו נחמד בכתיבה, אז אני לא מחשיבה. אז ציור. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: אני רוצה להיות לא ביישנית. דעה לגבי אלכוהול: נחמד אבל במידה. כמו כל דבר, לא צריך להגזים, ובטח לא להתחיל לשתות מגיל קטן. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? REM, THE CORRS, אלאניס מוריסט, משינה, בון ג'ובי, אירוסמית', רובי וויליאמס, מארון5, הביטלס, ועוד המון אבל דיי. האם את רואה אנימות?לא. מעצבן אותי. באילו פורומים את חברה?רק פה, וגם זה בקושי. האם את מנהלת פורום/קומונה?יש לי קומונה אבל היא סתם, היא לא על נושא מסוים או משו. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? ממש לא. אבל לעומת מה שהיה בשנים הקודמות, ואפילו בתחילת השנה הזו, אז בטירוף. אבל יש מה לשפר. האם יש לך פלאפון?כמובן. והוא סקסי. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא. אבל אני רוצה אצל קרן! האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?כן. אממ..אני לא זוכרת כבר. אני מהמרת על חמישה. האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. יום או לילה:באמצע. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?שניהם. אבל האייסי שלי שונא אותי. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?בד"כ הורים( איכשהו יצא שעד המפגש האחרון תמיד אבא שלי היה בחופש ביום של המפגש. ולא ביקשתי ממנו או משו.) אבל במפגש האחרון הגעתי ברכבת. הגעתי לבני ברק
. כמה זמן את בפורום?מה 4.1.02. קראתן?שרשרו לי אסוציאציה כשאתם חושבים עליי.(כי אתם חושבים עליי, נכון?
)

שני תיקונים../images/Emo54.gif

אני בפורום מה4.1.03, ובחברים שכחתי את יולי בעלי האהובה.

מהשרשור הקודם-

שם: רותם שם חיבה: אין :/ תאריך יום הולדת: 15.2.92 תיאור חיצוני מפורט: אממ. שיער מתולתל חום, בעיקרון די ארוך, אבל הוא נראה רק קצת אחרי הכתפיים. עיניים חומות, גובה ממוצע. גם לבוש?.. אולסטאר/ואנס/כפכפים. חולצת טריקו, וג'ינס או מכנסי טרניג משפחה:2 אחיות, ליטל ונטע עיר: חדרה בית פרטי/דירה: פרטי חדר לבד/משותף: לבד חברים [מהפורום ובכלל]: פורום בעיקר- נגה ונועה, ועוד שבטוח שכחתי. ומחוץ- לימור, ריטל, טונה (נועה), הן העיקריות.. החברים ~הכי~ טובים: לימור, ריטל, נגה אוהבת: שרוכים, מסטיקים, דברים זוהרים, סימטריה, ספגטי יבש, דברים שבאים במספרים יפים. סוכריות גומי לא אוהבת+שונאת (ביחד זה יותר קל): ברוקולי, זמרות פקאצות מאכלים אהובים: ספגטי יבש, שניצל תירס, פיצה (קאסה
) מה תלבשי למפגש:ממ? מכנס טרניג או משהו וחולצת טריקו האם את מכינה הרבה דוליז? ממש לא. כבר איזה שנה אני לא מכינה המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: נראה לי אומנות המקצוע הכי גרוע: תנ"ך ולשון הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: לעשות שילובים כיפיים של אוכל. (גבינה צהובה עם שוקולד/ ספגטי בפיתה) הרגלים רעים: להוציא 'קליקים' באצבעות. לגרום לאנשים להתחרק ממני (כמובן לא בכוונה). לא לאעז להגיד למישהו דברים בפנים התמכרויות: מסטיקים, סוכריות גומי, כל מיני שירים חולפים צבע אהוב:כתום צבע שנוא: זהב משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: אין גשר: היה פחות מחצי שנה תכונות חיוביות: אממ. אני חושבת שיש בי קצת חוכמה, אני מצחיקה. נו מה. תכונות שליליות: ביישנות, לא מצליחה להתחבר לאנשים בקלות, אנשים חושבים שאני מסתגרת גם כשאני הכי פתוחה איתם. המצב רוח שלי יכול להשתנות בשניה בלי סיבה, ובדרך כלל זה לרעה, אני משעממת יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא תכשיטים: הרבה. מלא צמידים בכל יד, מחוטים וקיש. כמה צמידים ברגל, לק שחור אם זה נחשב (?), 6 חורים באוזניים, איזה 6-7 שרשראות האם שברת אי פעם עצם? לא דעה לגבי עישון: ממש לא בעד, בעיקר לא אצל בני נוער, בנאדם מבוגר עוד יכול להחליט בכוחות עצמו. בני נוער זה בדרך כלל או התלהבות, הגררות, או לחץ חברתי. האם את צמחונית/טבעונית? צמחונית מילים שאת משתמשת בהן הרבה: נפלא, נפלא. / איזו הגזמה.. /מפגרת סמיילי מאומץ []: אין אופייך, בפירוט: שוב? לא מספיק שכתבתי על תכונות? טלי אם צריך להוסיף תגידי לי ואני אכתוב.. תחביבים: לצייר, מוזיקה, קראטה. דעה לגבי סודוקו []: ממכר ביותר, אוהבת. האם את קוראת הרבה? ממש לא. רק אם זה ספר שמרתק אותי ספרים אהובים: כל יומני הנסיכה, המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה, איפה אפי(
), הארי פוטר סדרות טלוויזיה אהובות: חברים, משפחת סימפסון וסיינפלד כשרונות: אממ.. אמרו לי שאני מציירת יפה, ויש לי חוש עיצוב.. שיהיה. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:אפשרות להתחבר מהר לאנשים, נחמדות, חוסר ביישנות דעה לגבי אלכוהול: כמו סיגריות.. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?פינק פלויד, משינה, אביב גפן (כן נגה.), ביטלס!!!! סיימון וגרפונקל, חמי רודנר, ירמי קפלן. ועוד כמה האם את רואה אנימות? לא באילו פורומים את חברה? רק זה, ועוד אחד מעפן של ילד מהשכבה שלי האם את מנהלת פורום/קומונה? לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? רוב הזמן לא האם יש לך פלאפון? כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן, לא יודעת אם היא רוצה שאני אכתוב כאן :S האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן, בשניים האם את משתדלת להיות "שונה"? לא. אבל אני אוהבת להיות ייחודית בדברים שלי שאני עושה. נגיד אם אני מכינה משהו, ומישהו יעתיק בול אותו דבר, זה יעצבן אותי יום או לילה: לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? גם וגם איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? פעם אחת באתי עם אמא ואחיות שלי שבינתיים טיילו בקניון או משהו, ופעם ברכת. רכבת הרבה יותר כיף כמה זמן את בפורום? יותר משנה.. אין לי מושג כמה

מתקנת!

שם:שי שם חיבה:שוש תאריך יום הולדת:17.08.05 (עוד 14 ימים,בייבס) תיאור חיצוני מפורט:שיער חום מדורג,דיי כהה(לא כושית כי משתזפת בשניהה) נמוכה,עיניים חומות,בדר"כ עם ג'ינס משפחה:אבאאמא מייקל וליאורה לא ביחד אחות גדולה ניצן בת 14 אח זוהר בן 12 ואחות אביב בת 7 עיר:אחוזת אתוג,זה ישוב ליד אשקלון וקרית מלאכי,אבל אבא גר באשקלון בית פרטי/דירה:בית פרטי חדר לבד/משותף:לבד חברים [מהפורום ובכלל]:הומ,אפחד לא אוהב אותי נראה לי בפורום אבל נכתוב את מי שמנראה לי: עירית,שיר,דאנה,ניצן,יובל,ולוידעת מי עוד ובכללי,ענבל אדר שחר רעות רון החברים ~הכי~ טובים: אדר ושחר אוהבת:סתם לשבת עם החברות לדבר ולצחוק,להתחרפן,את יוני לא אוהבת:אנשים שמשפיטים אנשים,להיות לבד שונאת:קטשופ מאכלים אהובים:גלידה,שוקולד,קורנפלקס מה תלבשי למפגש:ג'ינס וחולצה?(ובטח אחרי עשר דקות גם מדבקות) האם את מכינה הרבה דוליז?לא ממש המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:לשון,תורה המקצוע הכי גרוע:ספורט|בטטה| הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:צוחקת שנייה צוחקת שעה,מאזוכיסטיות קלה, הרגלים רעים:לכסוס ציפורניים ואני גם לועסת כל מיני דברים משונים. התמכרויות:מסנג'ר,מסטיקים. צבע אהוב:כתום וסגול. צבע שנוא:בדר"כ לא ממש אוהבת ורוד וצהוב-חום. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין גשר:אין תכונות חיוביות:מודעות עצמית. תכונות שליליות:מתעצבנת דיי מהר יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?כן,יוני תכשיטים:הרבה צמידים על היד בדר"כ האם שברת אי פעם עצם?לאא דעה לגבי עישון:איח האם את צמחונית/טבעונית?לא מילים שאת משתמשת בהן הרבה:יאפ,חוח,רולז. סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט:וואוו זה קשה,תסיקו מלמעלה ולמטה לא? תחביבים:סוסים,קריאה. דעה לגבי סודוקו []:בסדר,בקושי עושה האם את קוראת הרבה?כן ספרים אהובים:הארי פוטר,שלושה בסירה אחת,המצפן הזהוב,רועי. סדרות טלוויזיה אהובות:סופהדרך,השיר שלנו אהבה או כסףוכלמיני מזדמנות. כשרונות:אין. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:משתלבת מהר בין אנשים. דעה לגבי אלכוהול:אין דעה,מי שרוצה שיהנה עם טעים לא ומי שלא לא אילו זמרים ולהקות את אוהבת?גרין דיי,יוני בלוך,מטרופולין,עברי לידר הבלאק אייד פיז. האם את רואה אנימות?לא ממש. באילו פורומים את חברה?הומ,אני לא כותבת הרבה אבל חוץ מבזה גם ברוכבים צעירים. האם את מנהלת פורום/קומונה?נאפ האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא האם יש לך פלאפון?כן האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?נאפ האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?יאפ,2 האם את משתדלת להיות "שונה"?הומ, לא ממש,אבל אני לא נותנת שישפטו אותי יום או לילה:לילה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסנ' איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת כמה זמן את בפורום?נראה לי שבערך שמונה חודשים

leonel knight

New member
../images/Emo175.gifא.נ.י.

שם:ליאור. שם חיבה:לילי, לילוש. תאריך יום הולדת:14/10/92 תיאור חיצוני מפורט:שיער חום מדורג, עד קצת מתחת לכתפיים.עיניים חומות.הממ.מה עוד, הרבה נקודות חן ונמשים[?]
. יחסית לבני גילי קצת נמוכה. הממ זהו? משפחה:אבא, אמא, אחות גדולה ממני בשנה. אח בן שש, אח בן 10 חודשים. עיר:זה באמת חשוב?. הממ כפר נידח בצפון. בית פרטי/דירה:בית פרטי. חדר לבד/משותף:לבד. חברים [מהפורום ובכלל]:יולי, עדי, יהב, ובעקרון זהו...אין לי ממש חברות בפורום. נטע, עומר, סתיו, שיר, נטא, רז. החברים ~הכי~ טובים:חברה הכי טובה, סתיו. אוהבת:באיזה הקשר? לא אוהבת:^^ שונאת:>< מאכלים אהובים:ספגטי בולונזו
פנקייקים
מה תלבשי למפגש:איזה מפגש?אני מניחה שבגדים.סתם.חצאית חדשה.נו אנ'לאדעת לתאר אותה, קצת מתחת לברכיים ריבעוים בגוונים של אדום וכחול וזה נראה כאילו הם תפורים[יש הדפס של תפרים בין הריבועים]. גופייה שחורה.כפכפים תנכיים. האם את מכינה הרבה דוליז?די הרבה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:אומנות
.זה גם נחשב לא?, ספרות, ערבית, אנגלית, היסטוריה, אני תלמידה טובה
[חוץ מ..תסתכלו שורה למטה] המקצוע הכי גרוע:מתמטיקה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אין.חוץ מלהתיישב על בחוף הים לשבת לעשות יוגה ואז להתחיל לזוז לפי קצב הטראנס שהברמן שם? הרגלים רעים:כסיסת ציפורניים. התמכרויות:קולה. צבע אהוב:תכלת.שחור. צבע שנוא:ורוד צומי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:אין. גשר:לונדון.
.אין. תכונות חיוביות:אין לי. תכונות שליליות:קשה לקבל מנהגים של אנשים אחרים. קוטלת אנשים לכיף.כי זה כיף. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא. תכשיטים:על יד אחת צמיד חרוזים שחור מסובב הרבה פעמים, ועל יד שנייה צמיד של פרחים בצבע ורוד שהאמצע שלו כחול[וזה לא פאקצי.זה יפה].ועוד צמיד על אותו יד, [חרוזים] בצבעים תכלת, כתום, צהוב, שקוף וכחול. ועוד אחד שיש לו חמסה קטנה מכל צד שלה[ימין ושמאל] יוצאים שני חוטים עם חרוזים בצבע כחול ולבן, אני הכנתיP: האם שברת אי פעם עצם?לא. דעה לגבי עישון:למה להתאבד? האם את צמחונית/טבעונית?לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:ויי זמיר, הממ, באסה וזהו נראה לי
סמיילי מאומץ [
]:
השקסי. אופייך, בפירוט:לא מוגדר.אני יכולה להגיד שאני צינית. תחביבים:בעיקר להיות על המחשב ולרקוד, בזמני הפנוי טלויזיה, פימו, חרוזים, יצירה בכלליות. דעה לגבי סודוקו []:איי לייק איט. האם את קוראת הרבה?כן. ספרים אהובים:אבא ארך רגליים.יומנה של גו'רג'יה ניקולסון[כל הסדרה].קיץ אחד ביחד. סדרות טלוויזיה אהובות:השיר שלנו[שנגמר
], חברים וכל הריאלטים המטומטמים ביס וויקאנד[אני מכורה
] כשרונות:ריקוד, ציור, כתיבה[בערך
] תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:יותר סלחנית ומבינה. דעה לגבי אלכוהול:רע.רע.רע. אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אבריל לאבין. האם את רואה אנימות?לא.אני מוצאת את זה מאוד משעמם. באילו פורומים את חברה?דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה?לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?בערך. האם יש לך פלאפון?כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?נטע
האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?3. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא. יום או לילה:לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?גם וגם. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?רכבת. כמה זמן את בפורום?עוד מעט שנתיים[באוקט']
זה הכל.
.הו זה היה מהיר.

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifהנני!

שם:יולי שם חיבה:ג'וליי תאריך יום הולדת: 28.4.92 תיאור חיצוני מפורט: שיער חום נוטה לשחור עד העורף, גבוהה, עיניים ירוקות/כחולות (שילוב של שניהם.) 3 עגילים באוזניים (אם זה רלוונטי), פנים בערך בצורת אליפסה..בלי הגזמה כן?
, צבע עור רגיל נוטה לחיוור,משקפיים. עוד משהו? משפחה: אבאמא גרושים, אחות קטנה בשנתיים. עיר: רמה"ש בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: נעמה, קרן, שירע, אילנה, טלי
, עדן. אוהבת: תיאטרון, לצייר, לכתוב, לרקוד, להתחרפן/להשתגע, לשמוע מוסיקה,כמעט כל סיגנונות המוסיקה, ג'וני דפ, אנג'לינה ג'ולי, צ'ינצ'ילות, כלבים (הכי מזן שוקי [רק בישראל לעילגים.]), צ'ארלי צ'פלין, אולסטאר, אה כן ואני אציין ג'אז כי זה סוג המוסיקה הכי אהוב עלי
. לא אוהבת: מוסיקה מזרחית, דיכאון, אלקטרונית לסוגייה,אנשים- שקרנים,צבועים, כפויי טובה, מתמטיקה(בני גורן). שונאת: הומופובים. מאכלים אהובים: סלט, שניצלטופו, בירה (נחשב?). מה תלבשי למפגש: סתם מכנס קרוע, חולצה שאני אוהבת, אולסטאר, גרבי ברך, עניבה (אולי...). האם את מכינה הרבה דוליז? יא^^ המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: יש 6
אני אבחר אחד חחח ספרות
המקצוע הכי גרוע: גיאוגרפיה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:לגרביים fetish, להשמיע קולות מוזרים, לנשוך אנשים,להדליק ולכבות גפרורים עם האצבעות, בתוך הפה. הרגלים רעים: להכנס לדיכאון כמעט מכל דבר קטן. התמכרויות: מורה לתיאטרון (אובססיבית), להדליק ולכבות גפרורים. צבע אהוב: שחור,אדום-יין,סגול כהה. צבע שנוא: כל צבע שהוא בוהק. וכתום. לא בגלל ההתנתקות. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש. בעלות מסגרת מתכת צבע כסף, דקות. גשר:ממ עוד 4 חודשים אין. עוד חודשיים, מורידים את התחתון. תכונות חיוביות: חברותית, כנה, יצירתית, מצחיקה (ככה אומרים לפחות), יודעת לשמור סוד,נאמנה. תכונות שליליות: קנאית בטירוף, דיכאונית, פסימית,ביקורתית,רגישה מדי,מתייאשת בקלות. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? מורגן. בחורה. תכשיטים: צמיד שחברה שלי נתנה לי בצבעים לבן,כחול,תכלת,ירוק,צהוב,כתום,אדום. שעון בצבע אדום. שרשרת שיש עליה אבן שיש בה חור בצורת מנעול- מאחד החברים הכי טובים, אף פעם לא מורידה אותה. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: נגד, בכל גיל. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מצד אחד, יש את האדיאולוגיה, אבל מצד שני זה פשוט טעים! \ מילים שאת משתמשת בהן הרבה: הממ, לא יודעת (כמעט בא עם כל משפט שאני אומרת). סמיילי מאומץ []:
אופייך, בפירוט: יודעת מתי לקחת ללב ומתי לתת לדברים לעבור ליד האוזן, מצחיקה,רגישה, קנאית, דיכאונית, פסימית, נאמנה, כנה, יצירתית, שקטה, יודעת לשמור סוד, נקשרת יותר מדי לאנשים בפחות מדי זמן, ביישנית, אוהבת לצחוק. תחביבים: לצייר, לכתוב, לשיר (ואף לזייף), תיאטרון, לשרוץ אצל אנשים, לשמוע מוסיקה
, לרקוד , להתחרפן/להשתגע,לקרוא, לצרוח(כן אצלי זה תחביב.). דעה לגבי סודוקו []:מה זה? >< אהה הדבר הזה עם המשבצות...נמ, כן. אין דעה. האם את קוראת הרבה? אכן. ספרים אהובים: מלאכים ושדים, הנעלמים, כמה טוב להיות פרח קיר. סדרות טלוויזיה אהובות: אני לא רואה שום ערוץ אחר חוץ מביפ (ערוץ הצחוק!) כעיקרון כל התוכניות שיש שם כמעט שזה מאד טיוי, קומדי סטור, פיוצ'רמה, סימפסונ'ס, סאות' פארק, בועות, סיינפלד,תרגיע, ערוץ הצחוק מציג, באפי, נדודי שינה, יצאת דפוק, מלקולם באמצע, נותנים בראש, חברים. כשרונות: אומרים תיאטרון, אומרים גם כתיבה, ציור, צילום. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: כריזמה, יכולת הקשבה. דעה לגבי אלכוהול: אחלה והכל, אבל לא שנוהגים
וגם בכמות מסויימת... אילו זמרים ולהקות את אוהבת? מרלין מנסון, opeth, פיליפ גלאס (מלחין, לא זמר), weather report, ביטלססססס
, פינק פלויד, מיוז, אלאניס מוריסט. האם את רואה אנימות? ממ, לא. באילו פורומים את חברה? גאווה צעירה, דוליז. האם את מנהלת פורום/קומונה? לא. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? תלוי מתי. האם יש לך פלאפון? יא. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? לא. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? 2. יום או לילה: לילההההה!!! נמנמממ האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? יא. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? הורים. כמה זמן את בפורום? בערך שנה וקצת בטח... מלבב מלבב :]

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifאעאע תיקון תשובה!

*חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: נעמה, קרן, שירע, אילנה, טלי , עדן, יאנה, נועה (צב אתלטי), קארין ( 917635).

../images/Emo122.gif

אני גם צריכה למלא? (כמה מטופש מצידי, זאת אותה שאלה שכתבתי בכותרת של ההודעה שבה מילאתי את השאלון בפעם שעברה
) http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=338&msgid=58494890 בכל מקרה

Radio Joe

New member
../images/Emo41.gif

שם: יאנה. שם חיבה: יאנ, מיצי. תאריך יום הולדת: 6\11 תיאור חיצוני מפורט: שיער בלונדיני בהיר עד הציצי, עיניים ירוקות - צהובות - כהות, גבוהה <1.60+
>. אממ זהו?
. משפחה: אמאבא, אחות קטנה וכלב מושלם. עיר: כפר סבא. בית פרטי/דירה: דירה. חדר לבד/משותף: משותף. חברים: נעמה, אנבל, דנה, נטע, ליאור, ספיר, נועה\נעה ושות', יולי, מיכליז, עירית, יהב?, עדי, דפנה, מור, שיר, שירע, נגה?, איילת? [הצקתי לה במפגשD:], תמי
, יעלוליק
, קוביישי
, ונו אממ מי ששכחתי שיגיד D: אוהבת: אממ. מחמאות, מוזיקה, שוקולד, פיותP:, חתולים. לא אוהבת: כלבים. :| חוץ משלי D: שונאת: כבר, חציל, בצל :X לימודים. חום וטורקיז~! מאכלים אהובים: פיצה הוממייד, סיני ואיטלקי
. מה תלבשי למפגש: ג'ינס, אולסטאר, את הפונצ'ו המסוקס שלי ברגע שאני אתפור אותו. האם את מכינה הרבה דוליז? אני מניחה. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מחשבים X__X המקצוע הכי גרוע: ביולוגיה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: פתיחת דלת המקרר בזמן רביצה מול המסך, כסיסת ציפורניים באובססיביות מטורפת, לסמן טקסט כשאני קוראת אותו... הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים באובססיביות מטורפת. התמכרויות: מחשב, שוקולד, טב"ע. צבע אהוב: כתום, סגול ולאחרונה שחור. צבע שנוא: חום :X משקפיים: יש, אבל לא לכל הזמן. רק למקרים מאוד נדירים :X. חצי מסגרת, גווני חום ומין זהב. X_____X גשר: אין. תכונות חיוביות: חברותית, יוזמתית :X, קופצנית. תכונות שליליות: רגזנית XD יש חבר/ה? לא. תכשיטים: חוט ורוד פקצי, צמיד לבן-טורקיז-כתום
, צמיד חרוזים קטנים אדומים... אה וליב סטרונג צהוב. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: לא לידי, ולא אני. האם את צמחונית/טבעונית? אה. אוכלת הכל, תודה D: מילים שאת משתמשת בהן הרבה: אלוהים ישמור, כאילו, דה, פאק, שיט, מרד. סמיילי מאומץ:
אופייך, בפירוט: לפעמים אובר-רגשנית, פוחדת מכל דבר שזז ולא מזוהה, מכורה לסדרות מד"ב וספרים [לא ממש מד"ב. כל הקטע של רציחות מוזרות-רוחות רפאים- אנד שיט]. כל הסדרות האלה שחוקרים דברים מוזרים
. תחביבים: דוליז, מחשב, ספרים, לשמוע מוזיקה, ללכת לאיזי D: דעה לגבי סודוקו: לאלאלאא...
האם את קוראת הרבה? אני מניחה. ספרים אהובים: ילדת הגבעות, המשחק של אנדר, יומנה של בריג'ט ג'ונס, קיץ אחד ביחד, הסיפור שלא נגמר, מי הזיז את הגבינה שלי. סדרות טלוויזיה אהובות: טב"ע, כולם אוהבים את ריימונד, אפקט הפחד, מלך השכונה, וויל וגרייס, אלי מקביל [*O*]. כשרונות: אני מניחה שכתיבה וקצת בדוליז. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: סבלנות. :| דעה לגבי אלכוהול: הממ. בינתיים לא גיבשתי
. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יוני בלוך, אפרת גוש, קצת אבריל לווין, קצת קלי קלרקסון, בית הבובות, דיסני, TDD, ממש קצת היהודים, מופע הארנבות של ד"ר קספר. האם את רואה אנימות? לא. באילו פורומים את חברה? זה וסופרי"צ. האם את מנהלת פורום/קומונה? אה כן קומונת ניהול XD והקומונה שלי ושל דפנה. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? כן. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. אצל מור וטליחנה. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? כן. הממ בחמחישה מפגשים. יום או לילה: יום. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? יש משתמש, אבל אין תוכנה כרגע. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? שנה וחצי +. עוד חודשיים שנתיים D:

הנה../images/Emo96.gif

שם:תמי שם חיבה:אין ממש:p. חלק קוראים לי תאמי וקוביישי קוראת לי תאעהמיXD תאריך יום הולדת:4.12.90 תיאור חיצוני מפורט:שער שחור ארך ומתולתל. נמוכה, משקפיים. אממ גם מה אני לובשת בדרך כלל?:0. כי אם כן אז גופיות ומכנסיים רחבים. משפחה:אמאבא אחות גדולה ואחות תאומה עיר:פ"ת בית פרטי/דירה:.דירה חדר לבד/משותף:משותף חברים [מהפורום ובכלל]:מהפורום:יעל,קוביישי,אנבל,רוני,נעה,איילת,נעמה(בערך:0, אני לא מדברת איתה><). ואממ לא יודעת בטוח ששכחתי מישהי:0. לא מהפורום:יהל,יעל,אמבר,נופר,מורן,שירלי,שירן,אורטל,סיון,ג'סיקהXD. מה זה משנה? החברים ~הכי~ טובים:יהל יעל ואמבר לא מהפורום. מהפורום:יעל(יעלוליק)וקוביישי^-^. כפרע עליהן. אוהבת:שוקולד מריר*מתה*. טב"ע(טלנובלה בע"מ), אורי אומנותי, ציור. לא אוהבת:אפליות, מאכלים שדומים לדברים שלא צריכים לאכול:|. שונאת:פקאצות, רע לב, אדישות. מאכלים אהובים:סלט ירקות ושוקולד מריר מה תלבשי למפגש:אממ, גופיה, שרשראות שאחותי קנתה לי מאילת*מתלהבת*, מכנס רחב, שער פזור. האם את מכינה הרבה דוליז?כע^-^ המקצוע הכי טוב שלך בבצפר:מתמטיקה המקצוע הכי גרוע:ערבית. משום מה אני בהקבצה א' שנה הבאה הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות:אני חייבת לעשות קליפס לפחות כל חמש דקות:|. הרגלים רעים:לא שידוע לי:p התמכרויות:דוליזXD. מחשב, טלויזיה צבע אהוב:כתום, ורוד, לבן,ב'ג. כמה מטריד. כל פעם ששואלים אותי בשאלון איזה צבע אהוב עליי אני עונה משהו אחר>< צבע שנוא:צבעי שנות ה-80.XD. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]:יש מלבניות כאלה גשר:אין תכונות חיוביות:אממממ:0. תשאלו מישהו אחר^-^ תכונות שליליות:מי אני שיגיד?:0 יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]?לא:( תכשיטים:יש לי שרשרת בצורת צדף ואחת בצורת שדון שמחזיק אבן האם שברת אי פעם עצם?כעXD. את שתי הידיים שלי דעה לגבי עישון:אני לא בעד. האם את צמחונית/טבעונית?רוצה להיות צמחונית:p. מילים שאת משתמשת בהן הרבה:"נו מה?""שוניב""*מתה*"":0""נאמממממ" סמיילי מאומץ []: אופייך, בפירוט:אני שקטה ולא גורמת יותר מידי נזקXD. אני יכולה להיות צומית ומנהיגה אבל גם להישאר מאחור. יש לי דעה על כל דבר:0. חוץ מהתנתקותXD. אני לא אוהבת ריבים תחביבים:דוליז, ציור, לישון,"ריקוד" דעה לגבי סודוקו []:XD. זה דווקא נחמד:0. האם את קוראת הרבה?כע, אני אוהבת אוהבת אוהבת לקרוא^-^ ספרים אהובים:"לרחם על סיליה", כל ספרי ג'ורג'יה למינהם, "הישבן שלי, העולם, ועוד דברים עגולים וגדולים" סדרות טלוויזיה אהובות:אפקט הפחד, הטופ מודל הבאה, אהבה או כסףXD,וכמובן טלנובלה בע"מ כשרונות:ציור?>< תכונות שהיית רוצה שיהיו לך:אומץ דעה לגבי אלכוהול:נגד אילו זמרים ולהקות את אוהבת?אין לי מישהו מועדף עכשיו האם את רואה אנימות?לא, אבל אני מכירה ממש ממש קצת כי אחותי אוהבת. באילו פורומים את חברה?דוליז:X האם את מנהלת פורום/קומונה?לא האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי?לא ממש>< האם יש לך פלאפון?כע האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי?לא הייתי בבית של מישהי, אבל אני נפגשת לפעמים:0(נו פעמיים><) האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית?שניים, של הפורום.ועוד כמה לא של הפורום הזה. האם את משתדלת להיות "שונה"?לא, אבל אני לא רוצה ללבוש את מה שכולם לובשים וכו'. סתם דברים יפים שאני אוהבת. יום או לילה:לילההההה האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו?מסן איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]?אוטובוס ואחותי התאומה כמה זמן את בפורום?בערך שלוש שנים:0

Science Fiction

New member
../images/Emo119.gif

שם: טלי. שם חיבה: טליחנה, טלוחננה בוטנים [שוב, אל תשאלו], טאלי, לודמילה. תאריך יום הולדת: 13.09.92 [13] תיאור חיצוני מפורט: שיער חום כהה ארוך למדי, מבולגן וגלי. עיניים חומות בהירות, עור בהיר, נמוכה ורזה. משפחה: אבאמא, שני אחים בצבא. עיר: כפר סבא. בית פרטי/דירה: בית פרטי. חדר לבד/משותף: לבד. חברים [מהפורום. נא לענות ברצינות]: נאגה, רוני, שירע, נעמה, יהב, דפנה... אוהבת: מוזיקה, מפגשים. לא אוהבת: פאקצות, מוזיקה מזרחית, מירי מסיקה
שונאת: ערסים, אנשים מעצבנים, הומופוביה וגזענות, אנשים שבטוחים ש"חש" זה סלנג
. מאכלים אהובים: אני אוכלת הכל. מה תלבשי למפגש: טישירט כהה וגזורה וחצאית סקוטית/באגיז. האם את מכינה הרבה דוליז? לא ממש. המקצוע הכי טוב שלך בבצפר: מחשבים? :p המקצוע הכי גרוע: ביולוגיה. הרגלים מוזרים/שיגיונות/שיגעונות: הקראת שירים של רחל המשוררת, קשקוש על אנשים, פליטת דברים מוזרים. הרגלים רעים: מציקה לאנשים, כוססת ציפורניים, סנילית. התמכרויות: מוזיקה, אינטרנט. :X צבע אהוב: סגול-שחור, כחול אפרפר וסגול אפרפר. צבע שנוא: צהוב צומי. משקפיים [יש או אין, אם יש אז תארו אותן]: יש, ירוקות. גשר: אין. תכונות חיוביות: ובכן, טוענים שאני משעשעת. צינית מאוד [זה חיובי, אני חושבת >.<], מקשיבה. תכונות שליליות: חסרת טאקט, חסרת מצפון, חסרת רסן. יש חבר/ה [אם כן, תנו שם]? לא. תכשיטים: צמיד חרוזים סגול [414 /M\] וצמיד חוטים שרוני הביאה לי. האם שברת אי פעם עצם? לא. דעה לגבי עישון: שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה כל עוד זה רחוק ממני. האם את צמחונית/טבעונית? לא. מילים שאת משתמשת בהן הרבה: שיט, פאק/ינג, לעזאזל, דיר, יקיר/י/תי/ה, נאמ. סמיילי מאומץ [
]:
אופייך, בפירוט: אני מאוד ישירה. די הזויה, לא מאוד רצינית, אבל כל דבר קטן יכול לשנות לי את המצברוח. עצלנית, אדישה. תחביבים: להיות שעות על המחשב, קריאה, כתיבה, שמיעת מוזיקה, ובמקרה הכי טוב, הכל יחד D: דעה לגבי סודוקו [
]: אוברייטד
. סתם תשבץ טיפשי. האם את קוראת הרבה? למדי. ספרים אהובים: המשחק של אנדר, בשורות טובות, הארי פוטר, מדריך הטרמפיסט, צופן דה וינצ'י, והרשימה ממשיכה. סדרות טלוויזיה אהובות: טרו קולינג, ג'ואן מארקדיה, מכושפות, עקרות בית נואשות. כשרונות: אני מאוד מוכשרת בפאדיחות, ואני מעדיפה לחשוב שיש לי כשרון כתיבה. תכונות שהיית רוצה שיהיו לך: טאקט. דעה לגבי אלכוהול: אין לי דיעה. אילו זמרים ולהקות את אוהבת? יוני בלוך, אפרת גוש, הביטלס, היהודים [למרות שאני מכחישה
], שייגעצ, הקספרים, Three Doors Down, אוונסנס, The dresden dolls, עברי לידר, מוניקה סקס, הפסקולים של הייר ורוקי, ועוד המון להקות שאני מכירה מעט שירים שלהם. האם את רואה אנימות? רק אחת, שאמאן קינג. באילו פורומים את חברה? דוליז [:p], פאנפיקים, כותבת לפעמים ב'יוני בלוך ואפרת גוש' וב'הארי פוטר - הספר'. האם את מנהלת פורום/קומונה? כן, אבל היא סגורה [ואני לא מתכוונת לקומונת הפרוייקט, הרי בסיפור הם לא כותבים פורומפיק
]. האם את מרגישה שיש לך בטחון עצמי? בהחלט, אבל רק ליד אנשים שאני מכירה היטב/זרים מוחלטים. האם יש לך פלאפון? כן. האם היית בבית של מישהי מהפורום? אם כן, אצל מי? כן. אצל ליאור, נאגה, רוני, ניבי, שירע, יאנה, יהב. האם היית אי פעם במפגש? אם כן, בכמה מפגשים היית? בארבעה [של הפורום], אם אני לא טועה, וסביר להניח שאני טועה. יום או לילה: לילה. האם יש לך מסנג'ר/אייסיקיו? כן. איך את מגיעה למפגשים [הורים, רכבת, אוטובוס]? רכבת. כמה זמן את בפורום? קצת יותר משנה וחצי.

למעלה