שאלון שישי

אני

שם: שירלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? רצו אבל לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ליאור נראה לי חחח אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שירן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן כשקוראים אותו באנגלית אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: נקווה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? רווקה אם לא, רוצה להיות? לא רוצה להיות האמת תאריך לידה: 14.9.81 פחות מחודש! גיל: 25 כיתה: מכינה קדם אקדמאית במכללת רעננה נחשב? מצבך החברתי: מצוין למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אה? טוב אם הבנתי נכון אז ציונות גובה: 170 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן הוא מיוחד צבע שער: שטני בלונדיני אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול חיות מחמד? כךב מה העבודה שלך? בורגר קינג יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? המ... עברי וכל דבר שאני נדבקת אליו התמכרויות? עברי וגרעינים איזה שפות אתה דובר? אנגלית שוטפת ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? כן היום למשל החלטתי ברגע ללכת מחר להופעה של אביב גפן יש לך סודות? המון0 אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן אבל זה לא עניינכם :p0 איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ים של דמעות מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את היקר לי מכל שכבר איבדתי פעם אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? רק שעצוב לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? השומנים שלי האם אתה פסיבי או פעיל? אה? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני בוכה מהר מה החוזק הכי גדול שלך? שאני סופגת ולא אומרת כלום עד שזה מתפוצץ בסוף אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות רזה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא כל כך אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהעיקר הבריאות יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא עם כרית פרווה יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כשבא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? המ... לא עניינכם ממש... מי שיודע יודע יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן עד מעל הראש היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? כן! חטפת מכות? כן אבל הרגתי אותה במכות אחר כך החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? המ... נשארת ער כל הלילה? כן כל הזמן לא אכלת יום שלם? כן לא אכלתי סופשבוע שלם דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא רק מצחוק חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל יש לי חלום שלעולם לא יתגשם עברת על החוק? כן דיברתי בטלפון בנסיעה ותפסו אותי פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? מיליון פעם היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? הלוואי ויכולתי אבל יש לי פלטינה ברגל היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא חחח ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת מה זה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן הוא אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם הבא אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? סיון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שירן וסיון מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המ... לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוי אתם לא רוצים לדעת מי החבר שלך,חבר אהבה? המ... לא יודתע שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירן הכי מעט זמן? עדי הכי מצחיק? דקלה הכי קרוב? שירן הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? שירן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אחיין שלי הכי נחמד? עברי הכי רועש? אחיין שלי אחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מה? חחחחחחחחחחחח ברור מי מקשיב לבעיות שלך? החברים הקרובים0 עם מי אתה רב הכי הרבה? ההורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המ... עדי שצחקת עליו? מישהי שעובדת איתי בשם אלמוג שפשוט לקחה את המלחייה ושמה אותה בכלים לשטיפה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? עידן שאיכזב אותך? עידן שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? אבא שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אבא

YqUeen

New member
זה נראה ממש מתיש..

וגם נראה לי כבר היה את זה פעם [?]
אבל נו, שאני אוותר על שאלון שישי?!
שם: יהלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? נו ה' וסבתא רבא [או שמא רבא זה בה'?!
] האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? איכ לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יהלי נראלי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת.. דני? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כ-ל הזמן.
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? דה:] מין: נקבה, רוב הזמן [
] סטרייט/גיי/ביי: סטרייט, אני חושבת.
רווק? סוגשל אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 5.6
גיל: 14.2 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: טוב תודה:] למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? תכלס- מה השאלה בכלל?!
גובה: נמוך(ה) צבע עיניים: כחול-ירוק-אפור, מה שמתאים לבגדים. אוהב אותו? בעע
צבע שער: שיער זה עם י'
ונו, חום כהה אוהב אותו? מסתדרת איתו:] צבע אהוב: הכי הכי? טורקיז.
חיות מחמד? שיש לי? [חרשנו על השאלה הזאת.
] שני גושי פרווה בלונדיניים שעושים 'הב הב', מיליון דברים זהובים כאלה שעושים '
' וקוף בן 6 שנראה כמו אבא שלי:] מה העבודה שלך? הממ... בטלה? יש פירסינג?
קעקועים?
אובססיות?
:]] כל כך הרבה שזה מסובך למנות אותן התמכרויות? אין מ-מש התמכרויות, רק תקופות כאלה של קולה וכל מיני.. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ערבית [מה ששנתיים בביצפר יכולות לדחוס
] וספרדית [נשבעת לכם
] ציטוט מועדף/ מוטו: "בואי גלי בואי גלי לי"
האם אתה חי את הרגע? משתדלת:] יש לך סודות? כן.
אתה שונא את עצמך? משתדלת, לצד השני האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בלעכס. יש לך הרגלים רעים? כן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי חדר יפה?
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? [זה בטוח היה פעם!
] "ברוכים הבאים, יציאת החירום מימין." ?
מה הפחד הגדול ביותר שלך? נחשים וערסים.
אתה יודע לשיר? לא.
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
האם אתה מתבודד? מדי פעם מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת, אולי.
האם אתה פועל בפזיזות? כן.
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד אותי?!
הברכיים שלי, אולי. האם אתה פסיבי או פעיל?
יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג יענו? מה החולשה הכי גדולה שלך? כשאנשים מצליחים להבין אותי, ומה עובר לי בראש. מה החוזק הכי גדול שלך? כשאני מצליחה להבין את עצמי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רק אחד?
נו, חוסר גמישות [עקשנות] נראה לי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? פחות ופחות מפעם לפעם. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ברגעים מסויימים.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אל תפתחו שיחות בערבית עם ערבים שמתקשרים אליכם לפלאפון.
יש לך ביטחון עצמי? בד"כ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? נילס הולגרסון.
סתם, לא יודעת. האם אתה: כן?! מעשן? קבוע כאילו?! לא. על סמים? לא:| קורא עיתון? כן מתפלל? כמעט אף פעם לא הולך לבית כנסת? רק באירועים וכאלה מדבר עם זרים? תלוי איזה זרים הם ומה הסיטואציה ישן עם בובות פרווה? לא נו די למחזר שאלות.
יוצא לטיול בגשם? כן.
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן.
נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? תלוי מי הנהג, ומה הסיכויים שהנהיגה תסתיים בכניסה לתוך עץ\עמוד. אוהב את הקול שלך?
לאא... האם אי פעם: כן?! פגעת בעצמך? רגשית כן, לא פיזית [אלא אם כניסה לתוך קיר במטרה מכוונת להטיח את הראש, נחשבת.] יצאת מהמדינה? כן.
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? להקיא טכנית? לא נראה לי. אהה, כן, כשאכלתי משהו [משהו, לא זוכרת מה] ואז הקאתי על אחותי, ואז זה גרם גם לה להקיא. זה היה הדבר הכי מגעיל והכי מצחיק שיצא לי להשתתף בו.

YqUeen

New member
2.. [חלוקה גרועה../images/Emo4.gif]

היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום? לא.
היה לך מקרה חירום רפואי? |מרים גבה של המסנג'ר| עברת ניתוח? לא ברוך השם ברחת מהבית? כן
כמו כל ילד ממוצע, לא? שיחקת "strip poker"? אני לא יודעת איך משחקים פוקר.
חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך? כן.
היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? סוגשל נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כןןן
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן
ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו?
מנסים להתקיל אותי, הא?! חשבת שאתה משתגע? כן
בגדו בך? אני מניחה, לא שידוע לי, אבל נראה לי שכן היה לך חלום שהתגשם? כן, היה לי חיזיון
עברת על החוק? פושעת שכמותי
ממ.. ונדליזם\לעשות רעש ומהומה וכאלה אחרי 12 בלילה- נחשב? פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? בטעות?!
נו נמלים וג'וקים ונחשים וכאלה.. הרגת חיה בכוונה? ע"ע בשאלה הקודמת סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, לא שזכור לי איזה סוד גנבת משהו? זיתים מהסופר היית ברדיו/ טלוויזיה? רק בתור קהל היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? כן:] היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן
האם אתה מאמין: כן?! באסטרולוגיה? לא, אבל זה לא מונע ממני לקרוא את האסטרולוגיה של מעריב לנוער [שגם ככה אני שוכחת אחרי פחות מדקה] בקסם? נו לא באלוהים? ככי-ככה בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? ממ.. לא נראה לי בפיות? לא במזל? תלוי באיזה מידה באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אם זה מה שכתוב בסוגריים, אז כן.
במכשפות? לא, רק שמכושפות.
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אף פעם לא יצא לי לראות כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן. יותר בקטע של 'מקווה לזה', אבל כן.. בדת מאורגנת? שזה...? אתה חושב שלאלוהים יש מין? דה, הוא אישה. [פמיניזם רולז.] לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן\גיהינום או פשוט לכוכב המושחתים. [
] אנשים: כן?! מי החבר הכי טוב שלך? מעיין [
], תאיר, תובל ועדן. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? תאיר אני חושבת מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? פיי, יש הרבה. אני גרועה בלזכור דברים, אל תעשו דווקא. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? Inside Joke?
"בס"ד" ו"כל מיני דברים כגון." עם שלומי [
]. מי החבר שלך,חבר אהבה? הא?! |מרים גבה של המסנגר..| שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מההכי טובים או בכלל? מההכי טובים- מעיין או עדן, ובכלל- אליאל. הכי מעט זמן? אופיר ואסף הכי מצחיק? עדן הכי קרוב? מעיין ותאיר הכי מוזר? עדן
הכי חכם? תובל.
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? תובל.
הכי נחמד? מעיין:]]]]] הכי רועש? עדן
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם אחת מההכי טובים?!
מי מקשיב לבעיות שלך? כל העולם ואשתו
עם מי אתה רב הכי הרבה? א-ל-י-א-ל האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? כלומר- אף פעם לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש האם החברים שלך מכירים אותך? משתדלת לגרום להם להכיר האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן! מי היה האדם האחרון:כן?! שרצית להרוג? אסף
שצחקת עליו? אסף
שהלכת איתו לקניות? נעם
ששבר את הלב שלך? דניאל;[ שאיכזב אותך? נועה שגרם לך לבכות? נועה ששימח אותך? מאיה.
שדיברת איתו בטלפון? תום שראית? עדן גל ושלומי סופשבוע רגוע

lital4321

New member
../images/Emo41.gifאוף שנים שנים חסר לכם לא לקרוא|*

שם:ליטל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ליאור אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ליאור האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מאוד אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא זה סמל מסחרי שלי מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?כן
אם לא, רוצה להיות? למה לרצות את זה תאריך לידה: שנת לידה1989 זה מספיק גיל: 17 כיתה: עולה ליב' מצבך החברתי: מזתומרת? נראה לי טוב למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אין לי ארץ אחרת גובה: 166 צבע עיניים: חום ירוק אוהב אותו? ממ כן.. צבע שער: חום אוהב אותו? לא ממש צבע אהוב:ירוק חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? מרי פופינס יש פירסינג? כן קעקועים? כן אובססיות? כן התמכרויות? ממ כן איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? כן מאוד יש לך סודות?לכולם יש.. לא? אתה שונא את עצמך? לא ממש האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא.. זה למשל סוג של תחביב בשבילי יש לך הרגלים רעים? וודאי איך אפשר בלי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מאיפה התלתלים האלה? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? חסרת חיים בעיר ריקה מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות בלי למצות את החיים אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא התחפשתי למלכת הכיתה אם זו השאלה.. האם אתה מתבודד? ממש לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? למצוא מישו שיעסיק אותי כל הזמן אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך??! האם אתה פועל בפזיזות? כן....
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? גם וגם תלוי באיזה חברה.. יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך?פווד מה החוזק הכי גדול שלך?חסינות נפשית(איזה פלצנות)ואפשרות להעביר הכל בהומור אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ההתמכרויות הדפוקות שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לדאוג לתחת של עצמי ולשים זין על כולם יש לך ביטחון עצמי? תלוי איפה.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אף אחת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן כן כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן
מנסה להפסיק.. נוהג?עוד 10 ימים בעזרת עצמי אוהב לנסוע מהר? כן מאוד
אוהב את הקול שלך? לא לא לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא
די היית על סמים? לא שחית בעירום?לא,בעצם כן היה לך מקרה חירום רפואי?ממ כן נשרפתי עברת ניתוח? כן שניים קטנים ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?מאחותי זה נחשב? החטפת מכות למישהו? אחותי... התחילו איתך?בערך.. היית על במה?בטקס בני בנות מצווה ישנת מחוץ לבית? וודאי חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?ברור לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ממממממממ לא זוכרת ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? נמלה חשבת שאתה משתגע? תמיד בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא
עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן כן כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?מזה? קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן אני רוכבת על דינוזאור מצויר שנראה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם?לא באלוהים? לא אולי.. בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן כן כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? למרות הכל.. כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא אבל הייתי רוצה בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה מי החבר הכי טוב שלך? מזה משנה אתם לא מכירים מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תהיי זונה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?הורררר-אתם לא תבינו עזבו מי החבר שלך,חבר אהבה? אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? חברה.. הכי מעט זמן? מישו שפגשתי ברחוב הכי מצחיק? חברה אחרת הכי קרוב? אמא? הכי מוזר? חברה הכי חכם? ידיד שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? איי דיי הכי נחמד? |סדגשלא יודעת כולם זונות הכי רועש? חברה שלי.. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מהמין השני? כן מי מקשיב לבעיות שלך? חברות עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? חלק האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? קודם שתהיה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מאוד מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אוו אני לא יפרט שצחקת עליו? אחותי שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? לא קרה.. שאיכזב אותך? חברה.. שגרם לך לבכות? גם.. ששימח אותך?בת דודה שלי שדיברת איתו בטלפון? ידיד שלי שראית? בת דודה

לה

שם:יעל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?לאדעת אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?אמ...אולי נגה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לאפ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?כה אם לא, רוצה להיות?- תאריך לידה: 10/6/91 גיל: 15 כיתה:עולה לי', אני כבר ילדה גדולה. מצבך החברתי: אמ... טוב(?) גובה:1.55 צבע עיניים:ירוק אוהב אותו?חביב... צבע שער: שחור אוהב אותו? חביב צבע אהוב:ירוק כחול, תכלת. חיות מחמד? לילההההההה מה העבודה שלך?מלצרית ובייביסיטר יש פירסינג?היה נזם בעבר קעקועים? אין אובססיות?יש התמכרויות? יש:p איזה שפות אתה דובר?עברית ציטוט מועדף/ מוטו: לא עולה לי כרגע משהו האם אתה חי את הרגע?מנסה, בזמן האחרון לא ממש מצליחה. יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?שונאת? הלכנו רחוק. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?לפעמים יש לך הרגלים רעים?כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?לא זוכרת נו:p אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?כולי יעל מה הפחד הגדול ביותר שלך?יש כל כך הרבה אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?קודם כל לעשות מה שאני רוצה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא בטוח האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?עניתי כבר, לא? האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?יהיה לי מה החולשה הכי גדולה שלך?אייס קפה מה החוזק הכי גדול שלך?חוזק? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?וואו אמ... הייתי רוצה ביטחון:p אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?או לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?מעולים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לעשות קודם כל מה שטוב לי. יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אני לא האם אתה: מעשן?לאפ על סמים?לאפ קורא עיתון?לאפ מתפלל? לאפ הולך לבית כנסת?לאפ מדבר עם זרים?כן ישן עם בובות פרווה?לאפ יוצא לטיול בגשם? כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם?לא באלוהים?לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?אולי באהבה ממבט ראשון?כןלא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יודעת

ירדן88

New member
I'M

שם:ירדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?אממ..לא..למרות שיש מדינה כזו
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הייתי רוצה..אממ רוי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? דניאל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? באארור שלא.. מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?נשואה+ילד..רווקה אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 21.7.1993 גיל: 13 כיתה: ח' מצבך החברתי: אחלה! =) למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: 1.46 צבע עיניים: טורקיז אוהב אותו? כןן צבע שער:שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב:אדום ותכלת חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך?אין כזו.. יש פירסינג? באוזן נחשב?.. קעקועים? לא אובססיות? למוזיקה! התמכרויות? לסדרות.. איזה שפות אתה דובר? עברית,ספרדית ואנגלית.. ציטוט מועדף/ מוטו: "אני חושבת שלחשוב זו מחלה". האם אתה חי את הרגע? יש רגעים יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לי דז'ה וו..או מה? יש לך הרגלים רעים? כן.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? איזה יפה..לפעמים. ואיזה עיניים.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? משו אמיתי מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות בודדה אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים.. מהמשפחה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לסיים את הלימודים,צבא,וקריירה! אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?לא נראה לי.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא.. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל?לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? שירה! מה החוזק הכי גדול שלך?מוזיקה?! אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא יודעת.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא כ"כ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להישבר יש לך ביטחון עצמי? לאאאא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?אין לי מושג... האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לפעמים מדבר עם זרים?לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? זה כיף..! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי נוהג?לאא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממ.. לא שידוע לי.. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?שהייתי תינוקת... עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? מהבריחות האלה עד לבית ממול של השכן.. יותר כבר לא הייתי מסוגלת... שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו? כן
התחילו איתך?כן.. היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כל הלילה? חצי.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? בן דוד קטן..נחשב לא?! ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? שהייתי קטנה אהבתי כ"כ את האפרוח שהיה לי וחנקתי אותו בטעות..בחיי..
חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כןן הרגת חיה בטעות?כןן... הרגת חיה בכוונה? לא..אני מתה על חיות.. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?לא היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם?לא באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?הנשמות לגן עדן/גיהנום אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? טל..וזאת חברה
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? המשפחה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת אחת כזו מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?חח...לספר בטוח? מי החבר שלך,חבר אהבה? אי כזה שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רותם הכי מעט זמן? ענבל הכי מצחיק?מור הכי קרוב? טל הכי מוזר? ר',נ'..(שמות בדויים)
הכי חכם? טלל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?דניאל מור ונוי.. הכי נחמד? כולאאאאןןןן הכי רועש? נוי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא מי מקשיב לבעיות שלך? ליטל! עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי הבינונית האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?נסראללה שצחקת עליו? ליטל שהלכת איתו לקניות? טל ששבר את הלב שלך? ט' שאיכזב אותך? ש' שגרם לך לבכות? א' ששימח אותך?אחותי... שדיברת איתו בטלפון?טל שראית? את המשפחה שלי....

אני ../images/Emo13.gif זהו רגילה לשעות הארץ....

שם:דנה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא.. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יובל נחמד לדעת חחח הרגע שאלתי את אמא אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אמממ לסלנגים או כינויים? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?רווקה אם לא, רוצה להיות? אני רווקה תאריך לידה: 3/12 גיל: 16 ו8 חודשים כיתה: עולה ליב' מצבך החברתי: אממ מה ז"ת? למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? ?@?@ גובה: אין לי שמץ.. צבע עיניים: כחולות אוהב אותו? מאוד צבע שער: שטני אוהב אותו? את הצבע כן ת'שיער לא צבע אהוב: סגול ותכלת חיות מחמד? כלבה יפיפיה מוקה מה העבודה שלך? אני לומדת.. יש פירסינג? באף ו3 חורים באוזן ימין ו1 בשמאל קעקועים? לא אובססיות? - התמכרויות? קריאת ספרים כשיש משו מעניין ואם לא אז צילום ופלאפון איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: לא יודעת... האם אתה חי את הרגע? אני חושבת שאפשר להגדיר כחיה את הרגע יש לך סודות?למי אין? אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? הוא נחמד.. יש לך הרגלים רעים? אממ אני נפגעת מהר... ופינוק איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אממ לא יודעת.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים אתה יודע לשיר? ממש לאאא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן לפעמים כשיש יבה ושאני רוצה שקט מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה משפחה ולימודים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן למה לא? האם אתה פועל בפזיזות? תלוי במה.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? עניתי כבר וזה ג'וקים וגבהים האם אתה פסיבי או פעיל? לא הבנתי.. יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להפגע פחות מהר לא ישר.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? זתומרת לא בוכה מכל דבר אם כן אז לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אממ סבירים.. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שבאמת אי אפשר לדעת מה המחר צופן לנו.. יש לך ביטחון עצמי? אממ כן לא עובר אבל גם לא חוסר לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא מכירה דמויות בדיוניות האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? רק כשיש סיבה וזה נדיר.. מדבר עם זרים? כששואלים אותי משו עונה קצר ולעניין ישן עם בובות פרווה? יש לי בחדר אבל לא על המיטה רק על המדף והפוף.. יוצא לטיול בגשם? למה לא? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא ממש נוהג?לא בעזרת השם חודש הבא מתחילה ללמוד אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת.. אוהב את הקול שלך? נחמד סביר האם אי פעם: פגעת בעצמך? סיבכתי את עצמי בצרות לא משו פיזי יצאת מהמדינה? כן חזרתי רק לא מזמן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.. היית מאוהב? כן וגם עכשיו היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן נכנסתי לניתוח דחוף.. עברת ניתוח? 3 ברחת מהבית?לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?לא התחילו איתך?כן.. היית על במה?כן בצד בניצנים איפה שהצוות בהופעה של ארכדי דוכין ישנת מחוץ לבית? כן... חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? אממ כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא אבל דיברתי כמה שעות ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ידיד שלי ישן אצלי ולא קרה כלום ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נמלה ויתוש חשבת שאתה משתגע? כן... בגדו בך? אממ לא.. היה לך חלום שהתגשם? כן טסתי לחול לבד... עברת על החוק? אממ שתיתי וזה עדיין לא חוקי חחח פגשת מישהו מפורסם? כן, עברי,מוקי,ארכדי דוכין,אחד החברים בשקטק,גיא מהדג נחש הרגת חיה בטעות? לא.. הרגת חיה בכוונה? נמלה ויתוש' וג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן אבל זה היה חיים ומוות ומזל שסיפרתי גנבת משהו? אממ פעם בילדותי... חח פילחתי משו מהמכולת היית ברדיו/ טלוויזיה?כן הייתי בטלויזיה במסגרת שיעורי קולנוע היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא לצערי יש לי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי בקסם?לא באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?לא בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? ?!? במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אמממ כן מה אכפת אולי יצא זה משו באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא מאמינה בו/בה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן וגהינום אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? חני ואור מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?לא יודעת.. מי החבר שלך,חבר אהבה? אהבה? אנחנו לא יחד אבל רן שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אממ אינה 9 שנים והיא קנדה..
הכי מעט זמן? מיקי חבר שלה הכי מצחיק? מיקי הכי קרוב? חני ואינה הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? אממממ לא יודעת שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אינה הכי נחמד? אמממ חני הכי רועש? - האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חבר חבר או ידיד? מי מקשיב לבעיות שלך? חני עם מי אתה רב הכי הרבה? חני האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא אבל זה בסדר כי גמני לא מבינה את עצמי האם אתה סומך על אחרים בקלות? אמממ תלוי מי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמממממממממממ לא זוכרת כנראה מזמן שצחקת עליו? לא צחקתי לאחרונה על אפחד שהלכת איתו לקניות? אמממ אינה בקנדה ששבר את הלב שלך? רן ועדיין שאיכזב אותך? הרבה האמת שגרם לך לבכות?רן ששימח אותך? צחי ואלמוג שדיברת איתו בטלפון? חני שראית? אמא וחני

../images/Emo13.gif

שם: סיון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם החודש האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן .. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 4.6.89 גיל: 17 כיתה: עולה ל י"ב מצבך החברתי: טוב תודה למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גם אני לא מבינה גובה: 1.62. צבע עיניים: חום אוהב אותו? מסתדרת איתו צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? לא קעקועים? גם לא אובססיות? אהמ..... התמכרויות? עברי ? איזה שפות אתה דובר? עברית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אני צריכה לחשוב על זה האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? כמו לכולם אתה שונא את עצמך? לא.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מסתדרת איתו יש לך הרגלים רעים? אולי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי גומות יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? " עברי לידר " החיים שלי די סובבים סביבו מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד , שיקרה משהו לאנשים שחשובים לי ואני אוהבת אתה יודע לשיר? הייתי רוצה לדעת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא! האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לחיות באמת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן נראה לי האם אתה פועל בפזיזות? משתדלת שלא אבל גם זה קורה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? משתדלת להיות פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן מה החולשה הכי גדולה שלך? אני נקשרת לאנשים מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? עזבו זה כואב אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? משתדלת אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא ממש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאסור לסמוך על אף אחד יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? כן על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא ממש הולך לבית כנסת? לא בדיוק מדבר עם זרים? רק כדי לשאול אותם משהו ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? אולי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? ממש לא נוהג?כן אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? מסתדרת איתו האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא שאני זוכרת עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא יש מי שעושה את זה במקומי התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ממש כל הלילה ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן - אבל לא בקטע רומנטי - חברה טובה היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? אולי פגשת מישהו מפורסם? כן המון הרגת חיה בטעות? יכול להיותך הרגת חיה בכוונה? כן דבורה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? אולי היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? לא אני פוחדת היה לך חלום שחזר כמה פעמים? נראה לי האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לפעמים באלוהים? כן בשטן?לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא ממש במזל? כן באהבה ממבט ראשון? קצת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן קצת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אולי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאנשהו אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? מזה יעזור אתם לא מכירים מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא האם החברים שלך מכירים אותך? הקרובים כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? זה צריך להיות מישהו שממש הרגיז אותי שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שדיברת איתו בטלפון? שראית?

mor298

New member
אני.

שם: מור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אפחד
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? חח.. מה בדיוק יש לשבש בו? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא חושבת מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 29.3.1988 גיל: תחשבו לבד
כיתה: צבא מצבך החברתי: אממ.. רגיל? למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? מה? גובה: משהו בסביבות ה-1.65 צבע עיניים: סוגשל חום. אוהב אותו? כן.. צבע שער: שחור אוהב אותו? כן. בסדר. צבע אהוב: אדום חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? צבא יש פירסינג? בגבה.. אבל נראלי שאני כבר אוריד.. =\ קעקועים? לא אובססיות? לא. התמכרויות? אממ.. קצת איזה שפות אתה דובר? עברית
ציטוט מועדף/ מוטו: לא יודעת.. אולי "תן חיוך, הכל לטובה"? לא עולה לי כרגע כלום חוצמזה.. האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לא ממש אתה שונא את עצמך? רק חלקים
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? איכ. לא. יש לך הרגלים רעים? אממ.. לא נראלי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אממ... טוב, לא עולה לי. סלחו לי, העייפות משפיעה
מה הפחד הגדול ביותר שלך? המוות =\ אתה יודע לשיר? מצחיק
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? בדר"כ לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה. ואם הכוונה לא מבחינת אנשים וזה.. אז נראלי ש.. אממ.. אושר. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? חח.. לא יודעת.. לא נראלי
האם אתה פועל בפזיזות? פזיזות יתרה. ואני משלמת על זה ביוקר
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ.. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי ועם מי. בעיקרון לא פסיבית בכלל.. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מדובר על תכונות? אז נראלי שנפגעת בקלות.. מה החוזק הכי גדול שלך? אממ.. שאני יודעת לעמוד על שלי כשצריך.. ואולי גם.. אממ.. לראות אחרים.. לא רק את עצמי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? שאני מתעצבנת בקלות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ממש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יכל להיות יותר טוב מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אולי שעדיף לא לצפות, כדי לא להתאכזב אח"כ. יש לך ביטחון עצמי? אפשר להגיד. שוב, תלוי בקשר למה וזה.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? אמממ.. (סתם, נו
) קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? אני? מה פתאום.
אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. לא בכוונה לפחות. יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? אממ.. להקיא לא.. היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? חח.. לרבע שעה זה נחשב?
שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? **החטפתי
החטפת מכות למישהו? הא, יש את זה פה.. חח התחילו איתך? מן הסתם.. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא, מה. סתם כאב ראש. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? חחחחח.. אם כן, לדעתכם הייתי רושמת את זה פה? נו, באמת. חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא שידוע לי לפחות היה לך חלום שהתגשם? אממ.. מי חולם? עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא. בכוונה
הרגת חיה בכוונה? שוב
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אממ.. יש מצב
גנבת משהו? אולי מסטיק היית ברדיו/ טלוויזיה? חח.. כן, בקטנה.. היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא, מה. חח.. ממש היה לך חלום שחזר כמה פעמים? היה אחד.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? אממ.. בערך באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אממ.. לא יודעת, נו. במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? קצת בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת =\ טוב, אין לי כוח להמשיך

B a 7 a K

New member
"בחוץ כבר יש סימנים של זריחה.."

לא יודע מה נכנס בי בשעה כזאת. שם: ברק. (זה עם ה-7) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא ממש. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? למה שמישהו יעשה את זה? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודע. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא הייתי מחליף. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא ממש. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? האמת שחשבתי על זה בעצמי כמה פעמים.
הוא ארוך כזה, לא יודע. מין: זכר. סטרייט/גיי/ביי: אתם כבר יודעים. רווק? לא. אני נשוי לחצי פורום. אם לא, רוצה להיות? לא. טוב לי ככה. תאריך לידה: 30/3/1990. גיל: 35. נו באמת, יש שם תאריך לידה. כיתה: י"א, עוד מעט.
מצבך החברתי: בסדר. למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? לפעמים השאלות בשאלונים האלה מגוחכות כ"כ, ומנוסחות באופן כ"כ דבילי. אני לא בישרא, אני בתפוז. גובה: אפשר לדלג? אני גם ככה לא יודע. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? כן. צבע שער: שחור/חום. אוהב אותו? כן. צבע אהוב: כחול. חיות מחמד? הכלבה שלי.
מה העבודה שלך? פעם עשיתי סרט.
יש פירסינג? למה נדמה לי כאילו כבר עניתי על השאלה הזאת מספיק פעמים? אה, וואלה, כי היא פה כל שבוע בערך! קעקועים? לא. אובססיות? מבחר. התמכרויות? נסתי אפרסק [?] איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, צרפתית ככה, קצת ספרדית ותומרית מדוברת. ציטוט מועדף/ מוטו: אוווח. |מדלג בהפגנתיות| האם אתה חי את הרגע? לא. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? נכנסתי לפורום "בלאקרים מאאאאאגניבים" בלי לשים לב? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא. יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "חמווווווד".
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מי אמר שלא עשו כבר? מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקים גדולים כאלה שצצים פתאום, רצים ואז נתקעים בדברים. זה דוחה. אתה יודע לשיר? קצת, ככה. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שאני זוכר. האם אתה מתבודד? לפעמים, כשממש צריך. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? היה לי הרבה יותר קל אם הייתי יודע. אולי הכתיבה שלי. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא בטוח בכלל. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. כמו כולם, לא? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש. יש דברים שאני לא אוהב, כן. האם אתה פסיבי או פעיל? בקטע הומואי כזה, או סתם? יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג, נחשב? מה החולשה הכי גדולה שלך? אוכל משמין.
ואנשים שמבקשים סליחה, אני נוטה להישבר מהר מדי. מה החוזק הכי גדול שלך? רחמנות ואידיאליזם. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה, דפנטלי. אבל למה חזרנו לזה, שוב?
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא, אבל אל תגלו לאף אחד. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ככה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שאלה ממש דבילית. יש לך ביטחון עצמי? אפשר לחשוב ככה. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אין לי מושג. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? ב א ר ו ר.
קורא עיתון? מדי פעם. מתפלל? לא בבית כנסת או משהו. הולך לבית כנסת? הרגע אמרתי שלא. מדבר עם זרים? יוצא. ישן עם בובות פרווה? לא. יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, קורה. נוהג? עוד לא. אוהב לנסוע מהר? לא ממש. אוהב את הקול שלך? לא בהקלטות. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כל אחד נחתך ומפיל על עצמו דברים כבדים, לא? יצאת מהמדינה? לא. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? די כבר.
שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא שנדמה לי. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? כשהייתי ילד קטן, מושתן וחש, נדמה היה לי שאני בורח. שיחקת "strip poker"? לא. אני מההתחלה משחק עירום. חטפת מכות? רק מאח שלי.
החטפת מכות למישהו? כנ"ל. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן.
חשבת על התאבדות? לא ברצינות. נשארת ער כל הלילה? מה בדיוק קורה עכשיו? לא אכלת יום שלם? לא נראה לי. דיברת בטלפון כל הלילה? כמעט. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אני גם ככה לא ממש עושה סקס עם מישהו מהמין השני. אבל כן, ישנתי עם מישהו שיכולתי לעשות איתו סקסי ולא עשיתי.
ישנת כל היום? כן, כמעט. הרגת מישהו? למה זה חייב לחזור כל שבוע?
חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? כן. היה לך חלום שהתגשם? כן. נדמה לי. עברת על החוק? בטוח. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות?לא. הרגת חיה בכוונה? רק יתושים. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אמממ, אולי. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? כמעט. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? יכול להיות, לא זוכר. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש. בקסם?לא ממש. באלוהים? לא יודע. בשטן? לא חושב. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות?
במזל? קצת. באהבה ממבט ראשון? כן. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודע.

B a 7 a K

New member
"... גם אצלי, עוד מעט".

אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אהמ, יש לי כמה, אבל כנראה שבן. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא. טוב, היא יודעת כמעט הכל. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? ללכת על זה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "בן לא יודע מה קרה ב-48'".
מי החבר שלך,חבר אהבה? אין כזה. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עידן. הכי מעט זמן? אביתר. הכי מצחיק? תומר, לפעמים. [לא תומר האדום!]
הכי קרוב? מיקה. הכי מוזר? תומר, שוב. הכי חכם? תומר [אחר. גם לא האדום] למרות שבמחשבה שניה, גם תומריקו האדום הוא גאון. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודע אם יש כזה. הכי נחמד? כולם נחמדים, מה. הכי רועש? תום. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? די עם השאלות האלה. מי מקשיב לבעיות שלך? מיקה, נועה.
עם מי אתה רב הכי הרבה? עם בן, ואז חוזרים לדבר אחרי 10 דקות. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים. האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? הא?
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא ממש ישנה לי, אבל אני בעד פמיניזם. וכן, זו שאלה די דבילית. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? זה שאין אחד כזה הופך אותי ללא נורמלי?
שצחקת עליו? רועיקי, אבל מאהבה.
שהלכת איתו לקניות? מיקה. ששבר את הלב שלך? נו, באמת. שאיכזב אותך? ח. שגרם לך לבכות? גם ח. ששימח אותך? רועיקי. שדיברת איתו בטלפון? כמעט רועי. אבל ממש ממש מיקה.
שראית? אח שלי.

מוחטה1

New member
בא לי ../images/Emo9.gif

שם: אביגל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אפשר להגיד... ה"אבי" על שם אבא של אמא שלי... האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שאלה טובה! אממ...אולי אלעד... אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ..למרות הכל אני מרוצה מהשם שלי...אבל אולי נויה... האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה, כאילו: אביגיל/אבישג/אביטל?!
לא! מה פתאום!
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? למרות שהוא לא כזה מפתה וסקסי, הוא שלי ואני אשאר איתו!
מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן תאריך לידה: 15.4.90 גיל: 16 כיתה: עולה לי"א [יאבה!] מצבך החברתי: אחלה =] למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? האמת שחשבתי על לפתוח בלוג...אבל אז נזכרתי שאין לי חיים, אז לא... גובה: 1.73 בערך צבע עיניים: חום. כשאני בוכה אז ירוק
אוהב אותו? כשאני בוכה, כן
צבע שער: חום עם גוונים [אני פרחה, כן...] אוהב אותו? דווקא לאחרונה אני מחבבת אותו! צבע אהוב: סגול+אדום חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? עבדתי עד לאחרונה יש פירסינג? עגילים באוזניים...בלאקריות+ קשיחות+ ואפלות-Here i come! קעקועים? יהיו!
אובססיות? אמונות תפלות, וכניסה לכל מקום [כולל המיטה] ברגל ימין התמכרויות? קולה וכסיסת ציפורניים איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ומעט ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: "Always look on the bright side of life" האם אתה חי את הרגע? מנסה, לא מספיק יש לך סודות? ודאי אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כשהוא לא עקום, אז כן
יש לך הרגלים רעים? אני נוהגת לתלוש ריסים כדי להביע משאלות...זה כואב! איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "עודדת אותי" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "הטיפשות"? נו, מאיפה לי... מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אדם אהוב אתה יודע לשיר? לא, מה שלא מונע ממני לעשות את זה
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא, אני אוהבת להיות מוקפת באנשים אהובים, אבל חייבת את הלבד שלי... מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה+חברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן, אני חמודה, לא?
האם אתה פועל בפזיזות? מאוד האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן לשניהם האם אתה פסיבי או פעיל? די פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן לבי"ס...של מיקי מאוס!
כי לא היה פו הדב
מה החולשה הכי גדולה שלך? אדם שבוכה מולי, במיוחד כשאני האחראית לדמעות... מה החוזק הכי גדול שלך? היכולת לעודד ולהתעודד אולי... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רק אחד?
נהההה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, די... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? "חברים הם דלת מסתובבת, והאף שלך מדמם" יש לך ביטחון עצמי? די, לא מספיק לטעמי... לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אממ...לא נראה לי שיש אחת כזו
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? בראש השנה ויום כיפור מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא =] יוצא לטיול בגשם? לפעמים מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן, לצערי
נוהג? לא
הייתם חייבים לתקוע לי את זה, הה?! אוהב לנסוע מהר? כן, אבל אני מעדיפה לאט לאט, כי אני אוהבת לחשוב בנסיעות... אוהב את הקול שלך? ממש לא! האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן
היית מאוהב? לא באמת, לא. היית על סמים? לא שחית בעירום? אולי כשהייתי תינוקת
היה לך מקרה חירום רפואי? כן
היה משעשע עברת ניתוח? לא שזכור לי... ברחת מהבית? כן בקטנה... שיחקת "strip poker"? כן חטפת מכות? כן, בצחוק
החטפת מכות למישהו? בצחוק, כן
התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן
חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? נראה לי שכן... ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? 15 שעות גג...עד 18:00
הרגת מישהו? כן, והמשטרה כעת בעקבותיי, היזהרו
חשבת שאתה משתגע? כן, זה היה מפחיד וכואב... בגדו בך? אפשר להגיד היה לך חלום שהתגשם? כן, נראה לי... עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן, ג'וק, ואני גאה בזה! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כנראה גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? אממ...אני טוענת שראו את הגב שלי באיזו הופעה! היתה לך התמוטטות עצבים? לא, אבל נראה לי שהייתי קרובה לזה... קפצת בנג'י? לא, וזה עוד יקרה!
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא

מוחטה1

New member
המשך..

האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כשההורסקופ טוב- אז כן, כשלא אז לא
בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ממש ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? די, כן... במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עדיין לא ראיתי כוכב נופל
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? די, כן... בדת מאורגנת? אממ...לא כולם חייבים להשתייך לדת מסויימת, וגם את כן, הם לא חייבים לנהוג לפי כל הכללים והחוקים שלה...לי אישית, קצת מסורת זה טוב... החגים ביהדות כה ש!!ים!!!!1111 אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא, אבל אני פונה אליו כאל זכר [שוביניסטית, בלה בלה..] לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למעלה אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? קרין, אבל אין אצלי דרגות... יום אחד ההוא מקסים, ולמחרת מאכזב... מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? קרין ונתלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? "שימי זין" מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? וואו יש מלא! אולי חדר כוווושרררר, או אקסיסטירס פרה מיייי....יש המון, מה!! מי החבר שלך,חבר אהבה?
אני וחבר האהבה שלי נפרדנו, ביום שהפסיקו להגיד חבר אהבה! שאתה מכיר הכי הרבה זמן? קרין, לימור... הכי מעט זמן? אנשים מפה... הכי מצחיק? אממ...אסי אולי? הכי קרוב? קרין, אסי, סי.... הכי מוזר? אסי! ושני ולימור
הכי חכם? אממ... מנצורי, נועה, אסי... שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אממ...קרין...אבל קרובות באמת, לא כמו שזה לאחרונה... הכי נחמד? סי הכי רועש? אסי, וזה טוב! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא, מנשיקה זה הסתבך, אז מעבר לזה?!
מי מקשיב לבעיות שלך? אממ...סי, נתלי, קרין... עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא וקרין האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי, אבל אני עובדת על עצמי עכשיו... האם החברים שלך מכירים אותך? לא כולם, ולא עד הסוף... האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? ממש לא! האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? הן כבר עושות את זה, לא?
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נסראללה?
שצחקת עליו? שני שהלכת איתו לקניות? שופינג כאילו? נתלי ואמא אולי... ששבר את הלב שלך? קרין, שני ולימור שאיכזב אותך? קרין, שני ולימור שגרם לך לבכות? קרין, שני ולימור ששימח אותך? אממ.. סי ואסי... שדיברת איתו בטלפון? מנצורי, או אולי נתלי
שראית? אמא ונתלי תודה, היה כיף!

היה ארוך...../images/Emo42.gif

שם: עומרי. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? ממ לא, ככה סבא רצה
. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לדעת. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? גיא/עמית. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: זכר. סטרייט/גיי/ביי: גיי.
. רווק? אכן. אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 11.3.1989 גיל: 17 וחצי. כיתה: עולה לי"ב.
. מצבך החברתי: אחלה
. WTF? למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? ככה. גובה: 1.70 בערך. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? לא הייתי מתנגד לכחול. צבע שער: שחור. אוהב אותו? ממ חביב לי איתו. צבע אהוב: לא משהו מיוחד. חיות מחמד? חתול, ארבעה כלבים, שבעה ארנבים, אוגר ודגים. [פטיש לחיות..]. מה העבודה שלך? בית קפה. : יש פירסינג? אכן. בגבה. קעקועים? שניים. אובססיות? לבית. התמכרויות? סיגריות. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית בסיסית.
. ציטוט מועדף/ מוטו: "YOUVE GOT TO BE FREE" האם אתה חי את הרגע? פעם כן, היום פחות. יש לך סודות? כמו לכל אחד, לא? אתה שונא את עצמך? לפעמים. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? חחח מסתדר איתו. יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יש ויש
. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "מלחמה שקטה". מה הפחד הגדול ביותר שלך? העתיד. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כן. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יש-מצב. האם אתה פועל בפזיזות? כן. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אכן. האם אתה פסיבי או פעיל? ורסטילי
. יש לך יומן/ ג'ורנל? כן. מה החולשה הכי גדולה שלך? פאן. מה החוזק הכי גדול שלך? להקשיב. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? חודרני מדיי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היו רגעים... מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אני יכול לכתוב ספר של שיעורים. יש לך ביטחון עצמי? לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לאדע. האם אתה: מעשן? כן. על סמים? לא. קורא עיתון? לפעמים. מתפלל? לעיתים רחוקות. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? לפעמים. ישן עם בובות פרווה? חתול
. יוצא לטיול בגשם? ממ לא. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא שונא. נוהג? עובד על זה. אוהב לנסוע מהר? כן
. אוהב את הקול שלך? לא. האם אי פעם: פגעת בעצמך? חודרני כבר אמרתי?! יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי. היית מאוהב? כן. היית על סמים? ...... שחית בעירום? כן. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן. שיחקת "strip poker"? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? כן. חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? לא ממש חלום. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. נמלים מעצבנות. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן. גנבת משהו ? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא שזכור לי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן. בקסם? רוצה להאמין. באלוהים? לא. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? הלוואי. במזל? גם. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? מאוד. במכשפות? רוצה להאמין. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל ? מנצל כל הזדמנות לבקש משאלה
. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא. בדת מאורגנת? לא. אתה חושב שלאלוהים יש מין ? לא מאמין בו. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? למקום שקט יותר. אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? יש כמה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? ענבר, כצה, ליאור, שחף, שירן. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להמשיך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך ? איש אחד הלך הלך ונפל לבור
. מי החבר שלך,חבר אהבה? אין כרגע. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? החבר'ה מהמושב. הכי מעט זמן? מממ...כלמיני. הכי מצחיק? כצה ויפית. הכי קרוב? הם הוזכרו כבר. הכי מוזר? כל אחד מוזר בדרך שלו. הכי חכם? כולם כפרעליהם
. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הוו..יש הרבה. הכי נחמד? כולם. הכי רועש? חחחחחח ... האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? חשבתי ועשיתי
. מי מקשיב לבעיות שלך? החברים בעיקר. ואני לעצמי
. עם מי אתה רב הכי הרבה? ענבר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? כבר לא כל כך. האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם, עד כמה שאני מאפשר. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עומר .
. שצחקת עליו? עומר. שהלכת איתו לקניות? מממ...לא זוכר. ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? עומר, אבל לשנייה אחת. שגרם לך לבכות? ענבר. ששימח אותך? שנשונה. שדיברת איתו בטלפון? אביחי. שראית? עומר.

coral100

New member
שוב באיחור!

שם:קורל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא...אני אל רוצה לדפוק גם את ילדיי עם השם הגועלי שלי! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג..צריך לשאול את אמא...היא הבוס בעניני השמות אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אין לי חברה עם השם שאני רוצה שיהיה לי.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן...הרבה... אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ממש לא...!גם אם אני לא יהיה מפורסמת... מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייט רווק?כןן אם לא, רוצה להיות? ---- תאריך לידה: 10.6 גיל: 13.5 כיתה: עולה לח' מצבך החברתי: לא משוווו למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? --?!?!?!! גובה: מטר 60+ צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? בערך צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: ירוק חיות מחמד? כלב מה העבודה שלך? מובטלת~~ יש פירסינג? לא.. קעקועים? לא אובססיות? כן..הרבה..חח התמכרויות? כן.. איזה שפות אתה דובר? עדיף לוותר על השאלה הזאת..חחח.. ציטוט מועדף/ מוטו: ..." בא מעפר ולעפר יום אחד אשוב.." בא מכאב/דניאל סלומון.. האם אתה חי את הרגע? לפעמים.. יש לך סודות?לאא אתה שונא את עצמך? לעיתים רחוקות.. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא.. יש לך הרגלים רעים?כןן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזה ילדה חכמה את ..." "איזה ילדה יפה..." אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים ע"פ קורל מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות שלי/של האנשים שאני אוהבת,גבהים אתה יודע לשיר? כן אבל מכועררר האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לצערי כןן האם אתה מתבודד? לפעמים.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? הנאה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?נראה לי שכן... האם אתה פועל בפזיזות? בדרך כלל לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע ,כזה יש לך יומן/ ג'ורנל?אחרי פעמים רבות שקראו לי ת'יומן החלטתי להפסיק לכתוב.. מה החולשה הכי גדולה שלך?להתבטל מה החוזק הכי גדול שלך?להלחיץ את עצמי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את העצלנות.. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא..הלאווי אם הייתי.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן ,יחסית מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? " שלא כל מה שנוצץ הוא זהב" יש לך ביטחון עצמי? תלוי מתי ועם מי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?סדריק האם אתה: מעשן? לא.. על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? כןן.. יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? לאא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כןן יצאת מהמדינה? כןן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לאא היית מאוהב? לא ממש היית על סמים? לאאאאאאאאא שחית בעירום?באמבטה היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן..חחח שיחקת "strip poker"? הא?! חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו? כן...אחותי תעיד על זה התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?אני תמיד נשברת לקראת הסוףף לא אכלת יום שלם? כן..יום כיפר, תשעה באב... דיברת בטלפון כל הלילה?לאא..אבל הייתי קרוב.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? לא..כמעט הרגת מישהו? ג'וקים חשבת שאתה משתגע? כןן בגדו בך? כןן היה לך חלום שהתגשם?כןן עברת על החוק? בקטנות פגשת מישהו מפורסם? כן...עברי!!! הרגת חיה בטעות?כן.. הרגת חיה בכוונה? כן..חח סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? זה קרה לי פעמים בודדות גנבת משהו? מישמשים מהסופר.. היית ברדיו/ טלוויזיה?כן... היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא זכור לי.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם?לא,חוץ מרון פרש! באלוהים? מאודדדדדדדדדדד בשטן?לא בסנטה קלאוס?ממש ממש לא! ברוחות?לא בפיות? לא במזל?לא באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?אפעם לא ראיתי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא נראה לי לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? השאלה הזאת מעסיקה אותי המוןן..נראה לי שיש גילגולי נשמות אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? חברה.. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? חברות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? היו הרבה..אין אחת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?גם זה יש הרבה מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? .. הכי מעט זמן? הכי מצחיק? אותי המוןן אנשים מצחיקים הכי קרוב? אבאמא הכי מוזר? אני הכי חכם? אינשטיין שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חברות.. הכי נחמד? השכן שלי מלמטה הכי רועש? אחותי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? חברות עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?אחרי השנה שעברתי..אז לא האם החברים שלך מכירים אותך? כע האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לאא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא תמיד מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נסראללה שצחקת עליו? שכן שלי שהלכת איתו לקניות? חברה ששבר את הלב שלך? חברה שאיכזב אותך? חברה שגרם לך לבכות? חברה ששימח אותך?דודה שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אחותי התינוקת

זה היה ארוךךך..

שם: תקווההאם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אממ (???) האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בטחחח.. כל אחד קורא לי איך שבא לו.. (תיקי, תיתי, תית, וכו'..) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא חושבת מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק? מאוד אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 13/1/89 גיל: 17.5 כיתה: יב' מצבך החברתי: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותו? מאוד צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור חיות מחמד? לא תודה!
מה העבודה שלך? יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? שוקולד עם אגוזים התמכרויות? שוקולד עם אגוזים איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? אממ.. משתדלת יש לך סודות? כמו כל אחד/אחת. אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאוד יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני שנונה/מצחיקה ביותר. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? כלבים אתה יודע לשיר? פחות או יותר.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לאא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת את חוסר הסבלנות שלי. האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? או אה.. מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות יותר ספורטיבית. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא רעים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? מדי פעם.. מתפלל? עבר המון זמן מהפעם האחרונה. הולך לבית כנסת? ביום כיפור. מדבר עם זרים? תלוי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? בע"ה עוד מעט זה יגיע. אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? אני יודעת..

המשךךךךך

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כןן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? הוצאת שקדים נחשב? ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? יום כיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא ממש.. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? ג'וק [?!] הרגת חיה בכוונה? כן. ג'וק. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן!!!
בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? נראה לי שכן בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? תלוי אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אממ.. יש הרבה.. נראה לי שהדס וזהביתה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? זהביתה והדס מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? זהביתה והדס הכי מעט זמן? מעיונה אהובתי!!!1 הכי מצחיק? מעיונה הכי קרוב? זהביתה הכי מוזר? הכי חכם? אחי שי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? רמי
הכי נחמד? הכי רועש? זהביתה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? זהביתה, מעיון.. עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כןן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נינט טייב [!!!!!] שצחקת עליו? חבר של חברה שלי. שהלכת איתו לקניות? זהביתה ששבר את הלב שלך? רמי שאיכזב אותך? רמי שגרם לך לבכות? רמי ששימח אותך? מעיין שדיברת איתו בטלפון? זהביתה שראית? אחי שי.

batelush161

New member
עונהה

שם: בתאל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמא רצתה לקרוא לי לירון אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק?: כן תאריך לידה: 24.2 גיל: 14.5 כיתה: עולה ל-ט' מצבך החברתי: טוב למה את/ה בישרא?
מה השאלה בכללל!? לא יודעת,את הבאת את השאלון.. גובה: 1.56 צבע עיניים: חומות אוהב אותו? לא כ"כ צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: תכלת וסגול חיות מחמד? כלב בקרוב-חמוס מה העבודה שלך? אין עבודה,אני תלמידה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לבמבה פיצה וקולה איזה שפות אתה דובר? עברית,ספרדית-קצת,אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: "כי בחיים הכל עבר..מטעיות למד והשתפר..." האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? המון אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? ממ לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "יש לך אף יפה" כן כן מוזר.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת.. מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות אתה יודע לשיר? לא ממש האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן האם אתה פועל בפזיזות? תלוי.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? רגישות יתר מה החוזק הכי גדול שלך? אני יודעת לתמוך באנשים,והומור אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? השיער אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ככה ככה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לנצל כל רגע בחיים ושחשוב שיהיו חברים לצידך יש לך ביטחון עצמי? די.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת.. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? תלוי מי האנשים האלו... נוהג? לא,עדיין אוהב לנסוע מהר? באופניים חחח אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כןן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן,נמלה הרגת חיה בכוונה? כן,נמלה וחרקים קטנטנים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לאא..יש לי פחד גבהים היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? שזה..? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן-עדן\גיהנום אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? ספיר מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אורלי,בת דודה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לקחת הכל בסבבה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אה? מי החבר שלך,חבר אהבה? ...? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נמרוד הכי מעט זמן? ליבנת הכי מצחיק? עידית הכי קרוב? ספיר הכי מוזר? עידית הכי חכם? ספיר,לירון,טל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? חברה שהכרתי הרבה זמן ולא מדברת איתי ,ואני לא יודעת למה.. הכי נחמד? ספיר הכי רועש? אביטל האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא מי מקשיב לבעיות שלך? ספיר,טל עם מי אתה רב הכי הרבה? ספיר האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? ככה ככה האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא איכפת לי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? עידן שצחקת עליו? בחור בטלויזיה שהלכת איתו לקניות? בת דודה שלי,אורית ששבר את הלב שלך? אף אחד.. שאיכזב אותך? דודה שלי שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? דודה שדיברת איתו בטלפון? בת דודה שלי,אורלי שראית? אבא

driffted girl

New member
אז מה אם יום שישי עבר../images/Emo35.gif ../images/Emo9.gif

שם:
אורפז
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
לא שידוע לי
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך?
NEVER
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?
תומר, עידו, גיא
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?
תהילי, הילי, לין
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?
הו או
...ריצפז, אורפי/אורפ, פזו/פזי/פזו'ש, אור
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?
לא
נורא לא מוגדר
רווק?
במערכת יחסים
אם לא, רוצה להיות?
נראה לי שכן...בעצם לא...אולי...לא בטוחה
תאריך לידה:
13.08.1988
כיתה:
איזה כיתה
אוטוטו מחלקה
מצבך החברתי:
טוב מתמיד
למה את/ה בישראל? מה השאלה בכללל!?
כי כאן נולדתי...לא מבחירה
גובה:
1.62
צבע עיניים:
חום
אוהב אותו?
חיה יפה עם העובדה הזאת...
צבע שער:
חום
אוהב אותו?
מאוד
צבע אהוב:
ירוק,חום,סגול
חיות מחמד?
אין...
מה העבודה שלך?
איזה עבודה איזה?!? כולי מובטלת O_O
יש פירסינג?
בטבור, טראגוס, וחישוק באף [לא כולל לובים]
קעקועים?
...ה-ל-ו-ו-א-י
אובססיות?
הוא...
התמכרויות?
קינדר בואנו, קולה
איזה שפות אתה דובר?
עברית, אנגלית, ספרדית, מרוקאית
ציטוט מועדף/ מוטו: להיות אמיתי ככל הניתן, שיקרת לאחר- שיקרת רק לעצמך...
האם אתה חי את הרגע?
מנהג...משתדלת להתמיד בכך
יש לך סודות?
נעים מאוד, אורפז- תיבת פנדורה מהלכת
אתה שונא את עצמך? |@
@| האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
אכן
יש לך הרגלים רעים?
לכסוס ציפרוניים, לנשוך אנשים, לצבוט את עצמי, להכאיב לי....להקיא
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?
החיוך
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
מציאות נפרדת
מה הפחד הגדול ביותר שלך?
לא להיות שלמה עם עצמי, להיכשל
אתה יודע לשיר?
אני יודעת לזייף
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
יותר מידי פעמיים
האם אתה מתבודד?
לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?
אמת
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
לא נראה לי
האם אתה פועל בפזיזות?
אני אמוציונלית...פועלת הרבה לפי הרגש...דבר המביא לפזיזות מוחלטת לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?
מפחדת מהכנות שלי... זה גורם לאנשים להיפגע ממני
האם אתה פסיבי או פעיל?
פסיבית
יש לך יומן/ ג'ורנל?
יש לי בלוג
מה החולשה הכי גדולה שלך?
כאב...נשברת מהר
מה החוזק הכי גדול שלך?
הלב שלי...
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?
את הזמן
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
מאוד..לפחות משתדלת
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?
אני חושבת שהטוב רק מתחיל...עד עכשיו הכל היה הקדמה,טרום,סינופסיס...
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?
להעריך דברים, לא לקחת משו כמובן מאליו, גם אם הוא באמת מובן מאליו
יש לך ביטחון עצמי?
מאוד...עד שמישו מצליח להוריד לי אותו
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
קרואלה דוויל.....
האם אתה: </b

driffted girl

New member
סה"כ עברו יומיים ../images/Emo3.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
חביתה עם סוכריות גומי
היית מאוהב?
בשניות אלה ממש, בפשוש המושלם שלי
היית על סמים?
שחית בעירום?
ז'תומרת עדיין לא
היה לך מקרה חירום רפואי?
שברתי יד...התפרכסתי
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שיחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
...והחטפתי חזרה
החטפת מכות למישהו? ^^ התחילו איתך?
כל הזמן...אתמול פעם אחרונה...אולי הוא יהיה הדבר האמיתי
היית על במה?
אני חיית במה...
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
...אפילו ימים דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
....עם קצת מזל בקרוב זה יקרה
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
ג'וק לא ב-א-מ-ת נחשב...
הרגת חיה בכוונה?
ג'וק_ג'וק_ג'וק
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?
באלוהים? חצי
וחצי
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין?
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?
למקום שטוב יותר...או לפחות שונה מהמציאות הקיימת
אנשים: מי החבר הכי טוב שלך?
טניה, קרין, מעיין
מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך?
קרין, טניה
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?
אל תאמיני לאפ'חד, לסמוך רק על עצמך
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
''מה באמת?! ככה אמא אומרת''
מי החבר שלך,חבר אהבה?
הפשוש המושלם שלי מזה 5 חודשים- אור
שאתה מכיר הכי הרבה זמן?
טניה
הכי מעט זמן?
גיא, זיו, מאנצ'
הכי מצחיק?
שחק, ליאור...
הכי קרוב?
אמא
הכי מוזר?
יוחאי
הכי חכם?
ליאור, מעיין
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?
יוחאי
הכי נחמד?
חנצ'ה
הכי רועש?
נטלי, הדר, חן
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
האם את/ה לא
מי מקשיב לבעיות שלך?
קרין...טניה...
עם מי אתה רב הכי הרבה?
איתו...
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
האם אתה סומך על אחרים בקלות?
האם החברים שלך מכירים אותך?
אני מקווה
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
בהחלט
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
למה לא
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
סיס
ש

למעלה