שאלון שישי

crazystav

New member
שאלון שישי

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שדיברת איתו בטלפון? שראית?

אני../images/Emo9.gif.

שם:ים
. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?
לא. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? חס ושלום. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? זה צריך לשאול ת'הורים שלי. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם בת דודה שלי, שחר. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ל"סטון" כמו שרון סטון. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי שאני יהיה מפורסמת וגם אם כן אז אני לא אנטוש. מין:נקבה. סטרייט/גיי/ביי:סטרייט
. רווק?
כן. אם לא, רוצה להיות? .... תאריך לידה: 12.6
. גיל: 14 כיתה: עולה לט'. מצבך החברתי: טוב יחסית. למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? בישרא
גובה: נמוך מאוד
. צבע עיניים: חום מאוד, מאוד כהה. אוהב אותו? כן. צבע שער: שחור. אוהב אותו? כן. צבע אהוב:תכלת. חיות מחמד?
מה העבודה שלך? תלמידה
, מחליפה ת'מזכירה של אבא
, ומדריכה בקיטנה. יש פירסינג?
לא. קעקועים?
אובססיות?
. התמכרויות?
, לקולה ולמוסיקה
. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית לא משו, וטיפה ערבית. ציטוט מועדף/ מוטו: "יותר טוב כלום מכמעט". האם אתה חי את הרגע? לפעמים. יש לך סודות?כן. אתה שונא את עצמך? קצת..
... האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?
יש לך הרגלים רעים?
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יש לי כתב יד פה, לב זהב...וכל החרא הזה... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ים
. מה הפחד הגדול ביותר שלך? שמישו שמאוד מאוד קרוב לי ימות. אתה יודע לשיר? יודעת, אבל לא טוב
. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?
. האם אתה מתבודד? לפעמים, אני צריכה להיות לבד לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? מוזקיה
. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
אני חשובת. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת ת'אף. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל בדר"כ. יש לך יומן/ ג'ורנל?
. מה החולשה הכי גדולה שלך?אני מאוד עצבנית ונעלבת בקלות. מה החוזק הכי גדול שלך? אני מאוד חרוצה. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ת'אף. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?
יכולה להיות. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יחסית. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אין אחד ספציפי אני חושבת. יש לך ביטחון עצמי? זה תלוי מתי ובקרב מי. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? גילי מארתור
. האם אתה: מעשן?
חס ושלום. על סמים?
חס ושלום. קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים?
ישן עם בובות פרווה?
. יוצא לטיול בגשם?
זה שווה
. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
. נוהג?
. אוהב לנסוע מהר?
. אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן. יצאת מהמדינה?
אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?
היית מאוהב?
בערך... היית על סמים?
שחית בעירום?
באמבטיה
. היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
אבל זה היה סתם כזה. שיחקת "strip poker"?
לא.

המשך.

חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?יש מצב. היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
אבל זה לא היה רציני
. נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
רק נמלים
. חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
אבל לא משו רציני
. פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
את אותה הנמלה מקודם. הרגת חיה בכוונה?
את חברה של הנמלה מקודם. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
, רעה שכמוני. גנבת משהו?
ואני מצטערת על זה עד היום, וזה היה שהייתי ממש קטנה. היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
כמעט כל יום. קפצת בנג'י?
חס ושלום. היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?
בקסם?הקסם עובד בקולנוע
. באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
. ברוחות?
בפיות?
במזל?קצת. באהבה ממבט ראשון? בערך. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אמממ.... במכשפות?
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?
בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? וואוו שאלה מעולה, לא יודעת. אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אופיר אחת וה
שלי. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לקחת את החיים יותר בקלילות. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
לא יודעת. מי החבר שלך,חבר אהבה? ... שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אופיר. הכי מעט זמן? אממ..אממ... לא עולה לי עכשיו, נוי אולי. הכי מצחיק? שי. הכי קרוב? דורון ואופיר. הכי מוזר? נוי. הכי חכם? אופיר נראה לי. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? בנות דודות שלי. הכי נחמד? דורון. הכי רועש? דורון. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
מי מקשיב לבעיות שלך? אמא ודורון. עם מי אתה רב הכי הרבה?אופיר. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?
לרוב. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא כ"כ. האם החברים שלך מכירים אותך?
רובם. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?
בערך. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אורית המור מתמטיקה הבת___. שצחקת עליו? לא יודעת. שהלכת איתו לקניות? אממ...וואוו מזמן לא הלכתי, דודה שלי. ששבר את הלב שלך? מישו. שאיכזב אותך? אחת. שגרם לך לבכות? אח שלי. ששימח אותך?גלעד שגב
עשה לי ת'יום. שדיברת איתו בטלפון? גילה מהקיבוץ
. שראית? אח שלי. הודגש באמצעות מדגישומטיק
נדפקו ההדגשות
.

whynot5

New member
תראו מי כאן... ../images/Emo13.gif

עניתי על הכל, אבל זה נמחק.
ואני לא עושה את זה שוב. אבל מה, אני אגיד שלום וזה... התגעגעתי

../images/Emo13.gif

שם: צליל. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אנאערף
. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עדי, נראה לי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי: הראשון
. רווק? רווקה, כן. אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 18.5 גיל: 13. כיתה: עולה לח'. מצבך החברתי: טוב, תודה. למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? מה? גובה: 1.62 צבע עיניים: חום. אוהב אותו? כן. צבע שער: שחור. אוהב אותו? לא
. צבע אהוב: כחול. חיות מחמד? כלבה. מה העבודה שלך? מה העבודה שלי? יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? לא שידוע לי. התמכרויות? יש, מה איתן? איזה שפות אתה דובר? עברית, טורקית, ספרדית ואנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: יש הרבה. האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כמו לכל אחד. אתה שונא את עצמך? בד"כ. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים. יש לך הרגלים רעים? לא יודעת. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אנאערף. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? כן, אני חושבת. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לא. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת
. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?
אולי. האם אתה פועל בפזיזות? לא. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי
. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת. מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את זה שאני עקשנית מדי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת דברים כמובן מאליו. יש לך ביטחון עצמי? לא. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אנאערף. האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור ובראש השנה. מדבר עם זרים? אולי. ישן עם בובות פרווה?
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
נוהג?
אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך?
האם אי פעם: פגעת בעצמך?
יצאת מהמדינה?
היית מאוהב? אולי
. היית על סמים?
שחית בעירום?
היה לך מקרה חירום רפואי?
עברת ניתוח?
ברחת מהבית?
שיחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע?
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
נמלים, עכבישים וכאלה. הרגת חיה בכוונה?
נמלים, עכבישים וכאלה. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון? אולי
. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לפעמים. בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני לא חושבת שיש אלוהים
. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת. אנשים: שמות לא יעזרו כ"כ. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אף אחד. שצחקת עליו? אח שלי. שהלכת איתו לקניות? אמא. ששבר את הלב שלך?
שאיכזב אותך?
שגרם לך לבכות? הם
ששימח אותך? אח שלי. שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי. שראית? חברה של אח שלי.

Smileey Girl

New member
נחמד [:

שם:מורן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עיליי אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עם דניאל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? קודם שאהיה מפורסמת מין:יותר מאוחר סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?כן אם לא, רוצה להיות? כן תאריך לידה: מאי 87 גיל: 19 כיתה: יד מצבך החברתי: אחלה למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? זה לא שאני בישרא זאת ניצן פילחה את השאלון משם P: (או מסקרים ושאלונים) גובה: 1.65 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: שחור אוהב אותו? כן צבע אהוב:ורוד וכחול חיות מחמד? אסף מה העבודה שלך?לעבוד על אנשים בעניים יש פירסינג? נזם קעקועים? לא אובססיות? אינלי כוח לשאלה הזו יותר התמכרויות? גם לא לזאת איזה שפות אתה דובר? עברית,ערבית,ספרדית,אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?חיוך יפה אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לאהוב את החיים (נשמע כמו טלנובלה) מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? במקלחת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?יכול להיות האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים ככה ולפעמים ככה יש לך יומן/ ג'ורנל?כן אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כמה מקווי האופי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא ממש אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תודה לה'
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? תמיד יש אנשים רעים באמצע הדרך.. יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?פו הדוב האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך?כן היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?לא נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?כן קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם?לא באלוהים? כן בשטן?כן בסנטה קלאוס?לא ברוחות?כן בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לפגוש את אלה שהלכו מאיתנו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?נסראאלה שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? אהההמ.. שאיכזב אותך? האאאאאאאמ.. שגרם לך לבכות? האאמ.. ששימח אותך?חברה שלי שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אסף

ברוש15

New member
../images/Emo9.gif

שם: בר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמ השם השני הוא על שם אח של סבא שנפתר ביום שנולדתי אסבל השם הפרטי שלי הוא מתוך המשמעות טהור..אז לא יודעת אם זה על שם משהו.. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אמ אמא נורא רצתה לקרוא לי עופרי... אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מיקה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אין כ"כ מה לשבש בו
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא וגם אין לי תכנונים להיות מפורסמת ככה שזה לא משנה
אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 12/9 גיל: עוד מעט 16 כיתה: עולה לי"א מצבך החברתי: אמ טוב,תודה
למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אה?
גובה: 1.60 בערך צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? את הצבע?
אמ כן.. צבע שער: סוג של חום בהיר שטני.. אוהב אותו? מאוד
צבע אהוב: כל מיני.. אין אחד חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? בעיקר ביביסיטרים יש פירסינג? עגיל באף והליקס קעקועים? בקרוב
אובססיות? וואו אני אפילו לא אתחיל לפרט
התמכרויות? אממ לבמבה וקרח בעיקר.. איזה שפות אתה דובר? אנגלית,עברית ספרדית וממש טיפה איטלקית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? ברור
אתה שונא את עצמך? ממש לא
האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? אמ כן יש לך הרגלים רעים? אני מניחה שכן
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? בדרך כלל על השיער והעיניים או על דברים שאני עושה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? בחוסר מקוריות מוחלט! "החיים ע"פ בר?"
מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים שקרובים לי,המוות ופרידות.. אתה יודע לשיר? אמ לא
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא..אני די אוהבת שיש אנשים סביבי.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה והחברים אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אמ נראה לי כן..למה לא?
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כבר אמרתי מה מפחיד אותי..ואני לא שונאת בעצמי כלום האם אתה פסיבי או פעיל? אמ יחסית פעילה.. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אחותי הקטנה.. מה החוזק הכי גדול שלך? המשפחה שלי.. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אמ את הרגישות יתר אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהאדם הוא זה שקובע איך יראו החיים שלו ואין מה לחכות שאחרים יעשו בשבילך אלא לעשות מה שרוצים ומה שטוב בשבילינו.. יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? ממ לאף אחת האם אתה: מעשן?
על סמים?
קורא עיתון?
מתפלל?
הולך לבית כנסת?
מדבר עם זרים? אם הם נראים נחמדים אז כן
ישן עם בובות פרווה? בערך
יוצא לטיול בגשם?
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?
לצערי
נוהג?
אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? אממ לא יודעת
האם אי פעם: פגעת בעצמך? חס וחלילה יצאת מהמדינה?
היית מאוהב?
היית על סמים?
שחית בעירום? בגיל שנה
היה לך מקרה חירום רפואי?
טפו טפו טפו עברת ניתוח?
ברחת מהבית? ל5 דק' בכיתה ג' כשהתעצבנתי על אמא והגעתי בערך עד סוף הרחוב
שיחקת "strip poker"?
חטפת מכות?
החטפת מכות למישהו?
כולי הייתי ילדה אלימה! התחילו איתך?
היית על במה?
ישנת מחוץ לבית?
חשבת על התאבדות?
נשארת ער כל הלילה?
לא אכלת יום שלם?
דיברת בטלפון כל הלילה?
ישנת כל היום?
הרגת מישהו? להטביע נמלה נחשב?
חשבת שאתה משתגע?
היום כשלא הצלחתי להירדם עד 8 בבוקר
בגדו בך?
היה לך חלום שהתגשם?
עברת על החוק?
פגשת מישהו מפורסם?
הרגת חיה בטעות?
הרגת חיה בכוונה?
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?
גנבת משהו?
היית ברדיו/ טלוויזיה?
היתה לך התמוטטות עצבים?
קפצת בנג'י?
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?
רק כשהיא מתאימה למה שאני רוצה
בקסם?
באלוהים?
בשטן?
בסנטה קלאוס?
ברוחות?
בפיות?
במזל?
באהבה ממבט ראשון?
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?
במכשפות?
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא ממש

ברוש15

New member
../images/Emo178.gif

אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אודיל ודריאל מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? דריאל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוי יש הרבה
מי החבר שלך,חבר אהבה? ?
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? מאיה והגר הכי מעט זמן? דריאל הכי מצחיק? אני ואודיל ביחד
הכי קרוב? דריאל הכי מוזר? שנס הכי חכם? שנס שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אודיל הכי נחמד? כולם הכי רועש? מאיה האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
מי מקשיב לבעיות שלך? דריאל וליאת עם מי אתה רב הכי הרבה? אמ נראה לי שעם מאיה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? אמ לפעמים האם החברים שלך מכירים אותך? אני חושבת שכן
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אמ אני חושבת שבימינו זה כבר די מקובל.. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמ לא זוכרת אחד כזה.. שצחקת עליו? ליאת שהלכת איתו לקניות? נראה לי דריאל ששבר את הלב שלך? וואו לא זוכרת
שאיכזב אותך? דריאל אתמול..אבל היא מפצה על זה היום
שגרם לך לבכות? אני בוכה מכל שטות זה לא חוכמה.. ששימח אותך? אבא כפרעליו
שדיברת איתו בטלפון? דריאל שראית? ליאת

האגוש

New member
Me

שם: הגר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אמ..הגר מהתנ"ך. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת.. אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שקד [
] האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא.. מין: סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כע אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 13.08.89 גיל: 17 כיתה: עולה לי"ב. מצבך החברתי:
אמ למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אני לא גובה: 173 [נראה לי] צבע עיניים: חום בהיר אוהב אותו? התרגלתי
צבע שער: שחור אוהב אותו? לא :S צבע אהוב: סגול חיות מחמד? ליצ'י
החתולה שלי. מה העבודה שלך? לשמור עליכם. יש פירסינג? נופ. קעקועים? לא. אובססיות? כבר לא כל כך
התמכרויות? לא.. איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: "תן חיוך, הכל לטובה"
האם אתה חי את הרגע? אני חושבת שכן. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לא. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן. יש לך הרגלים רעים? כמו לכל אחד.. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "מוכשרת" :] אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? משעמם, אל תראו
. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להישאר לבד. אתה יודע לשיר? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
. האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן מה
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים, ואז אני מצטערת על זה. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ, מפחיד? לא
האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג. מה החולשה הכי גדולה שלך? שאלה קשה. מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? היה סבבה
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לקחת כל דבר ללב, כי בסוף הכל מסתדר. יש לך ביטחון עצמי? כן. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? "הגרית על"
האם אתה: מעשן? חס ושס
על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן
אבל לא באופן קבוע
ישן עם בובות פרווה? לא תמיד יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי
זה קורה. נוהג? לא ;[ אוהב לנסוע מהר? לא. אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא
. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא. שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן [נו, ביסודי
] החטפת מכות למישהו? כן :$ התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? חשבתי..אבל לא ברמות רציניות. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? כן. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן. ישנת כל היום? לא כללל היום
הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? לא. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? אמ, לא נראה לי. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן ;[ הרגת חיה בכוונה? לא! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? נראה לי. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? כן. היתה לך התמוטטות עצבים? לא ממש רציני. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? רק באפיון מזלות. בקסם? לא.. באלוהים? כן. בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? אמא ;[ בפיות? לא במזל? כן. באהבה ממבט ראשון? לפעמים. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נגיד במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עניתי על זה פעם
ולא, כי לא ראיתי אף פעם כוכב נופל ;[ באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת. בדת מאורגנת? אה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? נו, אל תשאלו שאלות קשות. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אם הייתי יודעת
אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? - מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? נוי ואורעד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא לקחת דברים ללב. לא שזה עזר
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "לא לא, זה בסדר!!"
מי החבר שלך,חבר אהבה? חבר אהבה
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נוי הכי מעט זמן? אממ..אביגל? הכי מצחיק? כולם, נו :] הכי קרוב? נוי ואורעד.. הכי מוזר? כן, אני גם הולכת לענות על זה. הכי חכם? ברק :] שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? לא יודעת. הכי נחמד?
הכי רועש?
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
מי מקשיב לבעיות שלך? אורעד עם מי אתה רב הכי הרבה? נו באמת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. האם החברים שלך מכירים אותך? כן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לפעמים. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? למה, זה לא?
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו? לא זוכרת
שהלכת איתו לקניות? אורי ונדב, קנינו מיקרופון, והבעיה היא לא בו, אלא במחשב!! האעא ששבר את הלב שלך? :/ שאיכזב אותך? :/ שגרם לך לבכות? :/ ששימח אות

האגוש

New member
המשך..

ששבר את הלב שלך? :/ שאיכזב אותך? :/ שגרם לך לבכות? :/ ששימח אותך? אבא שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? נדב שבת שלום

GR££N woMAN©

New member
אחחח... אילת

שם: ענבר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת.. אבל אם הייתי הבכורה היו קוראים לי עומר אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? - האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 11.5.90 גיל: 16+ כיתה: עולה לי"א מצבך החברתי: טוב, תודה למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!?
גובה: 1.60 ומשהו צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: ירוק חיות מחמד? 2 כלבים, סוסה ודגים
מה העבודה שלך? מלצרית יש פירסינג? כן קעקועים? לא אובססיות? המון התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, ממש מעט ערבית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: - האם אתה חי את הרגע? מנסה יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לעיתים קרובות מידי האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? לא יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? המממ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של ילדה משוגעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? נראה לי האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המממ לא יודעת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יכול להיות האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מפחיד אותי אמרתי, שונאת בעצמי? הרוב האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? בנים עם שיער ארוך. מה החוזק הכי גדול שלך? - אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? נראה לי שרגליים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לפתח ציפיות יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? סוג של.. עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא יודעת עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן
אני במגמת רדיו בביצפר היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? בסופרלנד היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? הממ לא בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? - לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אין 1 מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני חושבת שאלה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?
"אני עפההה.." מי החבר שלך,חבר אהבה? הא? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אני חושבת שטלי הכי מעט זמן? איה? לא יודעת הכי מצחיק? המממ לא יודעת הכי קרוב? איה הכי מוזר? טלי הכי חכם? איה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אלה הכי נחמד? כולם הכי רועש? טלי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
מי מקשיב לבעיות שלך? איה עם מי אתה רב הכי הרבה? איה
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? איה שצחקת עליו? לא יודעת שהלכת איתו לקניות? איה ששבר את הלב שלך? אין שאיכזב אותך? איה שגרם לך לבכות? צוות הדרכה ששימח אותך? איה שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא

חוֹפִית

New member
לזכר ימים עברו...וכי משעמם לי......

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: כיתה: מצבך החברתי: למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? שיחקת "strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? בדת מאורגנת? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מי החבר שלך,חבר אהבה? שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שדיברת איתו בטלפון? שראית?

חוֹפִית

New member
ועכשיו התשובות

אבל אני עונה רק על מה שבא לי שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? בטח.חופית-ג'וניור הרביעית אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אולי אלמוג או מזח או משהו של הים אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? סופיה.כל מי שקוראים לה סופיה יפה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לטובה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?כבר נטשתי אותו מיןזה יופי סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית מאוד רווק?לא אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה: 9\8\86 גיל: תחשבו כיתה: :) מצבך החברתי: same same למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? ככה הצבא רוצה גובה: נמוך מדי צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב:כתום התנתקות(לא באמת) חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? :)זה סודי יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? אני חי על זה התמכרויות? בלט איזה שפות אתה דובר?אני מדברת רק צד"כ ציטוט מועדף/ מוטו: הציטוט האחרון בחתימה שלי האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות?כן אתה שונא את עצמך?כן,פחות האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן,אף אחד חוץ ממני לא מבין אותו יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני רוקדת יפה ושאני מעולה בעבודה שלי אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מלחמה ושלום מה הפחד הגדול ביותר שלך? שתמיד יהיה ככה אתה יודע לשיר? ברור האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?ברור האם אתה מתבודד? כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?מחול אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן.אני אוהבת אנשים מתובסכים האם אתה פועל בפזיזות? פחות האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל?כן מה החולשה הכי גדולה שלך?שנאה עצמית מה החוזק הכי גדול שלך? אופטימיות לא ריאלית אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?רק אחד..? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא.פה ושם אנקדוטות של אושר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות אני יש לך ביטחון עצמי? לא.כן.אני יודעת לעשות צורה של ביטחון עצמי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?סידני בריסטו.לא.פינקי.מפינקי והמוח האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא.רק בזמן האחרון מתפלל? תפילות אישיות הולך לבית כנסת? לפעמים בכיפור מדבר עם זרים? כן.בעיקר עם זרים ישן עם בובות פרווה? חבר שלי נחשב בובת פרווה? יוצא לטיול בגשם? מה זה גשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? רק אם זה כולל להעליב אותם או לצעוק עליהם נוהג?כן אוהב לנסוע מהר? ב120 האוטו שלי מתפרק. אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא?אה
כל הזמן היית מאוהב? כן..(-: היית על סמים? לא שחית בעירום?כן היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? לא,עוד מעט מורידים לי מחיצה סוטה באף ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות?לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך?מה פתאום היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?ברור נשארת ער כל הלילה?אמ-כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס?כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? ברור. חשבת שאתה משתגע? לא.יש לי תעודות בגדו בך? אני חושדת בחבר הראשון שלי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא. הרגת חיה בכוונה? ג'וקים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא,אולי כן בעצם גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? תלוי בקסם?כן באלוהים?כן בשטן?בני האדם... בסנטה קלאוס?לא.... ברוחות?כן בפיות? לא במזל?כן באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות?כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?ברור באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בצורה המסורתית שלה בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין?לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הבייתה אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? החתולה,היפה,פרנקי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? פשוט עזבי את זה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?אתה לא אוהב אותי יותר מי החבר שלך,חבר אהבה? מושלמי שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שכנה אחת שלי הכי מעט זמן? נו לא יודעת הכי מצחיק? הכי קרוב? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הכי רועש? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?כן מי מקשיב לבעיות שלך? החתולה,חבר שלי,נו כולם עם מי אתה רב הכי הרבה?עם חבר שלי,באהבה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?אף פעם לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? אמממ...כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא לא... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? חלאס עם השאלה המפגרת הזאת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אני שצחקת עליו? חברה... שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? אחד....חמוד דווקא שאיכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? אני ששימח אותך?חבר שלי שדיברת איתו בטלפון? חבר שלי שראית? אח שלי

nozi3

New member
עונההה

שם: ניצן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא רוצה :p האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן...סבתא שלי קוראת לי ניסן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי:סטרייטית רווק?יאפ אם לא, רוצה להיות? \ תאריך לידה: 15.04.93 גיל: 13 כיתה: ח מצבך החברתי: חברתית? למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? כי זאת הארץ שלי
גובה: 1.63 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום אוהב אותו? ככה.. צבע אהוב: צהוב חיות מחמד? בצי הצב הקטלני מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? רק אוזניים.. קעקועים? הלוואי אובססיות? אמ..תחתונים יפים! התמכרויות? שוקולד נוטלה, גבינה עם זיתים איזה שפות אתה דובר? עברית ואנגלית (לומדת ערבית....) ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם אתה חי את הרגע? נראה לי... יש לך סודות?כןןן אתה שונא את עצמך? לא ממש האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? גבהת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא היו עושים:) מה הפחד הגדול ביותר שלך? מפלצות! אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא יודעת... אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? מראה האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי מתי יש לך יומן/ ג'ורנל?לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך?לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גוף אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך מהר על אנשים יש לך ביטחון עצמי? בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא דומה האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לפעמים יוצא לטיול בגשם? לאאא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשאין ברירה נוהג?לא אוהב לנסוע מהר? לא נוהגת אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא בכוונה... יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי?לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? לאאאא חטפת מכות?כן...מאחים החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך?לא יודעת היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות?כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? לא ישנתי עם מישהו מהמין השני, חוץ מאחי ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן,ג'וק חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לצערי.. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן :) פגשת מישהו מפורסם? כן...עברי לידר!!! הרגת חיה בטעות?לא בטעות.... הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא...אולי מאחותי.. היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?נראה לי קפצת בנג'י?לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם?כן באלוהים? לא בשטן?לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות?קצת בפיות? כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא בטוחה האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא בדת מאורגנת? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדמה? אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אביגיל ובזמן(שחר ולדמן)...בעצם הקבוצה מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אביגיל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לעשות מה שאתה רוצה, לא מה שמישהו אחר רוצה שתעשה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מדרובה! מי החבר שלך,חבר אהבה? אין שאתה מכיר הכי הרבה זמן? בזמן הכי מעט זמן? רוזנבלום הכי מצחיק? כל הקבוצה (הנוער העובד והלומד) הכי קרוב? אביגיל הכי מוזר? אביגיל.... הכי חכם? אביגיל (היא הרבה דברים!) שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הרבה... הכי נחמד? הרבה הכי רועש? שחר מזרחי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא מי מקשיב לבעיות שלך? אביגיל עם מי אתה רב הכי הרבה?אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לאאא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן לצערי האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? יכול להיות נחמד... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?עלאי! שצחקת עליו? אליאור שהלכת איתו לקניות? אבא :) ששבר את הלב שלך? עזבו שאיכזב אותך? נתנאל שגרם לך לבכות? נתנאל ששימח אותך?בזמן שדיברת איתו בטלפון? אמא שראית? אמא

LinKerBel

New member
שבתשלום../images/Emo121.gif

שם: לין האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לודעת אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? רז האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לאאא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: תלוי. רווק: עם חבר אם לא, רוצה להיות? לא תאריך לידה: 7/9/1989 גיל: עוד מעט 17 כיתה: יב מצבך החברתי: טוב, תודה. למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? גובה: 1.65 צבע עיניים: כתום אוהב אותו? כה צבע שער: ג'ינג'י אוהב אותו? כה צבע אהוב: אדום חיות מחמד? דג מה העבודה שלך? לנוח. יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? לא התמכרויות? לא איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, ספרדית, ערבית וקצת רוסית. ציטוט מועדף/ מוטו: אין דבר העומד בפני הרצון. האם אתה חי את הרגע? כה יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כה יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?עזבו. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לודעת. מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין אתה יודע לשיר? קצת. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חה. האם אתה מתבודד? קצת. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כה האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מפרק יד ימין. מה החוזק הכי גדול שלך? הציצי..חה. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? 5 ס"מ לרגליים. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אף אחד. יש לך ביטחון עצמי? כה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בילבי האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כה מתפלל? לעיתים הולך לבית כנסת? כה מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כה נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? כה האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כה היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? רחוב וחצי לסבתא לחצי שעה. שיחקת "strip poker"? כה חטפת מכות? כה.. החטפת מכות למישהו?כההה התחילו איתך? כההה היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? כההה חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? יום כיפור???????????????????????????????????????????? דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כה ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כה בגדו בך? חה. לא. היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות?אולי נמלה. הרגת חיה בכוונה? כה. יתוש. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה? כה היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כה בשטן? כה. בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? בהסתברות. באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כה במכשפות? כה האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כה בדת מאורגנת? לודעת אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לודעת אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? רזוב מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? רזוב מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לודעת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?זה לא אני. מי החבר שלך,חבר אהבה? רזוב שאתה מכיר הכי הרבה זמן? עמרי הכי מעט זמן? חן הכי מצחיק? חן הכי קרוב? רזוב הכי מוזר? רזוב הכי חכם? דן. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? שחר הכי נחמד? עמרי הכי רועש? ליז האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כה מי מקשיב לבעיות שלך? עמרי עם מי אתה רב הכי הרבה? חן האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא האם החברים שלך מכירים אותך? קצת האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כה מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? חן שצחקת עליו? אורנה שהלכת איתו לקניות? אימא ששבר את הלב שלך? אפחד. שאיכזב אותך? רזוב שגרם לך לבכות? רזוב ששימח אותך? רזוב שדיברת איתו בטלפון? רזוב שראית? רזוב

A N I g M A

New member
זה ממש ארוך../images/Emo2.gif

שם: סיוון האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? על שם השיר
האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? גל
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמ. לוידעת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, משום מה, בזמן האחרון כשאני אומרת בטלפון "סיוון", אנשים קוראים לי הילה. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? לא
תאריך לידה: 26/7/87 גיל: 19 למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!?
גובה: 1.60 ומשו. אולי יותר
לא;[ צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? מאד! צבע אהוב: אדום חיות מחמד? מה העבודה שלך? מש"קית ת"ש
יש פירסינג? לא, אלוהים ישמור. קעקועים? לא אובססיות? כן, ברור. התמכרויות? כן איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, ספרדית. זהו
ציטוט מועדף/ מוטו: "אל תשפוט אדם עד שהלכת במוקסינים שלו". או משהו. זה משפט ממש יפה, שאני ממש מקלקלת
האם אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אומרים שאני שרה יפה:X אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "סיוונואל פוראבר" מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות לפני שאני מספיקה להכניס שיר לפלייליסט של גלגל"צ. ולמות באופן כללי. אתה יודע לשיר? כן! כן ואני לא מתביישת להגיד את זה
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? לא ממש מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני כבר לא ממש יודעת. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? ברור. האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן;[ האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולד מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת, איזו מין שאלה זאת? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אולי קצת את המראה החיצוני. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בערך:/ אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאד! מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שיש אנשים שאסור לסמוך עליהם. בעיקר בנות מרושעות. יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?
אין לי מושג. האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? כן, לפעמים הולך לבית כנסת? ביום כיפור מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? לא:$ אוהב את הקול שלך? כן

A N I g M A

New member
זה ממש ארוך../images/Emo2.gif

האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא שיחקת "strip poker"? לא חטפת מכות? קצת החטפת מכות למישהו? קצת התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? אללי, לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? אני חושבת שכן ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? המ היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות?כן הרגת חיה בכוונה? כן (יותר כמו ג'וקים, בכוונה) סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן (שלא ימותו;[) במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? מה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הביתה אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? לירון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אולי מורי? הדס? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? אל תלכי לבד בחושך מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? מה הטעם לספר, לא תבינו
מי החבר שלך,חבר אהבה? יש לי כמה
שאתה מכיר הכי הרבה זמן? רות, אני חושבת. הכי מעט זמן? קטיה הכי מצחיק? לילך הכי קרוב? לירון הכי מוזר? אין לי
הכי חכם? גיל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? נועה;[ וענת! הכי נחמד? יערה הכי רועש? אני האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא מי מקשיב לבעיות שלך? כולם! עם מי אתה רב הכי הרבה? עם רואי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? רואי שצחקת עליו? אני לא צוחקת על אנשים הלו! שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? ...אופיר? שאיכזב אותך? כן, שוב. שגרם לך לבכות? אף אחד, מה זה. ששימח אותך? עזראD: שדיברת איתו בטלפון? |בודקת| וואי, אני ממש מסננת. שראית? אמא

MaaYanGa

New member
../images/Emo199.gif

שם: מעיין האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא. האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שי/תומר. (ההורים שלי ממש אוהבים את השמות האלה) אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? יהלי
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת, אולי. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: בנתיים סטרייט. רווק? בנתיים
אם לא, רוצה להיות?- תאריך לידה: 9/1/1992 גיל: 14.8 בערך כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: סביר+ למה את/ה בישרא? אני לא
מה השאלה בכללל!? הא? גובה: 1.68 צבע עיניים: חום מי ביוב
אוהב אותו? פסדר.. צבע שער: חום שטני אוהב אותו? כן. צבע אהוב: כחול חיות מחמד? אין. אהה דגים. אהובה? חתול. מה העבודה שלך? תלמידה מתוסכלת ובייביסיטר בשעות הפנאי. יש פירסינג? לא. קעקועים? לא. אובססיות? שוקו התמכרויות? שוקו איזה שפות אתה דובר? עברית, ערבית, אנגלית. ציטוט מועדף/ מוטו: תן חיוך, הכל לטובה
האם אתה חי את הרגע? משתדלת. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לעיתים, אבל לא בהגזמה. האם אתה אוהב את הכתב יד שלך?|סדגש\ דה ז'ה וו לשאלון הקודם, וכן. יש לך הרגלים רעים? לישון עד 16:00-17:00, תחליטו אתם אם זה טוב או רע. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שנונה
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "זה מה שקורה כשמתמכרים לשוקו" מה הפחד הגדול ביותר שלך? שאני אשאר לבד בעולם. אתה יודע לשיר? החלום התנפץ ברגע ששמעתי את עצמי בסרט וידאו
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא זכור לי, אבל אני מניחה שכן. האם אתה מתבודד? כן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מה? האם אתה פועל בפזיזות? לא. יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת בעצמי את העצלנות אבל זה רק כשאני עם המשפחה, בין חברים אני דווקא די פעילה
האם אתה פסיבי או פעיל? סתכלו למעלה. יש לך יומן/ ג'ורנל? יומן. מה החולשה הכי גדולה שלך? עצלנות. מה החוזק הכי גדול שלך? נו.. לא יודעת
אחריות אולי. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא להיות עצלנית. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כשאני שומעת על צרות של אחרים, מתברר שכן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להקשיב לפני ששופטים אנשים. יש לך ביטחון עצמי? בדרך כלל. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? התינוק של במבה. האם אתה: מעשן? לא. על סמים? לא. קורא עיתון? כן. מתפלל? לא ממש. הולך לבית כנסת? זה היה כבר בשאלון הקודם
. לעיתים רחוקות, כשאני בשבת אצל המשפחה הדתייה. מדבר עם זרים? לפעמים? ישן עם בובות פרווה? כריות פרווה. יוצא לטיול בגשם? לא כל כך. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא. נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? לא
אוהב את הקול שלך? לא

MaaYanGa

New member
המשך

האם אי פעם: פגעת בעצמך? פיזית? ריגשית? אני לא אוהבת שאלות כאלה
יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? באמבטיה בגיל 3. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? לא אבל זה יבוא. שיחקת "strip poker"? לא. חטפת מכות? לא רציני. סתם איזה שתי כפות מחברה שלי. החטפת מכות למישהו? שתי כאפות לחברה שלי, בחזרה. התחילו איתך? לא נראה לי. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? בטח. חשבת על התאבדות? כן, לא יותר מידי ברצינות. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא
דיברת בטלפון כל הלילה? בערך. ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? באוהל, אבל עם עוד 2 אנשים. ישנת כל היום? הא הא
הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? הא הא
בגדו בך? נראה לי שכן. אבל לא בגידה של בן זוג. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? צרבתי
פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? נמלים וכאלה. הרגת חיה בכוונה? הגו'קים שמתרוצצים אצלי בבית. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/ טלוויזיה? בששטוס לפני 4 שנים בערך
היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? לא. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כשזה משהו טוב. בקסם? לא. באלוהים? לא יודעת. בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? לא. במזל? לא יודעת. באהבה ממבט ראשון? לא. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא יצא לי לראות. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא יודעת. בדת מאורגנת? כן. אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא יודעת. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לשמיים. אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? אין לי ממש הכי טוב, יש כמה. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אמא שלי אני חושבת. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זכור לי כרגע, כנראה שלא היה משהו כל כך משמעותי. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה. "הישראלים האלה" בעיקר. מי החבר שלך,חבר אהבה? אין. שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ההורים שלי. חבר כאילו? יש הרבה. כל אלה מהגן וזה.. הכי מעט זמן? יניב. הכי מצחיק? תומר. הכי קרוב? יהלי. הכי מוזר? ארז. הכי חכם? תומר. שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? תומר. הכי נחמד? כוווולם. הכי רועש? אלה. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?
מי מקשיב לבעיות שלך? יהלי בעיקר. עם מי אתה רב הכי הרבה? יעל. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד. האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי מי זה האחר. האם החברים שלך מכירים אותך? נראה לי שכן. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי אבל זה עוד שנייה יעבור. שצחקת עליו? ענבל. שהלכת איתו לקניות? יעל. ששבר את הלב שלך? מממ
שאיכזב אותך? תומר. שגרם לך לבכות? עוז צמח ז"ל. ששימח אותך? גלעד. שדיברת איתו בטלפון? יעל. שראית? גלעד.

למעלה