יו זה נורא ארוך../images/Emo12.gif
אני אוהבת
איף, המדגישומטיק אצל סבא-סבתא לא עובד
שם: ליאור
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שחר, רועי, איתי
אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לא יודעת, אני שלמה עם השם שלי. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא. אני רק שונאת שקוראים לי
ליאור, כאילו, עם הדגש על הלי. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: גירלז רולז
סטרייט/גיי/ביי: "ישרה"
רווק? מסתבר אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 30/4/91 גיל: 15 כיתה: י' מצבך החברתי: טוב תודה, ומה שלומך?
למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? לא יודעת ת'אמת גובה: 167, בערך צבע עיניים: חום אוהב אותו? אם רק הייתי יוצאת כמו אבא
אוהבת, אבל הן היו יכולות להיות כחולות/אפרפרות צבע שער: חום אוהב אותו? שוב, דמאט אבא, לא יכולת להוריש לי משו שווה?
אבל טוב, אני חייה איתו בשלמות [ליאור וונאבי ג'ינג'ית
] צבע אהוב: כתום-ירוק!!!! חיות מחמד? אין
מה העבודה שלך? מלצרית[?]/בייביסיטר/מדריכה בקייטנות [הרבה קייטנות, יותר מידי קייטנות
] יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? המון התמכרויות? בטח יש כמה
איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, קצת גרמנית וצרפתית ציטוט מועדף/ מוטו: הקונה מטטה, אני יודעת מה האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לכולם יש אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? בדר"כ יש לך הרגלים רעים? לכולם יש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על האחריות/יצירתיות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? איף, לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? פעם זה היה להיות לבד. עכשיו זה להיות בודדה. והו, זה שונה. אתה יודע לשיר? לא ממש
אבל זה לא מונע ממני האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא
האם אתה מתבודד? ממש לפעמים, לא הרבה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אני.
סתם, המ, לא יודעת אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן, אני נחמדה האם אתה פועל בפזיזות? לא ממש, תלוי בקשר למה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה.
שמישו יגיד עלי שאני לא פעילה
יש לך יומן/ ג'ורנל? כן
מה החולשה הכי גדולה שלך? לא אומרת
מה החוזק הכי גדול שלך? אדישות, אבל כזאת שאני שולטת בה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? רק אחד? ביישנות. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? זה תלוי. עם מי, ובאיזה נסיבות אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן. רוב הזמן. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להנות מהם יש לך ביטחון עצמי? כן, בדר"כ לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת
[הייתי בטוחה שפה זה נגמר, איף
] האם אתה: מעשן? לא על סמים? תמיד [NOT!] קורא עיתון? כן מתפלל? לא ממש הולך לבית כנסת? לא ממש מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא
יוצא לטיול בגשם? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן
נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא יותר מידי אוהב את הקול שלך? לא מאוד, תלוי מתי נו... האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא
היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא יודעת אם זה מקרה חירום...הממ עברת ניתוח? לא, בעצם אולי, אף פעם לא הצלחתי להבין מה זה היה...לא נראלי שניתוח ברחת מהבית? אולי לאיזה כמה שעות, בכיתה ב', ואיימתי שאני אסע במונית עם ה20 שקל שלי לסבא וסבתא
אבל בסוף ברחתי למטפלת שלי הביתה [
] שיחקת "strip poker"? כן
אוי, תקופות עשוקות בנוע"ל
חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כה היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? רק חשבתי נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן
ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן [מואהאהאהאה
] חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא שזכור לי פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא נראלי היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? אולי חשבתי שיש לי, לא יודעת אם באמת קפצת בנג'י? לא
אנירוצההההההההההה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? המון האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא באלוהים? כן, איפשהו בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לפעמים בפיות? זה סתם יפה וכיפי במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת?
אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגנעדן/גיהינום אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? לא יודעת, זה קצת משתנה לפעמים, אירית נראלי מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? אירית, ענבל מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להוציא מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יו, יש מלא
"בוגה"
מי החבר שלך,חבר אהבה? אין בדיוק שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אירית, מעין הכי מעט זמן? כל המש"בים חוץ משתיים, ועוד כמה אנשים שפגשתי השבוע, אם כבר אפשר לקרוא להם חברים
הכי מצחיק? שחף, ליאור [לא אני!] הכי קרוב? פיזית או נפשית? הממ, לא יודעת, נור הכי מוזר? אוהד הכי חכם? מעין, ליאור שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? יעלי-הדר-מעין הכי נחמד? שחף הכי רועש? אלון ועמרי האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא מי מקשיב לבעיות שלך? הרוב, אביגל
, ניר
, שחף
עם מי אתה רב הכי הרבה? הממ, לא יודעת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד, אבל בדר"כ האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי עם מי, יש כאלה שיותר ויש כאלה שפחות האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? טוב
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לא יודעת שצחקת עליו? אני
איף, איזה פאדיחה זאת היתה
שהלכת איתו לקניות? דודה שלי ששבר את הלב שלך? לא יודעת שאיכזב אותך? לא אומרת שגרם לך לבכות? יו, אתם תצחקו עלי ששימח אותך? אנשים מסויימים, במקום מסויים
שדיברת איתו בטלפון? סבתא שראית? לא כולל מי שאני עכשיו רואה? אז דודה שלי, והאנשים שעובדים בבית קפה שלה סופסוף נגמר