אני
שם: שירלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? רצו אבל לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ליאור נראה לי חחח אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שירן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן כשקוראים אותו באנגלית אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: נקווה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? רווקה אם לא, רוצה להיות? לא רוצה להיות האמת תאריך לידה: 14.9.81 פחות מחודש! גיל: 25 כיתה: מכינה קדם אקדמאית במכללת רעננה נחשב? מצבך החברתי: מצוין למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אה? טוב אם הבנתי נכון אז ציונות גובה: 170 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן הוא מיוחד צבע שער: שטני בלונדיני אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול חיות מחמד? כךב מה העבודה שלך? בורגר קינג יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? המ... עברי וכל דבר שאני נדבקת אליו התמכרויות? עברי וגרעינים איזה שפות אתה דובר? אנגלית שוטפת ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? כן היום למשל החלטתי ברגע ללכת מחר להופעה של אביב גפן יש לך סודות? המון0 אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן אבל זה לא עניינכם
0 איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שיש לי עיניים יפות אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? ים של דמעות מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד את היקר לי מכל שכבר איבדתי פעם אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? רק שעצוב לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? השומנים שלי האם אתה פסיבי או פעיל? אה? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שאני בוכה מהר מה החוזק הכי גדול שלך? שאני סופגת ולא אומרת כלום עד שזה מתפוצץ בסוף אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות רזה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא כל כך אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהעיקר הבריאות יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא עם כרית פרווה יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? כן אוהב לנסוע מהר? כשבא אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? המ... לא עניינכם ממש... מי שיודע יודע יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן עד מעל הראש היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? כן ברחת מהבית? כן שיחקת "strip poker"? כן! חטפת מכות? כן אבל הרגתי אותה במכות אחר כך החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? המ... נשארת ער כל הלילה? כן כל הזמן לא אכלת יום שלם? כן לא אכלתי סופשבוע שלם דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת עם מישהו מהמין השני בלי סקס? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא רק מצחוק חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? כןןןןןןןןןןןןןןןןן אבל יש לי חלום שלעולם לא יתגשם עברת על החוק? כן דיברתי בטלפון בנסיעה ותפסו אותי פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן ג'וק סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? מיליון פעם היתה לך התמוטטות עצבים? כן קפצת בנג'י? הלוואי ויכולתי אבל יש לי פלטינה ברגל היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא חחח ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא יודעת מה זה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן בדת מאורגנת? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן הוא אישה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם הבא אנשים: מי החבר הכי טוב שלך? סיון מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עליך? שירן וסיון מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המ... לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אוי אתם לא רוצים לדעת מי החבר שלך,חבר אהבה? המ... לא יודתע שאתה מכיר הכי הרבה זמן? שירן הכי מעט זמן? עדי הכי מצחיק? דקלה הכי קרוב? שירן הכי מוזר? לא יודעת הכי חכם? שירן שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? אחיין שלי הכי נחמד? עברי הכי רועש? אחיין שלי אחר האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? מה? חחחחחחחחחחחח ברור מי מקשיב לבעיות שלך? החברים הקרובים0 עם מי אתה רב הכי הרבה? ההורים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המ... עדי שצחקת עליו? מישהי שעובדת איתי בשם אלמוג שפשוט לקחה את המלחייה ושמה אותה בכלים לשטיפה שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? עידן שאיכזב אותך? עידן שגרם לך לבכות? אמא ששימח אותך? אבא שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אבא
שם: שירלי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? רצו אבל לא האם תקרא לבן/ת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? ליאור נראה לי חחח אם אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? שירן האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן כשקוראים אותו באנגלית אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? בחיים לא מין: נקווה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? רווקה אם לא, רוצה להיות? לא רוצה להיות האמת תאריך לידה: 14.9.81 פחות מחודש! גיל: 25 כיתה: מכינה קדם אקדמאית במכללת רעננה נחשב? מצבך החברתי: מצוין למה את/ה בישרא? מה השאלה בכללל!? אה? טוב אם הבנתי נכון אז ציונות גובה: 170 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן הוא מיוחד צבע שער: שטני בלונדיני אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול חיות מחמד? כךב מה העבודה שלך? בורגר קינג יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? המ... עברי וכל דבר שאני נדבקת אליו התמכרויות? עברי וגרעינים איזה שפות אתה דובר? אנגלית שוטפת ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? כן היום למשל החלטתי ברגע ללכת מחר להופעה של אביב גפן יש לך סודות? המון0 אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן אבל זה לא עניינכם