שאלון שבועי!!

נכון..

אבל זאת לא פעילות.. זה בייביסיטר לקן בכל מקרה, גם ליב מותר (מיכאל אמר)

TziMHoNoa

New member
רינה, אל תזרקי עליי את האשמה!!

באתי לקן רק כי נטלי ביקשה, ואמרה שאני מצילה אותם, למרות שהיה לי למחרת מבחן ענק בהסטוריה ואני לא יודעת כלום. אני לא אשמה שלא הבאתם מפתח. לא באתי בשביל עצמי לקן. אז לא חשבתי על זה. ואני מניחה שגם אתם לא, וזה בסדר. אבל לסנן אותי ולשלוח לי בתשע וחצי הודעה "אני לא יכול לענות, אין לי מה להגיד", זה כי חסר אחריות בעולם והכי לא בסדר! אמא שלי פחות או יותר הרגה אותי כשהגעתי הבייתה, ועוד לפני זה בטלפון. אז יופי ששכחתם מפתח. אם לא הייתה ברירה, שייקו היה צריך לחזור! הייתי אומרת לך משהו, אבל לא בפאנל הזה..

jast

New member
לפחות..

הוא היה יכול לצאת החוצה בשביל להתקשר!!!! רינה את יודעת שזה ממש לא בסדר. וכמו שנוע אומרת את סתם מנסה לחפש אשמים.. אני בכלל לא הייתי אמורה להשאר, ונשארתי כי לא רציתי שנוע תשאר לבד... כי תכלס השיכון בלילה מפחיד!

לא נכון.. אני ושייקו אשמים.. אבל גם

נועה הייתה צריכה להגיד שאין לה מפתח.. \אני יצאתי במחשב שיש לה... ושייקו הייה במחשבה שאני נתתי לה

איך לחזור?.. רצינו.. זאת שהסיעה אות

נו אל הסכימה לחזור חזרה.. איך הוא הייה יכול לחזור?.. ברגל מעין הקורא??

הפעם הראשונה שאני עונה על שאלון פה.

שאלות כלליות: שם: מרינה קן: ראשון מרכז (אני יודעת שזה לא היה ברשימה...) גיל:14 וחצי מזל:גדי המילה הראשונה שעולה לך בראש: חיילים מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: עוד חמש דקות 2. ולפני שאתה הולך לישון: לישון 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אמן והיה פה מישהו שיעסיק אותי עכשיו! 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח! למי לא? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? בערך...אני מאוד חסרת טקט צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? לא הצבע שלי... 7. מה הצבע האהוב עלייך?כתום 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?כל הצבעים כי החיים שלי מגוונים? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? צהוב מאוד מאוד בהיר.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא...מגניב! אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? לא אכפת לי... 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?מש'ו חי? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא עולה לי עכשיו בראש... 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? יש לי חברות שלא אוהבות פלפל אדום אבל זה טעים.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכל? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא 18. למה? למה כן? מה אני כלב?! 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ביתי.. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן... הרבה פעמים ככה זה רוב הזמן.. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?כן...יש לי חיים! 22. אתה מבצע אותם טוב? כן... 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא יודעת.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?לא בזמן האחרון.. 25. אתה עובד?בערך. 26. מוסיקה אהובה: לא אכפת לי אני לא מכלילה... 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?באמצע? 29. ריקוד עושה לכם את זה?לא יודעת.. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מה שיש...? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? לורית 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? המדריך שלי! 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?אסנת...? 34. הכי חסר אחריות? המדריך שלי! 35. הכי נודניק? ילנה 36. הכי תינוקי...?שני פ. ורוב החברים שלי (ממין זכר) 37. הכי יפה/חתיך? יש יותר מדי! 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?מנאל ולורית משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?לא כל כך.. 40 למי יותר, אמא או אבא?אימא. 41. יש לך אחים או אחיות?לא....:( 42. ואם אין לך, היית רוצה? בטח!!!! 43. מה אתה אומר על אימוץ?אין לי בעיה עם זה.. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי חיית מחמד (ואני לא סטילקול בשביל לחשוב שהכלב שלי הוא אחי הקטן!) 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?אני עצמי אנוכי? 46. יש לך משפחה בחו"ל?כן... סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: תראו אותי -מופע הארנבות של ד''ר קספר 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: גיל 49. בושם אהוב:מרינה דה בורבון.... 50. תכשיט אהוב: עגילים! 51. התמכרות כלשהיא: הקומונר שלי!! 52. יש חבר/ה? לא.. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא זוכרת...אבל בטוח היה! 54. חלום שחלמת והתגשם: למה רק אחד?! 55. ושאלה אחרונה....נהנת? היה ארוך...

sinergit

New member
אני אוהבת את זה!!.. = ]

שם:אמי גיל: 14 מזל:דלי המילה הראשונה שעולה לך בראש: שניצל תירס מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:שיט בצפר 2. ולפני שאתה הולך לישון:שיט מחר בצפר 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך?אני רוצה הביתה!!! 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו?לנגן על תופים!!!!!!! ולפגוש את הסקורפיאונס!!!!!!! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?לרוב... צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מוות 7. מה הצבע האהוב עלייך? שחור וכחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול..אדום.. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? צהוב..?? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?עכשיו אני יודעת אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?טוסט או קונרפלקס (ככה כותבים את זה?) 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?אפונה 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? שרימסים 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול?טחינה ושוקולד השחר בלחם 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?אוכלת הכול...!! 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא....חחח.. 18. למה?ככה..??..כי זה של כלבים.?. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? עם הרבה שמן וקלוריות 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?באארור פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? מוזיקה לטייל וכמובן שומר צעיר!! 22. אתה מבצע אותם טוב?מן הסתם זה התחביבים שלי.. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? במתנ"ס 25. אתה עובד?לא... 26. מוסיקה אהובה:רוק & רול שליטה רצחנית!! 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מוזיקת מועדוונים זה טראינסים לא??...אני מעדיפה קלאסי למרות שגם זה חרא 29. ריקוד עושה לכם את זה?פעם..היום לא! 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ערוץ 13 ביס והבית הלבן בהולמרק (אין לי מושג למה נדבקתי לזה) מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?אוץ..יש הרבה (לילע חולה עליך) 32. החבר הכי מנותק מהמציאות?מתן 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?שני 34. הכי חסר אחריות?שני 35. הכי נודניק?אלמוג..חחח.ח.. 36. הכי תינוקי...?יוגב.. 37. הכי יפה/חתיך?כולם מושלמים!! 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? לי!!! משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך?אפשר להגיד 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?יאפ , 2 אחיות 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? הייתה לי אחות מאומצת .. אבל היא חזרה למשפחה הביאולוגית שלה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?כה!!!!!! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?דודה אתי!! 46. יש לך משפחה בחו"ל?כה! סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הוטל קליפוניה 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: גיא 49. בושם אהוב:...אמור להיות להיות לזה שם..מאיפה לי.. 50. תכשיט אהוב:ניטים!! 51. התמכרות כלשהיא:מוזיקה..ושניצל תירס 52. יש חבר/ה?לא ברוך השם 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): פורים בבצפר!! 54. חלום שחלמת והתגשם: לפגוש את סינרגיה-ופגשתי אותם!!!! 55. ושאלה אחרונה....נהנת?..מאוד..אני חולה על שאלונים!!

אניייייייייייייייייי[כרגיל באיחור]

שאלות כלליות: שם: חן-אמבה גיל: 15 ועשר חודשים מזל: תאומיייייייייייייייייים המילה הראשונה שעולה לך בראש: "סעאמק.." מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "נו אין לי כוח לבצפר..אולי אני אבריז?טוב רגע מה השעה?" ~מסתכלת על הפלאפון~ "מה שבע וחצי? עוד חצי שעה יש אוטובוס..אעאעאעאעאאאאאאאאא" 2. ולפני שאתה הולך לישון: "איזה מגניב היה היום.." 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? לא דעת ..בדרך כלל אני משתעממת מהר ואני שונאת להיות לבד חח 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בערך.. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לפעמים נפלט לי חחח צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? זה צבע יפה..!P: 7. מה הצבע האהוב עלייך?כל הצבעים,חוץ משחור=] 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? לא יודעת מאיפה הפלצתם את השאלה הזאת??? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ורוד בייבי 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? נו כן,לבן זה הצבעים של הקשת וענן..או משהו כזה לא יודעת נו אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס חחח 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? בבצפר,סנדויץ' עם שוקולד 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? חזיר חח 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ממממ...=/ 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? חחח לא יודעת 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא חחחח 18. למה? ככה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? ביתי חוץ משניצל תירס כמובן=] 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? בסיירים חחח פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם?אכן:) 22. אתה מבצע אותם טוב? לא יודעת 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? היתיי רוצה לשיר...ולנגן על גיטרה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? בשמוצ חח אני מדריכה נו!!! 25. אתה עובד? לא..:( 26. מוסיקה אהובה: ישראלית בעיקר,וקצת פופ ... 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? לא משנה לי 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? שומדבר מהם 29. ריקוד עושה לכם את זה? לא יודעת ...אררר 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מאדיה פלאטה ,ראש גדול מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? מסתומרת?הקבוצה שלי!! 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חחחח ..ממממ אנסטסיה... 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לפעמים עם הקבוצה ואז רינה משלימה ביננו..זה לא ממש ריבים זה סתם פריקת עצבים. 34. הכי חסר אחריות? כולם אחראים בד"כ 35. הכי נודניק? אני-טוב?? 36. הכי תינוקי...? אפחד 37. הכי יפה/חתיך? אין אדם מכוער-יש אנשים עיוורים.כולם יפים...=] 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? החברות הכי הכי הכי קרובות אליי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? קצת כן.. 40 למי יותר, אמא או אבא? לשניהם 41. יש לך אחים או אחיות?כן 43. מה אתה אומר על אימוץ? זה נחמד חחח 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? בארור,אלא מה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי הגדול(הלא פיחו)וגם אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אעאעאעאעאעאעאאאאאא 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: עידן 49. בושם אהוב: כל בושם שמריח טוב 50. תכשיט אהוב: אה יש לי הרבה תכשיטים אהובים 51. התמכרות כלשהיא: לקן.. 52. יש חבר/ה? לא:( 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אה לקן חחח זה היה הכי במקרה שיש ותראו מה יצא..! 54. חלום שחלמת והתגשם: חלמתי שיקנו לי אמ פיי שלוש ובאמת קנו לי[אוי אני נשמעת כמו אחת שהמשחה שלה מתחת לקו העוני חח] 55. ושאלה אחרונה....נהנת? בארור.

יאיי.. סוף סוף יש לי זמן לענות =]

שאלות כלליות: שם: רינה גיל: 17 ועשרה חודשים מזל: שור! המילה הראשונה שעולה לך בראש: מרצ.. חחחחח מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לישון.. לחזור לישוןןןן 2. ולפני שאתה הולך לישון: לפעמים לישוןןן.. ולפעמים אני כזה נזכרת אם יש דברים שלא עשיתי והייתי אמורה לעשות.. ובמקרים כאלה אני פשוט אומרת וחושבת שזהו.. לישון.. אין מה לדבר =] 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני לפעמים נכנסת ללחץ, תלוי במקום.. חוץ מזה אני פשוט אקח את הספר שלי ואקרא 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בהחלט!! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? טוב.. צבע. מה? 7. מה הצבע האהוב עלייך? סגוללל 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? בורדו 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כחול ותכול 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן.. גמאני הייתי חייבת ללמוד פיזיקה בכיתה י' אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירסס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן.. כל זאת.. הארוחה הכי חשובה ביום 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? גמבה, פלפל, שום, אהממ.. זהו 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? גמבה ובצל.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אהממ.. לא יודעת.. אולי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאא... 18. למה? כי לא יודעת.. זה מוזר.. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? מה זאת אורמת.. סוג של אוכל טעים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן.. כשממהרים וקופצים מדבר לדבר וזה אז אין זמן לאכול פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? אני משארת שחלקם הגדול כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אהממ... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אהממ... שמוצ נחשב?.. 25. אתה עובד? עבדתי.. 26. מוסיקה אהובה: עזבו אותי מזה 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בכל אחד מהם יש את היופי שלהם 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסית מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? זה כייף 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? אם יש לי זמן?.. סתם כאלה.. מצחיקים וזה.. נו.. לא יודעת.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי אחד.. אבל.. אהממ.. מורןן 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? יואוו.. חחחח... הדר (חמודעעע) 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין כזה.. 34. הכי חסר אחריות? אבירם.. כלכך 35. הכי נודניק? באמת שאין כזה 36. הכי תינוקי...? הדר 37. הכי יפה/חתיך? מורן, צילי, טל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? עינבל, צילי, מורן, טל, הדר.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? ככה ככה 40 למי יותר, אמא או אבא? שניהם במידה כזאת 41. יש לך אחים או אחיות? אח אחד גדול 42. ואם אין לך, היית רוצה? אבל יש לי.. ותאמינו לי.. הוא מספיק ויותר 43. מה אתה אומר על אימוץ? טוב 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן.. יואוו.. החתולים החמודים שלי.. כל מי שחיי איתנו הוא בן משפחה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי ודודה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן... סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הישיםר היחידם שעולים לי בראש הם שירי טקס הסיום שלי.. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אופק 49. בושם אהוב: אין לי.. איכסעע 50. תכשיט אהוב: אין לי 51. התמכרות כלשהיא: שמוצ.. זה נחשב?? יואוו.. ושוקודל 52. יש חבר/ה? יש לי מלא חברות.. גם חברים יש לי.. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): קן שיכון המזרח של השומר הצעיר.. יואוו.. כשאני נזכרת בזה =] 54. חלום שחלמת והתגשם: היו הרבהה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן

TziMHoNoa

New member
מה יש לכולכם משניצל תירס?

זה מגעיל!! (אלא אם כן אמא מכינה וזה..)

jast

New member
למה דווקא את התמונה הזאת??

יצאנו בה גרוע... חוץ ממך.

לא נכון

תראי.. גם אדר יצאה מעולה.. פשוט רציתי את הספייס גירלז.. והשנייה הייתה איתך רצה וזאת הכי יפה

למעלה