שאלון שבועי!!

לקובי! תגובה לכמה תשובות בשאלון...

לקובי! אני לא בטוחה עד כמה אני מכירה אותך ואתה לא מכיר אותי (אני בטוחה בזה!) אני מאוד מסכימה עם מה שכתבת!! 36. הכי תינוקי...? שירי רוזנטל. אין תגובה..
37. הכי יפה/חתיך? אביתר מינץ הכוסון~!!!!!!!!!! בתור אחת שאביתר הוא הקומונר שלה (ולא המדריך :'( כי שירי וגיל הם המדריכים שלי....) ואני חולה עליו (יש לי 104 משפטים שיוכיחו זאת... אני יודעת שזו אי שפיות אבל אני לא סובלת אני נהנת רק אביתר סובל...) אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מסכימה איתך! שמחה שיש עוד כאלה שחושבים כמוני אני לא יחידה בעולם הזה...

jast

New member
וואי אתם כאלה מגניבים...

אתם תמיד מצחיקים אותי. ראשון מרכז אימפריה:]

ישששששש אימפריה!!!!!! (כמו שאמרתי

אנחנו עוד ניהיה אימפריה שדורסת את כולם? אה וגם "לראשון מרכז עוד יהיו בנות!")

jast

New member
נכון !!!

שיקו באמת מנותק מהמציאות!!!!!
הוא הקומונר הכי מנותק מהמציאות שהיה לי !!!!!!!!!!

מנותק מהמציאות.. נכון...

אבל למה את כועסת על זה?.. לךהיות מנותק זה חמוד כזה

jast

New member
כי אתמול שכחו אותנו בקן!!!

נשארנו עד 10 בערך.

נועה היא מנותקת מהמציאות

שייקו חשב שאני מביאה לה את המפתח.. אני חשבתי שהוא.. ונועה כשהלכתי לא אמרה כתלום.. כמו.. לא יודעת.. אולי.. רינה.. אין לי מפתח לקן!! אני ושייקו כשגילינו שאין לה היינו בפאניקה וניסינו למצוא פתרון ומי שהסיעה אותנו לא הסכימה לחזור חזרה כדי שנביא את המפתח עזבי... נועה מעופפת

jast

New member
עלק! זה לא מה שקרה...

אני ונוע ישבנו בחדר מד"צים והיא התכוונה לבקש ממך אבל אתפ מיהרתם והלכתם.. אחרי שהלכתם היא אמרה שאין לה מפתח.. היא התקשרה לשיקו והוא אמר לה "כן, אני יודע.. אני אחשוב על משהו" טוב... כעבור שלוש שעות.. מרוב שיעמום כבר התחלנו לשמוע מבזק חדשות בערבית(ואז היה מוזיקה מגניבה ברדיו.. אז השארנו את המוזיקה), שתינו תה שמתחזה לצ'אי, ופתרנו "פתור ושחור"... שעה ניסינו להתקשר לשיקו והוא סינן אותנו... בסוף שלחנו לו הודעה שאנחנו לא יכולים ואנחנו הולכות.. והוא שלח לנוע אחרי איזה רבע שעה הודעה "אין לי מה להגיד" ועוד משהו לא זוכרת... אני כבר הלכתי ואז כשדיברתי עם נוע היא אמרה לי שבסוף היא הלכה ואז בדרך הבייתה היא התקשרה למיכאל שבא לנעול את הקן!

לא ענינו כי היינו בפנאל בחירות

ומיכאל לא בא לנעול את הקן.. שייקו הלך לשם אחרי הפנאלח ונאלץ ב כמעט 11 לחזור לקומונה עם אופניים..ושייקו אמר שהוא יודע כי בארותו זמן אני והוא היינו בדרך ל]למחים.. ואפם היא ידעה אז למה היא לא יצאה אחרינו או התקשרה אלינו??

jast

New member
עובדה שהיא כן התקשרה.

ולמה היינו אמורות לחכות בקן בכלל כ"כ הרבה זמן?? תודה רבה אבל יש לי מספיק מה לעשות וגם ככה אבא שלי כעס עלי.

כן.. התקשרה אחרי רבע שעה אחרי

שיצאנו!! היא יכלה ישר להתקשר אלי אם היא לא הספיקה לבקש את המפתח כשיצאנו מהקן.. ולמה הייתן אומורות לחכות בקן.. זאת שאלה מטומטמת.. לא הייה לכן מפתח.. אי אפשר הייה לסגור את הקן.. ניסינו למצוא פרתון וכלום לא עבד! צלצלנו לכל החלתיפם והקומונרים של ראשון מרכז אבל הם לא יכלו

TziMHoNoa

New member
ממש מסכן שייקו

נאלץ לחזור לקומונה ב11. והוא עוד מתקשר אליי עם תלונות. שייקו היה צריך להתקשר למיכאל, לא אני (והוא אפילו לא אמר לי!) רינה, לב השיכון, קן פתוח, שעה 10, אני לבד. כייף אדיר. וכל הדרך הבייתה אני מפחדת גם על הקן, שלא יפרצו. רינה, אין לך שום זכות להאשים אותי. מצידי אל תחפשי אשמים, זה ממילא לא עוזר. מה שבטוח, שייקו לא התנהג כמו שקומונר צריך להתנהג במצב כזה.

להתקשר להמ?.. גם ככה מיכאל לא יכל

לבוא לקן.. ואיך קומונר צריך להתנהג במצב כזה?.. הוא הרים שמים וארץ בניסיון למצוא פיתרון

זה דווקא כן... כי זה נכון שזה מקרה

פרטי אבל זה משהו גם לכל הקומונרים וזה.. זה דיון וויכוח

לא! להגיד לך למה? כי קומונר לא צריך

להשאיר משהו מתחת לי"ג בקן לבד ובמיוחד אם זה קן מפחיד אגב.... וגם חולצות קן יכול להיות טוב לשאר החניכים זה לתת להם רעיונות גם

האמת שלא.. זאת תפיסה נוראית

החניכים אחראים על הקן ויכולים להשאר לבד.. זאת בכלל לא הנקודה בשיחה פה.. הנקטודה שקרה מקרה.. ואחרי שרשרת טעיויות ואי הבנות לא הייה לנועה מפתח

Kobi Guerrero

New member
רגע...

"החניכים אחראים על הקן ויכולים להשאר לבד..." מסכים איתך בהחלט, אבל אסור. פשוט אסור. זה פקודות של משרד החינוך, וההנהגה אוכפת אותן. ההנהגה אוסרת על קומונרים לאפשר פעילות בקן ללא השגחה של קומונר, מק"ק או מישהו מתנועת הבוגרים\ההנהגה.

למעלה