שאלון שבועי!!

גם אני אענה

[למרות שאני לא בדיוק כותבת פה..] שאלות כלליות: שם: בר גיסין גיל: 17 בקרוב.. מזל: שור המילה הראשונה שעולה לך בראש: בלונדינית מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "צריך לצאת עם הכלבה ^%&$*(..." 2. ולפני שאתה הולך לישון: "לא הספקתי לעשות את.." 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שירים. המון המון שירים. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? ברור. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? חמוד. לא יותר מזה. 7. מה הצבע האהוב עלייך? לבן אולי.. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? מן...כחול-ירקרק נוטה לאדום. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? משהו צעקני. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אורז 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? ודאי. ואפילו מושקעת. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? לחם. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? הו, חציל, עגבניית שרי, דגים, פטרוזיליה, לוף.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אמממ...אמרו לי שגבינה עם שוקולד זה דיי מוזר.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל אבל ללא גלוטן. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא, תודה. 18. למה? כי זה אוכל של כלבים. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? איטלקי, ובשר. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? ברור. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? יש כל מיני.. 22. אתה מבצע אותם טוב?אממ...אני עושה דברים בשביל הכיף, לא בשביל להיות טובה בהם. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? להתמיד במשהו. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? מדי פעם. 25. אתה עובד? כרגע לא. 26. מוסיקה אהובה: הכל הכל הכל באמת הכל. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי במצב רוח 29. ריקוד עושה לכם את זה? בטח. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה, ואם כן אז זה בזמן שאני קוראת ספר. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין אחת. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? בטח החבר שלי. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? לא חשבתי על אחד. בטח הקומונרים. 34. הכי חסר אחריות? אני?
35. הכי נודניק? - 36. הכי תינוקי...? - 37. הכי יפה/חתיך? - 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? - משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? לאמא מאוד. 40 למי יותר, אמא או אבא? חח אמא. 41. יש לך אחים או אחיות? כן, אחת. 42. ואם אין לך, היית רוצה? לא, מספיק אחת. 43. מה אתה אומר על אימוץ? מעשה מבורך. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא, היא מעצבנת. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "Dont you wish your girlfreind was hot like me.."
48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אלי לבת. 49. בושם אהוב: כרגע miracle 50. תכשיט אהוב: פירסינג נחשב? אם כן אז האנטי טראגוס. 51. התמכרות כלשהיא: מסטיקקק 52. יש חבר/ה? כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): הממ לא יודעת.. 54. חלום שחלמת והתגשם: - 55. ושאלה אחרונה....נהנת? היה קול.

אה, חחח..

חשבתי שאת דווקא כן מכירה אותי ואני לא אותך..
לאמשנה. אז היי, אני (בר) גיסין, שכבת הפועל מכפ"ס.

טוב נו. רק בגלל חן.

שאלות כלליות: שם: נירית גיל: 14 וחצי מזל: אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: בכי מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מישהו צריך להשמיד את השעות המעורר שלי" 2. ולפני שאתה הולך לישון: כל פעם משהו אחר. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אתם לא רוצים לדעת. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש אבל ממש לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מי שאוהב שילך. אני לא מתה על ורוד. לא יותר מידי בכל אופן. 7. מה הצבע האהוב עלייך? סגול, וזה כבר לא אהבה, זאת אובססיה. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? סגול, כהה. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? סגול
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, ביולוגיה זה תחת. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? לאדעת. אף פעם לא ידעתי. אני אוהבת נורא סלט. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? שותה. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? יש המון. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? הו כן, יותר מידי חמאה. 15.האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? נמ. לא נראה לי. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
לא. 18. למה? כי אמא אכזרית ואף פעם לא היה לי כלב
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? כזה שהוא...אכיל? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כל כך הרבה
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? המון. 22. אתה מבצע אותם טוב? לא במיוחד. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה. כל כך. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק בעיקר 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כלכך
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לאדעת. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? ים וחן. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? נמ. אני? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? גת, בהחלט. 34. הכי חסר אחריות? אופיר 35. הכי נודניק? נו לא נעים לי. 36. הכי תינוקי...? אני. 37. הכי יפה/חתיך? כל אחד יפה בדרך שלו. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ים, וחן. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? אפשר להגיד. 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? המון 42. ואם אין לך, היית רוצה? ... 43. מה אתה אומר על אימוץ? זה דבר נפלא. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? שוקו? איכס. לא. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? דקל או דולב 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא שידוע לי. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: סוף העולם- היהודים. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: סער 49. בושם אהוב: אמורמור 50. תכשיט אהוב: הכל
|מכורה| 51. התמכרות כלשהיא: התמכרות? לא משהו שאני אפרט פה. אובססיות אולי, סגול. 52. יש חבר/ה? לאדעת. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): היום, לקן. 54. חלום שחלמת והתגשם: לאיודעת. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אולי. קצת.

עונה

שאלות כלליות: שם: גיל: 18 מזל: טלה המילה הראשונה שעולה לך בראש: דיי מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לצחצח שיניים 2. ולפני שאתה הולך לישון: על כמה שאין לי כוח לקום 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? טוב שיש פלאפון 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? המון 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?
7. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? ורוד 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? לבן 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? לא :) אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פירות 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כלום :/ 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? דגים 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ממ..לא 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי אני לא כלבה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? מממ... 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? ברור 22. אתה מבצע אותם טוב? לא ממש 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? כן 26. מוסיקה אהובה: מוזיקה טובה 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? תלוי איזה סרט 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסית מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? ברורררר 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? ממ..ל.א ממש רואה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? יש כמה 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חחחחחח 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? גם וגם 41. יש לך אחים או אחיות? כןןןן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? בברכה 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? האחים שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: לא יכול להוריד ממך את העיינים / מאיר אריאל 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אליה 49. בושם אהוב: נואה 50. תכשיט אהוב: שרשראות 51. התמכרות כלשהיא: אפרסקים 52. יש חבר/ה? לא בדיוק אבל בערך 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): לא עולה לי בראש 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת? בוודאי

למעלה