יאיי.. סוף סוף יש לי זמן לענות =]
שאלות כלליות: שם: רינה גיל: 17 ועשרה חודשים מזל: שור! המילה הראשונה שעולה לך בראש: מרצ.. חחחחח מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לישון.. לחזור לישוןןןן 2. ולפני שאתה הולך לישון: לפעמים לישוןןן.. ולפעמים אני כזה נזכרת אם יש דברים שלא עשיתי והייתי אמורה לעשות.. ובמקרים כאלה אני פשוט אומרת וחושבת שזהו.. לישון.. אין מה לדבר =] 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אני לפעמים נכנסת ללחץ, תלוי במקום.. חוץ מזה אני פשוט אקח את הספר שלי ואקרא 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בהחלט!! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? טוב.. צבע. מה? 7. מה הצבע האהוב עלייך? סגוללל 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? בורדו 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כחול ותכול 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן.. גמאני הייתי חייבת ללמוד פיזיקה בכיתה י' אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירסס 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן.. כל זאת.. הארוחה הכי חשובה ביום 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? גמבה, פלפל, שום, אהממ.. זהו 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? גמבה ובצל.. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אהממ.. לא יודעת.. אולי 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכלת הכל... 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לאא... 18. למה? כי לא יודעת.. זה מוזר.. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? מה זאת אורמת.. סוג של אוכל טעים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן.. כשממהרים וקופצים מדבר לדבר וזה אז אין זמן לאכול פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? אני משארת שחלקם הגדול כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? אהממ... 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? אהממ... שמוצ נחשב?.. 25. אתה עובד? עבדתי.. 26. מוסיקה אהובה: עזבו אותי מזה 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בכל אחד מהם יש את היופי שלהם 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסית מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? זה כייף 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? אם יש לי זמן?.. סתם כאלה.. מצחיקים וזה.. נו.. לא יודעת.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אין לי אחד.. אבל.. אהממ.. מורןן 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? יואוו.. חחחח... הדר (חמודעעע) 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אין כזה.. 34. הכי חסר אחריות? אבירם.. כלכך 35. הכי נודניק? באמת שאין כזה 36. הכי תינוקי...? הדר 37. הכי יפה/חתיך? מורן, צילי, טל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? עינבל, צילי, מורן, טל, הדר.. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? ככה ככה 40 למי יותר, אמא או אבא? שניהם במידה כזאת 41. יש לך אחים או אחיות? אח אחד גדול 42. ואם אין לך, היית רוצה? אבל יש לי.. ותאמינו לי.. הוא מספיק ויותר 43. מה אתה אומר על אימוץ? טוב 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? כן.. יואוו.. החתולים החמודים שלי.. כל מי שחיי איתנו הוא בן משפחה 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? בת דודה שלי ודודה שלי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן... סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: הישיםר היחידם שעולים לי בראש הם שירי טקס הסיום שלי.. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אופק 49. בושם אהוב: אין לי.. איכסעע 50. תכשיט אהוב: אין לי 51. התמכרות כלשהיא: שמוצ.. זה נחשב?? יואוו.. ושוקודל 52. יש חבר/ה? יש לי מלא חברות.. גם חברים יש לי.. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): קן שיכון המזרח של השומר הצעיר.. יואוו.. כשאני נזכרת בזה =] 54. חלום שחלמת והתגשם: היו הרבהה 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן