שאלון שבועי!!

שאלון שבועי!!

מעכשיו כל שבוע במוצש יעלה פה שלאון.. חחחח.. נעורר כאן חיים =] (מה שעושים משעמום..) שאלות כלליות: שם: גיל: מזל: המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: 2. ולפני שאתה הולך לישון: 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? 7. מה הצבע האהוב עלייך? 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? 18. למה? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? 22. אתה מבצע אותם טוב? 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? 25. אתה עובד? 26. מוסיקה אהובה: 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? 29. ריקוד עושה לכם את זה? 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? 34. הכי חסר אחריות? 35. הכי נודניק? 36. הכי תינוקי...? 37. הכי יפה/חתיך? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? 40 למי יותר, אמא או אבא? 41. יש לך אחים או אחיות? 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? 46. יש לך משפחה בחו"ל? סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: 49. בושם אהוב: 50. תכשיט אהוב: 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): 54. חלום שחלמת והתגשם: 55. ושאלה אחרונה....נהנת?

TziMHoNoa

New member
שאלונים זה כייףף

שאלות כלליות: שם: נועה גיל: 15 מזל: בתולה המילה הראשונה שעולה לך בראש: אני שומעת שיר.. זה קשה.. מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה? זה אומר שיש עוד זמן לישון? רגע שניה. יש לי שעת אפס. שיט אני מאחרת... 2. ולפני שאתה הולך לישון: אין משהו ספציפי... 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? שום דבר מיוחד... 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? בטח! 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא.. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? אין דעה מיוחדת.. 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? קשה לי לראות דברים בצבעים.. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כל מיני.. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, כמו קשת בענן.. שהיא בעתם שבירה של כל הצבעים של השמש או משהו כזה... אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? תלוי מתי.. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? במבה, חומוס, בוטנים וכאלה.. לא טעים.. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? ^ 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא נראה לי.. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחו 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? כי איכס 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? סוג של אוכל? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן... פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? בוודאי 22. אתה מבצע אותם טוב? לא יוצא לי כל כך... 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן טוב, לבשל טוב.. להדריך טוב.. בקיצור, כל מה שאני עושה, רק טוב אה.. ולרקוד.. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? מועדונית.. 25. אתה עובד? הלוואי.. 26. מוסיקה אהובה: אין כזו 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע!!!!!!!!!!!!! 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מרגיעה 29. ריקוד עושה לכם את זה? קצת כן.. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה טלוויזיה בדר"כ.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? הקבוצה שלי, אני חושבת.. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? מאי!! 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? עם חן אני מתווכחת. אבל בכייף. אני לא רבה כל כך.. 34. הכי חסר אחריות? לא יודעת.. 35. הכי נודניק? אין כזה.. 36. הכי תינוקי...? כנ"ל 37. הכי יפה/חתיך? כולם יפים מזתומרת... 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? הקבוצה שלי, רינה... משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? פחות מפעם.. 40 למי יותר, אמא או אבא? אע 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? מה יש לומר על אימוץ? 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? וודאי! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי הגדולה, נראה לי.. 46. יש לך משפחה בחו"ל? יכול להיות שאח שלי גר בחו"ל.. קרוב לוודאי שכן. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: אמונה עיוורת- ברי סחרוף 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אביב 49. בושם אהוב: אין 50. תכשיט אהוב: צמיד ברגל. 51. התמכרות כלשהיא: 52. יש חבר/ה? לא 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): אולי הקן.. אבל זה לא היה כ"כ במקרה.. 54. חלום שחלמת והתגשם: אין 55. ושאלה אחרונה....נהנת? בטח

../images/Emo112.gif

שם: איריס גיל: 17.5 מזל: סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש: מחר מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: תה 2. ולפני שאתה הולך לישון: איפה לעזאזל השמיכה 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? איפה העט 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? לא צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מזעזע 7. מה הצבע האהוב עלייך? כחול 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? כחול 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? פיצה 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? לא 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? כלום 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? כן 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? אוכל הכול 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא 18. למה? ככה 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן 22. אתה מבצע אותם טוב? כן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לנגן 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן 25. אתה עובד? כן 26. מוסיקה אהובה: אלקטרו-גותית 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בקולנוע 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? תלוי מתי 29. ריקוד עושה לכם את זה? יאפ 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לא רואה מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אייל 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? פישי 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? פישי 34. הכי חסר אחריות? פישי 35. הכי נודניק? פישי 36. הכי תינוקי...? פישי 37. הכי יפה/חתיך? אייל 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? אייל משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא (אימא מתה) 41. יש לך אחים או אחיות? כן 42. ואם אין לך, היית רוצה? 43. מה אתה אומר על אימוץ? נחמד לכלבים 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? לא 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן, בפריז סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: i'm blue 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: יונתן ונועה 49. בושם אהוב: לא אוהבת 50. תכשיט אהוב: שרשרת מאוד אישית שיש לי 51. התמכרות כלשהיא: ריצה 52. יש חבר/ה? כן 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): השמו"צ 54. חלום שחלמת והתגשם: אישי מידי 55. ושאלה אחרונה....נהנת? כן, תודה

jast

New member
למה?? זה עדיף מסתם שיחות דביליות..

שיש בדרך כלל... שאלונים זה באמת כיף

טוב טוב אני אענה....

שאלות כלליות: שם: שני נעים מאוד גיל:17 מזל:דלי המילה הראשונה שעולה לך בראש:קן מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר:סעמק בית סבל 2. ולפני שאתה הולך לישון:שיט מחר בית סבל שוב 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? יווווו מה הולך בקן עכשיו? מה יהיה הערב הבא? איך הוא יהיה? מה אני אעשה עכשיו בקן? 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? אמממ לא 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול?רוב הפעמים צבעים: 6. מה דעתך על ורוד?צבע יפהפייה 7. מה הצבע האהוב עלייך? ורוד,אדום,סגול בהיר,כחול,תכלת 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו?לפי המזל תכלת 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר?או כחול וצהוב או כתום וסגול או ירוק וסגול 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור?לא וזה לא מעניין אותי אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול?כמעט הכל 12. אתה אוכל ארוחת בוקר?כן 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל?בשר 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר?בשר 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? בדר"כ שמוצניקים אוהבים לאכול הכל 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה?צמחונית 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?לא......... 18. למה?כי זה לא למאכל אדם? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב?כמעט הכל 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא?כן פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? להיות בקן ולנסות להגדיל אותו 22. אתה מבצע אותם טוב?אני חושבת שכן 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך?לצייר 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא?אנונימוס והשומר הצעיר זה נחשב? 25. אתה עובד?עובדת לאנשים בעיניים :) 26. מוסיקה אהובה:הכל 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע?בבית הכי נוח כי בקולנוע לפעמים קר ולא נעים או שאני רוצה להיות בתנוחה שאי אפשר 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה?שניהם 29. ריקוד עושה לכם את זה?כן 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל?רק מכושפות!!! מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה?גילי 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? לא יש לי רק חל"ת כזה 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן?טלי 34. הכי חסר אחריות?שוב פעם יש לי רק חל"ת כזה 35. הכי נודניק?כולם נודניקים 36. הכי תינוקי...? שי :) 37. הכי יפה/חתיך?אני 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו?גילי משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן 40 למי יותר, אמא או אבא?אמא 41. יש לך אחים או אחיות?כן אח 1 42. ואם אין לך, היית רוצה? אבל אמרתי שיש מה לא מובן? 43. מה אתה אומר על אימוץ?אחלה של דבר 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה?ברור!!!!!!! 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)?שוש הכלבה שלי וגילי 46. יש לך משפחה בחו"ל?סתם שאלות קיטבג:כן 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש:אבא בונה בשעת סיפור 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה:שני 49. בושם אהוב:אני אלרגית 50. תכשיט אהוב:טבעת 51. התמכרות כלשהיא:לשומר הצעיר 52. יש חבר/ה? בקרוב... הפתעה.... 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן):השומר הצעיר 54. חלום שחלמת והתגשם:לא זוכרת נו באמשלכם 55. ושאלה אחרונה....נהנת? לא

נכון? תמיד אמרתי לעצמי שיש לי שם

משפחה מוזר אבל אף פעם אף אחד לא אמר לי כלום אז לא ידעתי מה לעשות... אבל עכשיו כשאמרת! זה נשמע אחרת

את קורעת שנייי

החבר הכי מנותק מהמציאות? לא יש לי רק חל"ת כזה הכי חסר אחריות?שוב פעם יש לי רק חל"ת כזה וחוץ מזה.. מישהו שם לב שרובנו כתבנו שההתמכרות שלנו היא לשמוצ.. וגם שהדבר שהלכנו אליו במקרה ויצא לנו טוב מזה זה הקנים שלנו.. אנחנו כאלה שמוצניקים

אבל אצלי זה היה בשיא המקריות....

בטעותץ לא רציתי להיות בחברות וירטואלית... בטעות דברתי עם ידיד שלי על השומר הצעיר ובטעות התקשרתי לעפרי לשאול אותה (אחרי שכמעט ממש ממש ממש לא רציתי בסוף...) אם אפשר לבוא ואיך ומתי ואז בטעות היא הפכה אותי לשמוצניקית! כפרע עליה!!!! שימי לב שגם מנאל רשמה שהוא חסר אחריות איזה קטע מטורף..... גם כן חל"ת....

ואללה......חחחחחח

אצלי זה גם.. הקומונר שהייה אז צלצל אלי וממש ממש שכנע אותי. ולא הייה לי כוח לבוא... וכשבאתי אפילו חשבתי על ללכת מישם כי חברה שלי הלכהה ולא נשארה וזה.. ותראי מה קרה בסוף =]

jast

New member
רוצים לשמוע את הסיפור שלי??

כיתה ט'. אני ונוע הולכות להביא דבש למשפחות שקולות(גם זה לחלוטין במקרה.. סיפור ארוך.).. אנחנו חוזרות לבצפר ואני כזה "משעמם לי!!! אין לי מה לעשות בבית.." "טוב, בואי נלך למאיה.. היא גרה פה." בדרך למאיה.. "תגידי חן, בא לך לבוא לשומר הצעיר?" "לא תודה, יש לי טראומות מתנועות נוער" "לאא אבל שם באמת מגניב.. חוץ מזה שהם שמאלנים- כמוך!" "טוב ניראה..." יום אחרי זה נוע אומרת לי "חן, בואי היום לקן!" "מה זה קן??" "נוו השומר הצעיר" "אה טוב." בכל מקרה לא היה לי מה לעשות... כבר שכחתי מזה ונרדמתי. פתאום נוע מתקשרת "חן, איפה את?" "יושנת.." "בואי לבצפר.. ואז נלך לקן." "טוב." הלכנו לקן.. ואז ליל אמרה לנו שאין ממש מה לעשות, וניסינו למצוא פיתרון לבעיה... פתאום עידו בא עם מונופול... התחלנו לשחק מונופול, ואני זוכרת שבאתי לקנות מליל את ירושליים והיא עושה "לא.. לא לחלק את ירושליים!" ובערך נקרעתי מצחוק באותו רגע... אפשר לומר שדיי התאהבתי בליל.. אחרי כמה ימים ביום שישי נוע אומרת לי "יש טיול של השמוצ.." לא ידעתי אם אני אבוא... בסוף אמא שלי הביאה כסף לטיול.. רצתי לקן להביא את הכסף, והקן היה סגור.. אז התקשרתי לנוע והיא אמרה שאני אביא את הכסף מחר לטיול.... באתי לטיול, וממש נהנתי.. ופעם ראשונה עשיתי סנפלינג ! ממש הסתדרתי עם האנשים שם.. (היה לי גם איזה ויכוח שם באוטובוס עם רינה ניראה לי כי היא חשבה שאני תומכת בטרור או משו.. בגלל שאמרתי שזה דיי מגניב שליל סרבנית. בסוף סיפרנו בדיחות שואה והכל נפתר. חחח) ומאז היו מזמינים אותי לפעולות והייתי באה, ובדרך גם הפכתי לשמוצניקית מאגניבה. אגב, ממש פחדתי לבוא לטיול.. כי חשבתי שזה יהיה כמו במכבי(כן, אני מודה.. כיתה ו'..). מרגש:]

אני הוזמנתי לכמה פעולות אבל לשניים

הברזתי 1 כי הברזתי 2 כי לא מצאתי את המקום ואז התקשרתי שוב לעפרי לשאול אותה איפה זה והכל חחחחח ושתסלח לי אם אני אוכל להגיע שוב חחחח זה היה טוב כי הייתי בהתחלה בטוחה שעפרי היא זקנה כזאת בת 100 מגעילה כמו איזה מורה כזאת רעה... אבל בסוף ממש ממש הסתדרתי איתה!

אין אין אין על עפריקה!!!! יאואואואו

אני חולה עלייה!!! היא כזאת בובה! אני איתה בקשר עד היום!!!!! ועפרי רושמים בלי ו' אחר כך היא מתעצבנת אבל ששששש לא אמרתי....

jast

New member
רינה את מגניבע=) אני עונה.

שאלות כלליות: שם: חן. גיל: 15 מזל:אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: בוץ(מה? למה?) מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: מה השעה? 2. ולפני שאתה הולך לישון: תלוי מה קרה לי באותו יום. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? מחשבות.. על דברים שקורים לי. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כמו לכל אחד לא? 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? צבע צומי.. אבל אני אוהבת אותו.. צבע יפה. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? זה כל מיני תקופות. נגיד כשהייתי קטנה זה היה תכלת, ועד כיתה ו' זה צהוב.. ואז כחול.. וכיתה ח' זה שחור(ממ מעניין למה זה קשור?) ועכשיו? לא יודעת. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? ציבעוני.. פחות או יותר כמו החדר שלי, שהוא בעיקר כתום. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? עכשיו אני יודעת (?) אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? הכל כמעט. גם ממתקים ושוקולד, וגם אוכל יותר.. בריא. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? כן. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? בשר. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? לא שזכור לי. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? אני מסוגלת לאכול הכל. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צימחונית ובעתיד טיבעונית. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא אבל של חתולים כן. 18. למה? כי אני לא כלב. ולמה של חתולים כן? כי הייתי ילדה בת 5?? 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? אמרתי לכם. הכל! 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן, כשאני בקן כל היום ואין זמן, ואז אני מגיעה מאוחר והולכת לישון או למחשב, ואני שוכחת לאכול. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן. 22. אתה מבצע אותם טוב? כשיש זמן. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לשיר. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן.. אני אוהבת להתנדב, אז כל פעם שיש לי הזדמנות כזאת וזמן לזה, אני מתנדבת לדברים. 25. אתה עובד? לא. 26. מוסיקה אהובה: שנות ה60/70... ישראלי.. רוק שקט.. בלוז. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? קולנוע! בארור.. אבל לפעמים גם בית כיף. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? קלאסיקה מרגיעה=] 29. ריקוד עושה לכם את זה? לגמרי. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? "קצרים" "ארץ נהדרת" ו"משחק מכור" לא יותר מזה בדר"כ.. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אני לא יודעת.. מצד אחד מיין.. מצד שני נוע(כי היא הבנאדם הכי נורמאלי בבצפר הזה ניראה לי) 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? חחח אילון. ילד הזוי. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? אאא.. לא יודעת.. אבל יוצא להתווכח עם רינה/נוע הרבה. נחשב?:] 34. הכי חסר אחריות? נוע:] 35. הכי נודניק? רועי מרחובותתת.! 36. הכי תינוקי...? חן(שניה נו.).. אבל זה בצחוק. זה סתם חמוד. 37. הכי יפה/חתיך? שאלה מכשילה? 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? רינה. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? חס וחסה. 40 למי יותר, אמא או אבא? אבא. 41. יש לך אחים או אחיות? אחיות. 42. ואם אין לך, היית רוצה? יש לי. ואני לא מתחרטת על זה. 43. מה אתה אומר על אימוץ? זה טוב. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? אין לי. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחותי. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: דון קישוט" 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אביב. 49. בושם אהוב: אין לי. 50. תכשיט אהוב: צמידים מחוטים, כמו שנוע מכינה. 51. התמכרות כלשהיא: מיץ תפוזים. שמוצ. וממ.. סיגריות:/ אבל אני גומלת את עצמי... 52. יש חבר/ה? הלוואי. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): השומר הצעיר, כמובן. אה נכון. גם השק"ם, אבל זה כבר היסטוריה. 54. חלום שחלמת והתגשם: אני צריכה לחשוב על זה. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אפשר להגיד..

../images/Emo24.gif את מותק..

אני אוהתב לקרוא ככה את השאלונים.. בגלל זה בדיוק צריך לשים אחד כזה כלשבוע (מה שיקרה מעכשיו).. מכירים יותר טוב אחד את השני.. רואים שיש לנו המון אבל המון דברים דומים.. וזה גם סתם נחמד כדי להעביר את הזמן

Kobi Guerrero

New member
נו טוב...

שאלות כלליות: שם: קובי מלמד גיל: 18 מזל: סרטן המילה הראשונה שעולה לך בראש: ערמונית (נו, סרטן...) מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: לישון! 2. ולפני שאתה הולך לישון: לישון! 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? "הלוואי ולא הייתי לבד פה, הלוואי שהיה כאן מישהו שיעסיק אותי" 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן, המון. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? כמה מחברי הטובים ביותר הם ורודים. 7. מה הצבע האהוב עלייך? אדום. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? כחול-כריש. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? אפור-עכבר. 10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? אין לי מושג... מה שיש, כנראה. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? מדי פעם. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? עגבניות... פוי! 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? קיווי, כי בעקבות האלרגיה ביליתי שבוע בבי"ח. 15. האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? לא יודע... 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? הייתי צמחוני עד ספטמבר, עכשיו כבר לא. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים? לא... אלא אם שווארמה שהיא אולי מבשר חתול נחשב... 18. למה? מצטער, זה מה יש. 19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? טעים. 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כן. עיכוב באש"ל יכול לעשות את זה לבן-אדם. פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? כן, הרבה. 22. אתה מבצע אותם טוב? הייתי רוצה לחשוב שכן. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? לא לנסות לרצות את כולם כל הזמן. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? כן, בגוף ראשון. 25. אתה עובד? כן. 26. מוסיקה אהובה: כל דבר, בתנאי שעושים אותו טוב. 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בDVD - יותר זול, ואפשר לעצור אותו באמצע. 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? שוב - כל סוג של מוסיקה, בתנאי שעושים אותה טוב. 29. ריקוד עושה לכם את זה? תלוי מי רוקד ואיך. אם זאת אישה יפה והיא רוקדת בצורה מושכת - כן. אם זה בחור שמנמן שמקפץ ללא כל קשר למוסיקה - עוד יותר. 30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? סרטים, תוכניות, פרסומות... מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? אלון לוין. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? שייקו ברנדוין. 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? ניצן הרטוך. 34. הכי חסר אחריות? לא נראה לי שיש. 35. הכי נודניק? אין לי כזה. 36. הכי תינוקי...? שירי רוזנטל. 37. הכי יפה/חתיך? אביתר מינץ הכוסון~!!!!!!!!!!!1 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? תומר ריינגוורץ ו\או גיל וולפסון. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? כן. 40 למי יותר, אמא או אבא? כרגע לאמא, אבא לא גר פה. 41. יש לך אחים או אחיות? חצי-אח, שלושה אחים חורגים, אח ואחות חורגים לשעבר (ואני ממש לא צוחק). 42. ואם אין לך, היית רוצה? תודה, מספיק לי. 43. מה אתה אומר על אימוץ? מי שזה מתאים לו, שיהנה. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? את הכלבה? בטח, היא ילדה אותי... (וואו, זה היה נוראי, נכון? זה רק מתוך אהבה) 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? אחי הקטן תומר. 46. יש לך משפחה בחו"ל? כן. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: "זכרון יעקב" של אושיק לוי. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: אושיק. 49. בושם אהוב: הא?!?!? 50. תכשיט אהוב: דאבל-הא?!? 51. התמכרות כלשהיא: מוקה יטבתה~!!!!!!!!!!1 52. יש חבר/ה? יש המון! 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): קן רמת-אביב של תנועת "השומר הצעיר". כל כך במקרה שזה מצחיק. 54. חלום שחלמת והתגשם: להופיע עם שיר מקורי שלי מול קהל. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? ממה?

MANEL1991

New member
חח קובי...

הקטע עם אביתר היה שולט! חח אכן-ישלי את המדריך הכי בעולם=]

למעלה