טוב נו. רק בגלל חן.
שאלות כלליות: שם: נירית גיל: 14 וחצי מזל: אריה המילה הראשונה שעולה לך בראש: בכי מחשבות: 1. הדבר הראשון שאתה חושב עליו בבוקר: "מישהו צריך להשמיד את השעות המעורר שלי" 2. ולפני שאתה הולך לישון: כל פעם משהו אחר. 3. מה עובר לך בראש כשאתה לבד במקום כלשהוא ואין מישהו שיעסיק אותך? אתם לא רוצים לדעת. 4. יש לך פנטזיות או חלומות שאתה רוצה שיתגשמו? כן. 5. כל מה שאתה חושב אתה אומר בקול? ממש אבל ממש לא. צבעים: 6. מה דעתך על ורוד? מי שאוהב שילך. אני לא מתה על ורוד. לא יותר מידי בכל אופן. 7. מה הצבע האהוב עלייך? סגול, וזה כבר לא אהבה, זאת אובססיה. 8. איזה צבע לדעתך מסמל את החיים שלך עד עכשיו? סגול, כהה. 9. אם היית צובע ת'בית שלך, באיזה צבע היית בוחר? סגול
10. האם ידעתם ששילוב של כל הצבעים ביחד יוצר לבן באור? כן, ביולוגיה זה תחת. אוכל: 11. מה הדבר שאתה הכי אוהב לאכול? לאדעת. אף פעם לא ידעתי. אני אוהבת נורא סלט. 12. אתה אוכל ארוחת בוקר? שותה. 13. מה הדבר שבחיים לא תאכל? יש המון. 14. האם אכלת פעם משהו שבעקבות זה אתה לא אוכל אותו יותר? הו כן, יותר מידי חמאה. 15.האם יש משהו שאתה אוהב ואחרים לא מסוגלים לאכול? נמ. לא נראה לי. 16. צמחוני/טבעוני/אוכל הכל...מה אתה? צמחונית. 17. טעמת פעם אוכל של כלבים?
לא. 18. למה? כי אמא אכזרית ואף פעם לא היה לי כלב
19. איזה סוג של אוכל אתה אוהב? כזה שהוא...אכיל? 20. קרה לך פעם שלא יצא לך לאכול כלום בלי קשר לצום כלשהוא? כל כך הרבה
פנאי: 21. יש לך תחביבים כלשהם? המון. 22. אתה מבצע אותם טוב? לא במיוחד. 23. איזה כישרון היית רוצה לקבל שאין לך? שירה. כל כך. 24. אתה מתנדב בגוף כלשהוא? לא 25. אתה עובד? לא 26. מוסיקה אהובה: רוק בעיקר 27. מה עדיף: סרט בבית או בקולנוע? בבית 28. מוסיקת מועדונים או קלאסיקה מרגיעה? מועדונים 29. ריקוד עושה לכם את זה? כלכך
30. מה אתה רואה בטלוויזיה בדרך כלל? לאדעת. מי ה.... 31. חבר/ה הכי טוב/ה? ים וחן. 32. החבר הכי מנותק מהמציאות? נמ. אני? 33. החבר/ה שאתה רב איתו כמעט כל הזמן? גת, בהחלט. 34. הכי חסר אחריות? אופיר 35. הכי נודניק? נו לא נעים לי. 36. הכי תינוקי...? אני. 37. הכי יפה/חתיך? כל אחד יפה בדרך שלו. 38. החבר שאתה הכי יכול לסמוך עליו? ים, וחן. משפחה: 39. אתה קרוב להורים שלך? אפשר להגיד. 40 למי יותר, אמא או אבא? אמא 41. יש לך אחים או אחיות? המון 42. ואם אין לך, היית רוצה? ... 43. מה אתה אומר על אימוץ? זה דבר נפלא. 44. אתה מחשיב את חיית המחמד שלך כבן/בת משפחה? שוקו? איכס. לא. 45. מי הכי קרוב אליך מקרובי המשפחה (חוץ מאמא או אבא)? דקל או דולב 46. יש לך משפחה בחו"ל? לא שידוע לי. סתם שאלות קיטבג: 47. תן ת'שיר הראשון שעולה לך בראש: סוף העולם- היהודים. 48. שם לבן או בת, הראשון שצץ לך במחשבה: סער 49. בושם אהוב: אמורמור 50. תכשיט אהוב: הכל
|מכורה| 51. התמכרות כלשהיא: התמכרות? לא משהו שאני אפרט פה. אובססיות אולי, סגול. 52. יש חבר/ה? לאדעת. 53. דבר שהלכת אליו במקרה ומזה יצא לך הרבה (במובן הטוב כמובן): היום, לקן. 54. חלום שחלמת והתגשם: לאיודעת. 55. ושאלה אחרונה....נהנת? אולי. קצת.