שאלון קצת לחילונים!

isharoni

New member
חרדים בשבילי הם עובדי אלילים ולא מצגים

חרדים בשבילי הם עובדי אלילים ולא מצגים את היהדות. בעבר חשבתי שהם יהודים וההיתי נוהג להתעמת איתם. בפשטות, אני טוען שגודל כיסוי הראש עומד ביחס ישר לאטימות ולבורות של האדם החובש את הכיפה.הכיסוי.

מכיוון שאני אוהבת סקרים....

א. 3 ב. 2 כי אני בחורה ונראה לי שלא יהיה לו מי יודע מה נוח ג. 1 ד. 3 ה. 1 חחחח דווקא סקר נחמד

chen349

New member
עונההה :))

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. 4. אני לא מרגישה כלום.. כאילו שיהיה לו בסבבה... :)... וגם אני הייתי רוצה לנסות את דרך החיים שלהם P: לא שלא ניסיתי... אבל עדיין :) ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר יישב לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר יתעלם.. ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר 4. קודם כל לא ניראלי שחרדים יעשו דבר כזה... אבל אם כן.. אז תלוי... אולי כן ואולי לא P: ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר. 4. אנ יקשיב לו... ואולי הוא יצליח לשכנע אותי P: לא צריך לפסול את זה סתם ככה...

תשובות

א. חרדי ברחוב, אני חשה סלידה, זה האמת תלוי בבן אדם, אבל רוב הזמן אני בפרנויה מתמדת. למה הוא לא מוכן להסתכל עלי, לא עשיתי שום דבר רע אני לא לובשת בגדים חשופים, שיסתכל עלי אני גם בן אדם. הדיון בראש מסתיים במילה "סוציופט" ואז הוא יורד מהאוטובוס ואני חוזרת להביט בנוף. ב. המקום היחידי שפנוי ליד חרדי, רוב הסיכויים שאני יעמוד. חרדים הם בני אדם אבל הם החליטו להתעלם מהקיץ, הם לובשים יותר מידי בגדים, הם יכולים להרשות לעצמם להתעלם מדאורדורנט ו... נו הם מסריחים ובדרך כלל אני נוסעת לאנשהו ולא מתחשק לי להגיע מסריחה לשם. הבוס שלי לא יוותר לי על הריח כי אני דתיה. ג. דתי יכול להכנס לאן שבא לו, רוב הסיכויים שאני אתעלם ממנו. הוא לא הזיק לי אז למה אני צריכה להתערב לו בחיים. ד. חרדי מנסה להתחיל איתי, אני מסרבת בנימוס. זה לא שאני קיצונית או שופטת, אבל זה לגמרי להכניס ראש בריא למיטה חולה. הרי מישהו יאלץ להחליט לעבור מתישהו לצד השני בגלל זה, וזה יגרור אחריו ויתורים כואבים וניתוק. בתור סטוץ, כל השחור הזה בקיץ והמחסור בדאורדורנט לא עושה לי את זה. ה. חרדי מנסה להחזיר אותי בתשובה, אני מסרבת בנימוס. נו אם ממש משעמם לי בחיים אולי אני אשקול להתוכח איתו. ממילא אף אחד לא ישתכנע לעבור לצד השני, אז מה הטעם?

pixy86

New member
עונה

א. אותו דבר כמו כול אדם אחר שעובר ברחוב. ב.אשב לידו,אין סיבה שאדם יתפוס שני ספסלים רק כי זה מה שהאמונה שלו מכתיבה, אני מכבדת את האמונה שלו, אבל אם הוא מאמין? שהוא יעמוד. ג.אתעלם, ענין שלו אם הוא רוצה להיות צבוע. ד. אסרב בנימוס. ה. חרדי מנסה להחזיר אותי בתשובה, אתווכח איתו בכיף, יש יותר סיכוי שאני אחזיר אותו בשאלה מאשר ההפך.

s20782

New member
תשובות

א.אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו?1. סלידה ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו?1. תתיישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו?1. תתעלמו -אבל אצחק בסתר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים לא בנימוס ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו

חרדים../images/Emo31.gif

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר - אסרב בתקיפות, תוך כדי זריקת הערה עוקצנית שתבהיר לחרדי את הכללים שהוא כנראה כבר הספיק "לשכוח". ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר - אבהיר את עמדותיי המוצקות בנושא ואפנה את החרדי למקום אחר. פעם עוד הייתי טורחת לנהל שיחה כלשהי, לפתח דיון בנושא - היום הבנתי שזה כישלון ידוע מראש. אין טעם, זה טיפשי. שכל אחד יחיה את החיים שלו כמו שהוא רואה אותם לנכון כל עוד זה לא פוגע באף אחד!

ואני חילונית../images/Emo104.gif

שחושבת שאמונה והדת היהודית היא דבר יפה ומקסים, שהחרדים משחיתים והורסים

עדיין, כל אדם לגופו

סבא וסבתא רבה שלי חיו בבני ברק (אני חילוני, יש לציין), ולא הטיפו לאף אחד. הם חיו על פי "איש באמונתו יחיה" כל חייהם...ולא הייתה להם בעיה עם החילוניות שלנו (כל דור המשפחה נעשית יותר חילונית
). יש כאלה ויש כאלה
. ממליץ לא לשפוט אנשים רק על-פי מה שהם לובשים

rasmus girl1

New member
הרבה זמן לא הייתי פה..

. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? - את מי הוא מעניין+קצת סלידה..
אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? - תשארו לעמוד [וזה לא בגלל שהוא חרדי זה בגלל שאסור לי לפי המנהגים שלו לשבת לידו כי אני בחורה.]
אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? - תתעלמו[ממתי אסור לחרדי להיכנס לקולנוע?..לא ידעתי את זה :/]
חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? - מסרבים בנימוס
חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? - תתווכחו איתו בכיף זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

yair manga

New member
חילוני

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר= כעס ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר= זה תלוי עד כמה הוא מסריח אם לא בסבבה אני אשב לידו אם זו אשה אז אז גם תלוי אם היא מסריחה או ניראת טוב ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו <=== 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר= זה תלוי אך היא נראת אבל קשר לא יצא מזה ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר.= דבר ראשון שיעשה צבא אחר כך נדבר וגם אחר כך לא ניראה לי אני אני פשוט יעצבן אותו

Roich

New member
עונה..

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתה חשים אליו? - אחר, אני מניח. לא סלידה, לא סימפטיה, והוא כן מעניין.. מין מחשבה מהירה של "הוא חרדי", בלי שום רגש מעורב. ב. אתם עולים על אוטובוס... - אני אתיישב לידו. ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס - למה שיהיה לחרדי אסור להיכנס לאיפושהו? בכל מקרה, אני אתעלם. ד. חרדי/ת מנסה להתחיל אתכם, איך תגיבו? - למה לא? ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? - אני אתווכח איתו בכיפכיופאק.. Brother, you can believe in stones but don't throw them at me..

Yoko Nakajima

New member
עונה ^^

א. 2 ב. 1 ג. 4. זה ייראה תמוה בעיני, אבל אני אשתדל לחשוב שיש לזה סיבה טובה, לא כל דבר הוא כמו שהוא נראה וצריך כמה שפחות לשפוט אנשים לפני שאנחנו יודעים את כל הפרטים. ד. 4. אני לא מחפשת קשר ולא אוהבת ש"מתחילים" איתי אז זה לא משנה אם זה חרדי או לא. ה. 4. אני אקשיב למה שיש לו להגיד

אוקיי../images/Emo13.gif

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

בעצם!

יש לי תיקון לשאלה 1... תמיד כשאני רואה חרדי ברחוב אני חושב "איך לא חם להם?". ברצינות

קטרפי

New member
כי זה בדף הראשי ומשעמם לי ../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

(ד"א, אנטרים זה המצאה נוראה נחמדה!
) א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא (בהנחה שלא הייתה לי חברה) ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 4. אחר [אשאל אותו אם הוא אוכל בשר, אם כן אז אגיד לו שיש בתורה מצווה של צער בעלי חיים ובגלל זה הוא לא יכול לאכול בשר ולקרוא לעצמו אדם שומר מצוות, ומשם יתפתח דיון משלי על צמחונות עד שלאחד מאיתנו (=הוא) תצא הנשמה]

Blonda4You

New member
חחחח..שאלון מצחיק :p

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו?... האמת שאני רואה יותר מדי מהם כל יום כל היום כי אני גרה בירושלים... לכן כבר די התרגלתי אליהם... :p אבל בתכלס? סוג של סלידה... אני לא בדיוק אוהבת אותם...אני גם לא מבינה איך הם מצליחים לחיות ככה... :\\ במיוחד כשיש בחוץ חום של 40 מעלות והם הולכים עם עשרת אלפים שכבות ודברים עליהם... :\ ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי, מה תעשו?!... בדרך כלל אני גם ככה לא אוהבת לשבת באוטובוסים.. :) אבל לא נראה לי שאני אשב... נראה לי שיש להם גם איסור לגבי משו כזה.. לא?!.. :\ לא זוכרת בדיוק מה זה היה. ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו?!... לא נראה לי שאני אעשה משו...אתעלם...זה לא כל כך התפקיד שלי :)) ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם...מה תגיבו?!... עם חרדי- בחיים לא! אבל אני יוצאת עם דתי, אז אין לי כל כך זכות דיבור...חחח.. :)) ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו?!... חחחחח, אותי בחיים לא יחזירו בתשובה..אבל זה יהיה מצחיק לנסות להחזיר אותם בשאלה... ;) אולי נצליח יום אחד..מי יודע! סופ"ש נחמד לכולם...!

o r t a l i t

New member
גמני מהעמ' הראשי XD

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין. (כמו כל אחד אחר, כן ? לא אישי נגד חרדים XD) ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו. (חח אלא מה ? לא משנה כמה אני לא אחבב בנאדם <ולא סוג של בני אדם, אגב...> זה לא שאני לא יכולה להיות ברדיוס מטר ממנו) ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו. (שוב, עניינו מה הוא עושה עם החיים שלו, לא אכפת לי... זה כמו שאני לא מגיבה לכל חילוני שנכנס לקולנוע או משהו.) ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס. (לא מתאים. גמככה אני פיקי, אז במחשבה על הפער באורחות החיים... פייי) ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף. (למרות שיש מצב שאני אסיים את זה מהר מבדכ, כי אני עשויה להיות בוטה מידי, והאמונה שלו חשובה לו יותר מכל חילוני מאמין שאני מתווכחת איתו בדכ)

רבקה 15

New member
תשובות

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. 2.סימפטיה ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר 1.תתישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר 1.תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר 3.מסרבים בנימוס. ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר. אחר-אסרב בנימוס.

למעלה