שאלון קצת לחילונים!

אין שום בעיה עם מחזור, משום שהאיסור חל רק על

אישה המותרת לו, קרי אשתו. בקשר לשמירת נגיעה, אני יודעת שיש היתר לשבת ליד אישה באוטובוס. אין שום בעיה עם זה, וזה בטח לא בסדר כשגברים חרדים מתפרסים על חצי מהספסלים שבאוטובוס, ולא אכפת להם שנשים צריכות לעמוד בגללם.

דנטל

New member
אז למה יש קוים עם הפרדה לחרדים

שהגברים בחצי אוטובוס והנשים בחצי השני?

howareyou

New member
זה בכלל לא קשור למחזור

זה מטעמי צניעות רק לבעל ואישה אסור לגעת אחד בשני בזמן מחזור

בדיוק הפוך ../images/Emo6.gif

לגבר יש בעיה לגעת באשתו כשהיא במחזור, משום שמותר להם לשכב.

howareyou

New member
חחח לא...

אסור להם לגעת אחד בשני בכלל, גם לא לשכב. במיוחד לא לשכב...

XDD התכוונתי שבמצב רגיל מותר להם לשכב,

אסור לגבר להיות עם נשים אחרות, כך שאין מצב [עאלק] שהוא גם ככה יתפתה אליהן. אין בעיה במגע עצמו. הטומאה לא עוברת במגע. הבעיה היא כשהגבר ייגע באשתו, הוא יתפתה לשכב איתה.

rasmus girl1

New member
למה?

למה את לא יושבת ליד אנשים באוטובוס?.. תמיד רציתי לדעת מה הקטע של אלו שרואים שיש מקום פנוי אבל יעדיפו לעמוד.. :/...

כי..

כי אני שונאת את האנשים שלא מוכנים לקום כשאני יורדת [אף פעם אין לי אומץ לבקש שיקומו], ואני שונאת את האנשים המסריחים, שמתחילים איתי, וכו'. קיצור- סיבות אדיוטיות. לא יודעת למה.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 4. אחר. זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

anna the best

New member
עונה

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף+ תנסו להחזיר אותו בשאלה זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

Miss Menta

New member
עונה ../images/Emo109.gif

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. לא חשה אליו שומדבר מיוחד.
ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר

OK. מממ

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר. מצטערת שזה יצא ככה, זוהי האמת...

AlterNova

New member
התשובות שלי..

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין?? ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 2. תשארו לעמוד - באוטובוסים באופן כללי אני לא מוכנה להתיישב ליד כל אחד.. אם זו תהיה חרדית והיא לא תגעיל אותי, אני אתיישב לידה. ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו - בעיה שלו והחלטה שלו... ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס - אנסה לעשות מזה צחוק, ולהתרחק לאט לאט... ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף- אני אכנס בו כל כך חזק שהוא לא יידע מאיפה זה בא לו. פעם היה לי וויכוח כזה על הפלות באמצע אוטובוס הומה אדם...

סימבה50

New member
אני חש סלידה משאלונים שמריחים מגזענות

בין אם זו גזענות נגד ערבים ובין אם זו גזענות נגד יהודים ובין אם זו גזענות אחרת.

עונה

א. צמרמורת/פחד - כמה שהחרדים נראים דומים אחד לשני! ב. 1) (אני שוכחת שיש אצלהם את העניין של מרחק נגיעה) ג. 1) (אני שוכחת שיש מקומות שאסור לחרדים להיכנס אליהם) ד. 3) ה. 3)

laons

New member
תשובות לעניין

אם אני רואה חרדי ברחוב אז אני רואה את כל מה שלא טוב פה במדינה .אני רואה פארזית.שונא ישראל שמוכן לשרוף את הדגל אין לי בעיה לשבת לידו שייכנס לאן שהוא רוצה זה לא מעניין. אם הוא מנסה להחזיר אותי בתשובה .....אניאומר לו שאני ממהר ליצור את הקיום הקפיטליסטי...

:)

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין, כמו שאר האנשים..אולי קצת מעלה מחשבות על הדת הטיפשית.. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי, מה תעשו? 3. בדר"כ אני לא נוהגת לשבת ליד אנשים באוטובוס.. אבל אם היה זה בהרגלי, לא הייתי חושבת פעמיים ומתיישבת. ג. אתה רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להכנס, מה תעשו? 1. תתעלמו, הוא לא מכר שלי, שיעשה מה שבא לו, מה אכפת לי שהוא חרדי?! אבל כמובן, אעביר בקורת בראשי, בכל זאת אנושיים:) ד.חרדי מנסה להתחיל איתכם, מה תגיבו? 3. מסרבים בנמוס, קשר עם דתיים נראה רחוק וזר מידי.. ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 4. בדר"כ אני אומרת לכל אלו שאין אלוהים בשבילי ושירדו ממני. - שאלון שנוגע בגזענות מעט, ממש לא נעים.. כאילו הקיצוניות ממש חלק מאיתנו..

לגבי שאלה ב'.

לא הייתי מתיישבת לידו, כי בכל זאת, הם שומרים מגע או וואטאבר. למרות שמעצם כך שהם נוסעים באוטובוס הם נתקלים בנשים וזה. אבל התחושה מוזרה, כאילו הנשים מפריעות להם אם הן יושבות לידם..

למעלה