שאלון קצת לחילונים!

שאלון קצת לחילונים!

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר. זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

קצת = קצר ועוד משהו

בשאלה על האוטובוס זה כמובן יכול להיות תלוי במין החרדי ומין החילוני, אתם יכולים לציין מה יקרה במידה וזה חרדי ומה יקרה אם זו חרדית. וכן אשמח אם במקרה ובחרתם ב`אחר` תפרטו קצת. וסליחה על העיצוב הגרוע אני כותב מסלולרי.. תודה

hilonet14

New member
עונה :)

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. אממ אני חושבת שלא יעניין אותי, כי ז דרך חיים... אבל מה שכן אני אחשוב "אין הוא/היא מצליח לחיות ככה?" ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר.. למה שאני ימשיך לעמוד? אני אשב.. הם גם בני אדם! ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר אני אתעלם.. כי זה הוא והעניינים שלו, ולמה לי להתערב במה שהוא עושה בחיים? כמו שהוא לא מתערב לי אני לא מתערבת לו:) ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר אני חושבת שאם זה חרדי ממש קשה אז אני אסרב בנימוס, אבל אם הוא סתם דת י אפילו יותר אין לי בעייה לנסות להכיר כי הכי חשוב אופי. ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר. אף אחד לא יכול לנסות... אני חייה בדרך חיים שלי ואם אני אחזור זה רק כי אני רוצה ולא בגלל אחרים :)

קצת הערות

לגבי ישיבה באוטובוס הכוונה היתה אם את היית מתיישבת ליד גבר חרדי כי אולי זה יפריע לו כחרדי, לא בגלל שאת לא סובלת אותו... לגבי חזרה בתשובה, את לא חושבת שיש אפשרות לשכנע אותך לחשוב אחרת ממה שאת חושבת כיום?

hilonet14

New member
בקשר לאוטבוס

זה תלוי איך אני יראה באותה סיטואציה... אני לפעמים הולכת עם בגדים חשופים, אז לא נעים לי להיות ליד מישהו חרדי...אבל אם אני יהיה לבושה צנוע זה כבר סיפור אחר לגמרה... חוץ מזה שבלי קשר, יש לי כבוד לאנשים חרדים... כשאני לדוגמה הולכת לירושליםמ או למקום שיש בו הרבה חחרדים אני לא מתלבשת חשוף... אני חושבת שאם יצליחו לשנות אותי זה להיות רק מסורתית יותר, אבל לא יצליחו לגרום לי להיות במצב של להיות בבגדים ארוכים כל הזמן עם מתפחות ושכל הזמן אני אתפלל, זה פשוט לא אני... :)

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר. זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

דנטל

New member
חילונית

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 4. אחר. - זה תלוי בבן אדם, אבל בעקרון אחוש מה שאני חשה אל כל אדם לא מוכר ברחוב, אדישות. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 2. תשארו לעמוד - לא אשב ליד חרדי, אני בת. ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו - מה אכפת לי מה הוא עושה? ובכלל לא ידעתי שאסור להכנס לבתי קולנוע. ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס - אני לא מתאימה לזה ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 3. תתעלמו ממנו - והולכת משם.

דנטל

New member
אה, באוטובוס זו גם יכולה להיות אשה?

אז אשב לידה, למה שאעמוד?

הסתבכתי בזה

השאלה היתה צריכה להיות מחולקת כך, לחילונית האם היא תשב ליד חרדי ולחילוני האם הוא יישב ליד חרדית.. לאט לאט אשתפר;)

fireyes

New member
עונה

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 2. סימפטיה ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו-למה לא? ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו -בן אדם רגיל,זכותו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 4. אחר.-אני דווקא כן מאמינה אבל אני לא מאמינה בכפייה..

אני מסורתית אבל בכל זאת ..

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין
4. אחר. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד
3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו
2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים
3. מסרבים בנימוס 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו
4. אחר. זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים! שלא תבינו לע נכון .. אין לי בעיה עם חרידים .. פשוט הם לע מעניינים אותי כל כך .. הייתי עונה את אותם התשובות גם אלו היו אנשים לא חרידים ..

B a r r B e e

New member
חילונית אתאיסטית..

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 4.אחר: אני אשמע את מה שיש לו להגיד. רוב הסיכויים שאני אגיד לו בסוף תודה ולהתראות ואשכח מהעניין..

../images/Emo197.gif../images/Emo110.gif

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 3. את מי הוא מעניין ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 2. תשארו לעמוד ג.אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 4. אחר - אבעט בו. עם כל הכבוד, כמו שאני לא מנסה להחזיר אנשים בשאלה [אני, למשל, חוזרת בשאלה.. או בתשובה. כי הדת היא לא בהכרח תשובה] ככה אני לא רוצה שינסו לגרור אותי. עם כל הכבוד, ואין הרבה - אני אשאר בנישה שלי, ומבחינתי שישארו בנישה שלהם. זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

../images/Emo170.gif../images/Emo117.gifעונה...

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו?
4. אחר לא חשה אליו כלום
ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו?
3. אחר אם זו אישה, אשב לידה, אם זה גבר לא אשב לידו בגלל מרחק איסור הנגיעה.
ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו?
1. תתעלמו אתעלם, שיעשה מה שבא לו
מה אני אמא שלו?
ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו?
3. מסרבים בנימוס
ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו?
4. אחר. אני אשמע את הדעות שלו.

עונה..

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 4. אחר. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? אם זה בן- 2. תשארו לעמוד אם זאת בת-1. תתיישבו לידו ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף זהו עד כאן בינתיים, תודה לעונים!

2MayaN

New member
עונה |קרמבו|../images/Emo221.gif

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? 1. סלידה 2. סימפטיה 3. את מי הוא מעניין 4. אחר. הכוונה באחר זה שאני אתייחס אליו כמו בן-אדם רגיל.. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? 1. תתיישבו לידו 2. תשארו לעמוד 3. אחר ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו 2. תצעקו עליו 3. תעודדו אותו 4. אחר אני גם לא ממש יודעת לאן מותר ולאן אסור ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 1. למה לא 2. בורחים 3. מסרבים בנימוס 4. אחר ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? 1. תתווכחו איתו בכיף 2. תנסו להחזיר אותו בשאלה 3. תתעלמו ממנו 4. אחר.

אין שום בעיה שגבר חרדי ישב ליד אישה באוטובוס.

א. אתם רואים חרדי ברחוב, מה אתם חשים אליו? אחר.כלום. ב. אתם עולים על אוטובוס והמקום היחיד שנותר פנוי הוא ליד חרדי מה תעשו? תשארו לעמוד. סתם כי לרוב אני לא יושבת ליד אנשים זרים באוטובוס. ג. אתם רואים חרדי נכנס למקום שאסור לו להיכנס (קולנוע וכאלה) מה תעשו? 1. תתעלמו. ברור. מה הקשר אליי בכלל? O: ד. חרדי/ת מנסה "להתחיל" אתכם מה תגיבו? 3. מסרבים בנימוס. ה. חרדי מנסה להחזיר אתכם בתשובה, מה תעשו? ו 4. אחר. אומנם אני דתייה, אבל ניסו כבר כמה פעמים לשכנע אותי, ופשוט הקשבתי וכיבדתי אותם, וזהו.

•HadaS•

New member
מה הקשר אם היא במחזור? ../images/Emo6.gif

למה הוא יודע בכלל אם היא במחזור?

למעלה