שאלון קטן

../images/Emo97.gifאעעעעעעעעה ../images/Emo3.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? בתחרויות שלוש פעמים, בחווה לפחות 15 [רק שתי נפילות מאפולו, בתחרויות] שנים אתם רוכבים? בעקרון שש, אבל לא גרנו לייד אף חווה, כמו שצריך אפשר להגיד שנתיים ימים בשבוע אתם רוכבים? שש פחות או יותר עונות אתם מתחרים? עונה אחת רוזטות יש לכם? שמונההההההה הכי גבוה קפצתם? 1.30 מתי בפעם האחרונה נפלת? בתחרות באמיר התחרת? ביום שישי בניר דוד קפצת? ביום שישי בניר דוד בעטו בך? אף פעם נשכו אותך? לא נושכים אותי, אולי ממש מזמן

גם לי בא!../images/Emo107.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? אף פעם לא התחריתי....אבל בחווה נפלתי 4 פעמים. שנים אתם רוכבים? התחלתי לפני כמעט 7 שנים, רכבתי ווסטרן משהו כמו 5 שנים עם מלא הפסקות באמצע...ועכשיו אני רוכבת שנתיים אינגליש. ימים בשבוע אתם רוכבים? יום או יומיים....משתנה... עונות אתם מתחרים? לא מתחרה...
רוזטות יש לכם? 0. הכי גבוה קפצתם? 70 ס"מ (איזה עלובה אני...). מתי בפעם האחרונה? נפלת? שבוע לפני חופשת פסח. התחרת? אף פעם! קפצת? יום שלישי לפני שבועיים. בעטו בך? אף פעם! נשכו אותך? מממ...ביום רביעי האחרון כשניסיתי לחזק לעזיז חגורת בטן...

°fanta°

New member
גמאני עונה../images/Emo3.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? תאמת לא נפלתי באף תחרות, רק בתחרו תאחת שעשיתי הליכת חימום...לסקוטר...פפפ פאדיחות
ובחווה הפסקתי לספור שזה עבר איזה 100 ככה שנים אתם רוכבים?3 ימים בשבוע אתם רוכבים? פעם בשבוע עונות אתם מתחרים? לא מתחרה רוזטות יש לכם? אין הכי גבוה קפצתם? 1.20 מתי בפעם האחרונה נפלת? פחות מחודש התחרת? בפורים קפצת? לפני שבועים בעטו בך? עוד לא ...טפו טפו נשכו אותך? אוסטין לפני שנה

חחחחחחח ../images/Emo8.gif

הנפילה מסקוטר היא פשוט בלתי נשכחת! ושכחת לציין שאת נופלת בערך כל שיעור.. נו טוב אני כאן כדי להזכיר לך

עונה....

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות?בחווה איזה 5 ופעם אחת בתחרויות שנים אתם רוכבים?6 וחצי ימים בשבוע אתם רוכבים?שלוש עונות אתם מתחרים?5 רוזטות יש לכם?50 הכי גבוה קפצתם?160 מתי בפעם האחרונה נפלת? ליפני חודש. התחרת?באליפות קפצת?ליפני שבוע בעטו בך?לפני 4 שנים נשכו אותך.אף פעם

גאמני רוצההה

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? לא זוכרת בערך 10-12 (בתחרויות לא נפלתי) שנים אתם רוכבים? 4. ימים בשבוע אתם רוכבים?2 אבל בקרוב 3... עונות אתם מתחרים? 2. רוזטות יש לכם? 6. הכי גבוה קפצתם? 90. מתי בפעם האחרונה נפלת? הממ.. חודשיים-שלוש בערך.. התחרת?ב-4.6.05 קפצת? אתמול בבוקר
בעטו בך? לא חושבת שבעטו בי פעם נשכו אותך? ניסו? אתמול..

IstarinCale

New member
הממ

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? - 1 בחווה שאני רוכב בה, 0 בתחרויות. שנים אתם רוכבים? - 4 שנים. ימים בשבוע אתם רוכבים - יומיים עונות אתם מתחרים - עקרונית עונה אחת, השנה, אבל פספסתי תחרות אחת. רוזטות יש לכם - 0 הכי גבוה קפצתם - לא בתחום שלי P: מתי בפעם האחרונה נפלת - לפני 3 שבועות התחרת - תחילת פסח השנה קפצת - אף פעם בעטו בך - אף פעם נשכו אותך - אף פעם נכון שאני מזליסט? P:

serdonix p

New member
../images/Emo9.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות: באודים אולי 3 פעמים ובתחרויות פעם 1 בכנות שנים אתם רוכבים 8 ימים בשבוע אתם רוכבים 6 עונות אתם מתחרים 3 רוזטות יש לכם 13 הכי גבוה קפצתם 1.40 מתי בפעם האחרונה נפלת בכנות התחרת באליפות קפצת באליפת
בעטו בך מזממממן נשכו אותך מזמן ממש

אניייי../images/Emo180.gif

בחווה: חמש פעמים.... בתחרויות: פעמיים...
שנתיים ומשו....
פעמיים....
לא התחריתי שום עונה...
כלום
90 ס"מ.....
בפסח....
בפורים....
יום ראשון.....
אף פעם
ניסו לנשוך אותי..... אממממ בערך כל שיעור שאני מחזקת אוכף למישהו שנושך....

Vintage Queen

New member
אממ מגפת שאלונים שלוםם

חח כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות - בחווה 5 ובתחרויות 0 שנים אתם רוכבים- 4 וחצי נדמה לי ימים בשבוע אתם רוכבים- 6 עונות אתם מתחרים- 2 רוזטות יש לכם- לא ספרתי הכי גבוה קפצתם- 140 מתי בפעם האחרונה נפלת- ממש מזמן... אני כבר לא זוכרת התחרת- תחילת עונה עד האמצע ככה קפצת- שבוע וחצי בעטו בך- פיסט הזאתי!!! ארר לפני כמה ימים חח נשכו אותך- מיסי כל הזמן נושכת.. חח הכל מאהבה

arieledaho

New member
גם אני גם אני......

פעמים נפלת בחווה: אני אמורה לזכור???? גם בפארק נפלתי הרבה חחחח בתחרויות: אף פעם טפו טפו...למרות שהייתי קרובה מאוד..... שנים אתם רוכבים: 6!!!! ימים בשבוע אתם רוכבים: פעמיים שלוש מנסה יותר לפעמים כמעט כל יום. עונות אתם מתחרים: עשיתי רק תחרות אחת עם שופפי המלך מלך!!! ואז עשיתי את האף אי איי דרסז' השנה...מקווה שנה הבאה יותר !!!! רוזטות יש לכם: 3 חיחיחי ראשון משופי המלך מלך...שלישי מהאף אי איי ממשתתף שזה בעצם רביעי מהגמר אף אי איי בארץ... הכי גבוה קפצתם:1.15 מספיק גבוה בשבילי... מתי בפעם האחרונה נפלת:לפני איזה חודש...לא זוכרת... התחרת:אף אי איי השנה.... קפצת:ואווווווו המון זמן לא קפצתי איזה חצי שנה... שהיה לי חצי על דוי קטן אז עשיתי כמה איקסים....דרסז' שולט!!! בעטו בך:נל הייתה קרובה אבל לא!!! חיחיחי נשכו אותך: נל מעיפה נשיכות על ימין ועל שמאל אבל היא לא נשכה אותי....נשכו אותי ממזמן....לפני איזה שנתיים....

arieledaho

New member
תפוזטיפש..התמונה היא בעצם תמונה עצמ

ית שלי ושל נל חחחח אבל יצא קטוע...

A z a r o

New member
תשובות לשאלון ../images/Emo109.gif

כמה...פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות
---> בחווה 1 ובתחרויות 0. כמה...שנים אתם רוכבים
---> אני רוכבת שנתיים. כמה...ימים בשבוע אתם רוכבים
--->אני רוכבת פעם אחת. כמה...עונות אתם מתחרים
---> אני יתחיל השנה עונה ראשונה. כמה...רוזטות יש לכם
---> 3. כמה...הכי גבוה קפצתם
---> מטר. מתי בפעם האחרונה:
נפלתי פעם אחת כשהתחלתי לרכב בערך לפני שנה וחצי. התחרתי אתמול. קפצתי אתמול. בעטו בי אף פעם, וגם לא נשכו אותי.

S H I L G I

New member
......

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות-הפסקתי לספור שנים אתם רוכבים-עם הפסקות-8 שנים בערך..ועם הפסקות 4 וחצי-5 ימים בשבוע אתם רוכבים-1 עונות אתם מתחרים-02-03 ותחרות אחת השנה רוזטות יש לכם-11 נראה לי הכי גבוה קפצתם-90
מתי בפעם האחרונה נפלת-לפני שנתיים? התחרת-ב22/1 קפצת-אוהו..אמצע כיתה ח'..בעצם אצל דורון זה היה בסוף קיץ בחופש בין ח' לט' בעטו בך-לא חושבת שבעטו נשכו אותך-אמממ נשיכה רצינית אני חושבת שאנטי..בקיץ שעבר

Blue Eyessss

New member
גמני לענות../images/Emo47.gif

כמה..
פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות?בחווה הזאת פעם אחת ובתחרויות עדיין לא נפלתי
שנים אתם רוכבים?התחלתי לפני כמעט 12 שנה.. אבל רציני רציני התחלתי בכיתה ה'
ימים בשבוע אתם רוכבים?כל יום
עונות אתם מתחרים?2
רוזטות יש לכם?17
הכי גבוה קפצתם?מטר עשרים נראה לי מתי בפעם האחרונה
נפלת?או השנה או שנה שעברה
התחרת?באליפות ההזויה הזאת..פףף אנשים מים זה טוב!!
קפצת?בבחינות לכנות...
בעטו בך?מתישהו באייל
נשכו אותך?מזמן לא..אבל קורונה נותנת נשיכות אהבה..חח..בלי שיניים

mindeffect

New member
../images/Emo15.gifבא לי גם!!

כמה..
פעמים נפלת בחווה?חחח...אולי חמישים...חחח.. וכמה בתחרויות?גם הרבה...חח..מתוך עונה אחת..5 פעמים..אפילו יותר... שנים אתם רוכבים?באוקטובר..3 שנים ימים בשבוע אתם רוכבים?לפחות יומיים עונות אתם מתחרים?זאת הייתה העונה הראשונה שלי... רוזטות יש לכם?6 ניראה לי.. הכי גבוה קפצתם?1.10
מתי בפעם האחרונה..
נפלת?וואי...כבר איזה שבועיים ניראה לי...חח.. התחרת?בכנות.. קפצת?לפני שבוע.. בעטו בך?אפ'פם. נשכו אותך?ממ...לפני הרבהב זמן...

למעלה