שאלון קטן

שאלון קטן../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif

טוב, אז נורא מתחשק לי לעשות שאלון: כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות
שנים אתם רוכבים
ימים בשבוע אתם רוכבים
עונות אתם מתחרים
רוזטות יש לכם
הכי גבוה קפצתם
מתי בפעם האחרונה נפלת
התחרת
קפצת
בעטו בך
נשכו אותך
מקווה שתהנו

חחחח טוב בא לי לענות

טוב, אז נורא מתחשק לי לעשות שאלון: כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? חווה- המ..פעמיים מרד בול- פעם אחת 'נפילה', פעם אחת נפילה, אשכרה ריסקנו את ~כל~ האוקסר ויצאתי בלי שום פגיעה חחחחח
ופעם אחת התיישבתי על הקורה, פעם מקרמבו - נפלה הארכובה מהאוכף באמצע הקפיצה, פעם 1 מבאז - נחתתי על הרגליים. בתחרויות אף פעם. שנים אתם רוכבים- 7 ימים בשבוע אתם רוכבים- משתנה. עונות אתם מתחרים- המ...עונה 1 באורוות הקיסר...יש עוד..חח רוזטות יש לכם- לודעת.. הכי גבוה קפצתם- אוקסר גדול של 130. מתי בפעם האחרונה? נפלת?המ......דוגרי אני לא זוכרת. התחרת? לפני חודש וחצי (המצב עגום!
) קפצת- לפני חודש!! (המצב עגום מאודדד!!!!!) בעטו בך- המ...לפני 3 שנים ככה חחח סתם..אבל לפני ה-מ-ו-ן זמן. נשכו אותך- כנ"ל

TauraMan

New member
פפפף,../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות בתחרות נפלתי פעם אחת, במגרש חימום פעם אחת[שתיהן מדיזל, אחת ביגור ואחת בניר דוד]. בבית, כמו שאני אומרת לילדות אצלנו, הפסקתי לספור ב100. שנים אתם רוכבים עוד מעט 10 ימים בשבוע אתם רוכבים אם אני בבית, אז מתי שיוצא. בתקווה שבחופש זה יהפוך להיות כל יום. עונות אתם מתחרים עשיתי 4 וחצי, והפסקתי העונה. רוזטות יש לכם יותר מדי הכי גבוה קפצתם150 מתי בפעם האחרונה נפלת אני חושבת באליפות הצפון שעברה התחרת אוקטובר קפצת אם אפשר לקרוא לאיקס קפיצה... פףףף בעטו בך לפני שנה, הסייח של נופצ' חח נשכו אותך כבר איזה 4 שנים לא

אממ טוב

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? בחווה שלוש פעמים, בתחרויות עדיין לא שנים אתם רוכבים? שנתיים וחצי ימים בשבוע אתם רוכבים? בעיקרון פעמיים בשבוע אבל רוכבת עוד על הסוסים שלי עונות אתם מתחרים? חחח זאת עונה ראשונה שלי רוזטות יש לכם? 2
למרות שאמור להיות שלוש(אהמ משמר העמק אהמ
) אבל זאת רק עונה ראשונה אז שקטט הכי גבוה קפצתם? בערך מטר מתי בפעם האחרונה נפלת? לפני שנה בערך התחרת? ב-9.4 במשמר העמק קפצת? אם אפשר לקרוא לזה קפיצות? יום רביעי בעטו בך? סניורה לפני איזה שנה וחצי נשכו אותך? אממ לא נשכו אותי
היום כמעט..חח

עונה!../images/Emo177.gif<-- יתוש חמדמד אך מכוער

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות: בחווה הפסקתי לספור כשעברתי את ה-20, ובתחרויות 3 פעמים פעמיים משופי (סירוב פעם אחת ופעם אחת שהוא קפץ גבוה) ופעם אחת מטופר (שזה לא נחשב כי היא קפצה בגבהים מטורפים מעל המכשול וזה היה טריפל בר...) שנים אתם רוכבים: שנה וחצי שנתיים ככה.. ימים בשבוע אתם רוכבים: 4-5 פעמים בממוצע עונות אתם מתחרים: עונה ראשונה רוזטות יש לכם: 7 נראה לי.. הכי גבוה קפצתם: 120-130 מתי בפעם האחרונה נפלת: באליפות הארץ התחרת: באליפות הארץ קפצת: באליפות הארץ בעטו בך: לפני חודש בערך.. (איזה שינוי זה לא קרה באליפות הארץ!!) נשכו אותך: באליפות הארץ .. חחח

תשובות

א. אני כבר לא סופרת נפילות {זה רמז לזה שהיו הרבה....} ב. אני רוכבת כל יום ג. אני רוכבת 4 שנים ד. 3 עונות ה. 10 ראשון 4 שני 5 שלישי 1 רביעי חמישי 1 משתתף 3 בקיצור 26 רוזטות ו. 1.40 ז. אני לא ממש זוכרת מתי נפלתי בפעם האחרונה ח. עשתי אליפות הארץ ולקחתי 2 עד גיל 14 ט. בעטו בי ממש ממזמן באגן ונשבר לי האגן בייי מקווה שנהנתם

הכל חוץ מללמוד לתנ"ך ../images/Emo4.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? בחווה חחח יותר מדי לדעתי משהו כמו 80 פעמים אולי קצת פחות.. רק מאפולו היו לי איזה 35-40 נפילות.. ובתחרויות זה כלול בתוך הנפילות של החווה.. בתחרויות נפלתי מלא מאפולו.. משהו כמו 15 לדעתי.. אם לא יותר.. שנים אתם רוכבים? ב-5 באוקטובר 8 שנים.. ימים בשבוע אתם רוכבים? אממ השבוע רכבתי כל יום. יש לי כרגע חצי פנסיון אבל שאני יקנה סוס זה יהפוך לכל יום.. עונות אתם מתחרים? זאת הייתה העונה ה-2 וחצי שלי בעקרון. אבל לא התחרתי את ה-3 חודשים הכי חשובים אז אפשר להגיד שסה"כ זה 2 עונות.. רוזטות יש לכם? כן.. לא יותר מדי לצערי
רק 15.. הכי גבוה קפצתם? 1.45-1.40 מתי בפעם האחרונה... נפלת? נמנמ לפני הרבה זמן... טפו טפו טפו.. חח זה היה ביום רביעי לפני הגמר של הליגה בנצר.. לא זוכרת מה התאריך.. תחשבו לבד...בערך 4 חודשים התחרת? ב-2.4 קפצת? ביום שישי.. בעטו בך? אפולו.. לפני איזה שנה וחצי שהברשתי אותו בצד הפנימי של הרגל האחורית והוא לא אוהב את זה.. נשכו אותך? אמממ אני חושבת שאפולו.. שהוא נשך אותי בתחת לפני איזה שנה וחצי... חח

Vintage Queen

New member
ווויייי זאת אני!!!!!!!!!!!!!!!!!

חח מה נסגרר?! כל פעם מגלים תמונות חדשותתתת

../images/Emo97.gifלא אוהב? חחח הוא שונא את זה

וגם אותי הוא ניסה לנשוך בתחת
אבל הרגשתי אותו וזזתי אבל הוא מאוד אוהב לנשנש אותי בלי קשר

Z i N a1

New member
../images/Emo133.gifגם ששוטפים לו שם לפעמים..

חחחח לא הבנתי מה הוא רוצה ממני ששטפתי לו שם.. ואז הבנתי שהוא לא מת על זה..חמודי

חחחח כן...

הוא מנשנש את כל העולם.. הכי אהבתי לשבת אצלו בתא צמוד לקיר והוא היה בא אלי ומנסה לאכול לי את הנעליים והוא היה מבלגן לי את כל השיער ודוחף אותי.. חחח איזה מכוערררר

../images/Emo97.gif../images/Emo6.gif

באמת יש לו קטע עם נעליים
כשאני יושבת לו בכלי של האוכל או משו הוא תמיד מנסה לנשנש לי את הקצה של הנעל
מכוערי

תשובות

א. אני כבר לא סופרת נפילות {זה רמז לזה שהיו הרבה....} ב. אני רוכבת כל יום ג. אני רוכבת 4 שנים ד. 3 עונות ה. 10 ראשון 4 שני 5 שלישי 1 רביעי חמישי 1 משתתף 3 בקיצור 26 רוזטות ו. 1.40 ז. אני לא ממש זוכרת מתי נפלתי בפעם האחרונה ח. עשתי אליפות הארץ ולקחתי 2 עד גיל 14 ט. בעטו בי ממש ממזמן באגן ונשבר לי האגן בייי מקווה שנהנתם

נמנמנמנ...../images/Emo125.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות
בתחרויות רק פעם אחת במקצה ופעם אחת בחימום, בחווה נפלתי הרבה פעמים מכלמיני סוסים, לא סופרת. שנים אתם רוכבים
9 ימים בשבוע אתם רוכבים
4 בערך עונות אתם מתחרים
התחרייתי 5 עונות בינתיים... רוזטות יש לכם
5 הכי גבוה קפצתם
1.60 מתי בפעם האחרונה נפלת
ב-9.4.05 התחרת
כנ"ל קפצת
תחילת מאי בערך... :/ בעטו בך
לא זוכרת נשכו אותך
היום, איזה 30 פעם
... ~מה חדש~

MorH

New member
../images/Emo174.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות אממ לא זוכרת כמה בחווה אבל בתחרויות נראה לי איזה 3 שנים אתם רוכבים 6 ימים בשבוע אתם רוכבים 4/5 עונות אתם מתחרים 3 רוזטות יש לכם 39 הכי גבוה קפצתם 130 מתי בפעם האחרונה נפלת אממ לפני איזה חודשיים / 3 התחרת שלשום =P קפצת שלשום =P בעטו בך לפני 5 שנים חח נשכו אותך אתמול שחך הפונית הזאת כשחיזקתי לה ת'אוכף

למעלה