שאלון קטן

LeAnNe

New member
הוא דווקא נראה חמוד..../images/Emo62.gif

מההיכרות הרבה שעשינו איתו..

MorH

New member
../images/Emo174.gif זאת

שחף בתמונה ששמת פומבה זה בתמונה שניצקו'ש שמה...

מורי5

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo109.gifעונהה../images/Emo66.gif../images/Emo41.gif

כמה פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות
אמ...בסך הכל נפלתי פעם אחת כמה שנים אתם רוכבים
שנתיים כמה ימים בשבוע אתם רוכבים
רוכבים רק יום אחד בשבוע כמה עונות אתם מתחרים
0 אבל בעונה הבאה אני יתחרה כמה רוזטות יש לכם
1 כמה הכי גבוה קפצתם
מטר מתי בפעם האחרונה נפלת
בתחילת השנה התחרת
בפסח קפצת
ביום רביעי בעטו בך
אף פעם נשכו אותך
אף פעם

netameta

New member
בא לי מאד לענות!

כמה פעמים נפלת בחוה וכמה בתחרויות- לא נפלתי אף פעם בתחרויות כי השתתפתי רק בתחרות פנימית לא קפיצות.... ובחווה נפלתי פעם אחת.... היחידה שלי! כמה שנים אני רוכבת? עם מדריכה מיקצועית? שנה וקצת.... אבל רכבתי פעם אחת בחווה קודמת טרוט בלי שידעתי לרכב כאילו המנהל של החווה הסכים... ואחותי הייתה עושה לי לוטנג' על הסוס שלה... כמה ימים בשבוע אתם רוכבים? 1... כמה עונות אתם מתחרים? לא יודעת! כמה רוזטות יש לכם? 1 אבל זה מפנימי וכולם קיבלו זה לא מקומות... כמה הכי גבוה קפצתם? לא יודעת........ לא אומרים לי.... אבל התחלתי לקפוץ בקאנטר יותר נמוך מבטרוט... מתי בפעם האחרונה נפלת? ת'אמת לא יודעת... זאת הייתה פעם יחידה ניסיתי לקפוץ שלושה אחרי השני ועפתי... מתי בפעם האחרונה התחרת? בתחרות היחידה... מתי בפעם האחרונה קפצת? אממ.... ביום ראשון שעבר.... מתי הפעם האחרונה שבעטו או נשכו אותך- אף פעם.... (הכלבה נשכה אותי אבל זה לא נקרה...)

.....

לא זוכרת 5 שנים כמעט כל יום
3 עונות 40 רוזטות
1.30 בערך לפני חודש לפני חודש (באליפות צפון)
לפני שבוע אף פעם לא בעטו בי לפני שבוע

wildrider

New member
עונה..

טוב, אז נורא מתחשק לי לעשות שאלון: כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות- פפפ בחווה 7 פעם ובתחרות פעמיים שנים אתם רוכבים-3 בערך.. פלוס מינוס ימים בשבוע אתם רוכבים -התחלתי מפעם בשבוע עברתי לפעמיים ועכשיו 3.. עונות אתם מתחרים- שתי עונות רוזטות יש לכם-4 וכולם של ראשון... אין לי שני בבית כאילו זה או שנפסלתי או שלא תפסתי מקום של רוזטה או שלקחתי ראשון חחחח הכי גבוה קפצתם -150 בערך -145 מתי בפעם האחרונה נפלת- פפפ לפני בערך איזה חצי שנה... המון זמן עבר אני חייב ליפול בקרוב זה מפתח תבטחון... התחרת- בתחרות שהייתה בצח האחרונה לא זוכר תאריך אבל אני חושב 7 למאי.. קפצת- לפני שבועיים ורוקי קפץ מדהים אז עשינו מעין הפסקה והתחלנו להכנס חזק בדרסאג'.. בעטו בך- אף פעם....טפו טפו טפו נשכו אותך- אף פעם טפו טפו טפו. מקווה שתהנו

wildrider

New member
הוא בבעלות גייל רוזנפלד הוא בן 6

בקפיצות היא שלו זה 110 מסלול אבל מי יודע הוא עוד צעיר... דרסאג' הוא נחמד אבל הוא עצלן כזה מבחינת עבודה הוא תמיד מנסה לברוח מעבודה...

למה זה מוכר לי?

P= רק שהוא מניאק כל הזמן בתמונה הוא ככה היה קרוב לאכול אותי -->

lions queen

New member
../images/Emo23.gifניהי...

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? תחרויות פעם אחת חווה נראה לי איזה 5
שנים אתם רוכבים? 10 ימים בשבוע אתם רוכבים? כרגע זה לא ברור עונות אתם מתחרים? לא מתחרים רוזטות יש לכם? 3
הכי גבוה קפצתם?120 מתי בפעם האחרונה נפלת? אממממ לא זוכרת... התחרת? גם קפצת? השבוע בעטו בך? סוסה מסריחה בצפון שריסקהלי את הרגל |בטטה|
נשכו אותך? בר

cowgirl Ms

New member
נאמ נאמ.../images/Emo80.gif

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות?
נפלתי לפחות איזה 10 פעם.. ויותר מ100 מהחמור שהיה לי
, ואני לא מתחרה. שנים אתם רוכבים
בערך 5. ימים בשבוע אתם רוכבים
אני מנסה להגיע כל יום. עונות אתם מתחרים
לא מתחרה. רוזטות יש לכם
הייתה לי איפשהו אחת, על תחרות קפיצות פנימית.. [פפ, לא מאמינה שקפצתי פעם
] הכי גבוה קפצתם
1.10 ככה... אבל רכבתי על פסיכית אז היא בטח קפצה את זה איזה 150 XD. מתי בפעם האחרונה.. נפלת
פפפ.. מזמממן. נורא קשה לנער אותי מהגב
. התחרת
זה היה לפני איזה.. שנתיים? קפצת
לפני איזה חודש.. שהייתי בחוות המגדל. קפצתי עם אפאצ'י. הכריחו אותי ;;. בעטו בך
תאמת, אף פעם. אבל לפני איזה שבועיים תות נלחץ בתא ומעך אותי על הקיר בתא עם התחת שלו
. נשכו אותך
לא נשכו אותי..

שירלי317

New member
המ

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות
בחווה? בערך 7 פעמים מסוס ופעמים מאתון ופעם אחת מפונית ובטיול בחוץ פעם אחת ובתחרויות לא נפלתי כי לא התחרתי הרבה... שנים אתם רוכבים
9-10... ימים בשבוע אתם רוכבים
2-3 עונות אתם מתחרים
רוזטות יש לכם
8? הכי גבוה קפצתם
100-110 dont know מתי בפעם האחרונה... נפלת
שנה שעברה מבלו בהכנה לפני תחרות, ישר עם הגב על מכשול.. ובסוף לא התחרתי בכלל בגלל המכה.. בעעע התחרת
תחרות קפיצות םנימית על שאדו ב80- מקום 1!! =) קפצת
לפני שבועיים עם טימי השקסי!! בעטו בך
ביום שני שעבר טימי ניסה, ואז קלט עם מי יש לו עסק..
וביום שלישי שאדו ניסה והצליח פחות או יותר .. גררר נשכו אותך
יום שלישי האחרון, מוצארט הבהמה ברב חוצפתו נשך אותי בישבן

Unreachable

New member
חחח בא לי

כמה.. פעמים נפלת בחווה
10-15..חח לא הרבה. וכמה בתחרויות
0 שנים אתם רוכבים
רציני שנתיים וחצי, סה"כ איזה 6.. ימים בשבוע אתם רוכבים
מנסה 3..לפעמים במזל יוצא 4 ולפעמים (כמו עכשיו) יוצא בקושי פעם אחת... עונות אתם מתחרים
0. התחרתי פנימית אחת. רוזטות יש לכם
1, כתומה כוסית. הכי גבוה קפצתם
1.00-1.10 מתי בפעם האחרונה נפלת
חחח עצוב קצת, אבל בחורף בשנה הקודמת. התחרת
לפני איזה 3 שנים וזה גם לא נחשב כתחרות... קפצת
לפני איזה שבועיים בעטו בך
לא קרה.. נשכו אותך
פףף..לוזוכרת.

עונה

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות
אמממ בתחרויות לא נפלתי ובחווה הרבה לא זוכרת בדיוק כמה שנים אתם רוכבים
אמממ 6 שנה ווסטרן אבל התחלתי להשקיע באמת רק לפני שנה... ימים בשבוע אתם רוכבים
פעם אחת עונות אתם מתחרים
לא רוזטות יש לכם
אחת הכי גבוה קפצתם
1.20 מתי בפעם האחרונה נפלת
אמממ לפני הרבה זמןןןן התחרת
שנה ומשו [אבל היום אני מתחרה ] קפצת
אתמול בעטו בך
כשהייתי במקסיקו לפני 5 חודשים בערך נשכו אותך
חחח לפני 11 חודשים...

לודמיר

New member
דווקא על דברים כאלה כואבים.... חח..

כמה.. פעמים נפלת בחווה וכמה בתחרויות? בחווה כבר הפסקתי לספור, בסביבות ה-70.... בתחרויות 2-3, אבל בוא נומר שהם לא נגמרו טוב... חח... אהמ אהמ.. שנים אתם רוכבים? 9 ימים בשבוע אתם רוכבים? אמור 3, אבל עכשיו יותר, בערך כל יום... עונות אתם מתחרים? בערך 4 רוזטות יש לכם? 24!!!! הכי גבוה קפצתם? 1.40... כן לא הרבה, אבל זה מה יש.. מתי בפעם האחרונה נפלת? בתחרות, אז ששברתי את הכתף... התחרת? גם בתחרות ששברתי את הכתף... קפצת? אתמול.. (אם אפשר לקרוא לזה קפיצה... בעטו בך? אף פעם! אני נזהרת... נשכו אותך? לפני שנתיים... רולי.... הוא ניסה לאכול לי את השעון (כמו תמיד9 ובטעות נתן לי ביס ביד, אבל בעיקרון הוא נושך את כולם... חחח... חוץ ממני....

למעלה