עונה
אדום: 1. אתה אוהב עגבניות? כה 2. וגמבה? כה 3. ותותים? כה 4. אתה נגעל מדם? כה חח 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? כמה ימים 6. יש לך בגדים אדומים בארון? כה 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? מפתחות 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 9. אוהבת את הצבע? הוא נחמדP:
צהוב: 1. מה דעתך על לימון? שהוא חמוץ? חח 2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינה צהובה? כה 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? הממ, דההה?
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב? חח 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? המ, לא תמיד
7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? חרוז
8. מה לדעתך צהוב מסמל? התחלות חדשות. 9. אוהבת את הצבע הזה? לא ממש. כאילו אין לי בעיה איתו, אבל אנלא אוהבת אותו חח
ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאO: 2. אתה אלרגי לדשא? לאO: 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לאO: 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לאO: חחחחחחח סתם.. אממ במסיבת סיום..... 19 ליוניP: 5. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה חיחי 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? חבילה של מגבוניםXD 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? קנאה. 9. אוהב את הצבע הזה? כה
לוגן קפראליוווווו$#@$ (לא תבינו XD) כחול 1. מה דעתך על דרדסים? ש.... הם כחולים?
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אממ יכול להיות
3. אוהב ללכת לים? לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא אבל זה לא יפהXD 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפלא' שלי חח 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? קור. 8. אוהבת את הצבע הזה? לא. #@%#@$
בעעע YKW (לא תבינו XD)
ורוד: 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אושר

2. פאקצות - סטיגמה או אמת? גם וגם. בכל סטיגמה יש גם טיפה אמת.. 3. יש לך בגדים ורודים? ברור חח 4. זה צבע רק לבנות? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו? לא, אני אחשוב שהוא ערסXD טוב תלוי איך הוא נראה חחחחחחח אבל בד"כ אני אחשוב שהוא ערס/וונאבי ערס. ^__^ יש מקרים מיוחדים! 3> 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אממ כן. 7. החיים ורודים? לא ממש חח 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? חרוז צמיד~ ליפגלוס~ מחזיק מפתחותXD 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? אושר.
כתום: 1. אוהב תפוזים? הם בסדר חח 2. וקלמנטינות? לא 3. וגזר? נחמד.. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא~ 6. אורנג' חברה טובה? לודעת חח 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? קפראליהםXDDD 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? עיפרון XD חרוז בצמיד חחחחחח 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? ביישנות. 10. אוהבת אותו? לא ממש.
שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? בערך. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? יש כזה דבר.......... אם לזה התכוונתם. 3. איך חושך משפיע עלייך? לא משפיע חח 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? לא משנה לי. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? Oם; 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מגעיל 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מה זה? XD 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז? פאנק4#@%#@$ 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? דיכאון. 10.אוהב את הצבע? כן P: