שאלון צבעים :)

I R i T 94

New member
משגב.XD חור תקוע ליד כרמיאל. ../images/Emo217.gif

אני בספק אם שמעת על המקום הזה.

crazysapir

New member
ממ השם מוכר לי..אין יל מושג איפה..

חבל אם היית קרוהב לרחובות או משו כזה היית יכולה לבוא ברכבת איתי ועם חברות

I R i T 94

New member
צבעיםD: ~צהוב שולט~../images/Emo47.gif ../images/Emo217.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? רק שרי. 2. וגמבה ? שונאת. 3. ותותים ? שונאת. 4. אתה נגעל מדם ? לפעמים. לרוב לא. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? אממ. אתמול. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? טוש. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?עוצמה. 9. אוהבת את הצבע ? כן. צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ>< 2. אוהבת חרדל ? לא. 3. וגבינה צהובה ? כן^^ 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? לפעמים. אני מתחילה לבכות אבל ממשיכה להסתכל. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב
6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? לא זוכרת. שונאת את זה. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?אני! XD סתם. דף שורות. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? שמחה. 9. אוהבת את הצבע הזה ? מאוד. הצבע האהוב עליי~
ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא. אני אוהבת אבוקדו. [שאלה לדנהXD] 2. אתה אלרגי לדשא ? לא. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? כןןןD: 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? לפני שבוע? 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה. יותר כיף לפרק אותו O-O 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? דיסק. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? צומח. 9. אוהב את הצבע הזה? כן. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? חמודים^^ 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא, זה כיף. 3. אוהב ללכת לים ? כן. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? לא בטוחה.. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא. 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? מכונה שעושה מסאז'. XD 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? שלווה. 8. אוהבת את הצבע הזה ? כן. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? פאקצה?XD 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אפשר לומר אמת. אפילו שאני שונאת סטיגמות. 3. יש לך בגדים ורודים ? הם קטנים עליי, צריך למסור ואתם. 4. זה צבע רק לבנות ? לא. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? תלוי מי. 6. מישהו שאתה מכי אוהב ממש ורוד ? כן
7. החיים ורודים ? לא. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? דף. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? "מושי מושלמי" כתום 1. אוהב תפוזים ? רק את האתרP: 2. וקלמנטינות ?רק את אלו מהחצר שלי. 3. וגזר ? רק במרק עוף^^ 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? בעד. 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? כן. 6. אורנג' חברה טובה ? מאוד^^ 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? אחלהD:
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? פלאפון. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? אושר. 10. אוהבת אותו? כן. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? הולך עם כל דבר, לא מרזה. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? סטיגמה. 3. איך חושך משפיע עלייך ? תוך 5 שניות רואה טובP: 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? עם אור מהרחוב. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? אה?! 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? טעים^^ 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? WTF?! 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק. 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? לא משהו מיוחד. צבע נחמד. 10.אוהב את הצבע? כן.

I R i T 94

New member
את לובשת שחור! אז את פריקית! ../images/Emo217.gif

לא. את שומעת רוק! אז עכשיו את פריקית. מה הקשר?! אני שונאת סטיגמות כאלו. יש לי חברות שלובשות כל היום ורוד, אני לא אומרת שהן פאקצות. כי הן לא מתנהגות ככה. אז אני לא אומרת שהן פאקצות. אבל אם יש להן את התכונות האלה, וגם ל"פריקים", אז זה כבר משהו אחר.

crazysapir

New member
רגע...

היא אמרה שחור בכלליות ,לא במיוחד על בגדים.. אבל בכלליות פריקים זה לא סטיגמה ז"א יש אנשים כאלה...לא כולם אבל יש..וצבע שמאפיין אותם(לאמחייב בבגדים רק* זה שחור... וזאתי עובדה

I R i T 94

New member
נכון. אבל במקרה הזה זו סטיגמה. ../images/Emo217.gif

אבל מעצבן אותי שבגלל שיום אחד לבשתי שחור, ושמעתי רוק - אני פריקית.

coullette

New member
color my world

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה ? כן 3. ותותים ? כן 4. אתה נגעל מדם ? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? היום 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? שלט 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? תשוקה 9. אוהבת את הצבע ? כן צהוב 1. מה דעתך על לימון? טעים 2. אוהבת חרדל ? בתוך רוטב 3. וגבינה צהובה ? נחמד 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? לא מסתכלת על השמש 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? אני לא שותה מיץ תפוחים 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? קופסא של דיסקטים 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? חיוניות,שמש 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא במיוחד ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? אבוקדו רקוב 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? לפעמים 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? לא זוכרת 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : עגבניה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? פד לעכבר 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? קנאה אבל גם חיים (צמחים,עלים) 9. אוהב את הצבע הזה? זה חביב כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? הם נאצים וזה ידוע 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? כנראה 3. אוהב ללכת לים ? כשאין שמש 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? לא.אבל הצבע מאכל שבארטיק-זה מפחיד! 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? מים 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? ים,חופש,שמיים,אפשרויות בלתי מוגבלות 8. אוהבת את הצבע הזה ? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? בנות 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? לא יודעת 3. יש לך בגדים ורודים ? כן 4. זה צבע רק לבנות ? נראה לי שכן 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כן 7. החיים ורודים ? אף פעם לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? אין פה 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? חייכניות,בנות,אור,שמחה,אהבה כתום 1. אוהב תפוזים ? כן 2. וקלמנטינות ? לא 3. וגזר ? כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? באמצע 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא 6. אורנג' חברה טובה ? היא בסדר 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? נחמד 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? איפה שכתוב "החלפת שם" "לעדכון עולמך" 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? ויטמין C .. 10. אוהבת אותו? נחמד שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא מרזה,אבל הולך כמעט עם הכל 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? כנראה שאמת 3. איך חושך משפיע עלייך ? תלוי אם אני עייפה או לא 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? קשור לימי הביניים איכשהו 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? גם כאן אבל במידה נמוכה 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק ובלוז 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? עצב,מוות,קרירות 10.אוהב את הצבע? כן מקווה שנהנתם! @_@

OoRitsukaoO

New member
עונה [=

1. אתה אוהב עגבניות?יאפ ^^ 2. וגמבה ?יאפ. 3. ותותים ?יאפ ^.^ 4. אתה נגעל מדם ?תלוי מה כמות הדם. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?לפני שבועיים. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ?יאפ. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ?הפקק של הבקבוק שלי ~ 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?מממ...משהו בעל עוצמה. 9. אוהבת את הצבע ? יאפ ^^ צהוב 1. מה דעתך על לימון?לימון מוסיף המון D: 2. אוהבת חרדל ?לא ממש... 3. וגבינה צהובה ?יאפ. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?יאפ. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ?צהוב. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?יאפ. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?לורד. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ?קיץ. 9. אוהבת את הצבע הזה ?יאפ. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? נופ. אבוקאדו *_* 2. אתה אלרגי לדשא ?נופ. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?יאפ. 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ?ברגע זה ממש XD 5. מה עדיף: עלה או גבעול ?עלה. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :ארטישוק. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ?החולצה שאני לובשת P= 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ?משהו חיי. 9. אוהב את הצבע הזה?יאפ. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ?נוסטאלגיה
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ?לויודעת, אני בבית עכשיו ^^; 3. אוהב ללכת לים ?יאפ. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?פחות. 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?זה מגניב D= 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?חולצה כחולה שמונחת על המיטה. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?משהו גדול או עדין. 8. אוהבת את הצבע הזה ?יאפ. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ?בארביות. 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ?אמת. 3. יש לך בגדים ורודים ?אמ, אני חושבת שיש לי איזה חולצה איפה שהוא
4. זה צבע רק לבנות ?מעדיפה שכן. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?נופ. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ?נופ. 7. החיים ורודים ?נופ. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?יש פה איזה תמונה של אחות שלי מצולמת עם ההורים והיא לובשת מכנסיים ורודים. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? - כתום 1. אוהב תפוזים ?יאפ D: 2. וקלמנטינות ?יאפ. 3. וגזר ?יאפ. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ?נגד. 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ?אני משערת שכן. 6. אורנג' חברה טובה ? - 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ?אחלה. 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? בטרייה. 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ?אינלישמץ. 10. אוהבת אותו?נופ. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?יאפ. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ?אמת. 3. איך חושך משפיע עלייך ?כרגע אנחנו דווקא מסתדרים לא רע. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ?חושך מוחלט. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? - 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ?יאפ. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ?ראפ. אבלאבל אני מעדיפה פופ ורוק
9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ?פחד. 10.אוהב את הצבע?יאפ D= !

shaharrr53

New member
עונה.

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה ? מאוד 3. ותותים ? אכן 4. אתה נגעל מדם ?לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?לא זוכר 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ?האור של העכבר בצבע אדום 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?דם,אהבה 9. אוהבת את הצבע ? לא צהוב 1. מה דעתך על לימון? בסדר 2. אוהבת חרדל ?קצת 3. וגבינה צהובה ? ברור 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?לפעמים 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?נכון 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?האור הצהוב של הכפתור במסך מחשב 8. מה לדעתך צהוב מסמל ?לא יודע 9. אוהבת את הצבע הזה ? כן ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא,אבוקדו זה טעיםםם
2. אתה אלרגי לדשא ? לא
3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?כן
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? לא זכור לי 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :תפוח 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? האיש הזה של המסנ' 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? דשא 9. אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? בסדר 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא ניסיתי את זה D: 3. אוהב ללכת לים ? אכן 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא,אבל זה מצחיק 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? החלונות של המחשב 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?כלום 8. אוהבת את הצבע הזה ? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ?פקאצה D: 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? לא
4. זה צבע רק לבנות ? כן 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?כן
6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כן 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?למזלי,אין 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ?פקאצות כתום 1. אוהב תפוזים ? כן 2. וקלמנטינות ?כן 3. וגזר ? כן 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לפעמים
6. אורנג' חברה טובה ?מאוד
7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? כנ"ל
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ?יש כזאת שורה למעלה במחשב 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? תפוז 10. אוהבת אותו? כן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?לא מרזה ולא הולך עם כל דבר 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? אמת 3. איך חושך משפיע עלייך ? לא משפיע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ?חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? מה?
6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ?מה?
8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? ראפ 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? אפלה 10.אוהב את הצבע? מאוד מקווה שנהנתם! @_@-D:

crazysapir

New member
--<

"שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?לא מרזה ולא הולך עם כל דבר" מה שכתבת.. אם איזה צבע שחור לא הולך?

crazysapir

New member
...או שהתפגרתי או שאני לא מבינה אתך

שחור הולך עם כל הצבעים..אבל...

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif I can be brown I can be blue..

I can ve vailot like sky
אדום 1. אתה אוהב עגבניות? יאק לא. 2. וגמבה ? לא. 3. ותותים ? כן. 4. אתה נגעל מדם ? לא. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? שלשום. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן. 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? עפרון. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? אהבה. 9. אוהבת את הצבע ? כן. צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ. XD 2. אוהבת חרדל ? לא. 3. וגבינה צהובה ? לא, רק בטוסט. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? ברור. 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? נכון. 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? סמרטוט. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? דברים טובים. 9. אוהבת את הצבע הזה ? כן. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא אבל אני בטוחה שלדנטל יש ^^ 2. אתה אלרגי לדשא ? לא שידוע לי. 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? זה נחמד, לא שיוצא לי לעשות את זה הרבה.. 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? כרגע אני לובשת חולצה ירוקה ^____^ 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה. 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה. 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? החולצה שלי. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? לא יודעת ^^ אופטימיות.. 9. אוהב את הצבע הזה? כןן. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? הם כחולים. P: 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? אין לי כח לנסות את זה עכשיו XD 3. אוהב ללכת לים ? לא מתה על הים. אבל סבבה. 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? יותר! 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? לפעמים
6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? מסרק. 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? ראשים. כחולים.
8. אוהבת את הצבע הזה ? כן. ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? גועל XD 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת. וגם סטיגמה. 3. יש לך בגדים ורודים ? לא. אהה כן.. פיג'מה. 4. זה צבע רק לבנות ? לא, זה יפה בנים עם חולצות ורודות
5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא@#!
6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כן. 7. החיים ורודים ? כ0. 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? בושם. 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? פאקצות
כתום 1. אוהב תפוזים ? כן. 2. וקלמנטינות ? כן. 3. וגזר ? כן. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נמנעת P: 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא. 6. אורנג' חברה טובה ? לא יודעת אין לי. 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? ברור. D: 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? כל החדר שלי XD 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? כיף.?D= 10. אוהבת אותו? הכי! שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן וכן. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? סטיגמה ואמת. 3. איך חושך משפיע עלייך ? סבבה. 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? אני משאירה אור במסדרון. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? אה? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? שונאת שוקולד מריר. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק. 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? מממממממממ. XD חושך DD: 10.אוהב את הצבע? כן.

sweet shir

New member
עונה:)

אדום: 1. אתה אוהב עגבניות? כה 2. וגמבה? כה 3. ותותים? כה 4. אתה נגעל מדם? כה חח 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם? כמה ימים 6. יש לך בגדים אדומים בארון? כה 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך? מפתחות 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 9. אוהבת את הצבע? הוא נחמדP: צהוב: 1. מה דעתך על לימון? שהוא חמוץ? חח 2. אוהבת חרדל? לא 3. וגבינה צהובה? כה 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור? הממ, דההה?
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך? צהוב? חח 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב? המ, לא תמיד
7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? חרוז
8. מה לדעתך צהוב מסמל? התחלות חדשות. 9. אוהבת את הצבע הזה? לא ממש. כאילו אין לי בעיה איתו, אבל אנלא אוהבת אותו חח ירוק: 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע? לאO: 2. אתה אלרגי לדשא? לאO: 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם? לאO: 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק? לאO: חחחחחחח סתם.. אממ במסיבת סיום..... 19 ליוניP: 5. מה עדיף: עלה או גבעול? עלה חיחי 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק: עגבניה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? חבילה של מגבוניםXD 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל? קנאה. 9. אוהב את הצבע הזה? כה
לוגן קפראליוווווו$#@$ (לא תבינו XD) כחול 1. מה דעתך על דרדסים? ש.... הם כחולים?
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת? אממ יכול להיות
3. אוהב ללכת לים? לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים? יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד? חח לא אבל זה לא יפהXD 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך? הפלא' שלי חח 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל? קור. 8. אוהבת את הצבע הזה? לא. #@%#@$
בעעע YKW (לא תבינו XD) ורוד: 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה? אושר:) 2. פאקצות - סטיגמה או אמת? גם וגם. בכל סטיגמה יש גם טיפה אמת.. 3. יש לך בגדים ורודים? ברור חח 4. זה צבע רק לבנות? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו? לא, אני אחשוב שהוא ערסXD טוב תלוי איך הוא נראה חחחחחחח אבל בד"כ אני אחשוב שהוא ערס/וונאבי ערס. ^__^ יש מקרים מיוחדים! 3> 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד? אממ כן. 7. החיים ורודים? לא ממש חח 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך? חרוז צמיד~ ליפגלוס~ מחזיק מפתחותXD 9. מה לדעתך צבע זה מסמל? אושר. כתום: 1. אוהב תפוזים? הם בסדר חח 2. וקלמנטינות? לא 3. וגזר? נחמד.. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות? בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות? לא~ 6. אורנג' חברה טובה? לודעת חח 7. ומה עם 'תפוז אנשים'? קפראליהםXDDD 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך? עיפרון XD חרוז בצמיד חחחחחח 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה? ביישנות. 10. אוהבת אותו? לא ממש. שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? בערך. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת? יש כזה דבר.......... אם לזה התכוונתם. 3. איך חושך משפיע עלייך? לא משפיע חח 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור? לא משנה לי. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום? Oם; 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד? מגעיל 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל? מה זה? XD 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז? פאנק4#@%#@$ 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך? דיכאון. 10.אוהב את הצבע? כן P:

למעלה