שאלון צבעים :)

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifלא היה דומה,היה זהה

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?מחבבת 2. וגמבה ? יאפ 3. ותותים ? כן!! 4. אתה נגעל מדם ? לא ממש 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?אתמול 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? לא:-O 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? שקית אדומה 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?אהבה ושנאה ביחד,פריצת גבולות,חופש.. 9. אוהבת את הצבע ? מחבבת
צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ 2. אוהבת חרדל ?לא ממש 3. וגבינה צהובה ? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?אני ערפדית,אני לא מסתכלת על השמש
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? נו,נחשו.. 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?כן,צהוב פיכסי כזה 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?שמיכה 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? קנאה 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא
ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? כן,התחתנו והוא קיבל אחרי החופה התקף לב 2. אתה אלרגי לדשא ? חס וחלילה 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?איכ,לא..כל הכלבים עושים שם דברים אחרים לפניXDD 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? חולצה עם סמל בי"ס,אולי לפני חצי שנה 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? גבעול 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? כוס תה
8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? חוסר החלטיות 9. אוהב את הצבע הזה? תלוי באיזה גוון
כחול 1. מה דעתך על דרדסים ?מתוקים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ?לא,אצלי לא..אולי השמיים שלך מקולקלים 3. אוהב ללכת לים ? כן,מאוד
4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?תלוי למה 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא,זה נחמדXD 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? ציור שתלוי על הקיר 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?חיים ומוות,עצב ושמחה...הכל!! 8. אוהבת את הצבע הזה ?
מאוווווווד!!
ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? רוני דואניכס 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? גופיה 4. זה צבע רק לבנות ? לא,גם לערסים 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? מור 7. החיים ורודים ?לא,החיים הרבה יותר צבעוניים 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? כלום,למזלי! 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ?ילדותיות
כתום 1. אוהב תפוזים ? בערך 2. וקלמנטינות ?כנ"ל 3. וגזר ? ייאיייי 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ?בעד אני חושבת 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? כן,וגם כחול XDD 6. אורנג' חברה טובה ? מאוד! 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? בסדר.. 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? החלון המהבהב של המסן 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? ילדותיות 10. אוהבת אותו? ממש לא
שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך ? אני אוהבת חושך 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ?חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי הוא באמת מתאים להכול.. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? שוקולד מריר שליטעעע 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ?הא? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? ראפ ופאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? סוף והתחלה 10.אוהב את הצבע? הוא סבבה

LIly845

Well-known member
צהוב

אדום 1. אתה אוהב עגבניות?כה 2. וגמבה ?לא 3. ותותים ?כה 4. אתה נגעל מדם ?לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?מזמן 6. יש לך בגדים אדומים בארון ?כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ?גיטרה 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?תשוקה 9. אוהבת את הצבע ?לא צהוב 1. מה דעתך על לימון?חמוץ 2. אוהבת חרדל ?לא ממש 3. וגבינה צהובה ?כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?כן
5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ?צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?משהו כזה 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?ספר 8. מה לדעתך צהוב מסמל ?אור 9. אוהבת את הצבע הזה ?כןן ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ?כן 2. אתה אלרגי לדשא ?לא אבל אני שונאת 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?לא 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ?לפני חודש בערך 5. מה עדיף: עלה או גבעול ?עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :עגבניה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ?קופסא של מהדק 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ?צומח 9. אוהב את הצבע הזה?לא כחול 1. מה דעתך על דרדסים ?
2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ?אין לי כוח לנסות 3. אוהב ללכת לים ?לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ?קופסא 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?שמחה 8. אוהבת את הצבע הזה ?לא ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ?אופטימיות 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ?סטיגמה 3. יש לך בגדים ורודים ?כן 4. זה צבע רק לבנות ?לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ?לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ?כן 7. החיים ורודים ?לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?קלסר 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ?אופטימיות 10.אוהבת אותו?לא כתום 1. אוהב תפוזים ?כן 2. וקלמנטינות ?כן 3. וגזר ?לא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ?נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ?לא 6. אורנג' חברה טובה ?לא'דעת 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ?בסדר 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ?אין כזה 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ?חוזק 10. אוהבת אותו?לא שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר?כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ?סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך ?לא משפיע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ?חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ?לא'דעת 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ?אה? 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ?גם כאן 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ?פאנק\בלוז 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ?פחד,עוצמה 10.אוהב את הצבע?כן

../images/Emo39.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כן 2. וגמבה ? כן 3. ותותים ? פחות 4. אתה נגעל מדם ? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? חודש שעבר. מחזור נו 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? התפריט של הסיני ספיד. הוא לא אדום בכולו, יש בו קצת אדום 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? אממ אהבה ? 9. אוהבת את הצבע ? כן צהוב 1. מה דעתך על לימון? אוהבת. היא קוראת לי ככה \: 2. אוהבת חרדל ? לא 3. וגבינה צהובה ? זה נחמד. אבל אסור לי לאכול את זה. זה עושה לי כאבי ראש \: 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? כן 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? כן? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? כובע של פריגת חה 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? אממ כלום. 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? חח לא 2. אתה אלרגי לדשא ? הא? לא נראה לי ח 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? כן. זה כיף
4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? שבוע שעבר נידמה לי. חולצה ירוקה 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה. חח מה זאת השאלה הזאת?! 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? בקבוק של מים בטעם תפוח 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? לא יודעת 9. אוהב את הצבע הזה? הוא יפה כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? חמודים. אנחנו אוהבים אותם :) 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא יודעת ואין לי כח לבדוק 3. אוהב ללכת לים ? לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? כן 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? הרמקולים 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? לא יודעת. דאמט 8. אוהבת את הצבע הזה ? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? פאקצות. פיכס 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? מממ 3. יש לך בגדים ורודים ? אממ חולצה. אבל אני בקושי לובשת אותה 4. זה צבע רק לבנות ? כן
5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא. אבל הוא יראה כמו הומו 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? אממ בטח יש איזה משהו ממכריי. 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? אין פה 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? כלום כתום 1. אוהב תפוזים ? לפעמים 2. וקלמנטינות ? לא 3. וגזר ? לא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא 6. אורנג' חברה טובה ? לא 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ?
מעולה
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? אין פה 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? כלום 10. אוהבת אותו? לא ממש שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא מרזה. כן הולך עם כל דבר 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? מממ 3. איך חושך משפיע עלייך ? לא משפיע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? מידה כלשהי של אור. בשירותים 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? לא יודעת 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? שיהיה 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? :| 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? הא? מה אני מעדיפה? או למה השחור מתאים? כי שחור מתאים לפאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? אופל. אינטיליגנציה 10.אוהב את הצבע? כן מקווה שנהנתם! @_@
בהחלט

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gif@_@

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? לא 2. וגמבה ? כע 3. ותותים ? כעע 4. אתה נגעל מדם ? לא. קצת. 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? לא זוכרת 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כעע 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? קלמר 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? אותי XD סתם.. לא.. אמממ... את האהבה [?] 9. אוהבת את הצבע ? כן. צהוב 1. מה דעתך על לימון? אחלה 2. אוהבת חרדל ? לא 3. וגבינה צהובה ? בערך 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? כע 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב. (הו החוכמה.) 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? לא דעת 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? ספר 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? את הקיץ. 9. אוהבת את הצבע הזה ? כע.. קצת. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא XD 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? לפעמים :0 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? יכול להיות שכשהייתי בת 6 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? לא דעת 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? קופסא. 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? בוסר(אי בשלות), קנאה. דברים לא טובים. 9. אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? הממ.. הם... חביבים. 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא דעת 3. אוהב ללכת לים ? לא כ'כ 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? גומיה לשיער 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? שלוות נפש 8. אוהבת את הצבע הזה ? קצת ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? מתיקות ייתר 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? גם וגם. תלוי... 3. יש לך בגדים ורודים ? לא (אלא אם, אדום וקצת וורוד נחשב) 4. זה צבע רק לבנות ? לא. זה צבע רק לבנות עד גיל 10 שעדיין חושבות שהן נסיכות קטנות. 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כן 7. החיים ורודים ? לפעמים 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? המנורת קריאה :S 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? את התמימות כתום 1. אוהב תפוזים ? קצת 2. וקלמנטינות ? קצת 3. וגזר ? קצת 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? לא בעד ולא נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא 6. אורנג' חברה טובה ? כן 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? כן 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? אין 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? פירות הדר :/ 10. אוהבת אותו? קצת שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? כן 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? סטיגמה. אני אוהבת שחור, זה לא אומר שאני פריקית/גותית קשוחה ואפלה. 3. איך חושך משפיע עלייך ? מרגיע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי יש אנשים טיפשים. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? מה ? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? את הלילה 10.אוהב את הצבע? כן. מקווה שנהנתם! @_@ נהניתי.

אספיר85

New member
עונה באיחור קל../images/Emo54.gif

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? לא 2. וגמבה ? לא אדומה 3. ותותים ? כן 4. אתה נגעל מדם ? תלוי 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? אתמול 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? תיקט של לי קופר 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום? תשוקה 9. אוהבת את הצבע ? כן צהוב 1. מה דעתך על לימון? עוזר בבחילות 2. אוהבת חרדל ?כן 3. וגבינה צהובה ? כן 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? כמו כולם 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? חלק מהדפים אפורים... 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? כן 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? מרקר 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? חיים, צמחיה, שמש 9. אוהבת את הצבע הזה ? כן ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? תלוי מה אני לובשת, כי אח"כ מאוד מגרד לי 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? לא יודעת 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : לימון 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? מרקר/מחדד שולחן 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? קנאה>< 9. אוהב את הצבע הזה? כן כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? הם אנטישמים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא רוצה לנסות, מה אני שפן ניסיונות שלך? 3. אוהב ללכת לים ? לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?יותר 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? כן 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? מספריים 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? מים שקטים, רוגע 8. אוהבת את הצבע הזה ? כן ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? ילדות קטנות 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת לאמיתה 3. יש לך בגדים ורודים ? לא חושבת 4. זה צבע רק לבנות ? כן! 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? אני אחשוב שהוא פסיכי 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? לא 7. החיים ורודים ? בערך 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? דאורדורנט 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? תמימות כתום 1. אוהב תפוזים ? כן 2. וקלמנטינות ? בערך 3. וגזר ? כן 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לא 6. אורנג' חברה טובה ? כן 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? גם 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? קופסאת דיסקים 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? דברים טעימים, פירות בשלים 10. אוהבת אותו? כן שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא מרזה, אבל הולך עם כל דבר, חוץ מורוד!!!! 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? גותים אמת, כל השאר סטיגמה 3. איך חושך משפיע עלייך ? רע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? לא חושך מוחלט, כי הנורה של הטלויזיה עושה אור ויש עור מפתח האיוורור 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי הוא קודר 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא, איכ 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? לא יודעת מה זה 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? מצב רוח קודר. 10.אוהב את הצבע?

למעלה