שאלון צבעים :)

שאלון צבעים :)

אולי שאלון דומה היה פה פעם אז יהיה שוב ^_^ אדום 1. אתה אוהב עגבניות? 2. וגמבה ? 3. ותותים ? 4. אתה נגעל מדם ? 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? 9. אוהבת את הצבע ? צהוב 1. מה דעתך על לימון? 2. אוהבת חרדל ? 3. וגבינה צהובה ? 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? 9. אוהבת את הצבע הזה ? ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? 2. אתה אלרגי לדשא ? 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? 9. אוהב את הצבע הזה? כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? 3. אוהב ללכת לים ? 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? 8. אוהבת את הצבע הזה ? ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? 3. יש לך בגדים ורודים ? 4. זה צבע רק לבנות ? 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? 7. החיים ורודים ? 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? כתום 1. אוהב תפוזים ? 2. וקלמנטינות ? 3. וגזר ? 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? 6. אורנג' חברה טובה ? 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? 10. אוהבת אותו? שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? 3. איך חושך משפיע עלייך ? 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? 10.אוהב את הצבע? מקווה שנהנתם! @_@

Shampoo28

New member
נהנתי מאוווווד ^__^

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? כה 2. וגמבה ? לא 3. ותותים ? כה 4. אתה נגעל מדם ?לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ?אתמול 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ?חולצה.. 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?תשוקה, אושר, בעל המון המון צדדים. 9. אוהבת את הצבע ? מאוווודד החדר שלי חצי אדום P= [כי אמא לא הרשתה הכל אז הוא חצי כתום =[ ] צהוב 1. מה דעתך על לימון? טעים 2. אוהבת חרדל ?כה 3. וגבינה צהובה ? לא 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ?כה 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? ? 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ?אולי 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?בובה.. 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? יובש. מרירות, פאפרצי. 9. אוהבת את הצבע הזה ? לא. ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ?חח כן 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ?כן 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? מזמן 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה? 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק :מנגו 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? לאדעת 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? טבע, בעיקר. 9. אוהב את הצבע הזה? הוא פסדר. כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? חמודים 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? לא 3. אוהב ללכת לים ? כן 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?פחות 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? חח לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? וילון 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? ממ. רואים כחול משפריצים לבן?P= לא ידעת. 8. אוהבת את הצבע הזה ? הוא פסדר ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? שמחה 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? סטיגמה 3. יש לך בגדים ורודים ? לא הרבה 4. זה צבע רק לבנות ? לא 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ?חברה שלי 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?לאדעת 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? שמחה=] כתום 1. אוהב תפוזים ? כה 2. וקלמנטינות ?לא 3. וגזר ? לא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ?נגד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ?לא 6. אורנג' חברה טובה ? כה 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? סבבה 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ?לאידעת 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? כלום 10. אוהבת אותו? הוא פסדר שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? יאפ. 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ?סטיגמה. 3. איך חושך משפיע עלייך ? לא משפיע 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? חושך 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? כי הוא...כהה. 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? כןןןןן 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ?מהזה 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? בדידות בעיקר 10.אוהב את הצבע? כה [לא שכל הארון שלי שחור או משו..]

crazysapir

New member
אם כבר מדברים על

חדר אדום..זה איזה ילדה אחת->>נכון מאגניב

crazysapir

New member
יוו אז תקששיבי

מחר בשעה 4:30 אמ טי וי שמים 5 בערך קליפים שלהם אחד אחרי השני

I R i T 94

New member
D:::::::: ../images/Emo217.gif

אני כלכך על הטלוויזיה מחר |רירררררררררר| MTV? או MTV2? וואי תודה רבה D:

עונה לעצמי ^_^

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? מאוד ^_^ 2. וגמבה ? לא 3. ותותים ? כן 4. אתה נגעל מדם ? קצת... 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? היום.. 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? כן 7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? אממ החולצה שלי 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ? רצח! ושנאה! 9. אוהבת את הצבע ? לא ממש.. צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ! איכסס מגעיל! 2. אוהבת חרדל ? לא 3. וגבינה צהובה ? קצת.. 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? כן 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? כן 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ? הקופסת מסטיקים XD 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? משהו ישן..או את העבר.. 9. אוהבת את הצבע הזה ? קצת=] ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? לא 2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? כן 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? מזמןןןן 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? עלה 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה?! 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? דאודורנט 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? טבע 9. אוהב את הצבע הזה? לא כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? תינוקיים XD 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? כן 3. אוהב ללכת לים ? לא 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ? יותר.... 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ? לא 6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? עטיפת מתנות 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ? חופשש 8. אוהבת את הצבע הזה ? קצת=] ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? פאקצות XP 2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? כן 4. זה צבע רק לבנות ? כן 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? הומו או ערס.. 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כן 7. החיים ורודים ? לא 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ? קשת של אחותי 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? שוב- פאקצות ואדישות! כתום 1. אוהב תפוזים ? קצת=] 2. וקלמנטינות ? לא 3. וגזר ? לא 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? נגדד ... 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? כן 6. אורנג' חברה טובה ? כן 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? כן 8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? קופסת מסטיקים XD 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? חופש! שמחה..:) 10. אוהבת אותו? מאודדדדד =] =] =] ^_^ שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? לא מרזה...אבל הולך עם כל דבר! 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? אמת.. 3. איך חושך משפיע עלייך ? מפחידד XD 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? מידה כלשהי של אור מהחלון.. 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? לא ידועת 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? לא.. 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? העבר!? 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? פאנק 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? חושך , פריקים XD 10.אוהב את הצבע? כןן : =] :] מקווה שנהנתם! @_@

crazysapir

New member
חח כה היה דומה,אבל כל שאלון מתקבל בברכה;) עונ

אדום 1. אתה אוהב עגבניות? ממ נחמד... 2. וגמבה ? נופפפ 3. ותותים ? לא, אני גם לא מבינה למה מתלהבים מזה
4. אתה נגעל מדם ? לא 5. מתי בפעם האחרונה ירד לך דם ? ממ לא זוכרת 6. יש לך בגדים אדומים בארון ? יאפ של גרין די
7. מה הדבר האדום הקרוב אלייך ? הצמיד ניטים שלי3>> 8. מה לדעתך מסמל הצבע האדום ?תשוקה 9. אוהבת את הצבע ? יאפ למה לא... צהוב 1. מה דעתך על לימון? חמוץ>< 2. אוהבת חרדל ?נופ 3. וגבינה צהובה ? יאפ אבל היא משמינה משמינה 4. כשאתה מסתכל על השמש, גם אתה מסתנוור ? חחח משומה D: 5. באיזה צבע ה'דפי זהב' שלך ? צהוב 6. נכון מיץ תפוחים, האריזה שלו ירוקה, אבל הבפנוכו צהוב ? ממ לאיודעת נראלי 7. מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך ?שאת אומרת קרוב למה את מתכוונת..קרוב אליי מבחינת מגע, לא משנה אני לא ייחס אל זה מבחינת מגע אני ייתיחס מבחינת כלליות: מממ..צלוחית שאני אוהבת לאכול בה דגנים:)) 8. מה לדעתך צהוב מסמל ? חיים טובים,יפים 9. אוהבת את הצבע הזה ? נופ שונאת צבעים בהירים ירוק 1. היה לך קשר עם אבוקדו שהסתיים ברע ? חחח אני שונאת אבוקדו
2. אתה אלרגי לדשא ? לא 3. אתה אוהב לשכב על דשא עם הפנים למעלה, באוויר הפתוח, ולחשוב על העולם ? סבבה 4. מתי בפעם האחרונה לבשת בגד ירוק ? עכשיו 5. מה עדיף: עלה או גבעול ? גבעול 6. תן דוגמא לפרי/ירק שכשהוא לא בשל, הוא ירוק : בננה 7. מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך ? זימר(צימר)483 הדיסק של טוקיו הוטל 8. מה לדעתך הצבע הירוק מסמל ? טבע 9. אוהב את הצבע הזה? לא כ"כ רק שזה בא אולי במכנס צבאי זרוק כחול 1. מה דעתך על דרדסים ? מכוערים;)סתם סתם חמודים..כאלה קטנים...אני אוהבת את החתול 2. תנסה ותגיד לי אם זה נכון: כשמסתכלים לשמיים הרבה זמן, וקצת זזים או מסתובבים, זה עושה סחרחורת ? יכול להיות.. 3. אוהב ללכת לים ? נופ 4. אוהב את הבריכה יותר או פחות מהים ?אפחד אבל מעדיפה בריכה 5. כשאוכלים ארטיק כזה כחול, וכל הפה נהיה כחול, זה מפחיד ?חח לא זה מאגניב
6. מה הדבר הכחול הכי קרוב אלייך ? האמ פי 4 שלי3>> 7. מה לדעתך הצבע הכחול מסמל ?סקס(ראשכחול) 8. אוהבת את הצבע הזה ? ממ סבבה ורוד 1. מה הדבר הראשון שעולה לך בראש כשאתה חושב על הצבע הזה ? אבריל
2. פאקצות - סטיגמה או אמת ? אמת 3. יש לך בגדים ורודים ? לאאאאאאא 4. זה צבע רק לבנות ? ממ לצערנו יש גם בנים
אכן מראות קשים... 5. אם בן הולך עם ורוד, תחשוב שהוא הומו ? לא 6. מישהו שאתה מכיר אוהב ממש ורוד ? כההה שיראל... 7. החיים ורודים ? לא..החיים יפים!וורוד זה לא יפה 8. מה הדבר הורוד הכי קרוב אלייך ?הילה היא אוהבת וורד כ"כ 9. מה לדעתך צבע זה מסמל ? פאקציתיות כתום 1. אוהב תפוזים ? כה הכי כיף למצוץ את המיץ 2. וקלמנטינות ?גם.. 3. וגזר ? כה גם.. 4. היית בעד או נגד ההתנתקות ? ממ באמצע
..ז"א אם זה באמת היה מביא שלום אז בטח שהייתי בעד 5. הלכת עם כתום בזמן ההתנתקות ? לאנראלי 6. אורנג' חברה טובה ? ממ לאיודעת... 7. ומה עם 'תפוז אנשים' ? חח
8. מה הדבר הכתום הכי קרוב אלייך ? דיסק שני של טקויו הוטל "צעק" חח 9. מה לדעתך מסמל הצבע הזה ? התנתקות 10. אוהבת אותו? כה אבל אני לא אוהבת אותו בבגדים שחור 1. באמת מרזה? באמת הולך עם כל דבר? זה לא מרזה לפי דעתי... 2. פריקים, גותים, קשוחים ואפלים - סטיגמה או אמת ? אמת 3. איך חושך משפיע עלייך ? כלופ אני אוהבת חושך יותר מאשר אור 4. האם אתה הולך לישון עם חושך מוחלט או עם מידה כלשהי של אור ? חושך מוחלט 5. למה לדעתך לצבע השחור יש את הדימוי ממנו הוא סובל (או נהנה) כיום ? אה לא הבנתי... 6. שוקולד מריר - מאז ולתמיד ? ממ שוקלד מריר הוא חום:/ 7. אפרטהייד - נחלת העבר, ההווה, או אפילו כאן בישראל ? מזה...ואיך זה קשור לשחור 8. ראפ, פאנק, ג'אז או בלוז ? רוק ומטאל
חחח 9. מה הצבע הזה מסמל לדעתך ? לאיודעת 10.אוהב את הצבע? כה מקווה שנהנתם! @_@ מאוד..:)

I R i T 94

New member
את לא אוהבת תותים? ../images/Emo217.gif

סוף סוף. אני לא היחידה בעולם הזה. כולם אומרים לי "מה?! איך את לא אוהבת תותים? כולם אוהבים תותים!" XD

crazysapir

New member
חחחXDD

גמאני לא מבינה מה כולם מתלהבים מתותים>< ד"א: אל תשכחי אל היום באמ טי וי 2.את באה למפגש של כלה מעריצות ב19.7 של טוקיו הוטל<?(זה לא מפגש פורם או משהו כזה)

I R i T 94

New member
ראיתיD: בשראי יש קטע מצחיקXD ../images/Emo217.gif

איך שביל "נופל" אחורה ועושה עם הידיים תנועות של גלים. זה מצחיקXD ואני לא אבוא למפגש הזה.. כי בטח לא ירשו לי ואין לי עם מי ללכת. חברה אחת מרשים לה רק אם זה עם עוד בנות, ואחרות במחנה של הצופים. חרא><'

למעלה